!

Ebben a hónapban olvastam zóna

Bettinka87 P>!
Ebben a hónapban olvastam

Sajnos a tevezettnél kicsit kevesebbet sikerült olvasnom júliusban, mert King bácsi megakasztott az 1200 oldalas monstrumával (igaz, augusztus első napjaiban fejeztem be a regényt, de a júliushoz sorolnám)…bár lehetett volna rosszabb is a hónapom :)
A 4MGY-trilógia nagyon nagy kedvenc lett, sikerült kirángatnia a hatalmas olvasási válságomból, ajánlom mindenkinek, aki imádja a krimiket/thrillereket! :)

Kapcsolódó könyvek: Stephen King: Végítélet · Audrey Niffenegger: Hollókisasszony · Kőrösi Zoltán: Ami a szívedet brummja… · Emer Stamp: Malac (elhihetetlenül) nagyontitkos naplója · Stephanie Garber: Caraval · J.D. Barker: A negyedik majom · J.D. Barker: Az ötödik áldozat · J.D. Barker: A hatodik éjszaka

Stephen King: Végítélet
Audrey Niffenegger: Hollókisasszony
Kőrösi Zoltán: Ami a szívedet brummja…
Emer Stamp: Malac (elhihetetlenül) nagyontitkos naplója
Stephanie Garber: Caraval
J.D. Barker: A negyedik majom
J.D. Barker: Az ötödik áldozat
J.D. Barker: A hatodik éjszaka
kfarkas>!
Ebben a hónapban olvastam

Bár a TBR listámat 2 könyv kivételével nem igazán sikerült csökkentettem ebben a hónapban, de legalább a júliusban vásárolt könyveket már ki is tudom pipálni. Érdekes élmény volt belekóstolni a graphic novel világba, valamiért azt gondoltam, hogy ez nekem nem fog tetszeni, de tévedtem, ami kellemes meglepetés volt.

Kapcsolódó könyvek: Sylvain Neuvel: Alvó óriások · Gary Chapman – Harold Myra – Paul White: Mérgező munkahelyek · Sylvain Neuvel: Ébredő istenek · Jen Wang: The Prince and the Dressmaker · Sylvain Neuvel: Védtelen halandók · S. A. Chakraborty: Bronzváros · Alice Oseman: Heartstopper · Alice Oseman: Heartstopper 2. · Alice Oseman: Heartstopper 3. · Suzanne Collins: Énekesmadarak és kígyók balladája

Sylvain Neuvel: Alvó óriások
Gary Chapman – Harold Myra – Paul White: Mérgező munkahelyek
Sylvain Neuvel: Ébredő istenek
Jen Wang: The Prince and the Dressmaker
Sylvain Neuvel: Védtelen halandók
S. A. Chakraborty: Bronzváros
Alice Oseman: Heartstopper
Alice Oseman: Heartstopper 2.
Alice Oseman: Heartstopper 3.
Suzanne Collins: Énekesmadarak és kígyók balladája
Hirdetés