!

E-reader zóna

>!
Varga_Szandi
E-reader

Sziasztok!
Van egy kis dilemmánk, remélem, ti tudtok segíteni.
Adott egy Kindle Ppw 1, még garis, elvileg full új és egy kedvelt piacoldalon árulják egészen jó áron.
A Media Marktnál pedig van egy 27e helyett 22e Ft-os Alcor Myth 6", aminek van háttérvilágítása és jó kis kütyünek látszik.
Nekem a 2. szimpibb, mert mégse egy ismeretlentől veszem a neten (hiába személyes átvétel, ő azt mondhatja, hogy garis, aztán kiderül, mégsem pl.), de a Kindle-ről tudom, hogy megbízható márka.

Ti melyikre csapnátok le? Az Alcor megéri, akinek van vagy volt, tud róla nyilatkozni? :-/

Előre is köszönöm a választ!

3 hozzászólás
>!
floramarta
E-reader

Sziasztok!
Eladó ebook olvasó:
http://www.vatera.hu/koobe-novelbook-hd-shine-e-konyvol…
További információkat privát üzenetben is tudok írni!

>!
adrienn28
E-reader

Az normális hogy az ebook olvasó bekapcsol töltés közben? Billow ebook olvasó,/approx néven ismert! Most vettem,nem értem!

1 hozzászólás
>!
Amapola P
E-reader

Ha valakinek esetleg Koobe Junior olvasója van, most csak egy ezres a bőrtok hozzá:
https://bookline.hu/product/home.action…

>!
ThePaleEmpress 
E-reader

Sziasztok! Ismét tanácsot kérnék. :) Mindent meghallgatok, mert még ilyen szerkezetem sosem volt… Szóval…karácsonyra vagy a születésnapomra szeretnék egy ebook olvasót venni. Ki milyen márkát ajánl, mit tanácsol…stb? :) Mire figyeljek…stb.
Nagyon-nagyon szépen köszönöm az eddigi hsz-eket, hasznos tippeket és tanácsokat. <333 Legjobban nekem @Fairymysz ajánlata tetszik, úgyhogy ha odaérek, akkor azt fogom megvásárolni. :) Bár az eredeti oldalon nekem az kifejezetten szúrja a szemem, hogy az amúgy sem kicsi árára még rádobják a pk-t is, úgyhogy majd valahonnan máshonnan, de mindenképpen megvásárolom.

23 hozzászólás
>!
Maryana 
E-reader

Sziasztok!
Most tervezek ebook olvasót venni, már ki is néztem egyet (POCKETBOOK Touch Lux 3 626). Úgy általában is érdekel, kinek melyikkel milyen tapasztalatai vannak, mit ajánlanátok, illetve hogy aki használta már ezt, milyen tapasztalatai vannak.
Kicsit arról is, hogy miért kell (hátha ezekhez igazodva van jobb is):
– sokat ingázok, gyakran járok kora reggel és este, amikor már nem lehet buszon olvasni, mivel a sofőr lekapcsolja a villanyt, és kint is sötét van (szóval mindenképpen háttér világítással kell)
– meguntam, hogy egyetemre 3-4-5 könyvet cipeljek minden nap órára/órák között tanulni, beadandót írni, inkább letölteném az elektronikus változatát, azt vinném, és utána itthon is be tudom jelölni, ami fontos (elektronikusan nem tudok tanulni, a papír alapú mindenképpen kell) (ezek pdf alapúak, de nem lényeg, van konvertáló programom)
– van, hogy 1-1 könyv nem fér a táskámba, vagy már csak pár oldal van, amiért nem éri meg az egészet cipelni, vagy éppen a méreteivel van bajom (pl. az Az új kiadása)
– nincs meg/bent az adott könyvtárban, viszont meg nem venném, de ha laptopon olvasok, akkor annyi minden elvonja a figyelmem, hogy nem olvasok (igaz ez valami újra, de a klasszikusokra is, ami a MEK-ről van)
Válaszaitokat előre is köszönöm :)

8 hozzászólás
Hirdetés
>!
KillerCat
E-reader

ziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Van egy Koobe Slightbook HD Shine Edition olvasóm. Egy ideje már nem használtam és most hiába rakok rá könyvet,nem látja. A Documents mappába raktam eddig és jó is volt,most meg azt írja,hogy „nincs adat ezen a helyen”. Átraktam az eBooks mappába,de ott sem látja. Megnéztem a File kezelőben,ott szám szerint megvannak,de azt írja,hogy nem lehet megnyitni. Mi lehet a probléma?

8 hozzászólás
>!
linaa18
E-reader

Hali!
Kindle PW2-m van, nem nagyon jött sosem szóba nálam, hogy PDF-et olvasnék.
Viszont akinek most e-readert keresek nála ilyen paraméterek játszanak:

e-ink – 30 000 Ft-ig – pdf-et is olvasson – ha mangát/képregényt is jól vinné az hab a tortán <nem értek hozzá, amúgy van ilyen? tuti van :D> – szótárt lehessen rá pakolni az idegen nyelvű olvasáshoz

Minden ötletnek örülünk :D

4 hozzászólás
>!
letti_
E-reader

Sziasztok
Koobe Novelbook tulajdonos vagyok.
Azt szeretném megtudni, hogy mikor nem használom érdemes mindig kikapcsolni, vagy hagyhatom alvó üzemmódban.
Éjszakára ki szoktam kapcsolni, de nap közben két olvasás között alvó üzemmódban szoktam hagyni, hogy gyorsan előkaphassam, a buszon, vagy bárhol, mert bekapcsoláskor elég lassan tölt be. Ezzel árthatok neki? Nem szeretném megrövidíteni az élettartamát.
Előre is köszönöm a válaszokat!

3 hozzászólás
>!
zzmara
E-reader

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni új ebook vásárláshoz.
Imádott Wayteqem elhalálozott, van egy Kindle készülékem is de ő sajnos nem az igazi számomra…
Szeretem a könyveket mappákba rendezni írók szerint és beépített világítás sem lenne rossz. A gyatra angoltudásom miatt pedig a magyar menü lenne megfelelő.
Az Alcor Myth Led, Koobe Novelbook Shine és Pocketbook Basic Touch 2 merült fel eddig.
Nem találtam sehol normális tesztet róluk… Valakinek esetleg bármelyikről vélemény vagy egy ú javaslat?
Előre is köszönöm

11 hozzászólás