!

E-reader zóna

>!
MrtNiki
E-reader

Sziasztok!
Tudom, hogy már milliónyi ilyen kérdés volt de azért még felteszem én is. Egy ideje már gondolkozom rajta, hogy veszek egy olvasót, és végre sikerült leszűkítenem a kört kettőre. A Kindle paperwhite 3 és a Pocketbook touch lux 3 között vacillálok. Őszintén a szívem jobban húz a pocketbook felé mert jobban tetszik a könyvtár rendszere, és hogy vannak rajta manuális gombok is + több formátumot támogat. De azért a Kindle mellett sem tudtam elmenni, mert a csapból is ez folyik és csak nem véletlenül ennyire népszerű. A kindle mellé annyi pozitívumot találtam, hogy talán kicsit gyorsabb, de félek, hogy hiányoznának a gombok. Szerintetek melyik éri meg jobban? Ja és még annyi kérdésem lenne, hogy ezek az olvasók mennyire hosszú életűek? Előre és köszi a válaszokat :))

10 hozzászólás
>!
lzoltán P
E-reader

Eladó egy sokat használt, de még mindig működőképes Kindle 4 (reklámmentes) e-könyvolvasó kézi készülék. Személyesen Budapesten, Komáromban megtekinthető, kipróbálható. Ár: 10000 Ft.

>!
prsaa
E-reader

Sziasztok!
E-bookot szeretnék kérni születésnapomra.
Nem igazán értünk hozzá, így bármilyen segítséget elfogadok a választás terén.
(Főképp meglévő, letöltött könyveket szeretnék rajta olvasni. Anyukám az Emag oldalán keresgélt, onnan szeretne rendelni elvileg. )

Arra a megállapításra jutottam, hogy :
– szemkímélő legyen
-legyen rajta háttérvilágítás
-kb. 30.000 Ft nagyságrendű legyen árban
-nem lenne rossz a szótár funkció és az idegen szavakra szótár

Várok javaslatokat konkrét termékre.
Előre is köszönöm!

14 hozzászólás
>!
adrienn28
E-reader

Sziasztok!
Ebook olvasót szeretnék venni,tényleg csak olvasáshoz! A kérdésem az,lehet-e rá telepíteni alkalmazást (google playből,usb-n keresztül,pendriveról?). Már
Kb 100 kütyüt néztem,a 50000,-est ugyanúgy leszólják mint a 13000,- forintosat. Mi legyen most? Nem akarok sokat elcseszni rá,kb.16000,-ft csak. Mert van egy tabletem is,csak nem akarom mindig azt nyúzni! Köszi!

10 hozzászólás
>!
Arturo P
E-reader

Sziasztok!
Akinek PocketBook Touch Lux 3 olvasója van, meg tudná mondani hogy:
– kezeli-e az epub beépített fontjait
– a jegyzeteket ki lehet-e egyszerűen másolni?
Azért kérdezem, mert a Touch HD ezeket nem tudja…
Régi jó Touch Luxom halálán van, be kell szereznem egy új vasat.

6 hozzászólás
>!
Tüncsimüncsi P
E-reader

Sziasztok!
Szeretnék venni ebook olvasót, de nem tudom, hogy melyik lenne az ideális. A lényeg, hogy az epub és pdf formátumot is jól olvassa :)
Sok könyv megvan pdf formátumban és másoktól már halottam, hogy azt egy jó rész „érdekesen” tördeli.
Tudtok olyat, ami jól kezeli ? :)
Továbbá olyat szeretnék, hogy kategorzálni lehesen. Pl. létrehozok 1 mappat fantasy azon belül a szerzők külön mappái Pl Brant Weeks és benne a könyvei :)

5 hozzászólás
Hirdetés
>!
adrienn28
E-reader

Sziasztok!
Szeretnék venni egy teljesen új ebook olvasót. A kérdésem az lenne,hogy legelső használat előtt ezt is ilyen 12 óráig kell tölteni,kisütni vagymi,mint a tableteket/okostelefonokat? Köszi!

4 hozzászólás
>!
Elena_Deveraux P
E-reader

Sziasztok! Nem tudna nekem valaki küldeni Kindle 6-hoz magyar nyelvű használati utasítást? Szeretném érteni mit kell kezdeni vele. :D

4 hozzászólás
>!
Erzsébet_Szászi
E-reader

Sziasztok!

Jelenleg egy Pocketbook Aquám van, amit imádok, de nagyon hiányzik belőle a háttérvilágítás. Nemrég belefutottam egy Kobo-ba, ami szintén vízálló, de világít is. Utánaolvasva sajna nem szereti a könyvtárstruktúrát, amihez viszont eléggé ragaszkodom.
Ismer valaki olyan olvasót, ami az Aqua előnyeit (vízállóság, könyvtárstruktura, sokféle formátum kezelése, esetleg Dropbox támogatás) kombinálja háttérvilágítással?

7 hozzászólás
>!
Victoria
E-reader

Sziasztok!
Tegnap végre beszereztem egy ebook olvasót és imádom! (Pocketbook Touch Lux 3).
Viszont van egy dilemmám, vannak könyvek, amiket szeretnék megvásárolni rá (főként angol nyelvűek), ti milyen ebook webshopot használtok?
Esetleg van valamilyen online könyvtár, ahonnan szintén tudnék könyveket beszerezni?
Előre is köszönöm a segítséget!

26 hozzászólás