!

E-reader zóna

>!
Laren_Dorr
E-reader

Tudnátok adni egy jó tippet djvu fájlok mobira vagy más Kindle-n olvasható fájltípusra konvertáláshoz?
A gugli találatai nem működnek.

9 hozzászólás
>!
trajtereva
E-reader

sziasztok!:)

Első ebookomat tervezgetem megvásárolni. A keret nem valami nagy rá, kb 25ért szeretnék. Kinéztem már az Alchor Myth led-et és a Koobe Novelbook Shine-t. Nagyon sok véleményt és értékelést olvastam már, de nem sikerült döntenem. Szempont lenne még, hogy sok formátumot tudjon olvasni. Mi a véleményetek?:)

10 hozzászólás
>!
Kindle_Center U
E-reader

Sziasztok!

Vadiúj, bontatlan (nem újracsomagolt), amazonon regisztrálható készülékek eladásával foglalkozunk + gyorsak, rugalmasak vagyunk. A vásárlás napjától számított 1-2 éven belül Magyarországon érvényesíthető garanciát és hivatalos számlát biztosítunk vevőinknek.

https://hardverapro.hu/tag/kindlecenter

Keressetek bizalommal!
Kindle Center

1 hozzászólás
>!
Fairymysz P
E-reader

Sziasztok!
Van valakinek Koobe Novelbook SHINE e-book olvasója? Tavaly vettem a Bookline-tól, imádom meg minden, de sajnos kiderült, hogy a szótár egy az egyben hiányzik belőle. Tudjátok, hogy tudnám felvarázsolni rá?

Előre is köszönöm a választ!

1 hozzászólás
>!
DittaV P
E-reader

Sziasztok Molyok!

Segítséget kérnék, hol lehet e-könyv olvasóhoz (Pocketbook Touch HD) normális tokot rendelni? Előre is köszönöm a segítséget :)

8 hozzászólás
>!
Caledonia_Valley P
E-reader

Sziasztok!

Megint egy/két ostoba kérdéssel jövök! :)
Szóval, ha szeretném eladni az ebook olvasómat, akkor az Amazon fiókomból gondolom kitörlöm a társítást, hogy az új tulaj ne lássa a könyveimet. Ez eddig oké, de ez által mindaddig, míg nem társítom egy másik olvasóval a profilom, elérhetetlenné válnak a könyveim – legalábbis nem tudok arra módot, hogy az Amazonon vásárolt könyveket máshogy is olvassam, mint az olvasón, a gép nem nyitja meg őket… Ugye jól gondolom? A calibre nem tudta megnyitni legalábbis…
A másik kérdésem, hogy Amazon profilba pl. más márkájú olvasót is társíthatok, mert nem biztos, hogy megint Kindle mellett döntök. Viszont ha nem, minden olyan ebookomnak lőttek.
Köszi előre is a felhomályosítást, és bocsi a hülye kérdésekért, de nagy ritkán használom csak az olvasót, a papír alapú könyveket részesítem előnyben. :)

14 hozzászólás
Hirdetés
>!
Sophiechan
E-reader

Sziasztok!

Van egy olvasóm. Róla lenne szó: http://www.koobe.hu/termek/koobe-novelbook-shine-e-konyvolvaso
Szeretnék tokot venni rá, de nem tudom, mekkorát lenne érdemes. Kindle-re simán találtam, de nem simát, hanem mintásat keresek. Pl aliexpress-ről vagy ebay-ről rendelve akár.

>!
ChonSongyi
E-reader

Sziasztok!

Évek óta van e-olvasóm (Kindle 4) és imádom… De váltani szeretnék. Inkább este tudok olvasni, és hát a lámpafény sokszor nem megoldás, amikor a párom fáradtan szuszog mellettem. Kinéztem egyet – ALCOR Myth 6" e-book olvasó – és az egyik ismert áruházban potom pénzért, 19.000 Ft-ért lehet hozzájutni. Sajnos a Kindle Paperwhite-ot nem engedhetem meg magamnak, sokat kéne rá spórolni, ami házvásárlás és autó csere miatt most nem opció.
Van olyan jó, mint a Kindle?

1 hozzászólás
>!
Varga_Szandi
E-reader

Sziasztok!
Alcor Myth (remélem, jól írom,én csak a kérdező vagyok) Led ebook olvasóval kapcsolatos problémánk van: A tok, amit kaptunk hozzá megbízhatatlannak bizonyult, kicsúszott belőle az olvasó és hiába nem esett nagyot, a kijelzője megrepedt. :-/
Ez még nem is lenne akkora baj,mert nem zavaró, viszont pár nap után a kijelző feléről eltűntek az adatok, ami valószínűleg összefügg az eséssel. :-/ Járt már valaki így?
Néztem, hol van szervíz, de félek, hogy nagyon nem éri meg megjavíttatni, mert 15e alatt nem ússzuk meg.
Tippek, merre induljunk?

Esetleg valakinek eladó Led-es olvasója, ami nem merül le fél nap alatt (24 órás szolgálatra kell unaloműzőnel), van háttérvilágítása és szuperál? Nem érdekel, ha években számolható a kora, de ha nem lesz más megoldás, a nem létező pénzünkből veszünk másikat. :-/

>!
Faythe P
E-reader

Sziasztok!
Gondolkozom egy könyvolvasó vásárlásán, ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Milyen típusút ajánlanátok? :)
Előre is köszi!
(tudom már volt egy halom ilyen kérdés, bocsi)

12 hozzászólás