!

E-reader zóna

>!
MariannaMJ P
E-reader

Sziasztok! Érdeklődésképen kérdezem, hogy nektek meddig bírta a tok a könyvolvasótokon? Másfél év után most vettem egy újat, annyira elnyűtt lett az első, amit a Kindle-vel együtt vásároltam. Ennyi idő alatt reális, hogy megkopott és a gerincen kezdett elválni a tok elülső része?

5 hozzászólás
>!
happy_moly
E-reader

Sziasztok!
Szeretnék angol nyelvű könyveket is olvasni és arra gondoltam, hogy erre alkalmas lenne az E-book olvasóm. A kérdésem az lenne, hogy hol illetve, hogy hogyan lehetne elérni benne a szótár funkciót? (Kindle ez a régebbi típusú, amin van billentyűzet is és nincs rajta világítás) Nektek milyen élményetek van ezzel kapcsolatosan? Köszönöm a segítséget :)

2 hozzászólás
>!
adrienn28
E-reader

Sziasztok!

Hogyan lehet egy teljesen új frissítést letörölni, és legalább a gyári verziót visszaállítani egy készüléken? Egy ebook olvasóról lenne szó! Most 3.4.2-es általam felrakott verzió van rajta! Régebbit szeretnék rá tenni/a gyárit vissza! Gyári visszaállítást már próbáltam,nem segített! .bin végződésű file-okat eszi!

>!
Eni95
E-reader

Sziasztok! :)
Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy egy Alcor Myth Led-hez milyen tokot kellene vennem. Épp az előbb rendeltem egyet viszont nyitható tokot nem találtam konkrétan ehhez a márkához.
Előre is köszönöm a segítséget! :)

6 hozzászólás
>!
Kata92
E-reader

Sziasztok :)

Én eddig úgy voltam a telefonon való olvasással, hogy „ úgysem fog lekötni, hiszen ott a Facebook a különböző alkalmazások stb”.
De… Amióta letöltöttem Androidra az eReader Prestigio programot,azt gondolom, hogy nagyon megérte, hisz tényleg olyan, mint egy E-book olvasó, és még ingyen is van, és kisebb is …

Szóval én nagyon ajánlom, ha nem akartok több ezer, akár tízezer forintot kiadni E-book olvasó készülékre :)

5 hozzászólás
>!
Ildikó_Nagy_2
E-reader

sziasztok!
Vásárlás előtt állok, ezt az olvasót néztem ki: POCKETBOOK Basic 3 fekete e-book olvasó (PB614), tudnátok véleményt mondani róla?

2 hozzászólás
Hirdetés
>!
MrtNiki
E-reader

Sziasztok!
Tudom, hogy már milliónyi ilyen kérdés volt de azért még felteszem én is. Egy ideje már gondolkozom rajta, hogy veszek egy olvasót, és végre sikerült leszűkítenem a kört kettőre. A Kindle paperwhite 3 és a Pocketbook touch lux 3 között vacillálok. Őszintén a szívem jobban húz a pocketbook felé mert jobban tetszik a könyvtár rendszere, és hogy vannak rajta manuális gombok is + több formátumot támogat. De azért a Kindle mellett sem tudtam elmenni, mert a csapból is ez folyik és csak nem véletlenül ennyire népszerű. A kindle mellé annyi pozitívumot találtam, hogy talán kicsit gyorsabb, de félek, hogy hiányoznának a gombok. Szerintetek melyik éri meg jobban? Ja és még annyi kérdésem lenne, hogy ezek az olvasók mennyire hosszú életűek? Előre és köszi a válaszokat :))

11 hozzászólás
>!
prsaa
E-reader

Sziasztok!
E-bookot szeretnék kérni születésnapomra.
Nem igazán értünk hozzá, így bármilyen segítséget elfogadok a választás terén.
(Főképp meglévő, letöltött könyveket szeretnék rajta olvasni. Anyukám az Emag oldalán keresgélt, onnan szeretne rendelni elvileg. )

Arra a megállapításra jutottam, hogy :
– szemkímélő legyen
-legyen rajta háttérvilágítás
-kb. 30.000 Ft nagyságrendű legyen árban
-nem lenne rossz a szótár funkció és az idegen szavakra szótár

Várok javaslatokat konkrét termékre.
Előre is köszönöm!

14 hozzászólás
>!
adrienn28
E-reader

Sziasztok!
Ebook olvasót szeretnék venni,tényleg csak olvasáshoz! A kérdésem az,lehet-e rá telepíteni alkalmazást (google playből,usb-n keresztül,pendriveról?). Már
Kb 100 kütyüt néztem,a 50000,-est ugyanúgy leszólják mint a 13000,- forintosat. Mi legyen most? Nem akarok sokat elcseszni rá,kb.16000,-ft csak. Mert van egy tabletem is,csak nem akarom mindig azt nyúzni! Köszi!

10 hozzászólás
>!
Arturo P
E-reader

Sziasztok!
Akinek PocketBook Touch Lux 3 olvasója van, meg tudná mondani hogy:
– kezeli-e az epub beépített fontjait
– a jegyzeteket ki lehet-e egyszerűen másolni?
Azért kérdezem, mert a Touch HD ezeket nem tudja…
Régi jó Touch Luxom halálán van, be kell szereznem egy új vasat.

6 hozzászólás