!

E-reader zóna

Aoimomo P>!
E-reader

Sziasztok!
Második Pocketbook touch hd3-as olvasómat fogyasztom. Az első 1 év alatt meghalt, hosszú sztori, a lényeg, hogy az első tokja aliexpressen lett vásárolva és az is felmerült, hogy talán az volt rossz hatással az aksijára. Elvileg ugyanúgy elaltatta, mint a mostani, ami márkaazonos off.
A második olvasóm lassan 2 hónapos lesz, eddig minden szuper, de cserélném ezt a törött tokot valami pofásabbra és itt jön az, hogy a pocjet tokok nem annyira tetszenek. Aki alis tokot használ huzamosabb ideje nem vett észre aksi gyengülést? Picit parázok, mert nagyon szeretem ezt a típust, de ha ezt is kinyírom, a férjem körberöhög és utána átirányít a papírkönyvekhez és igaza is lesz, 1.5-2 éven belül 3 olvasót tuti nem nyomok át a költségvetésen XD
Szerintetek lehet a tok hibája vagy ennyire rossz lapot húztam elsőre? Milyet vegyek, pocket tokot vagy akármit? Árban nem oszt, max. külcsínben, de azt feláldozom az ésszerűség oltárán, ha kell.

10 hozzászólás
EgyKönyvmoly>!
E-reader

Sziasztok molyok!
Mi véleményetek a Kindle PaperWhite olvasókról?
Kinek milyen olvasó vált be, és miért?

4 hozzászólás
LittleStar>!
E-reader

Sziasztok!

Gyakorlati kérdésem lenne. Ki, mivel tisztítja az ebook olvasója kepernyojet? :) Olvastam több mindent is a neten, ilyet is, olyat is, így inkább a tapasztalatokra hagyatkoznek, hogy mi az, ami tuti és nem teszem vele tönkre a kicsiket :D (PB Touch lux 4, az enyém).
Előre is köszi! :)

13 hozzászólás
Garbai_Ildikó P>!
E-reader

Sziasztok.
Nagyon mérges vagyok. Anyu kapott anyák napjára egy alcor myth 6 e book olvasót de pár hét használat után kipottyant az egyik gombja. Megcsinálták most egy hét után megint szórakozik vele.. :( Le akarjuk cserélni. Mit ajánlotok neki? Ami most már fontos lenne: világítás és érintő kijelző illetve magyar menü. Nekem kindle paperwhite 4 van de azt nem szeretném neki a nyelv miatt.Köszönöm a segítségeteket.

5 hozzászólás
Annie1416>!
E-reader

Sziasztok! Lecserélném lassan 10 éves e-book olvasómat. Ezt néztem ki: PocketBook 627 Touch Lux 4 Emerald
Esetleg van valakinek tapasztalata a készülékkel? Érdemes rá beruházni? Esetleg más olvasókról vélemény?
Köszi és szép napot! :)

3 hozzászólás
LittleStar >!
E-reader

Sziasztok!
Pocketbook touch lux 4esem van. Szerdán lesz egy hete, hogy megkaptam. Viszont olvasok egy könyvet és egy bizonyos oldal után, amire ha atlepek akkor utána automatikusan kidob a könyvből, és ha belépek újra a könyvbe, akkor jóval előrébb van a lap, mint ahol tartottam. Miért csinálja ezt? :( Példának: 197. Oldalról kileptet, ha újra megnyitom a könyvet akkor a 195. Oldalra dob, plusz ha ismét elerem a 197. Oldalig ismét kidob. Tudna valaki segíteni, hogy miért csinálja, vagy mit kell tennem, hogy ezt ne csinálja? :(
Előre is köszönöm a segítséget!

31 hozzászólás
Hirdetés
fannimannii>!
E-reader

Kedves molyok!
E-book olvasók közül melyiket ajánlanátok, és miért?
Előre is köszönöm a válaszokat. ♥

4 hozzászólás
LittleStar >!
E-reader

Sziasztok!

Boldogságom határtalan ugyan előszulinapi ajándékként, de kaptam a képen láthat cuki Pocketbookot. Ráadásul az aranyszinut *-* ami a zöld mellett nagyon tetszett. Egyenlőre még ismerkedünk egymással. :)
Nagyon sok segítséget, infót szereztem innen a zonabol, több karcot is atnezem, míg röpke két hét után rá esett a választásom. :) Ezt köszönom nektek, Zóna tagoknak! Kicsit szkeptikus voltam, de kár volt, szuper kis kütyü! Ma pedig napozás közben fel is avattam :D

https://kepkuldes.com/images/75463cd7c1936e141dec492527…

4 hozzászólás
DarknessAngel>!
E-reader

Sziasztok!
Rendeltem új olvasót magamnak (Pocketbook Touch Lux 4), ma meg is érkezett, viszont nem mutatja, hogy töltene pedig már 4 órája töltőn van. Vagy ennek nem kéne mutatni? Egyenlőre nem is tudom bekapcsolni.
Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel az olvasóval?

20 hozzászólás
szilva81>!
E-reader

Sziasztok!
Anyukám végre rászánta magát és szeretne egy olvasót. Nagyon nagy a választék, ezért kérnék egy kis segítséget és tanácsot.
A kriteriumok: legalább 7 inches és érintőképernyős legyen, gondolom háttérvilágítás az mindegyikben van már, epub, mobi és pdf kiterjesztésű fájlokat olvasson és NEM kell, hogy wifis legyen.
Tudnátok ajánlani valamit?

10 hozzászólás