!

E-reader zóna

>!
sz_boglar
E-reader

Sziasztok!

Volt már olyan veletek, hogy egy e-könyvet nem nyitott meg az olvasó? És olyan, hogy a felénél kilépett, és nem tudtátok tovább olvasni? Van ilyen esetre megoldás?

Köszi a válaszokat! :)

8 hozzászólás
>!
agnesasszony P
E-reader

Sziasztok!
Ugyan nem vagyok még e-könyv olvasó tulajdonos, de már nézegetem őket, és gyűjtögetem rá a forrásaimat. :)
A kérdésem elsősorban azokhoz szólna, akik rendelkeznek némi tapasztalattal Kindle és Pocketbook fronton is, mert nem tudok dönteni, hogy melyik legyen.
Kindle-ből a Paperwhite 4-et és a 10-est nézegettem, Pocketbookból pedig a Touch Lux 4-et. A szívem egyelőre a Kindle felé húz, de még a Pocketbookot sem vetettem el teljesen. :D
Aki használt már esetleg mindkettőt: ár-érték arányban melyik éri meg jobban (a Pocketbook nyilván valamivel olcsóbb)? Illetve ezeken a modelleken kívül melyik lehet még az a két márkából, ami jó lehet? Fontos szempont lenne számomra, hogy legyen rajta Wifi és háttérvilágítás. Az érintőképernyőhöz nem ragaszkodnék annyira, de amin a fent nevezett két opció elérhető, azok – ha jól láttam – már mind érintőképernyősök.
Előre is köszi a válaszokat! :)

15 hozzászólás
>!
NV1122
E-reader

Kedves Molyok!
A segítségetekre lenne szükségem, vagyis olyan Molyok segítségére, akik rendelkeznek E-book olvasó készülékkel. Mostanában rákattantam a PDF formátumú könyvek letöltögetésére, jó pár össze is gyűlt már. Sajnos nem vagyok híve – utálom- az okostelefonon, tableten, laptopon történő könyvek olvasásának. (Mindenkinek van valami dilije, nekem ez jutott, meg még pár más is. :P )
Szóval elgondolkodtam, hogy beszerzek egy E-book olvasót. Az első pofán csapás, akkor ért, amikor megláttam az árakat. :O (Tényleg ilyen drágák? – 20 ezer alatt nem nagyon találtam… Megjegyzés: A Media Markt oldalát néztem. :D ). Na mondom oké, ez van, el kell fogadni, így jártam. A második pofon akkor jött, amikor rájöttem, hogy halvány lila gőzöm sincs arról, hogy milyen készüléket kellene keresnem. -.-
Wifis, nem wifis? Csak PDF-et kezelő? (Van egyáltalán ilyen? :D ) Őszintén szóval egyáltalán nem értek ehhez a kütyühöz. Kb. ott meg is áll a tudományom, hogy úgy néz ki, mint egy tablet, de csak könyv olvasásra használható. :D Amint látjátok, a kezdő alatti szinten vagyok E-book olvasó ügyileg… :'(
Összefoglalva, -hogy ne dumáljak annyit, akkor rátérnék a lényegre .D- a véleményetekre lennék kíváncsi. Ki melyik készüléket, márkát ajánlja? Miért azt? Mik a tapasztalatok? Stb, stb….
Előre is köszi a segítséget. Szép napot mindenkinek! :)

23 hozzászólás
>!
dyna
E-reader

Kedves PocketBook használó társak,
egy barátnőm Pocketbook basic lux 2-t vett az anyukájának, most szeretnénk megtölteni jó könyvekkel. Melyik formátumot/formátumokat ajánljátok leginkább?
(Kindle használó vagyok, és hiába ajánlanak ahhoz is féltucatot, vannak preferált kiterjesztések, amik garantáltan jól jelennek meg vagy a töréseket jobban kezelik.)

Előre is köszönöm!

8 hozzászólás
>!
havrillas
E-reader

Sziasztok! :)
Egy kis segítseget szeretnék kérni. Ti melyik oldalakról szoktatok tokot venni?
Az olvasómé már igen viseltes állapotban van, de én hiába túrom az internetet, nem találok megfelelőt. Egy Bookeen Cybook Odyssey típusú gépem van, a kereső csak fekete tokot dob ki, ha színeset, az nem erre a típusra jó.
Esetleg akinek ilyen fajtájú olvasója van, kisegítene? :)

5 hozzászólás
>!
ser22
E-reader

Sziasztok! Szeretnék rendelni magamnak új e-book olvasót mert a régi lassan kileheli a lelkét. Ezt nèztem ki. Ha valakinek van ilyenje vagy ismeri. Jó választás?
https://edigital.hu/e-book-olvaso/pocketbook-lux-4-627-…

27 hozzászólás
Hirdetés
>!
V_Bora
E-reader

Sziasztok!
Szeretnék majd vásárolni Ebook olvasót, viszont egy apró problémába ütköztem. Nem tudom eldönteni, hogy háttérvilágítással rendelkezőt, vagy anélkülit vegyek.
A kérdésem az lenne, hogy a háttérvilágítással rendelkező Ebook olvasók fénye bántja-e a szemet? Olyan a fénye, mint egy telefonnak, vagy azért kíméli a szemet? (Számomra a telefon legalacsonyabb fényerőszintje is bántó)
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!

21 hozzászólás
>!
timite
E-reader

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Rosszalkodik egyetlen kedvenc e-olvasóm, már több mint 10 éves a drága, és lassan megőrülök olvasás közben. Sonym van, nagyon elégedett voltam vele, amíg szépen működött, de ideje váltanom. Nem szeretnék rá sokat költeni, de szeretném, ha érintős lenne és lenne háttérvilágítása. Ezen kívül fontos szempont, hogy legyen benne szótár. Ez utóbbi hogy működik? Van olyan készülék, amiben gyárilag benne van? Vagy nekem kell rátöltenem? A mostanin van egynyelvű angol, ill még francia-angolt használok. Legjobb lenne ha kétnyelvű (magyarral kombinálva) lenne mindkettő, de ha nem, azt is túlélem. Köszönöm, ha ezekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata.

5 hozzászólás
>!
Ronna P
E-reader

Sziasztok! Beszereztem életem első Ebook olvasóját, egy PocketBook Basic 3-at. Szeretnék majd egy tokot is venni hozzá és azt szeretném ezzel kapcsolatban kérdezni, hogy mennyire passzolnak össze a PocketBook tokok? Kinéztem egy tokot, amit elvileg gyártanak touch lux 4, basic lux 2 és touch hd 3 eszközökre, ezek közül valamelyik passzolhat az én eszközömre, vagy teljesen esélytelen? (Igazából a „Don't touch my E-Reader” tokot néztem ki magamnak *-*)

12 hozzászólás