!

Dühöngő zóna

Tyutyu P>!
Dühöngő

Annyira dühös vagyok, elegem van a dühöngőkből:D
senki ne vegye magára, csak beugrott hogy ez vicces kijelentés :D

14 hozzászólás
DianaCure>!
Dühöngő

Elegem van, dühöngök. A fiam UTÁL óvodába menni, mert anya (ez esetben én) nem mehet be vele átöltöztetni, hanem az óvónő maszkban várja az ajtóban hogy bevihesse. Értem én óvatosság, stb…de akkor hagyjuk lógva az ovit, itthon az alatt a fél év alatt többet tanult mint az oviban..tudom nem teheti meg mindenki hogy otthon legyen a gyermekével, de nekem a szívem szakad meg amikor reggel szomorú mert megint nélkülem kell bekullognia…de tartja magát, látom rajta hogy keménynek mutatja magát, nem sír, de tudom hogy belül szép lassan összetör… (hozzáteszem az óvónők akik váltásba mennek maszk nélkül slisszolnak be… :/ )

sk30 P>!
Dühöngő

MIÉRT nem olvassa el figyelmesen, hogy hova kérem? Miért nem ellenőrzi, hogy melyik automata? Nem mindegy, emberek, nem mindegy. Nem véletlen kértem, oda ahova.

8 hozzászólás
Juliette_>!
Dühöngő

Rettentően dühít, hogy már szinte minden oldalon csak a balhé megy…Mindenhol stressz ér, amennyire lehet próbálom csökkenteni. Leszoktam a facebookról, a messengeren kívül rákeresek néhány csoportra és ennyi. És természetesen ami nem tetszik, próbálom átlépni de egy idő után zavar, hogy tényleg ott kell hagynom pl egy harry potteres csoportot amit amúgy imádok, mert megállás nélkül csak veszekednek ott is? :(

7 hozzászólás
cintii>!
Dühöngő

Ha csak az olyan emberek vannak megbecsülve és elismerve,akik benyalnak a főnöknek és megjátsszák magukat,akkor mi értelme van bármit is beletenni a munkádba?
Úgyis semmibe vagy nézve,de a munka legyen kész,ha szabadnapod van akkor is,ha este van akkor is. De egy kösz b*zdmeg az már fájna.
Még jó,hogy TE sokba kerülsz a cégnek,a KIRÁLYNŐ kolléganőd meg,akinek csak azért csináltak egy pozíciót,hogy vissza tudják venni,ő minden fillért megér….

Hogy is van ez,hogy kifizetődik amit beleteszel valamibe? Mert nem ezt tapasztalom..

3 hozzászólás
Hirdetés
Aoimomo P>!
Dühöngő

Kb. 2 hete az iskola mellett lakó család kölyök beagle kutyája valahogy meglépett a telekről és a suli belső parkolójában ücsörgött, miközben az autók jöttek-mentek mellette. Már akkor elkapott a harctéri ideg, hogy főút mellett, az iskola mellett, ahol reggelente olyan dugók alakulnak ki, hogy a Hungária krt. ahhoz képest nudli, hogy lehet, hogy képtelenek telken belül tartani azt, aki az ő felelősségük? Bemenetem és szóltam. Látszott a fején, hogy nem ismeretlen neki a probléma és bár meg nem köszönte, de legalább annyit mondott, hogy szól a férjének. Erre ma reggel mi fogad az iskolától kb. 150 méterre? Igen, az út közepén feküdt a tündéri kis kölyök, holtan. Annyira, de annyira mérges vagyok ezért a felelőtlenségért, ami egy állat életébe került, de azt látom, hogy ez errefelé egészen más megítélés alá esik, mint ott, ahol felnőttem.
Amikor ideköltöztem, minden szembejövő ember megkérdezte, milyen érzés falura költözni. Hát most azt tudom mondani, hogy felelős állatartás szempontjából kifejezetten középkori helyzeteket tapasztalok már évek óta és ez lehet, hogy csúnya általánosítás, de itt ez általános is.

És nem egészen fél órája azzal kellett szembesülnöm, hogy anyósom macskája férges. Amit a lányom vett észre, miután fel-le hurcolászta. És bár ma nem puszilgatta, de erre is volt precedens, hiába tépem a szám, hogy az arcát tartsa távol nem csak attól a macskától, amiénktől, a kutyáktól és úgy általában minden állattól. Egy darabig emlékszik, aztán túlcsordul benne a fene nagy szeretet és dörgölőzik. Ma meg férget látott lógni a macska fenekéből. Úgyhogy holnap beugrok az állateledeleshez a macskának féreghajtóért (és akkor már a két kutyának is, meg a miénknek is), kézmosás, fertőtlenítés, ruhacsere, üzenet Dr. Sógornőnek, hogy mondja nem csak tabletta van, ha kell (de igen, szóval duplán ne legyen rá szükség, mert nem.veszi.be) és egy hétig leshetem mi kerül a budiba, hurrá! És ez családban marad, akkor mit mondjak? Felnőtt embernek magyarázzam el, hogy az állat nincs csak úgy el, mint a gyom?
((és akkor még hozzáteszem, hogy mellesleg a két kutya két éve nem volt oltva és most sem alkalmas a meghírdetett időpont, mert MISE lesz b+, az meg ugye fontos! Felajánlottam, hogy levisszük őket mi. Mondom a férjemnek, ő meg csak annyit hallott meg belőle, hogy a mise az fontosabb. A férges macska meg megint vemhes, mert bár nagyon ment a fogadkozás, hogy most majd ivartalanítva lesz, hát nem lett. Nem mintha akkor nem mondtam volna, hogy csak kérjen időpontot, itthon én leszervezem, hogy el tudjuk vinni Kanizsára. Hát az egészet meg nem fogom elintézni. Nekem pont annyi állatom van, amiért felelősséget is vállalok, szívesen segítek a máséban is, de azért hülyének ne nézzenek már! Kivagyok én ezekkel…)

17 hozzászólás
Ikarosz>!
Dühöngő

Ma reggel jött a mail, hogy a csomagomat 12:42 és 13:42 között szállítják ki.
Megértem a futárszolgálatokat is (a legtöbb ilyen idősávban szállít nálunk), de könyörgöm, a dolgozó emberek ilyenkor PONT nincsenek otthon.
Direkt úgy rendeltem, hogy olyan héten jöjjön a csomag, amikor délutános vagyok, és délelőtt át tudom venni, de 12:42-kor már a buszhoz kell mennem. Ezt a 12-15 órás idősávot el kellene felejteni a kézbesítéseknél, mert főleg vidéken vagy már, vagy még nem érnek rá az emberek.
Egy gyárban dolgozom, így még az sem lehet, hogy munkahelyre kérem, a szomszédokkal meg nincs olyan szoros kapcsolatunk. (Vettek már át nekünk csomagot, meg mi is nekik, de nem akarok ebből rendszert csinálni).

11 hozzászólás
Rosaliacska>!
Dühöngő

Én annyira nem vagyok dühös, de nem igazán értem miért annyira fontos 0.5 csillagot adni egy könyvre olvasatlanul. Ettől most jobb napja lesz? Csúnya mesekönyv bántotta a nénit most majd jól megmutatják neki. Szánalmas, hogy felnőtt embereknek ez az önkifejezés, főleg egy könyves oldalon . No, de ez legyen a legnagyobb öröme.

30 hozzászólás
bessy85>!
Dühöngő

Tegnap terhesgondozás/ultrahangon ülök a váróban. Mögöttem nemsokkal anyuci a kisfiával ücsörög. A gyerek jó öblösen hurutosan köhög, persze maszk az nuku. Hát gratulálok. Ennél jobb helyre nem is hozhatná magával a beteg gyereket.
Értem én, hogy nehéz megoldani, hogy valaki vigyázzon rá amíg intézi a dolgait, de könyörgöm. Pont egy csapat terhes nő közé?! Nem is értem, hogy engedhették be az épületbe…

6 hozzászólás