!

Dr. Jekkel Gabriella és könyvei zóna

>!
Gabriella35 IP
Dr. Jekkel Gabriella és könyvei

A Csendes gyilkos regény egyik fejezetének első részét olvashatjátok

A következő hetekben Szofi tanult, és mellette a kórházba járt a vizsgálatokat elintézni. Zökkenőmentes volt minden. Az orvossal is találkozott többször is aki minden alkalommal megnyugtatta, hogy a műtét csupán fél órát vesz majd igénybe. Felvágják ugyan a hasát, de figyelni fog arra, hogy a sebe a bikinivonal alatt maradjon. Hiszen Szofi előtt még ott az élet és hát mégis nő, nem akarja elcsúfítani a hasát. A lány ezektől a mondatoktól nagyon megnyugodott. Most már valóban elhitte, hogy végre véget érnek a szenvedései.
Az sem zavarta, hogy közeledett a félidő, amikor megint kialakul majd a cisztája. Már érezte a feszítő érzést és azt, hogy rohamosan növekszik a hasa. Sokszor akkorára, mint egy 2-3 hónapos terhességnél szokott.
Ilyen állapotban indult fel a műtét előtti utolsó vizsgálatára is. A nadrágját nem tudta begombolni, de hosszú felsőt vett fel azért, hogy eltakarja az aprócska szépséghibát. Most már csak egy ultrahang vizsgálat és egy konzultáció volt hátra, aztán végre jöhetett a műtét.
Szofi édesanyjával szokás szerint reggel 9 körül érkezett a kórház földszintjére. Ott beültek a többi várakozó, többségében kismama közé. Szofi most először nagyon kellemetlenül érezte magát. Hasa ugyanis életében először óriásira duzzadt. Valóban úgy nézett ki, mint egy várandós kamasz. Szofi ráadásul fiatalabbnak nézett ki a koránál – ennek később nagyon örült- de most 17 évesen úgy festett, mint egy 15 éves, aki hülyeséget csinált, és terhes maradt.
A kismamák furcsán vizslatták a közöttük ülő nagy hasú lányt. Szofi érezte, hogy sokan összesúgnak a háta mögött. Kedve lett volna felállni és hangosan kiabálni, hogy nem vagyok terhes, csak cisztám van, ami rettenetesen fáj. De nem tette, inkább lesütötte a szemét és várta, hogy szólítsák.
Miután bement a vizsgálóba, az orvossal újra egyeztették a leleteit. Szerencsére mindent rendben találtak.
– Látom minden a legnagyobb rendben van. Így előjegyezlek jövő csütörtökre a műtétre. Ahogy már elmondtam, altatásban végezzük, és te semmit nem fogsz érezni. A műtét után az intenzív osztályon leszel egy napot, majd utána egy hétig itt fekszel majd a nőgyógyászati osztályon.
– Kicsit félek, mert sosem voltam még hosszú ideig kórházban

Ha érdekel a teljes regény azt megrendelheted itt vagy a https://jekkelgabi.hu/ oldalon..

Kapcsolódó könyvek: Jekkel Gabriella: Csendes gyilkos

Jekkel Gabriella: Csendes gyilkos
>!
Gabriella35 IP
Dr. Jekkel Gabriella és könyvei

Gabriel García Márquez nem engedi, hogy a 100 év magányt megfilmesítsék.

>!
Gabriella35 IP
Dr. Jekkel Gabriella és könyvei

Jane Austen csak az unokaöccsének köszönheti hírnevét. Austen az egyik legnagyobb író, akit olyan klasszikusok közé sorolunk, mint Dickens vagy Shakespeare, ám mikor 41 évesen meghalt, senki sem ismerhette a nevét. Ugyanis első regényeit a “Lady” álnéven publikálta, így olvasói sokáig nem tudták, hogy pontosan ki is írta őket. Az unokaöccse James Edward Austen-Leigh publikált róla egy memoárt, csak akkor derült ki a nagyközönség számára az igazság.

>!
Gabriella35 IP
Dr. Jekkel Gabriella és könyvei

Agatha Christie tulajdonképpen azért kezdett el detektívregényeket írni, mert a testvére azzal ugratta, hogy úgysem menne neki. Túlságosan bonyolultnak tartotta ugyanis Agatha történeteit. Persze aztán kiderült, hogy a bonyolult történetekben rengeteg logika van és éppen ezért lett belőle jó és sikeres író a műfajban. Első krimije, A titokzatos stylesi eset, amiben a kis belga detektívet is megteremtette, azonban évekig nem kellett a kiadóknak.

>!
Gabriella35 IP
Dr. Jekkel Gabriella és könyvei

Saint-Exupéry titokzatos módon eltűnt a könyv befejezése után?
44 éves korában, visszavonulása előtt még egy utolsó küldetést vállalt pilótaként: adatokat kellett gyűjtenie egy rhône-völgyi német alakulatról. 1944. július 31-én éjjel indult el, de soha nem tért vissza. Augusztus 1-jén délben egy asszony állítólag egy szerencsétlenül járt repülőgépet látott a Carqueiranne-öböl közelében.

Hirdetés
>!
Gabriella35 IP
Dr. Jekkel Gabriella és könyvei

A Csendes gyilkos kapcsán megjelent legújabb cikk a Nők Lapja egészségben..:)

Kapcsolódó könyvek: Jekkel Gabriella: Csendes gyilkos

Jekkel Gabriella: Csendes gyilkos
>!
Gabriella35 IP
Dr. Jekkel Gabriella és könyvei

Az osztrák Nemzeti könyvtárban 3,8 millió könyv található, amely egykor a császári bibliotéka volt. Az igazán egyedi barokk korszakból származó épületet a közeli Hoffburg kerületben, Bécsben találod meg.

>!
Gabriella35 IP
Dr. Jekkel Gabriella és könyvei

Emlékszel még a pöttyös, csíkos könyvekre? Melyik volt a kedvenced?

Kapcsolódó könyvek: Jekkel Gabriella: A médium

Jekkel Gabriella: A médium

Kapcsolódó alkotók: Jekkel Gabriella