!

Debreceni Moly Klub zóna Molyklub

>!
csengoke
Debreceni Moly Klub

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e Debrecenben olyan kis pici hangulatos könyvesboltokat, amik nem mondjuk Libri vagy ilyesmit. Ha értitek mire gondolok :) Köszönöm! *-*

8 hozzászólás
>!
aram76
Debreceni Moly Klub

Sziasztok!
Keresem Dan Brown:
A megtévesztés foka
Digitális erőd
Az elveszett jelkép könyveit, Debrecenben személyes átvétellel.

>!
Semilla
Debreceni Moly Klub

Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy a bőrgyógyászatra kell beutaló?

8 hozzászólás
>!
Hufflepuff
Debreceni Moly Klub

Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. A Carol Art & Cafe -hoz milyen busz/troli jár? Mi áll meg a környékén melyik tesz le legközelebb hozzá? Kiindulási pontot azért nem írok mert még én sem tudom honnan indulok. Illetve ha x busz közelebb tesz le mint y, úgy is elmegyek x-hez. :)

Illetve milyen könnyen megközelíthetőek a könyvek? (Bocsánat de Voltegyszeren még mindig ki vagyok akadva, hogy idióta módon egy asztal felett van elhelyezve és ha alacsony vagy a tetejét el se éred mert ugye ülőhelyre nem fogsz felállni…)

4 hozzászólás
>!
Hufflepuff
Debreceni Moly Klub

Nem tudom ki hagyta az Incognito Clubban a WikiLeakset de ezer hála neki! *.* Pont tegnap akartam megrendelni. És milyen jó hogy nem tettem, mert ma megtalaltam.Köszönöm köszönöm köszönöm <3

>!
Hufflepuff 
Debreceni Moly Klub

Üdv! Megint én. Véleményt szeretnék kérni. Szerettem volna holnap elnézni az Incognito Clubba, de úgy láttam eléggé kocsma-feels, én meg nem vagyok az a stílus… De kultúr kocsmának hirdeti magát, tehát talán nincs veszve minden.

Szóval, véleményt szeretnék kérni. Ki járt már ott? Mi a véleménye? Könyvek állapota milyen? Ugyanis benne van a(z erkölcsi) szabályzatban, hogy ne adjunk le szakadt könyveket, amik széthullanak, de sajnos nem egy ilyennel találkozik az ember… Illetve mennyire könnyen lehet megközelíteni a polcokat? Olyan mint a Volt egyszerben, hogy ha a legnagyobb polc alatt ül valaki akkor oda kell kéredzkedned vagy pedig normálisan odamehet egy-két ember? Illetve maga bent a hangulat milyen? Dohányzó hely, hogy fél perc után kifordulok? Illetve 16-kor nyit, szóval ha 16:02-kor én már odamegyek lehetséges, hogy akkor már nem lesz tömve a hely? Vagy akkor még be se engednek? Illetve kell nekem ott fogyasztani valamit, ha csak a könyvek miatt megyek be? Kávék vannak? Ha igen milyen árban?

Úh, jó sok kérdésem lett, szóval a lényeg, hogy minél részletesebben írjátok le légyszíves a véleményeteket. :) A marketing szövegeket kérlek mellőzétek. Őszinte véleményekre vagyok kíváncsi különösképpen kitérve a kérdéseimre (főleg a polcok megközelíthetősége, hány van belőle és hogy mennyire füdtös, elvont a hely). Ha csak annyit tudnál írni, hogy „jó volt, tetszett” vagy „nekem nem tetszett”, akkor inkább hagyjuk, mert ez nem mond semmit. Legalább 1-2 mondat mi (nem) tetszett benne.

Köszönöm mindenkinek! :))

4 hozzászólás
Hirdetés
>!
Hufflepuff
Debreceni Moly Klub

Sziasztok!

Tudtok Debrecenben olyan antikváriumot (vagy akár magánembert), aki felvásárolna tőlem pár könyvet, reális áron, vagyis nem 100 FT-ot adna darabjáért? Ja és ha lehetséges rögtön fizessen, ne úgy mint a Grambinusz közi… Azoknak egyszer adtam 10 tankönyvet és a 2000ftért amit kaptam volna, valami két hónap múlva kellett volna visszamennem… na mindegy, ha nem találok másikat úgy is ott teszek próbát…

Tökéletes állapotban vannak, de nekem már nem kellenek és lassan egy éve nem tudok rajtuk túladni, pedig már nagyon sok helyen próbáltam eladni. És kellene a pénz, meg a hely.

Első sorban ettől a négy szótártól akarok nagyon megszabadulni: https://moly.hu/karcok/1204686 (itt tettem fel képet is, nyilván nem ennyiért fogják átvenni tőlem, de mondjuk ezért a négyért, ne 500ft-ot adjanak)
Aztán itt vannak még ezek: https://moly.hu/karcok/1204277 (tökéletes állapotúak, egyszer vagy egyszer sem olvasott, ezeket sem 200ft-ért szeretném aldni)
Innen az első hattól nagyon szeretnék megszabadulni: https://moly.hu/polcok/elado-elcserelheto-43
Disney könyvek: https://moly.hu/polcok/walt-disney-1000-ft
Illetve teljesen újak: https://moly.hu/polcok/elado-3500-ft

Természetesen, ne azokat az árakat nézzétek, amiket hozzájuk írtam, azok csak az eladó árak lettek volna (amik persze alkuképesek, de senkinek sem kell semmi) csak az lenne a lényeg, hogy ami olyan nagyobb, vagy tényleg tökéletes, olvasatlan vagy egyszer olvasott, de 200-500 ft-ot adjanak érte. Vannak kisebb könyvek, mondjuk a H2O vagy Megvagy TJ! azokért persze örülök, ha egy 100-ast kapok, de mondjuk szótároknál ne 200 legyen darabjáért…

Teljesen őszintén (de ne bunkón)! Túl sokat kérek? Létezik egyáltalán ilyen korrekt antikvárium (vagy magánember) vagy mindenhol olyan magasak a bérleti díjak (illetve esetleges meggazdagodási szándék) hogy nem találok számomra megfelelőt? :(

5 hozzászólás
>!
blacksoul
Debreceni Moly Klub

Sziasztok!
Eladnám pár könyvemet:
Svetlana Chmakova – Esti tagozat (500 Ft)
Sarah Fine – Sanctum (keménytáblás, 2000 Ft)
Kami Garcia – Lenyűgöző megváltás (1700 Ft)
Marie Rutkoski – A nyertes átka (2000 Ft)
Samantha Shannon – Csontszüret, A mímes rend (1500 Ft külön-külön, a kettő együtt 2500)
Monaldi & Sorti – Salaì tojásai (1000 Ft)
Julie Plec – Stefan naplója 2. rész (1000 Ft)
Rachel Vincent – Falka (keménytáblás, 2000 Ft)
Leiner Laura – SzJG 2. rész (régi borítós, 1500 Ft)
Shannon könyveit, A nyertes átkát, valamint az Esti tagozatot egyszer olvastam, a többit egyszer sem. A mímes rendnek a borítója kicsit kopott a borítója (vagy nem is tudom, hogy mondjam ezt). Esetleg csere is érdekel.

Kapcsolódó könyvek: Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 2. – Együtt · Svetlana Chmakova: Esti tagozat 1. · Kevin Williamson – Julie Plec: Vérszomj · Rita Monaldi – Francesco Sorti: Salaì tojása · Rachel Vincent: Pride – Falka · Samantha Shannon: Csontszüret · Sarah Fine: Sanctum · Kami Garcia – Margaret Stohl: Beautiful Redemption – Lenyűgöző megváltás · Samantha Shannon: A Mímes Rend · Marie Rutkoski: The Winner's Curse – A nyertes átka

Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 2. – Együtt
Svetlana Chmakova: Esti tagozat 1.
Kevin Williamson – Julie Plec: Vérszomj
Rita Monaldi – Francesco Sorti: Salaì tojása
Rachel Vincent: Pride – Falka
Samantha Shannon: Csontszüret
Sarah Fine: Sanctum
Kami Garcia – Margaret Stohl: Beautiful Redemption – Lenyűgöző megváltás
Samantha Shannon: A Mímes Rend
Marie Rutkoski: The Winner's Curse – A nyertes átka
>!
SZUCSV82
Debreceni Moly Klub

Sziasztok!
Eladnám néhány könyvem, csak debreceni átvétellel!
Lisa Kleypas: Karácsonyéj a Péntek kikötőben 2000
Samantha Young: Mély víz 2000
Jasinda Wilder: Zuhanunk egymásba 2000
Julia Quinn: Ami Londonban történt 1000
Julia Quinn: Tíz dolog amit szeretek magában 1500
Lorraine Heath: A herceg szeretője 1500

Köszönöm!

>!
lvarganiki P
Debreceni Moly Klub

Sziasztok!
Ha innék egy jó capuccinót vagy kávét, szerintetek hová érdemes menni Debrecenben? Ötleteket kérek! :)

13 hozzászólás