!

Bookdepository zóna

>!
hzs54
Bookdepository

Sziasztok! :)
Esetleg valakinek van egy felesleges kuponja?
Nagyon hálás lennék érte! :)

2 hozzászólás
>!
imma A+P
Bookdepository

Van tapasztalatotok sérült csomag – sérült könyv panaszkezeléssel?

4 hozzászólás
>!
Shinzo P
Bookdepository

Csak egy kis szösszenet a zóna margójára… nem elég, hogy a múlt hónapban kétszer is kaptam emailben, most a könyv mellé is csatoltak egy 10 %-os kupont, biztos ami biztos :))

6 hozzászólás
>!
Arryn_Cahill
Bookdepository

Sziasztok!

Azokhoz fordulnék, akik már rendeltek a bookdepotól puha táblás könyveket. Milyen minőségűek az ilyen könyvek? (gondolok itt magára a borítóra és a papír minőségére) Olyanok mint a kemény táblásoknál? Vagy mint például nálunk a kmk-s könyvek?

Riordan könyveket szeretnék venni. Mivel elég nagy ár különbség van puha és kemény táblás között, ezért fontos volna tudnom, hogy érdemes-e megvennem a puhát, vagy inkább gyűjtögessek még?

A segítséget előre is köszönöm! :)

7 hozzászólás
>!
Thelonious I
Bookdepository

Talán nem tűnt fel még sokaknak, de azért a bookdepo is trükközik az árakkal, (nem a kedvezmény mértéke nő, hanem az eredeti árat változtatják, de a kedvezmény mértéke is változik) attól függően, hogy melyik országból látogatod az oldalt. Akinek van VPN-je, az vissza tud trükközni. Például megnézi Magyarországról a weboldalt, lát egy könyvet 4000 ft-ért, nincs rá kedvezmény. Oké. (A VPN lényege, hogy külföldi szerverekre tudsz csatlakozni). Megnézi Kanadából, az USA-ból, Írországból, stb, és talál egy olyat, ahol a könyv igaz 4000 helyett 4300 ft-ba kerülne, de jár rá 30% kedvezmény. Tehát 3010 ft-ba kerül. Ha ezt megrendeli „abból az országból”, de ide, MO-i címre, a VAT újra lesz számolva, ami minimális differencia, de nem 4000 ft-ba kerül majd neki a könyv, (ami annyiba kerülne, ha innen rendelné) hanem végül spórol rajta mondjuk 7-800 ft-ot. Csak mondtam egy példát. Mert azt az összeget, amiért a kosárba tetted, nem változtatják meg. Ha valaki menne verni az asztalt a bookedepo-hoz, hogy de miért drágább egyik-másik könyv idehaza, mint a szomszédban… hagyja a francba. Ha ők így látják jónak, így fogják csinálni, helyette használj VPN-t és egyenlíts az esélyeken, vagy ülj össze egy ismerősöddel, aki használ, és vadásszatok kedvezményeket együtt.

https://imgur.com/a/3D2yf

24 hozzászólás
>!
Arryn_Cahill
Bookdepository

Sziasztok!
Azokat kérdezném, akik már rendeltek elő könyveket a bookdepo-nál. Nem volt semmi gubanc az előrendeléssel kapcsolatban? A könyv megjelenése után ugyanúgy a 6-8 napos szállítás érvényes? :)

8 hozzászólás
Hirdetés
>!
Alíz_Simon
Bookdepository

Sziasztok! Most találtam erre a zónára és egyáltalán erre a rendelési lehetőségre. Olvasgatom a beszélgetéseket és két kérdésem lenne:
1. Jól látom, ingyenes a szállítás?:)
2. Van esetleg valakinek egy érvényes és felesleges kuponja a jelenlegi rendelésemhez?:)

1 hozzászólás
>!
Csimutka P
Bookdepository

Azt hiszem, ez bookdepo-s rekord eddig nálam. Hat nap alatt itt volt mindhárom könyv hangyabokányi szépséghibával. *.* Természetesen három csomagban jött a trilógia, de a lényeg, hogy megérkezett. :)
@celidith, még egyszer köszönöm a kupont! ^^

>!
kuruczbia
Bookdepository

Sziasztok!
Mi a tapasztalatotok a bookdepo mennyire rugalmas sérült könyv esetén? Most érkezett a könyvem, de több helyen elszakadt, a borítóból hiányzik egy darab, valamint az utolsó 20-30 oldal középen be van szakadva… Van rá esély, hogy kicserélik?

29 hozzászólás
>!
Neelah P
Bookdepository

Sziasztok!

Gondoltam, felpakolok mindent a wishlist-emre, hogy szemmel tudjam őket tartani, de a harmadik illusztrált Harry Potter kötetet csak ezzel a nagyon erőszakos zöld címmel találtam meg.

https://www.bookdepository.com/Harry-Potter-Prisoner-Az…

Csak én nem találom a másik változatát? :( Amilyen a magyar is lett.

Kapcsolódó könyvek: J. K. Rowling: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

J. K. Rowling: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2 hozzászólás