!

Bookdepository zóna

>!
AEColmer
Bookdepository

Kedves Olvasók!

Angol nyelvű, 7-12 éves gyerekeknek írt fantázia sorozatom első kötete: Talendia: The Lost Boy címmel szeptember 28-án jelenik meg az Egyesült Királyságban, de elérhető és előrendelhető kedvezményes áron ingyenes nemzetközi házhozszállítással a https://www.bookdepository.com/Talendi-The-Lost-Boy--E-… weboldalon. A történetről bővebben a fentebb említett linkre kattintva olvashattok angol nyelven. A könyv kemény kötéses és e-könyv formátumban jelenik meg több, mint húsz illusztrációval ellátva. Az első 3 fejezet elolvasható a https://www.talendia.co.uk/ valamint a https://www.wattpad.com/ weboldalakon.

Ha kérdésetek lenne, írjatok akár itt a molyon, akár a talendiabook@gmail.com email címre. Rólam és a Talendia könyvekről pedig a https://www.talendia.co.uk/ weboldalon olvashattok bővebben, egyelőre angolul.

Üdvözlettel:
A. E. Colmer

>!
Tamás_Iványi
Bookdepository

Sziasztok!
Ha rendelek a bookdepositoryról könyvet és azt sima „levélként” adják fel és nincs itthon senki, amikor hozza a postás de a postaládába nem fér bele, akkor cetlit hagy és átvehetem a közpotban vagy valahova lerakja vagy mi ilyenkor a szokás?
Nem szeretném, hogy elvesszen a könyv és nem biztos, hogy itthon tudok lenni, amikor hozza a postás.
Köszi a segítséget!

8 hozzászólás
>!
Roziboszi P
Bookdepository

Sziasztok!
Ma regisztráltam és rendeltem a Bookdepositoryn és azt hiszem kaptam egy 5 %-os kupont. Ha valakit érdekel, jelezze és szívesen elküldöm privátban. Tényleg nagyon cseles a megfogalmazás, alig tudtam kihámozni, mit szeretnének mondani. :-)

4 hozzászólás
>!
Tunderke66
Bookdepository

Sziasztok!
Hogyha lenne valakinek fölösleges Bookdepository-s könyvjelzője felajánlaná nekem? :D
A legegyszerűbb ha pesti átvétellel történik, de ha valaki hajlandó postázni, akkor annak az árát állom^^

2 hozzászólás
Hirdetés
>!
Solsticio
Bookdepository

Sziasztok!

Abba a problémába ütköztem, hogy Maestro kártyámat nem hajlandó elfogadni a rendszer. Tapasztaltatok már ilyet? Elég kétségbeejtő a helyzet, sokadszori próbálkozás után sem megy, előbb-utóbb írni fogok az üzemeltetőnek is, de hátha valaki tud előtte valami biztatót mondani. :)

12 hozzászólás
>!
Lora
Bookdepository

Sziasztok :) Most rendeltem először Bookdepository-ról, azt szeretném kérdezni, hogy a csomag postával érkezik vagy valamilyen futárcég által? Köszönöm ^^

3 hozzászólás
>!
Kamilla17
Bookdepository

Sziasztok!

Átlagosan mennyi idő kell egy csomagnak amíg ideér? Július másodikán rendeltem.
Ships from UK
Worldwide
Europe 4-8 business days
Ennek lehet hinni?
Előre köszi a segítséget. :)

15 hozzászólás
>!
PePetra
Bookdepository

Úristen, most nagyon boldog vagyok :D Kerek EGY HÉT alatt ért ide a könyvem a feladástól számítva. Eddig amit rendeltem, az egy hónapig tartott.
És szerencsére a postás nem gyömöszölte be a postaládába, hanem hagyott értesítőt. :D

Kapcsolódó könyvek: J. K. Rowling: Harry Potter and the Philosopher's Stone

J. K. Rowling: Harry Potter and the Philosopher's Stone