!

Bookdepository zóna

>!
Naira
Bookdepository

Nagyon örülnék, ha valakinek lenne egy fölöslegessé vált kuponja. :) Előre is köszönöm!

>!
brygusz P
Bookdepository

Sziasztok!

Lehet már kérdezték páran, de én teljesen új vagyok a bookdepos rendelésekben.
Bennem van egy félsz a külföldi rendelésekkel kapcsolatban. Láttam a honlapon, hogy lehet HUF-ban is fizetni. viszont nincs paypalom. az mennyiben okoz gondot?
Mennyire megbízható, értem itt a külföldről történő vásárlást?
Bocsika, hogy ilyen kezdetlegesek a kérdéseim, de már régóta szemezgetek a holnappal és még nem volt bátorságom rendelni :D

Köszi előre is!

26 hozzászólás
>!
gergelydori
Bookdepository

Sziasztok!
Van itt esetleg olyan, aki rendelt az elmúlt két-három napban?

2 hozzászólás
>!
Fearzone P
Bookdepository

Hahi,
Eedekelne, hogy a Bookdepo kulfoldi szallitas eseten is szetszedi a megrendeleseket, vagy ezzel csak a helyi (angol) vasarlokat tiszteli meg?
Megrendeltemba Saga 2,3,4 kotetet, amibol a 3 mar uton van, a 2 es a 4 pedig meg nem….legutobb is ez volt.

7 hozzászólás
>!
vikcs P
Bookdepository

Sziasztok!

Még nem rendeltem soha Bookdepo-ról, de mostanában nagyon szemezek vele. Arról szeretnék érdeklődni, hogy a szállítás hogyan történik Mo-n belül? Postával? Dobnak értesítőt ha érkezett csomag, postán maradón marad, vagy kihozza posta kocsi? Nálunk borzalmas a postai munkamorál, volt hogy Németo. vártam csomagot és nem dobtak be értesítőt, szóval a feladó mondta hogy amúgy már megérkezett a csomag…

Előre is köszönöm szépen a választ! :)

16 hozzászólás
Hirdetés
>!
Arwen5 P
Bookdepository

https://www.bookdepository.com/april-offers-10…
Extra 10% kedvezmény a kijelölt könyvekre. Nézzétek meg, vannak köztük nagyon jók. :) Péntekig lehet felhasználni. Csak be kell írni ezt a kódot: APRIL10 a pénztárnál.

>!
Eszchan P
Bookdepository

Sziasztok!
Örömködni jöttem, nemrég rendeltem egy évek óta vágyott könyvet a bookdepótól, majdnem 50% kedvezmény volt rá, úgyhogy nem hagyhattam ki. Ez nem más, mint a The Art of Walt Disney. Magát a könyvet még nem vettem annyira szemügyre, de meg kell említenem a csomagolást. Ez egy elég nagy könyv, de egy kisebb tévének való dobozban érkezett (először nem is tudtam, hogy mi az :D), be volt bugyolálva négy réteg pukkasztós izébe, aztán volt rajta egy nejlon borítás és végül maga a könyv az átlátszó védőborítójával. Hihetetlen! Bookdepository, imádlak! A könyv természetesen hibátlan állapotban, sarkok épek, semmi gyűrődés vagy karcolás. Le a kalappal, komolyan. :)

Kapcsolódó könyvek: Christopher Finch: The Art of Walt Disney

Christopher Finch: The Art of Walt Disney
5 hozzászólás
>!
Meeraval_Marnath
Bookdepository

Sziasztok!

Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy február 17-én feladtak nekem egy könyvet, viszont a mai napig nem érkezett meg. A postára nem mentünk el, de egy azóta megrendelt könyv már megérkezett pár hete. Illetve, amit szintén akkor rendeltem (14-én), 11 nappal később befutott. A kérésem ott lenne, hogy segítene valaki megfogalmazni a panaszlevelet? Sajnos, a hivatalos levelek sosem voltak az erősségeim, a könyvet viszont mindenképpen szeretném magamnál tudni, a pénz pedig nem érdekel. Tudna valaki segíteni?

Előre is köszönöm a segítséget!

3 hozzászólás
>!
nanikiii
Bookdepository

Boldog Nyuszit! Sziasztok! :)

Az lenne a kérdésem, hogy a megjelenésre váró könyveket a megjelenés dátuma után adják fel, vagy van rá lehetősség hogy előbb és esetleg a megjelenés után pár nappal már a kezembe foghatom? :)

Köszönöm!

Kapcsolódó könyvek: Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin

Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin
3 hozzászólás