!

Bookdepository zóna

>!
Arwen5
Bookdepository

March Madness – extra 10% kedvezmény pár alapból leárazott best-seller könyvre! Csak be kell írni a MARCH10 szót a checkoutnál. Hétfőn jár le. Vannak nagyon jó könyvek, érdemes megnézni. :)
https://www.bookdepository.com/march-coupon?utm_source=…

>!
szonja08760
Bookdepository

Sziasztok!
Samantha Shannon The bone season folytatását a the song rising-et rendelt valaki? különösen az előrendelt lila limitált kiadású borítósak érdekelnek. Én anno előrendeltem, aztán írtam is nekik megjelenés után egy héttel, hogy mizuka még mindig waiting for publication van írva a rendeléshez.
Kaptam egy választ, miszerint a szállító nem biztosítja nekik a példányokat visszaadják a pénzt. Két órával később jött egy másik e-mail, miszerint mégis lesznek könyvek, hamarosan küldik. Ez volt 10-e és 12-e között valamikor, azóta semmi hír. Másnak esetleg? Mikor kéne újra rájuk írnom, ha nem történik semmi, hogy ne tűnjek idegbeteg, türelmetlen agybajosnak?

>!
Laura_Várnai
Bookdepository

Sziasztok!
Egy gyors kérdés. Kupon kódot hova kell beírni bookdepon-? Mert ha rámegyek a kosaramra nem látok sehol ilyen helyet, ahová be lehetne írni.
Előre is köszi a segítséget :)

7 hozzászólás
>!
Dia9117
Bookdepository

Sziasztok!
Olyan valakitől, vagy valakiktől szeretnék segítséget kérni, akik már léptek kapcsolatba az oldallal, mert nem érkezett meg nekik a rendelt könyv. Kerek egy hónapja adták fel az enyémet, a posta nem tudja, merre jár, mert nincs meg a megfelelő kód hozzá. A rendelési szám nem jó nekik.
Fogalmam nincs hogy kéne normális stílusban megfogalmazni a levelemet. Tudnom kéne, de mindig utáltam panaszlevelet írni angolul.
Előre is köszi, ha valaki segít nekem megfogalmazni egy épkézláb üzenetet a csapatnak. :)

3 hozzászólás
>!
gergelydori
Bookdepository

Jó estét!
Az a helyzet, hogy a Bookdepo nem enged rendelni. Állandóan azt írja ki az oldal, hogy valamit ellenőrizzek a kártyámmal, mert hibásan írhattam be, vagy ha visszamegyek a kosaramhoz, ezt írja: Checkout unavailable Checkout is currently unavailable, please try again later.
Szóval, van esetleg itt valaki, aki a napokban próbált rendelni? Nála is fellépett-e ez a hiba? Vagy ez most ilyen international dolog?
Segítsetek, légyszi. Megbolondulok, hogy három napja nem tudom megrendelni azt a könyvet, amire több, mint fél éve várok.:(

6 hozzászólás
>!
elge76 P
Bookdepository

Egy alig észrevehető fél centis karcolás a gerincen, meg jobb alul a sarkok egy picikét meg vannak nyomva (képen látható), bár szerintem ez utóbbi, amikor berakták a borítékba akkor lett ilyen, ennyiért mondjuk nem fogok újat kérni. Boldogság van. :))))))

2 hozzászólás
Hirdetés
>!
elge76 P
Bookdepository

Így fest a boríték, nézzük hány darabban van a küldemény…

13 hozzászólás
>!
elge76 P
Bookdepository

Azt hiszem szép lassan elkezdhetek aggódni, holnap lesz 2 hete, hogy feladták a csomagomat. A nyakamat teszem rá, hogy már az országban van, csak hát mivel posta, így nem sietik el.

30 hozzászólás
>!
Evis
Bookdepository

Update: reklamálni kell, először felajánlottak 40%-os visszatérítést, utána megállapodtunk abban, hogy küldenek új példányt.

Első sérült könyv a bookdeporól, nyilván ajándékba lett volna… Grrrrrr….
http://keptarhely.eu/view.php?file=20170220v00ljam1m.jpeg

15 hozzászólás