!

Bookdepository zóna

>!
Brigitta_Halász
Bookdepository

Sziasztok!
Rendeltem négy könyvet, egy Harry Pottert meg 3 mangát. A három mangát egyszerre adták fel, de csak kettő érkezett meg, plusz a HP, amit előbb postáztak. Ez volt hétfőn, és február 1-jén adták fel a mangákat. A lényeg, hogy kezdjek aggódni, hogy egy kötet még nem érkezett meg, vagy várjak tovább türelemmel? Azért nyugtalankodok, mert egyszerre adták fel a hármar UK-ből, és kettő meg is érkezett…
Lehet, hogy hülye kérdés, de hátha van valaki tapasztaltabb. Ez volt az első rendelésem, úgyhogy nem tudom, hogy megy ez. Nem hagy nyugodni a dolog.
Előre is köszi :)

14 hozzászólás
>!
rhysciar P
Bookdepository

Bocsánat, ha nem ide való a karc, végül készítettem egy zónát a bookdepós könyvjelzőknek, hogy legyen egy helyünk, ahol ezekről is lehet beszélgetni, cserélgetni, stb. :)
https://moly.hu/zonak/bookdepository-konyvjelzok

3 hozzászólás
>!
rhysciar P
Bookdepository

ajjajj, Bookdepó kinyír minket könyvjelző-gyűjtőket… újabb szett, és bár nincs még fent az oldalon (vagy csak én nem találtam meg), min. 11 darabos lesz… (a Kipperes a #11)

39 hozzászólás
>!
Annetty
Bookdepository

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Hol tudom nyomon követni a rendelésemet?
Az oldalon lévő csak annyit jelez, hogy postázva, de konkrétabbat még nem sikerült találnom.
Előre is köszi!

4 hozzászólás
>!
Amy_Piper
Bookdepository

Sziasztok!
Most rendeltem egy könyvet PayPallal, és névnek anya nevét adtam meg, azt hittem a kártyára írt név kellett, nem volt egyértelmű, pedig sokat rendeltem már sok helyről…A gond az, hogy ezen a címen ő nem tudja átvenni. Hogy van a kiszállítás? Ki veheti át? Kell személyivel bizonyítani, vagy csak aláírást kérnek? Hogy van ez az egész? Most rendeltem először, valszeg utoljára is. Köszi a segítséget!

24 hozzászólás
>!
Anita2002
Bookdepository

Sziasztok! 28-án rendeltem tőlük könyvet amit 30-án postáztak is. Kb mikorra várjam,hogy ideér? Bár most kicsit megijedtem,mert itt olvasgattam a karcokat és kb minden második az volt,hogy akönyv elveszett. :(

16 hozzászólás
Hirdetés
>!
tengshilun IP
Bookdepository

Kedves Tagok! Szeretnék rendelni az oldalról, de nagyon úgy tűnik, technikai okok miatt nem fog menni. Ezért ha valaki mostanában rendel könyvet, szeretnék betársulni hozzá. Egyetlen könyvről van szó, az összeget természetesen előre átutalnám. Budapesti vagy főváros környéki molyokkal üzletelnék elsősorban, mivel magam is pesti vagyok.
Előre is köszönöm a segítséget! :)

>!
esterhouse
Bookdepository

"The missing copy has been returned to us by the postal services as undeliverable.
I am happy to re-send these to an alternative address or refund you in full for the title – whichever you prefer?"

Tapsoljuk meg a Magyar Postát!

2 hozzászólás
>!
fanta98
Bookdepository

Sziasztok!
Épp most jött meg a rendelt könyvem, de a borító sarka hátul meg van gyűrődve. Nem olyan nagy dolog, de azért mégis kicsit csalódott vagyok…
Ti ezért reklamálnátok? Vagy egyáltalán kicserélik ilyen minimális hiba miatt?
https://drive.google.com/file/d/19Bg0arA7Ye1pTSmGx-ThXS…
https://drive.google.com/file/d/19Bg0arA7Ye1pTSmGx-ThXS…
Remélem meg lehet nyitni a képet.

10 hozzászólás
>!
naprinci
Bookdepository

Sziasztok,
tudna valaki segíteni abban, hogy mi a cím, ahonnan a bd feladja a cuccait, és miként? (Csomag, ajánlott, elsőbbségi, stb)
Postai reklamációhoz kellene, mivel még karácsony előtt rendeltem egy könyvet és eddig nem érkezett meg, a postán semmit sem tudnak róla. Egyszerűen nyoma veszett. Nem vagyok túl boldog, mivel már kifizettem és baromi drága könyvről van szó. :/

9 hozzászólás