!

Bookdepository zóna

+
>!
szelkriszti
Bookdepository

Nov. 29-én 5 könyvet rendeltem, és mivel 2 tegnapig sem érkezett meg (közben dec 25-eiek már igen), írtam a bookdeponak, és annyira kedvesek és aranyosak, kicsit szarul is érzem magam, hogy újraküldik és ezer sorry, mivel szerintem a hülye magyar posta karácsony előtti hajszájában tűnhetett el. Mázli, hogy a másik 3 megjött.

Kapcsolódó könyvek: Fredrik Backman: A Man Called Ove · Virginia Baily: Early One Morning

Fredrik Backman: A Man Called Ove
Virginia Baily: Early One Morning
14 hozzászólás
+
>!
nanikiii
Bookdepository

Sziasztok! :)

Most fogok először rendelni, az egyik könyv mármegjelent, a másikat előrendelem. Lehet hülye kérdés, de ilyenkor különküldik a könyveket ugye? :)
Nem szeretnék májusig várni mind a kettőre :$

Előre is köszönöm a segítséget ❤

Kapcsolódó könyvek: Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury · Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
5 hozzászólás
+
>!
zsofy99
Bookdepository

Sziasztok!
Esetleg lenne valakinek bookdepository-hoz kuponja? :)

+
>!
zsirmok
Bookdepository

Kedves mindenki!

Egy rendelésemmel kapcsolatban kérdeznék. Életemben másodszor próbálom ki a bookdepot. Ezúttal 2 könyvet rendeltem, és egyben ki is fizettem. A státusznál az van jelenleg feltüntetve, hogy az egyik könyv dispatched, a másik processing. Ez normális? Azt gondoltam, hogy ilyenkor egyszerre küldik el a kettőt. :/

8 hozzászólás
+
>!
xxmirella
Bookdepository

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Szeretnék rendelni a bookdepository-rol, de sajnos a bankkártyával való fizetés számomra nem kivitelezhető. Nincs itt esetleg egy olyan kedves emberke, akinek ha atutalnam a rendelni kívánt könyv árát, megrendelné nekem a bookdepository-rol? :)

3 hozzászólás
+
>!
Tamás_Iványi
Bookdepository

Sziasztok!
Én november 30-án rendeltem, aznap már dispatched from the UK állapotban volt, és azóta is ez van, nem jött meg a csomag. Volt, hogy a postás hozott másik csomagot, amit a lábtörlő alá rakott ezen időszakban, de ezt a könyvet nem kaptam meg. Eddig előtte egyszer rendeltem összesen két könyvet, az is Angliából jött és kb két hét volt. Szerintetek mit csináljak? Lehetséges, hogy a postán benn van a csomag? Nekem semmilyen követési számom meg semmim nincsen, csak a megrendelési azonosító, amit még a rendeléskor adtak.
Köszi előre is a segítséget mindenkinek!

10 hozzászólás
Hirdetés
+
>!
Zzsófi P
Bookdepository

Holnap egy honapja, h rendeltem 3 konyvet.. Abbol egy megjott. Kezdjek el aggodni? :/

11 hozzászólás
+
>!
Nüx_Játékterme P
Bookdepository

Sziasztok!
Járt már úgy valaki, hogy tudta, hogy már a postán kell, hogy legyen a csomagja, de még nem kézbesítették, és személyivel bement, és odaadták neki a csomagot? Vagy értesítő nélkül ne is próbálkozzak?

7 hozzászólás
+
>!
Amanda90 P
Bookdepository

Sziasztok!

Akinek már esett bele „karácsonyi késésbe” bookdepos rendelése annak mennyit késett? Hétfő a határidő…ez az első depos rendelésem, és így se vagyok maradéktalanul elégedett.

23 hozzászólás
+
>!
Mazsola_78 P
Bookdepository

Sziasztok!

Korábban már volt, hogy nem érkezett meg a rendelésem, nagyon rendesen küldtek is újat, amit szerencsésen megkaptam.
Most viszont négy (!!!) olyan rendelésem is van, ami október elején postázásra került, de nem érkezett meg. :( Szerintetek érdemes megírni mind a négy esetet vagy szelektáljak, hogy mondjuk kettőt reklamálok, a többi az én veszteségem? Van valakinek tapasztalata egyszerre eltűnt több rendeléssel kapcsolatban, hogy akkor mit szólnak?

Sajnos postást nem tudok megkérdezni, dolgozom, mikor jön. A postán magán értesítő hiányában elhajtanak, mielőtt belekezdenék a mondandómba. :(

Októberben rendeltem mást is ezeken kívül, az a három dolog rendben meg is érkezett, már lassan el is felejtem őket, annyira régen. :)
Eddig vártam türelmesen, mert volt már, hogy több, mint egy hónapot utazott a könyv, de ezt már nagyon soknak találom és őszintén szólva reménytelennek… Főleg, hogy nem egy könyvről van szó…

(Egyébként biztos, hogy az itteni postával, postással van a gond, mert a szüleimhez rendeltek mindig szépen megérkeznek. Az itteni meg volt, hogy lábtörlőn vagy postaládán hagyta, bárki felkaphatja. :S Tanultam az esetből, Bp-re többet semmit nem rendelek, de nem tudom, ezzel a négy rendeléssel mi tévő legyek. Ti megreklamálnátok az összeset?)

7 hozzászólás