!

Bookdepository zóna

>!
Eszchan P
Bookdepository

Sziasztok!
Örömködni jöttem, nemrég rendeltem egy évek óta vágyott könyvet a bookdepótól, majdnem 50% kedvezmény volt rá, úgyhogy nem hagyhattam ki. Ez nem más, mint a The Art of Walt Disney. Magát a könyvet még nem vettem annyira szemügyre, de meg kell említenem a csomagolást. Ez egy elég nagy könyv, de egy kisebb tévének való dobozban érkezett (először nem is tudtam, hogy mi az :D), be volt bugyolálva négy réteg pukkasztós izébe, aztán volt rajta egy nejlon borítás és végül maga a könyv az átlátszó védőborítójával. Hihetetlen! Bookdepository, imádlak! A könyv természetesen hibátlan állapotban, sarkok épek, semmi gyűrődés vagy karcolás. Le a kalappal, komolyan. :)

Kapcsolódó könyvek: Christopher Finch: The Art of Walt Disney

Christopher Finch: The Art of Walt Disney
>!
Meeraval_Marnath
Bookdepository

Sziasztok!

Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy február 17-én feladtak nekem egy könyvet, viszont a mai napig nem érkezett meg. A postára nem mentünk el, de egy azóta megrendelt könyv már megérkezett pár hete. Illetve, amit szintén akkor rendeltem (14-én), 11 nappal később befutott. A kérésem ott lenne, hogy segítene valaki megfogalmazni a panaszlevelet? Sajnos, a hivatalos levelek sosem voltak az erősségeim, a könyvet viszont mindenképpen szeretném magamnál tudni, a pénz pedig nem érdekel. Tudna valaki segíteni?

Előre is köszönöm a segítséget!

3 hozzászólás
>!
nanikiii
Bookdepository

Boldog Nyuszit! Sziasztok! :)

Az lenne a kérdésem, hogy a megjelenésre váró könyveket a megjelenés dátuma után adják fel, vagy van rá lehetősség hogy előbb és esetleg a megjelenés után pár nappal már a kezembe foghatom? :)

Köszönöm!

Kapcsolódó könyvek: Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin

Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin
3 hozzászólás
>!
Klaudia81
Bookdepository

Szép napot mindenkinek! Boldog Nyuszit! :)
Olyan emberkét keresnék, aki szokott rendelni a BookDepositoryról és rendelne nekem is! Sajnos nekem nincs bankkártyám, így előre, rózsaszín csekken vagy utánvéttel tudnám kifizetni. :)

3 hozzászólás
>!
Renáta_Moravszki
Bookdepository

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni.Most találtam rá a bookdepository-t és szeretnék annon több könyvet rendelni.Valaki letudná írni hogy működik az egész.
Előre is köszönöm.

2 hozzászólás
>!
rekucimucika
Bookdepository

Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e Bookdepo-n ajándékutalvány? Nézegettem a honlapon, de telefonról nem olyan átlátható, rá is gugliztam, de úgy sem jártam sikerrel. Tesómnak szeretnék venni, de ráér, mert a névnapja is csak júniusban lesz.

4 hozzászólás
Hirdetés
>!
Meeraval_Marnath
Bookdepository

Sziasztok!

Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, amihez talán itt kapnék a leghamarabb választ. Február 14-én leadtam két különböző rendelést a BookDepo-n. Az egyiket (Shannara) 16-án adták fel, míg a másikat (ACOMAF) 17-én. Nagyjából egy héttel később a Shannara meg is érkezett, viszont sajnos az ACOMAF-nak azóta sincs semmi híre. A BookDepo-nak még nem akarok írni, hisz erről nem ők tehetnek. Tudnátok javasolni valamit, hogy mit tehetnék, hogy utána járjak a csomagomnak? A nehézség ott adódik, hogy nem is az én nevemre rendeltem, mert nem igazán vagyok a lakásban, a szomszéd néni pedig mindig otthon van és ő vette át a Shannara-t is.

19 hozzászólás
>!
Londonna P
Bookdepository

Sziasztok!

Nem tudjátok, előrendelésnél, Processing állapotban van még mód utólag módosítani a postázási címet?

Köszi! :)

8 hozzászólás
>!
Arwen5
Bookdepository

March Madness – extra 10% kedvezmény pár alapból leárazott best-seller könyvre! Csak be kell írni a MARCH10 szót a checkoutnál. Hétfőn jár le. Vannak nagyon jó könyvek, érdemes megnézni. :)
https://www.bookdepository.com/march-coupon?utm_source=…