!

Blogturné Klub zóna

>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Jennifer L. Armentrout az új regényében ezúttal a görög mitológia szexi istenivadékai közé kalauzolja az olvasót. A vicces, romantikus és szerethető könyvről a Blogturné Klub négy tagja mesél.
Az állomásokon nyereményjátékot is találtok. A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában sorsolunk egy példányt a Visszatérésből.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/03/jennifer-l.html

Kapcsolódó könyvek: Jennifer L. Armentrout: The Return – Visszatérés

Jennifer L. Armentrout: The Return – Visszatérés
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Maxim Könyvkiadó jelentette meg három sikeres young adult szerző Brodi Ashton, Cynthia Hand, Jodi Meadows közös regényét Lady Jane címmel. Valós történelmi személyekkel kalandozhatunk ebben az alternatív valóságban Anglia trónjáért folyó cselszövések közepette. Nyolc bloggerünk mutatja be ezt a humorban bővelkedő regényt, ahol mindennapos az emberek alakváltása a legkülönbözőbb lényekké. Érdemes követni az állomásokat, a kiadó felajánlásában három példány kerül kisorsolásra a játékunk megfejtői között.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/03/cynthia-hand-brodi…

Kapcsolódó könyvek: Brodi Ashton – Cynthia Hand – Jodi Meadows: Lady Jane

Brodi Ashton – Cynthia Hand – Jodi Meadows: Lady Jane
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Fumax kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent az Assassin’s Creed: Last Descendants-sorozat második kötete, A kán sírja. Ennek örömére a Blogturné Klub három bloggere bemutatja Owen és barátai legújabb, viszontagságokkal teli kalandját, melyben tovább folytatódik a hajsza az Édenszigony maradék két darabjának megtalálásáért. A fiatalok szimulációja ezúttal a háború tépázta mongol Kínába vezet.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/03/matthew-j-kirby-ka…

Kapcsolódó könyvek: Matthew J. Kirby: A kán sírja

Matthew J. Kirby: A kán sírja
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Az Insomnia Könyvek újabb new adult különlegességet hozott a magyar olvasóknak. Leisa Rayven nagysikerű Starcrossed sorozatának első része a Hitvány Rómeó a hetekben jelent meg és máris elvarázsolt mindenkit. Egy intenzív szerelmi történet turnéjára hívunk mindenkit, ahol a Blogturné Klub hét bloggere mesél Ethan és Cassie szerelméről kétnaponta március 5. és 17. között.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/03/leisa-rayven-hitva…

Kapcsolódó könyvek: Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Leisa Rayven: Hitvány Rómeó
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A nagy sikert aratott mozifilm után a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, Szélesi Sándor tolmácsolásában megérkezett Kincsem igaz története. A Blogturné Klub bloggerei a 19. századi csodakanca történetének nyomába erednek. A négy állomásos turné alatt Te is megismerkedhetsz Kincsemmel és az 1800-as évek végi Magyarországgal, s ha részt veszel a nyereményjátékon, megnyerheted a könyv egy példányát.

|blogturné |nyereményjáték
»> http://www.blogturneklub.com/2018/02/szelesi-sandor-kin…

Kapcsolódó könyvek: Szélesi Sándor: Kincsem

Szélesi Sándor: Kincsem
4 hozzászólás
Hirdetés
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Twister Média jelentette meg S.J. Kincaid: A kárhozott című regényét, mely az azonos című sorozat első része. Nemezis, a kárhozott története a távoli jövőben játszódik egy messzi galaxisban, ahol egy szenátor lányát, Sidoniát kell védelmeznie akár az élete árán is. Az izgalmas regényt négy bloggerünk véleményezi a turné során, kövesd az állomásokat és esélyed lesz megnyerni a nyereménykönyvet a kiadó felajánlásában.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/02/sj-kincaid-karhozo…

Kapcsolódó könyvek: S. J. Kincaid: A kárhozott

S. J. Kincaid: A kárhozott
2 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Varga Beát, vagyis On Sait a többség sci-fi és fantasy íróként ismerheti, ám nemrég megjelent a Könyvmolyképző Kiadónál egy hiánypótló írástechnikáról szóló könyve, A siker tintája. Ismerd meg a Blogturné Klub négy bloggerének véleményét a könyvről, és a turné végén, ha ügyes és szerencsés vagy, nyerhetsz egy saját példányt!

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/02/varga-bea-siker-ti…

Kapcsolódó könyvek: Varga Bea: A siker tintája

Varga Bea: A siker tintája
1 hozzászólás
>!
Lelouch
Blogturné Klub

Sziasztok!

Február 12-én írtam nektek egy emailt. Érdeklődöm, hogy megkaptátok-e, mivel semmi reakció nem jött a rendszer emailon kívül.

21 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Menő Könyvek jóvoltából hazánkban is megjelent E. K. Johnston: Ezer éjszaka című regénye. Gyere hát, mese szól. Jön a hely, hol a jó, csoda mindig a pártodon áll. Hol a varázslat ér, oda gyakran betérsz. Csak annyit mondj: Ezer éjszaka vár reám! Ja és nyerd meg a könyvet!

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/02/ek-johnston-ezer-e…

Kapcsolódó könyvek: E. K. Johnston: Ezer éjszaka

E. K. Johnston: Ezer éjszaka
1 hozzászólás