!

Blogturné Klub zóna

>!
diamondfox
Blogturné Klub

Kedves blogolók, @Blogturné_Klub!
Olyan kérdésem lenne, hogy sikeresen ütöttem a megoldás mellé még egy ! és egy + jelet :D
(kétszer is sikerült, a ctrl+v hatalma, valamiért így másolja én meg gyorsan ütöm tovább :( ) Az hatalmas gond, vagy ettől még elfogadható? :)

>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Könyvfesztiválra megjelenik itthon az Oh Boy! szerzőjének az új regénye, a Tartós hullám. Itt a főhős, Louis egy új szenvedélyt talál az életében, eldönti, hogy fodrász lesz. Már csak az a kérdés, mit szólnak ehhez a társai, és édesapja, a neves sebészorvos…

Az elgondolkodtató műről a Blogturné Klub három bloggere mondja el a véleményét. A turné során a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából a regény 1 példányát meg is nyerhetitek.

|blogturné |nyereményjáték

http://www.blogturneklub.com/2017/04/marie-aude-murail-…

Kapcsolódó könyvek: Marie-Aude Murail: Tartós hullám

Marie-Aude Murail: Tartós hullám
>!
Virág_Blogger P
Blogturné Klub

Kedves @Blogturné_Klub! A Matthew Quick – Boy 21 c. könyv blogturnéján azt hiszem van egy kis probléma, ugyanis az első és második állomáson is ugyanannak a kosárlabdázónak a képe a feladat. Nem tudom, szándékos-e valamiért, vagy tényleg hiba, gondoltam szólok :)

Kapcsolódó könyvek: Matthew Quick: Boy 21

Matthew Quick: Boy 21
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Újabb kalandra indulnak számítógéppel felszerelkezett boszorkányaink! Elő a billentyűzetet, a programozás megint kalandot ígér! Nem is akármilyet – ezúttal ugyanis nagyhatalmú, ám teljesen képzetlen boszorkányra bukkannak főszereplőink. Eddig minden oké, de vajon hogyan tovább?
Tartsatok a Blogturné Klub tagjaival április 19-től négy állomásos turnénkon, hogy – spoilerek nélkül – megtudjátok. És ha ügyesek vagyok, a könyv egy példányát is megnyerhetitek a Maxim Kiadó jóvoltából.

|blogturné |nyereményjáték

http://www.blogturneklub.com/2017/04/debora-geary-vakme…

Kapcsolódó könyvek: Debora Geary: Vakmerő boszorkány

Debora Geary: Vakmerő boszorkány
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Abbi Glines nagysikerű Sea Breeze sorozatának immár a negyedik része jelenik meg a könyvfesztiválra a Maxim Könyvkiadó gondozásában Te vagy nekem a jelen címmel. Ebben a részben Marcus húgocskája, Amanda kerül nehéz helyzetbe, mert nem másba szerelmes évek óta, mint a rossz hírű Preston Drake-be, a bátyja legjobb barátjába.
Kövessétek végig a hat állomásos turnét, és nyerjétek meg a három nyereménykönyv egyikét a kiadó felajánlásában.

|blogturné |nyereményjáték

http://www.blogturneklub.com/2017/04/abbi-glines-te-vag…

Kapcsolódó könyvek: Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen

Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen
5 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A világon Trónok harca YA változataként emlegetett high fantasy sorozat megérkezett hazánkba is a Menő könyvek jóvoltából. Tartsatok ti is a Blogturné Klubbal a birodalmak csatájába, és ha velük játszotok, lehetőségetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott példányt Morgan Rhodes: Királyok harcából.

|blogturné |nyereményjáték

» http://www.blogturneklub.com/2017/04/morgan-rhodes-fall…

Kapcsolódó könyvek: Morgan Rhodes: Falling Kingdoms – Királyok harca

Morgan Rhodes: Falling Kingdoms – Királyok harca
2 hozzászólás
Hirdetés
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Könyvfesztiválra érkezik Kae Westa regénye, amiben feledhetetlen élménnyel mutat be teremtést és bukást, hatalmasságok és feltörekvők, győztesek és legyőzöttek, zsarnokok és szerelmesek tündöklését és vég nélküli harcait.

A lenyűgöző műről a Blogturné Klub négy bloggere mondja el a véleményét. A turné során a Delta Vision jóvoltából a regény 1 példányát meg is nyerhetitek.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2017/04/kae-westa-napsotet.html

Kapcsolódó könyvek: Kae Westa: Napsötét

Kae Westa: Napsötét
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Maxim Könyvkiadó jelenteti meg a Könyvfesztiválra Jamie McGuire Beautiful sorozatának legújabb részét Gyönyörű pillanat címmel. Nem lenne teljes a sorozat America és Shepley szerelmének története nélkül! Kövesd végig a hat állomásos blogturnét, ha minden kérdése jó választ adsz, megnyerheted a három nyereménykönyv egyikét a kiadó felajánlásában.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2017/04/jamie-mcguire-gyon…

Kapcsolódó könyvek: Jamie McGuire: Gyönyörű pillanat

Jamie McGuire: Gyönyörű pillanat
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Húsvétra újabb könyvben merül el a Blogturné Klub négy tagja, méghozzá Laurelin Paige legújabb magyar regényében, az Első érintésben!
Néha az ész és a szív teljesen szembemegy egymással, és hiába a veszély és a fájdalom, nincs mit tenni – csak megadni magad. Így van ezzel Emily is. De ott a bűntény, ezt pedig nem szabad elfelejteni. Mi lesz vajon ennek a vége?

|blogturné |nyereményjáték

» http://www.blogturneklub.com/2017/04/laurelin-paige-els…

Kapcsolódó könyvek: Laurelin Paige: Első érintés

Laurelin Paige: Első érintés
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Lassan minden a végéhez ér, és így van most Alexandra Bracken Sötét elmék sorozata is. A Könyvfesztiválra érkezik a trilógia zárókötete, a Sötét hajnal a Maxim Kiadó gondozásában, mi pedig természetesen nem hagyhatjuk ki a harmadik részt sem, ahogy a másik kettővel sem tettük. Április 14-től a Blogturné Klub négy tagja mesél a könyvről, mielőtt búcsút intünk neki.
Ha ügyes vagy, Te is hazaviheted a könyv egy példányát!

|blogturné |nyereményjáték

» http://www.blogturneklub.com/2017/04/alexandra-bracken-…

Kapcsolódó könyvek: Alexandra Bracken: Sötét hajnal

Alexandra Bracken: Sötét hajnal
2 hozzászólás