!

Blogturné Klub zóna

>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Idén lesz nyolc éve, hogy útjára indult a különleges gyermekek története, és sok olvasó legnagyobb örömére Ransom Riggs úgy döntött, nem áll meg egy trilógiánál, hanem tovább szövi Vándorsólyom kisasszony és pártfogoltjainak kalandjait. A sorozathoz méltó módon mi is különleges turnéval készülünk nektek a Napok térképe című, negyedik résszel. Öt állomáson keresztül az értékelés mellett sok-sok extrát hozunk el nektek, a Kossuth Kiadó felajánlásából pedig egy igazán exkluzív nyeremény vár rátok: egy ajándékcsomag, mely tartalmazza a könyv egy példányát, bögrét, vászontáskát és könyvjelzőket! Tartsatok velünk az ymbrynék, időhurkok, üresrémek és különleges gyermekek világába, ahol ezúttal is lenyűgöző fotók tarkítják a kötetet.

|blogturnéklub |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2019/04/ransom-riggs-napok…

Kapcsolódó könyvek: Ransom Riggs: Napok térképe

Ransom Riggs: Napok térképe
1 hozzászólás
>!
V_Ili P
Blogturné Klub

Sziasztok kedves @Blogturné_Klub!
Feltennétek ide is a Szívtipró pilótát ?
Köszönöm :)

Kapcsolódó könyvek: Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Bodor Attila A tél menyasszonya című mesekönyve 2018-ban jelent meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A kalandos, varázslatos mese egy szív nélkül született királylányról, Zelkáról szól, aki feláldozza magát azért, hogy megmentse a kishúgát a Téltől. A mesekönyvet ezúttal a Blogturné Klub négy bloggere értékeli. Természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a mesekönyvből.

|blogturnéklub |nyereményjáték
»http://www.blogturneklub.com/2019/04/bodor-attila-tel-m…

Kapcsolódó könyvek: Bodor Attila: A tél menyasszonya

Bodor Attila: A tél menyasszonya
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Aaron Falk visszatért!
A szuggesztív és szó szerint forró hangulatú Aszály után ezúttal egy ausztrál bozóterdőbe látogatunk, és egy csapatépítő kiránduláson eltűnt nőt után kutatunk a kedvenc pénzügyi nyomozónkkal és új társával. Ha szeretnétek ti is a nyomozás részesei lenni, akkor tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével és játsszatok Jane Harper könyvéért!
|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2019/04/jane-harper-termes…

Kapcsolódó könyvek: Jane Harper: A természet ereje

Jane Harper: A természet ereje
2 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Jennifer Ashley, új sorozatának nyitó kötete a viktóriánus Angliába röpíti az olvasókat, ahol egy nyomozás izgalmának átélése mellett még a korabeli konyhák világába is betekintést nyerhetnek. A Blogturné Klub három bloggere április 15 és 19 között pedig elmeséli, ők milyennek találták ezt a kalandot.

http://www.blogturneklub.com/2019/04/jennifer-ashley-gy…

|blogturné |nyereményjáték

Kapcsolódó könyvek: Jennifer Ashley: Gyilkosság a cselédfertályban

Jennifer Ashley: Gyilkosság a cselédfertályban
3 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Park Könyvkiadó jóvoltából idén Valentin-napra is új Nicolas Barreau-történet jelent meg, a szerző és a romantikusok kedvelőinek nagy örömére. Természetesen, a Blogturné Klub bloggerei sem maradhattak ki egy újabb romantikus párizsi kirándulásból. Tartsatok ti is velünk, s a turné végén megnyerhetitek a regény egy példányát.

»» http://www.blogturneklub.com/2019/04/nicolas-barreau-mo…

Kapcsolódó könyvek: Nicolas Barreau: Montmartre-i szerelmes levelek

Nicolas Barreau: Montmartre-i szerelmes levelek
3 hozzászólás
Hirdetés
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó Rázós könyvek sorozatában M. Robinson sötét hangulatú romantikus regénye, az El Diablo. A Blogturné Klub tagjai öt állomáson át kísérik el Alejandro Martinez útját a pokolba, avagy a mennyországba, a történet végén kiderül! Tarts velünk és a játékunk megfejtéséért cserébe megnyerheted a három nyereménykönyv egyikét a Könyvmolyképző Kiadó felajánlásában.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2019/04/m-robinson-el-diablo.html

Kapcsolódó könyvek: M. Robinson: El Diablo

M. Robinson: El Diablo
5 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Új szerző mutatkozik be a Könyvmolyképző Kiadónál, s nem is akárhogyan. Bryn Greenwood Minden csúf és csodálatos dolog című könyve az emberi lét legsötétebb bugyraiba viszi el olvasóját.
Kövesd a Blogturné Klub öt bloggerét turnéjukon, ismerd meg a könyvhöz kapcsolódó gondolataikat, játsz velük, és amennyiben a szerencse is melléd áll, tiéd lehet a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyike.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2019/04/bryn-greenwood-min…

Kapcsolódó könyvek: Bryn Greenwood: Minden csúf és csodálatos dolog

Bryn Greenwood: Minden csúf és csodálatos dolog
2 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg Jeff Wheeler Királyforrás sorozatának második része március végén. A tolvaj lánya kilenc évvel később veszi fel a fonalat, a főhőseink immár 17 évesek. Owen Kiskaddon még mindig hűséges Severn királyhoz, akinek azonban rendkívül megosztott a hírneve, és rengeteg ellensége akad. A fiatal fiú egyre több titok, cselszövés és olyan játszmák kereszttüzében találja magát, amelyeket még nem tud teljesen kiismerni, miközben az Evie iránt táplált gyengéd érzelmei is összezavarják. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mi a véleménye a könyvről a blogturnéban résztvevő bloggereknek, akkor tartsatok velünk, és játsszatok a könyvért.
|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2019/04/jeff-wheeler-tolva…

Kapcsolódó könyvek: Jeff Wheeler: The Thief's Daughter – A tolvaj lánya

Jeff Wheeler: The Thief's Daughter – A tolvaj lánya
2 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A General Press jóvoltából hazánkban is megjelent Elizabeth Hoyt nagysikerű Maiden Lane sorozatának kilencedik kötete, az Édes csábító. Ennek örömére a Blogturné Klub hat bloggere bemutatja Asa Makepeace és Eve Dinwoody színdarabokat is megihlető románcát, mely egy újjászülető színház kulisszái mögött kap lángra.
|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2019/03/elizabeth-hoyt-ede…

Kapcsolódó könyvek: Elizabeth Hoyt: Édes csábító

Elizabeth Hoyt: Édes csábító
2 hozzászólás