!

Blogturné Klub zóna

>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelenik meg Ashley Carrigan második regénye az Ikrek hava. Az Árnyjátékoshoz hasonlóan itt is egy gyönyörű, szenvedélyes, karakán hölgy életébe pillanthatsz be: egy veszélyes támadás megváltoztatja az ő és a megmentője életét. Kövesd az állomásokat és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2017/12/ashley-carrigan-ik…

Kapcsolódó könyvek: Ashley Carrigan: Ikrek hava

Ashley Carrigan: Ikrek hava
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Libri Kiadó sok rajongó örömére megjelentette Sophie Jackson Egy font hús sorozatának kiegészítő novelláját Egy őrült pillanat címmel. Kat és Carter olyan élethelyzetekbe kerülnek, amelyre minden olvasó kíváncsi. Mi történt a lánykérés után, milyen a pár élete a boldogító igen kimondása után? Kövessétek végig a négy állomásos turnét és a játékunk során a helyes megfejtésekért cserébe 3 nyereménykönyvet sorsolunk ki a kiadó felajánlásában.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2017/12/sophie-jackson-egy…

Kapcsolódó könyvek: Sophie Jackson: Egy őrült pillanat

Sophie Jackson: Egy őrült pillanat
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Libri Kiadó az Insomnia könyvek sorozatában jelentette meg Stephanie Garber: Caraval című regényét, mely óriási siker világszerte. Népszerűségét az is bizonyítja, hogy két kategóriában is döntős a Goodreads Choice Awards 2017-es szavazásán: A legjobb debütáló szerző és A legjobb young adult fantasy és sci-fi könyvek versenyében. Kövesd végig a három állomásos blogturnét, ha a játék során minden kérdése jó választ adsz, megnyerheted a három nyereménykönyv egyikét a kiadó felajánlásában.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2017/12/stephanie-garber-c…

Kapcsolódó könyvek: Stephanie Garber: Caraval

Stephanie Garber: Caraval
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Maxim Kiadó jelenteti meg Janet Evanovich és Lee Goldberg sorozatának harmadik részét A nagy meló címmel. Újra akcióban a kedvenc sármos svindlerünk és FBI okos és talpraesett nyomozó nője! Nick és Kate egymásra van utalva egy új akció miatt, ám ahhoz, hogy egymást segítsék nem csak az évszázad átverését is végre kell hajtaniuk, hanem el kell bánniuk egy maroknyi rossz fiúval, egy szadista testőrrel is, egy kegyetlen drogbáróval, miközben házaspárt játszanak. Nem egyszerű igaz?
A Blogturné Klub 4 bloggere nyomon követi az izgalmas akciót, ami most sem egyszerű. Ám ha figyelsz a nyomokra, és nem hagyod magad átverni, akkor a turné végén te is megnyerheted A nagy meló egyik példányát.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2017/12/janet-evanovich-le…

Kapcsolódó könyvek: Janet Evanovich – Lee Goldberg: A nagy meló

Janet Evanovich – Lee Goldberg: A nagy meló
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A szolgálólány meséje után, a Jelenkor Kiadó jóvoltából immár Margaret Atwood eredetileg 1996-ban megjelent regényét, az Alias Grace-t is olvashatjuk magyar fordításban. A Blogturné Klub bloggerei a 19. század hírhedt gyilkosnője történetének nyomába eredtek, s egy négy állomásos turné keretében be is számolnak nyomozásukról. Tartsatok velünk, hiszen az érdekességek és beszámolók mellett, a turné végén meg is nyerhetitek a könyv egy példányát.

|blogturné |nyereményjáték
»> http://www.blogturneklub.com/2017/12/margaret-atwood-al…

Kapcsolódó könyvek: Margaret Atwood: Alias Grace

Margaret Atwood: Alias Grace
3 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

"Ó, a Karácsony!
Már az ünnep puszta említése is kedves emlékeket ébreszt a legtöbb emberben: ezüstszálakkal és üvegdíszekkel teleaggatott hatalmas örökzöld fenyő, a lábánál szétszórt, vidáman, színesen becsomagolt ajándékok, a kandallóban lobogó tűz, itallal teli poharak, az ajtóban összesereglett énekesek, akiknek hetykén félrecsapott kalapja felfogja estükben a hópelyheket, a tálon egy almákkal körülrakott, szép, hízott liba. Desszertnek pedig természetesen fügepuding."
„Végtére is a szép emlékek és a varázslatok teszik emlékezetessé minden karácsonyunkat.”

Mi, a Blogturné Klub tagjai szívesen emlékezünk a régmúlt idők karácsonyaira. Ám amikor felidézzük ezeket a pillanatokat, rájövünk, hogy a kis apróságok adják a legbensőségesebb boldogságot. Hisz nem az ajándék mérete a fontos, hanem az, akitől kapjuk.
A karácsony a szeretet ünnepe. A legtisztább emberi érzelemé.
Nem kell hozzá pénz, elég egy érintés, hang, mosoly, vagy néhány egyszerű, kedves szó. A szavaknak pedig ereje van!
Ezért most egy rendhagyó, karácsonyváró turnézásra invitálunk Benneteket!
Korábbi turnéink során megtapasztalhattátok: a csoda bizony létezik. Életre keltek a könyvek, megelevenedtek szereplőik, hangot kaptak szerzőik, az elképzelhetetlennek vélt találkozások és kívánságok pedig beteljesedtek! Láthattátok, kedvenceitek miként várják és töltik az ünnepeket. Idén viszont papírt és pennát adunk a kezükbe!

Mától kezdve minden nap egy könyves karakter kíván valamely szereplőtársának kellemes ünnepeket. Hogy ezt mókásan, rejtélyekkel tűzdelve, könnyfakasztóan, netán szerelmesen teszi, az csak tőle – vagy az őt megálmodó szerzőtől – függ. De hogy ezek a képeslapok megérkezzenek valódi címzettjeikhez, az rajtad áll, ugyanis a Blogturné Klubnál történt egy kis galiba. Valamelyik tréfás kedvű manó elmaszatolta a címzettek neveit, nekünk pedig nem sikerült megfejtenünk őket.
Gyere, foglalj hát helyet közöttünk, s ha már kényelmesen ülsz, segíts nekünk! Fogadjunk, hogy ügyesebb leszel nálunk! Ígérjük, jutalmad nem marad el. Ha mindegyikük nevét kitalálod, meglehet, hogy a feléd tartó postás pompás csomagot nyom a markodba. Nem, azt nem árulhatjuk el, hogy mi lesz benne, hiszen akkor oda lenne a meglepetés! De garantáltan tetszeni fog, hiszen az Angyalok erre is ügyelnek. :)

Jó szórakozást!
A szerzőknek pedig ezúton is köszönjük, hogy idén is segítettek és támogattak minket!
http://www.blogturneklub.com/2017/12/karacsony-blogturn…
|blogturné |nyereményjáték

2 hozzászólás
Hirdetés
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában megjelenik Jennifer L. Armentrout Várok rád sorozatának 3. része a Stay With me – Maradj velem című könyve. A Blogturné Klub bloggerei 8 napon keresztül december 4. és 11. között várják az olvasókat a turné állomásain.

http://www.blogturneklub.com/2017/12/jennifer-l-armetro…
|blogturné |nyereményjáték

Kapcsolódó könyvek: J. L. Armentrout: Stay With Me – Maradj velem

J. L. Armentrout: Stay With Me – Maradj velem
2 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Idén novemberben jelent meg a Könyvmolyképző kiadó gondozásában az Edenbrooke duológia előzménykötete. Tartsatok velünk december 5-11 között, ha részt vesztek a nyereményjátékunkban, megnyerhetitek a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyikét!

http://www.blogturneklub.com/2017/12/juliannne-donaldso…

|blogturné |nyereményjáték

Kapcsolódó könyvek: Julianne Donaldson: Edenbrooke

Julianne Donaldson: Edenbrooke
2 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Egy regény a szenvedésről, a sorsról és a szerelem mindent elsöprő erejéről.

A Nyilas ihlette, negyedik A szerelem csillagjegyében regény lapjain Bree Prescott és Archer Hale különleges szerelmének történetét meséli el Mia Sheridan. 2017. december 3. és 8. között hat bloggerünk pedig megkísérli elmondani, miért is olyan méltatott a sorozat ezen része.

http://www.blogturneklub.com/2017/12/mia-sheridan-arche…

|blogturné |nyereményjáték

Kapcsolódó könyvek: Mia Sheridan: Archer's Voice – Archer hangja

Mia Sheridan: Archer's Voice – Archer hangja
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Kolibri Kiadó jóvoltából immár magyarul is megismerkedhetünk a Christmasaurus-szal, a karácsonyi történettel egy kisfiúról, aki szerette a dinókat, de sose gondolta volna, hogy valaha is találkozik eggyel. Ám egy varázslatos ünnepi este a Mikulás valami olyannal ajándékozza meg, amire senki se számított. Ha szeretnéd megismerni Tom Fletcher meséjét, tarts a Blogturnéval, hogy megtudd, miképp alakulnak a kisfiú és dínója kalandjai. Azért is érdemes követni az 5 bloggert, mert a turné végén neked is lehetőséged lesz, hogy megnyerhesd a Kiadó által felajánlott 3 könyv egyikét.

http://www.blogturneklub.com/2017/12/tom-fletcher-chris…
|blogturné |nyereményjáték

Kapcsolódó könyvek: Tom Fletcher: Christmasaurus

Tom Fletcher: Christmasaurus

Kapcsolódó alkotók: Tom Fletcher

3 hozzászólás