!

Blogturné Klub zóna

>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Genereal Press Kiadó meghívására Nicholas Sparks októberben hazánkba látogat. A romantikus kötetetek egyik legnépszerűbb szerzőjével az olvasók október 18-án és 19-én személyesen is találkozhatnak Budapesten! A Blogturné Klub négy bloggere egy rendhagyó Sparks-turnéval készül az író érkezésére, s egy hat állomásos turné keretében öt történettel is megismerkedhettek, illetve érdekességeket tudhattok meg Nicholas Sparks könyveinek adaptációiról is. Ha a turnéval tartotok, s Fortuna rátok mosolyog, Tiétek lehet a Szerencsecsillag egy példánya a Kiadó felajánlásában!

»> http://www.blogturneklub.com/2017/10/nicholas-sparks-bl…

2 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Könyvmolyképző jóvoltából hazánkban is megjelent a Silber trilógia utolsó kötete. Ennek örömére a Blogturné Klub hat bloggere még utoljára kitárja az álmok kapuját, hogy az újabb veszélyekkel dacolva bemutassák Liv és a srácok kalandjának grandiózus lezárását.

|blogturné |nyereményjáték

Első állomás
https://mfkata-about.blogspot.hu/2017/10/kerstin-gier-s…

Kapcsolódó könyvek: Kerstin Gier: Az álmok harmadik könyve

Kerstin Gier: Az álmok harmadik könyve
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Vajon a herceg megszelídítheti a vad lányt? Új, mai köntöst kapott a Kisherceg és Róka története, méghozzá Róbert Katalin tollából.

A különleges regénnyel a Blogturné Klub öt tagja ismertet meg titeket. Figyeljétek az állomásokat és nyerhettek is, méghozzá három példányt a regényből!

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2017/10/robert-katalin-sze…

1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg idén ősszel a Papír hercegnő című könyv. Ella és a Royal család története elképesztően izgalmas, a new adult rajongók garantált kedvence lesz! Ha szeretnétek ti is az élmény részese lenni és megnyerni a könyvet, akkor tartsatok a turné 8 bloggerével!

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2017/10/erin-watt-papir-he…

Kapcsolódó könyvek: Erin Watt: Papír hercegnő

Erin Watt: Papír hercegnő
2 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Nagyon fontos, hogy mit és hogyan kommunikálunk magunkról a közösségi médiában, hiszen ez ad el minket az online világban. Ha te is szeretnél emlékezetes maradni, vagy éppen szeretnéd az énmárkádat még tökéletesebbé tenni, vagy csak most ismerkedsz a blogok és az influencerek világával, akkor a Van egy ötletem neked szól. Oravecz Nóra sokat tud az énmárkáról, és most ezt egy könyvben összefoglalva segít mindenkinek megtalálni a helyes utat az internetes világ útvesztőjében. Tarts velünk a turnén, ahol a Blogturné Klub 4 bloggere elmondja tapasztalatait a Van egy ötletem című könyvről, amit a turné végén te is megnyerheted a Libri Kiadó felajánlása jóvoltából a 3 könyv egyikét.

|blogturné |nyereményjáték
»> http://www.blogturneklub.com/2017/10/oravecz-nora-van-e…

Kapcsolódó könyvek: Oravecz Nóra: Van egy ötletem

Oravecz Nóra: Van egy ötletem
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is folytatódik Caleb Krisp hősnőjének, Ivy Pocketnek történetei. Ennek örömére a Blogturné Klub négy bloggere bemutatja az átlagon felüli, 12 éves szobalány, Ivy szellemes kalandjait. Ha velünk tartotok október 8 és 14 között, nem csupán egy őrülten vicces és izgalmas kalandban lesz részetek, de még meg is nyerhetitek a könyv egy példányát!
http://www.blogturneklub.com/2017/10/caleb-krisp-allits…
|blogturné |nyereményjáték

Kapcsolódó könyvek: Caleb Krisp: Állítsátok meg Ivyt!

Caleb Krisp: Állítsátok meg Ivyt!
2 hozzászólás
Hirdetés
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Van olyan, amiről nem vagyunk hajlandóak elhinni, hogy megtörténhet… A rák pont ilyen. A tizenéves Tania és az édesanyja együtt szállnak szembe a gyilkos kórral, miközben a lányra rátalál a szerelem is.

Kövesd velünk a turnét, ismerd meg a különleges történetet, és ha szerencsés vagy, meg is nyerheted a könyv egy példányát.
|blogturné |nyereményjáték

» http://www.blogturneklub.com/2017/10/anne-percin-remeny…

Kapcsolódó könyvek: Anne Percin: A Remény kalózai

Anne Percin: A Remény kalózai
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából igazi botránykönyv jelenik meg magyarul is, amelyben Leah Remini, a kiugrott Szcientológus mesél az életéről, az egyház kötelékében eltöltött évekről és arról, hogy és miért lépett ki onnan. Október 3 és 7 között a Blogturnéklub 3 bloggere bemutatja nektek Remini küzdelmeit és érdemes velük tartani, mert szokás szerint nyerni is lehet egy példányt ebből a lebilincselő kötetből.
http://www.blogturneklub.com/2017/10/leah-remini-bajkev…
|blogturné |nyereményjáték

Kapcsolódó könyvek: Leah Remini: A Bajkeverő

Leah Remini: A Bajkeverő
2 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Delta Vision Kiadó gondozásában jelent meg T.R. Salty Erődvárosok című posztapokaliptikus regénye. A történet elkalauzol minket a biztonságosnak tűnő Kordonfalon belüli világba, ahol azonban a falakon kívül élő modok, és más sokkal nagyobb veszélyek is fenyegetik a fiatal szereplőket. Tartsatok a blogturné három bloggerével, hogy megnyerhessétek a könyv egy példányát.
http://www.blogturneklub.com/2017/10/t-r-salty-erodvaro…
|blogturné |nyereményjáték

Kapcsolódó könyvek: T. R. Salty: Erődvárosok

T. R. Salty: Erődvárosok
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A General Press Kiadó jóvoltából ismét időutazást tehetünk az 1800-as évek világába Julie Klassen kalauzolásában. A kirándulásra a Blogturné Klub hat bloggere vállalkozott, a turnéval tartva érdekességeket tudhattok meg a történetről. Sőt, ha részt vesztek a nyereményjátékon, még a könyv egy példánya is a tiétek lehet.

»>http://www.blogturneklub.com/2017/10/julie-klassen-nema…

Kapcsolódó könyvek: Julie Klassen: A néma nevelőnő

Julie Klassen: A néma nevelőnő
4 hozzászólás