!

Blogturné Klub zóna

>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Könyvmolyképző Kiadó őszi megjelenéseivel érkezik Sally Throne Gyűlölök és szeretek című könyve. A történetben két ellenséges kiadó összeolvadása miatt egy irodában dolgozó páros különös játékokkal teli mindennapjait ismerhetjük meg. Lucy és Josh a két ellentétes oldalon állnak, más értékeket képviselnek, és természetesen szívből gyűlölik egymást. Vagy mégsem? Nos, ha követitek a turnét, talán ez is kiderül, de annyit előre mindenképp leszögezhetünk, hogy a gyűlöletet bizony nem sok választja el a szerelemtől. Tartsatok velünk!

|blogturné |nyereményjáték
http://www.deszy-konyv.hu/2018/10/sally-thorne-gyulolok…

>!
diamondfox P
Blogturné Klub

FIGYELEM!

A SZÖVETSÉG BLOGTURNÉJA MEGHOSSZABBÍTÁSRA KERÜLT! Plusz 34 órával! Ha esetleg valaki lemaradt, még pótolhatja! ♥
(Gondoltam, szólok)

Kapcsolódó könyvek: Anna Banks: Szövetség

Anna Banks: Szövetség
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Legendák övezik a 20. század egyik legjelentősebb tervezőjének életútját, melyeket hol maga, hol pedig a közbeszéd teremtett meg körülötte. Michelle Marly vállalkozott arra, hogy Coco Chanel Chanel No 5 parfümjének megálmodásának eredjen nyomába, melyet egy lebilincselő életrajzi regény formájában örökített meg. A Kossuth Kiadó jóvoltából már magyar nyelven is olvasható regénnyel a Blogturné Klub négy bloggere kalauzol Titeket körbe a történetben. Ne feledjétek, az érdekességek és vélemények mellett, a turné végén a kötet egy-egy példányát is kisorsoljuk.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/10/michelle-marly-coc…

Kapcsolódó könyvek: Michelle Marly: Coco Chanel és a szerelem illata

Michelle Marly: Coco Chanel és a szerelem illata
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Egy feminista nem jár rózsaszínben – és egyéb hazugságok. Érdekes cím, és még érdekesebb, ha hozzáolvassuk a fülszöveget és a szerzők sorát is. Mi a feminizmus? Megmagyarázható-e egyáltalán a feminizmus néhány mondattal? Mi jelent ma feministának lenni? Mást, mint 100 éve? Ki feminista? Lehet, hogy te is az vagy, de nem tudsz róla? Mennyire igazak a sztereotípiák? Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket feszegetnek a könyvbe esszét író szerzők. Mi pedig a Blogturné Klubbal 5 állomásos turnéra indulunk, hogy belevessük magunkat napjaink egyik legtöbb vitát generáló mozgalmába: a feminizmusba.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/10/scarlett-curtis-eg…

Kapcsolódó könyvek: Scarlett Curtis: Egy feminista nem jár rózsaszínben

Scarlett Curtis: Egy feminista nem jár rózsaszínben
3 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Végre itt a folytatás a Megtört herceg őrületes függővége után! Folytatódik Ella és a Royal család fordulatokban gazdag története, a rajongók óriási örömére. Erin Watt sorozatának harmadik része a Cifra palota címet kapta, és napokon belül megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál elit kiadásban. Tartsatok a blogturné 8 bloggerével és játszatok a három nyereménykönyv egyikéért, amit a kiadó ajánlott fel!

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/10/erin-watt-cifra-pa…

Kapcsolódó könyvek: Erin Watt: Cifra palota

Erin Watt: Cifra palota
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Az Athenaeum Kiadóak hála újabb Szurovecz Kitti könyvet tarthatunk a kezünkben, amely komoly témát boncolgat: a hazai prostitúció alvilágába kalauzul két fiatal lány, Panna és Mia történeté keresztül. Tartsatok velünk a turné öt állomásán és ismerjétek meg jobban Szurovecz Kitti felkavaró, mégis lenyűgöző történetét, A kisemmizett angyalt – s játsszatok velünk, hogy megnyerhessétek a könyv, a kiadó által felajánlott egy példányát!

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/10/szurovecz-kitti-ki…

Kapcsolódó könyvek: Szurovecz Kitti: A kisemmizett angyal

Szurovecz Kitti: A kisemmizett angyal

Kapcsolódó alkotók: Szurovecz Kitti

4 hozzászólás
Hirdetés
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Mindenki ismeri a Karácsonyi ének című klasszikust, ahol az önző, zsugori Scrooge úrhoz bekopog a régi üzlettársának a szelleme, hogy felkészítse három további szellem érkezésére. Miután meglátogatta őt a régi karácsonyok, az új karácsony és a jövő szelleme, Scrooge jó útra tér, ellenben főszereplőnkkel, Holly Chase-zel, aki szerint ő úgy jó, ahogy van, és akit képtelenek jó útra téríteni a karácsonyok szellemei! A jövő karácsony szellemének jóslata beteljesedik, Holly meghal egy lehetetlen balesetben, és a halála után ő lesz a régi karácsonyok szelleme a Scrooge Műveknél, amit egy Dickes-fanatikus vezet. Tarts velünk a turnén, hogy jobban megismerhesd Holly történetét, és megnyerhesd a Maxim Kiadó által felajánlott nyeremény könyvet!

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/10/cynthia-hand-vigya…

Kapcsolódó könyvek: Cynthia Hand: Vigyázz, Holly Chase!

Cynthia Hand: Vigyázz, Holly Chase!
2 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Sarah Title a Kísérleti randevú című könyvével debütál a General Press Kiadónál. A szerelmes könyvtárosok sorozat első részéből kiderül, hogy miképpen bírkózik meg főszereplőnk, Melissa Bernard a róla készült mém szenzációjával. A nő sok mindenre számít, de arra biztos nem, hogy talán még a szerelmet is megtalálja ennek köszönhetően. Ha kíváncsiak vagytok Sarah Title romantikus és szórakoztató történetére, akkor figyeljétek a turné négy állomását, és játsszatok a könyvért.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/10/sarah-title-kiserl…

Kapcsolódó könyvek: Sarah Title: Kísérleti randevú

Sarah Title: Kísérleti randevú
3 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Kolibri Kiadó jóvoltából immár magyarul is megismerkedhetünk az elátkozott gyermeknek számító Morrigan Crow-val, akit egy Jupiter nevű idegen elvisz Nevermoorba, ahol a lánynak ki kell állnia 4 próbát, hogy felvételt nyerjen a Csudálatos Társaságba. Ha szeretnétek megtudni, hogy mit gondolnak bloggereink Morrigan Crow kalandjáról, tartsatok velük, mert a turné végén lehetőségetek lesz megnyerni a kiadó által felajánlott 3 könyv egyikét!

|blogturné |nyereményjáték

»http://www.blogturneklub.com/2018/10/jessica-townsend-n…

Kapcsolódó könyvek: Jessica Townsend: Morrigan Crow négy próbája

Jessica Townsend: Morrigan Crow négy próbája
3 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Ha október, akkor új karácsonyi történet Debbie Macomber tollából, a General Press Kiadó jóvoltából. Idén sem marad el a karácsonyi romantika, és ebből a hangulatból immár három éve a Blogturné Klub sem maradhat ki! Ismerkedjetek meg Macomber legújabb karácsonyi történetével egy három állomásos blogturné keretében, s ha részt vesztek a nyereményjátékon, a karácsonyfa alá tehetitek a szerző legfrissebb könyvét!

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/10/debbie-macomber-sz…

Kapcsolódó könyvek: Debbie Macomber: Szerelem karácsonyra

Debbie Macomber: Szerelem karácsonyra
2 hozzászólás