!

Blogturné Klub zóna

>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Lottie Pumpkin egy átlagos lány, akinek minden álma, hogy hercegnő legyen. Nem is sejti, hogy ha ez valóra válik, mennyi bonyodalommal jár mindez…

A vicces YA kötetet a híres Youtube-sztár, Nooderella jegyzi, a Blogturné Klub pedig három állomáson meséli el a könyvélményeit. A turné végén a kötet egy példányát is megnyerheted.

|blogturné |nyereményjáték

http://www.blogturneklub.com/2019/01/connie-glynn-beepi…

Kapcsolódó könyvek: Connie Glynn: Beépített hercegnő

Connie Glynn: Beépített hercegnő
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Art Spiegelman ismert képregénye ismételten megjelent, ezúttal a Libri Kiadó gondozásában. Négy bloggerünk vette kezébe a könyvet, amiben két ember (apa és fiú) történetét ismerhetitek meg, akik átélték és túlélték a II. világháború egyik legsúlyosabb katasztrófáját. Tartsatok velünk, és ha részt vesztek a nyereményjátékunkban, megnyerhetitek a kiadó által felajánlott két példány egyikét!

|blogturné |nyereményjáték

»http://www.blogturneklub.com/2019/01/art-spiegelman-tel…

Kapcsolódó könyvek: Art Spiegelman: A teljes Maus

Art Spiegelman: A teljes Maus
2 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Olaszország után a térképen most már Írországot is bejelölhetjük, ugyanis Jenna Evans Welch ezúttal ide invitál minket. Úgyhogy túracipőt fel, tarts a Blogturné Klubbal január 4-től négy állomásos blogturnénkon, hogy együtt fedezhessük fel a Smaragdszigetet!
|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2019/01/jenna-evans-welch-…

Kapcsolódó könyvek: Jenna Evans Welch: Love & Luck – Szerencsés szerelem

Jenna Evans Welch: Love & Luck – Szerencsés szerelem
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Maxim Könyvkiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Kristen Ciccarelli Goodreads díjas, debütáló regénye, Az utolsó Namsara. Ennek örömére a Blogturné Klub négy bloggere bemutatja a sárkányölő Asha kalandjait, aki nem akar mást, mint leszámolni tragikus múltjával, és elkerülni sivár jövőjét. A szabadságot viszont csak úgy érheti el, ha végez Firgárd legerősebb sárkányával. Tarts velünk a játék során és megnyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.

|nyereményjáték |blogturné
http://www.blogturneklub.com/2019/01/kristen-ciccarelli…

Kapcsolódó könyvek: Kristen Ciccarelli: Az utolsó Namsara

Kristen Ciccarelli: Az utolsó Namsara
2 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A [bekezdés]-díjas Alynne Webb első regénye egy igazi fantasy, amiben varázslók, alkimisták és boszorkánymesterek szállnak harcba egymással, azzal sem törődve, hogy a viszályuk már nem csupán a Varázslók Világára korlátozódik. Az emberek világában főszereplőink szellemjárásnak vélik az új házukban hallható zajokat, és frászt kapnak a tükörben felbukkanó titokzatos, néma férfitól. Tara és a kisöccse, Benny habár csak egyszerű emberek, mégis megpróbálnak segíteni a varázslónak, és ezáltal felkeltik a férfit megátkozó sötét mágus figyelmét. Tartsatok velünk, mert a turné végén lehetőségetek lesz megnyerni a Twister Media Kiadó által felajánlott nyereménykönyvet!

|nyereményjáték |blogturné
http://www.blogturneklub.com/2019/01/alynne-webb-az-uto…

Kapcsolódó könyvek: Alynne Webb: Az utolsó

Alynne Webb: Az utolsó
4 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Maxim Könyvkiadó jelentette meg Kass Morgan: Lázadók című regényét, amely a The 100 sorozat negyedik része és valószínűleg tényleg az utolsó. Befejeződik az évszázadok óta sugárfertőzött Földre száműzött fiatal “bűnözők” izgalmas és fordulatokban gazdag kalandja. Érdemes követni az állomásokat, a kiadó felajánlásában három példány kerül kisorsolásra a játékunk megfejtői között.

|nyereményjáték |blogturné
http://www.blogturneklub.com/2018/12/kass-morgan-lazado…

Kapcsolódó könyvek: Kass Morgan: Lázadók

Kass Morgan: Lázadók
2 hozzászólás
Hirdetés
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Alexandra Bracken Sötét elmék sorozata hamar meghódította az olvasók szívét. A negyedik könyv, a Sötét örökség azután játszódik, hogy Rubyék kiszabadították a Pszí-gyerekeket a “rehabilitációs táborokból” és megfosztották Gray elnököt a hatalmától. A főszereplő ezúttal Zu, akinek rá kell jönnie, a szabadság csak látszat, valójában a Pszí-gyerekek még mindig rabigát viselnek. A könyvet ezúttal három bloggerünk véleményezi. Tarts velünk, és nyerj te is egy saját példányt!

|nyereményjáték |blogturné
http://www.blogturneklub.com/2018/12/alexandra-bracken-…

Kapcsolódó könyvek: Alexandra Bracken: Sötét örökség

Alexandra Bracken: Sötét örökség
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Maxim Könyvkiadó jelentette meg Alwyn Hamilton: A szultán foglya című regényét, amely A sivatag lázadója sorozat második része. A regény a 2017-es Goodreads Choice Awards Best Young Adult Fantasy and Science Fiction kategória finishébe került. Amani izgalmas, misztikummal átszőtt kalandjai folytatódnak, a lázadók tábora után megismerhetjük a szultán palotájának titkait is! Érdemes követni az állomásokat, a kiadó felajánlásában egy példány kerül kisorsolásra a regényből játékunk megfejtői között.

|nyereményjáték |blogturné
http://www.blogturneklub.com/2018/12/alwyn-hamilton-szu…

Kapcsolódó könyvek: Alwyn Hamilton: A szultán foglya

Alwyn Hamilton: A szultán foglya
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Az idei karácsonyi időszakra újabb kötettel bővül a hazai Backman-rajongók könyvespolca: az Életed üzlete által ráadásul olyan ünnepi történettel gazdagodhatunk, mely egyszerre csal az arcunkra mosolyt és könnyeket. Úgy érezzük, a szerző korábbi műveihez híven ez is sok olvasó szívébe utat talál majd, így amennyiben szeretnétek Ti is részesei lenni a csodának, tartsatok velünk blogturnénk négy állomásán, s nyerjétek meg az Animus Kiadó által felajánlott ajándékpéldányt!

http://www.blogturneklub.com/2018/12/fredrik-backman-el…
|nyereményjáték |blogturné

Kapcsolódó könyvek: Fredrik Backman: Életed üzlete

Fredrik Backman: Életed üzlete

Kapcsolódó alkotók: Fredrik Backman

11 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Alma Katsu hazánkban a Halhatatlan-trilógiával vált ismertté és idén az Agave elhozta nekünk a legújabb könyvét is, amelyben átszeljük az Atlanti-óceánt, hogy a még részben indiánok lakta amerikai kontinensen csatlakozzunk a boldogulásukat kereső Donner-társaság szekérkaravánjához és velük együtt küzdjünk meg a gonosszal…
Ha pedig Blogturné Klubbal tartotok a négy állomásos turnénkon, akkor egy példány is a tiétek lehet a könyvből az Agave Könyvek jóvoltából!

|nyereményjáték |blogturné
http://www.blogturneklub.com/2018/12/alma-katsu-ehseg.html

Kapcsolódó könyvek: Alma Katsu: Éhség

Alma Katsu: Éhség
3 hozzászólás