!

Blogturné Klub zóna

>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Könyvmolyképző Kiadó elhozta nekünk idén ősszel A fiúknak, akiket valaha szerettem sorozat befejező részét. Ha korábban azt hittük, hogy Peter és Lara Jean végre megnyugodhat a közös jövőjüket illetően, akkor nagyot tévedtünk, hiszen még csak a mostani kötetben bukkannak fel az igazán nehéz kérdések. A továbbtanulás, a családban történő változások, az elengedés, az új és félelmetes kihívásokkal való szembenézés, ezek mind-mind előkerülnek a könyvben. Természetesen mindezt a Jenny Hantól megszokott könnyed és bájos csomagolásban tálalva. Tartsatok a turné bloggereivel Ti is, és játsszatok az Örökkön örökké: Lara Jean egy példányáért.
|nyereményjáték |blogturné
http://www.blogturneklub.com/2018/11/jenny-han-orokkon-…

Kapcsolódó könyvek: Jenny Han: Örökkön örökké: Lara Jean

Jenny Han: Örökkön örökké: Lara Jean
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Egy igazán különleges könyvvel indul most turnéra a Blogturné Klub csapata. Rupi Kaur verseskötete igazi gyöngyszem, amit a világ minden táján imádnak. A költőnő nem szépíti a valóságot, tabuk nélkül mutatja meg azt is, ami fáj.
Tarts velünk Te is, akár szereted a költeményeket, akár nem – itt a helyed, és csak a végén döntsd el, Neked való-e a kötet. Ha ügyes vagy, a Könyvmolyképző által felajánlott 3 kötet egyikét is megnyerheted.

|blogturné |nyereményjáték

http://www.blogturneklub.com/2018/11/rupi-kaur-tej-es-mez.html

Kapcsolódó könyvek: Rupi Kaur: Tej és méz

Rupi Kaur: Tej és méz
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Christelle Dabos Tükörjáró című sorozatának első része sokakat elvarázsolt, és most végre megjelent a folytatás, a Rejtélyes eltűnések a Holdvilágban. A regény hozza a formáját, a Harry Potter varázslatát vegyíti a Trónok harca udvari intrikáival igazán egyedi és izgalmas formában. Tarts velünk a turnén, ahol négy bloggerünk mutatja be Ophélie kalandjait a Sarkon, és nyerj te is egy saját példányt a könyvből.
|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/11/christelle-dabos-r…

Kapcsolódó könyvek: Christelle Dabos: Rejtélyes eltűnések a Holdvilágban

Christelle Dabos: Rejtélyes eltűnések a Holdvilágban
2 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Könyvmolyképző Kiadó elhozza nekünk idén novemberben a Tíz apró lélegzet folytatását. A 2. kötetben végre jobban megismerhetjük Kacey húgát, Livie-t is, és természetesen kiderül többek között az is, hogy ő miképpen dolgozta fel a gyászt, amit szülei elvesztése okozott. A múlt árnyai azonban a jövőjét is befolyásolhatják, hiszen Livie megkezdi az egyetemi éveit, ami miatt nemcsak a nővérétől, de minden megszokottól távol kerül. A lánynak muszáj lesz kilépnie a komfortzónájából, új és nehéz döntéseket hoznia, és talán, ha megengedi magának, még a szerelem is rátalálhat. Ha Ti is kíváncsiak vagytok arra, hogy Livie sorsa miképpen alakul, akkor tartsatok velünk, és játszatok az Egyetlen kis hazugság három példányának egyikéért!
|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/11/k-tucker-one-tiny-…

Kapcsolódó könyvek: K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság

K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Eszes Rita új regénye a Rókatündér, az év legizgalmasabb, legtündéribb Japánban játszódó YA története.
A különleges könyvről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, és extrákkal is találkozhatsz az állomásokon. Tarts velünk, kövesd az állomásokat, hogy legyen esélyed megnyerni ezt a tündéri könyvet a kiadó felajánlásában!

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/11/eszes-rita-rokatun…

Kapcsolódó könyvek: Eszes Rita: Rókatündér

Eszes Rita: Rókatündér
2 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Vi Keeland és Penelope Ward közös regénye: Nagyképű öltönyös címmel. A két népszerű szerző garanciát jelent a remek szórakozáshoz, Soraya és Graham történetét a könnyed, romantikus műfaj kedvelőinek ajánlunk. A Blogturné Klub kilenc állomáson keresztül mutatja be a történetet, és a szexi öltönyös játékunk kapcsán három szerencsés nyertes örülhet a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott nyereménykönyveknek.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/11/vi-keeland-penelop…

Kapcsolódó könyvek: Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös
6 hozzászólás
Hirdetés
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából három év után újabb kötettel bővülhet a Bell Harbor sorozat magyar rajongóinak könyvespolca. Tracy Brogan – A legjobb orvosság c. könyve garantáltan kedvence lesz a chiclit műfaj kedvelőinek nagyszerű humorával, erős jellemű karaktereivel és romantikus oldalával. Tartsatok velünk a Blogturné Klub öt állomásán, s a kérdésekre válaszolva nyerjétek meg a kiadó által felajánlott három példány egyikét!

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/11/tracy-brogan-legjo…

Kapcsolódó könyvek: Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

Tracy Brogan: The Best Medicine – A legjobb orvosság

Kapcsolódó alkotók: Tracy Brogan

2 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A pénzed az időd. Az időd a pénzed. Everless világában a kettő ugyanaz. A Blogturné Klub 5 állomásos turnéra indul Sempere királysága, hogy együtt próbálja meg felfedni a rejtélyeket Julesszel.
Tarts velünk, és ha ügyes vagy, a Maxim Kiadó által felajánlott három kötet egyikét is megnyerheted.

|blogturné |nyereményjáték
» http://www.blogturneklub.com/2018/11/sara-holland-varaz…

Kapcsolódó könyvek: Sara Holland: A varázslónő és az alkimista

Sara Holland: A varázslónő és az alkimista
2 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Vér és csont gyermekei bombaként robbant be a YA könyvek piacára. Nem csak gyönyörű borítója, hanem egyedi, afrikai kultúrára építő világa is magával ragadta a fantasyrajongókat. Nem véletlen, hogy több, mint 48.000 értékelés mellett jelenleg is 4,2 fölötti a tetszési indexe Goodreadsen, és a nem rég elindult idei Goodreads Choice Awards egyik esélyese.
November 5-től a Blogturné Klub is elindul, hogy megismerje a Vér és csont gyermekeit. Ha ügyesek vagytok, ti is megnyerhetitek a Maxim Kiadó által felajánlott három példány egyikét.

|blogturné |nyereményjáték
» http://www.blogturneklub.com/2018/11/ver-es-csont-gyerm…

Kapcsolódó könyvek: Tomi Adeyemi: Vér és csont gyermekei

Tomi Adeyemi: Vér és csont gyermekei
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Maxim Könyvkiadó jelenteti meg Rebecca Ross: A királynő felemelkedése című regényét. Egy vérbeli fantasy történet elevenedik meg a lapokon, ahol a hősnőnk belecsöppen az intrikákkal teli hatalmi harcokba, rá kell jönnie, hogyan segíthetné a valódi uralkodót a trónra. Érdemes követni a hat állomást, a kiadó felajánlásában három példány kerül kisorsolásra a játékunk helyes megfejtői között.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2018/11/rebecca-ross-kiral…

Kapcsolódó könyvek: Rebecca Ross: A királynő felemelkedése

Rebecca Ross: A királynő felemelkedése
2 hozzászólás