!

Blogturné Klub zóna

Blogturné_Klub U>!
Blogturné Klub

A Manó könyveknél megjelent Fiú könyve egy egyedülálló ifjúsági regény, amelyben betekintést nyerhetünk a középkor misztikus világába. Catherine Gilbert Murdock mesterien szövi egybe a történelmet a fantasy-val, és érdemeinek elismeréseként műve el is nyerte a Newbery Honor kitüntetést. Lépjetek be ti is a “sötét” középkorba és játsszatok velünk, hogy megnyerhessétek a könyv egy példányát!

http://www.blogturneklub.com/2020/10/catherine-gilbert-…
|blogturné |nyereményjáték

Kapcsolódó könyvek: Catherine Gilbert Murdock: Fiú könyve

Catherine Gilbert Murdock: Fiú könyve
1 hozzászólás
Blogturné_Klub U>!
Blogturné Klub

Hamarosan megjelenik Morgan Matson legújabb regénye, aminek a középpontjában egy hétvégi esküvő áll. Tartsatok bloggereinkkel, hogy megtudjátok, hogyan próbálja meg túlélni főszereplőnk, Charlie Grant ezt a kisebb-nagyobb katasztrófáktól sújtott három napot!
Olvassátok el az ajánlóinkat, és játsszatok velünk minden állomáson, ugyanis a turné végén a Maxim kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk megnyeri A nagy nagy nap című YA-regényt!

|blogturné |nyereményjáték

http://www.blogturneklub.com/2020/10/morgan-matson-save…

Kapcsolódó könyvek: Morgan Matson: Save the date – A nagy nagy nap

Morgan Matson: Save the date – A nagy nagy nap
1 hozzászólás
Blogturné_Klub U>!
Blogturné Klub

A Folyó a sötétben egy olyan férfi önéletrajza, akinek sikerült megszöknie a kegyetlen észak-koreai rezsimből. Az idén a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában megjelent könyvben Isikava Maszadzsi megrázó, szívszorító, ugyanakkor lebilincselő módon számol be a diktatúrában leélt éveiről, és arról, mi mindennel nézett szembe a szabadságért vívott küzdelmében. Tartsatok velünk a turné során, és játsszatok a nyereménykönyvért is!

|blogturné |nyereményjáték

http://www.blogturneklub.com/2020/10/isikava-maszadzsi-…

Kapcsolódó könyvek: Masaji Ishikawa: Folyó a sötétben

Masaji Ishikawa: Folyó a sötétben
2 hozzászólás
Blogturné_Klub U>!
Blogturné Klub

Megan Miranda izgalmas thrillerében egy tengerparti kisvárosba kalauzol el, ahol a pénzen vett hallgatásokat veszélyezteti egy haláleset. Ha szeretnéd megtudni, hogy mi történt a nyárzáró buli éjszakáján, tarts a bloggerekkel és megtudhatod, mit rejtenek a magas sziklál, eldugott öblök, s ha ügyes vagy még a regényt is megnyerheted a Libri Kiadó jóvoltából.

|blogturné |nyereményjáték

http://www.blogturneklub.com/2020/10/megan-miranda-az-u…

Kapcsolódó könyvek: Megan Miranda: Az utolsó vendég

Megan Miranda: Az utolsó vendég
2 hozzászólás
Blogturné_Klub U>!
Blogturné Klub

Koreeda Hirokazu különleges hangulatú regényében egy nem mindennapi családdal ismerkedhetünk meg, melynek tagjai sajátos sorsokon keresztül kapcsolódnak egymáshoz. A szerző igen komoly kérdéseket vet fel ebben a rövidke kötetben, leginkább azt, hogy vajon a vér szerinti kötelékek erősebbek, vagy azok, amiket mi magunk választunk? Mi tesz igazán családdá egy családot? Ha kíváncsiak vagytok a történetre, tartsatok négy bloggerünkkel, és nyerjétek meg a Partvonal Könyvkiadó által felajánlott példányt!

http://www.blogturneklub.com/2020/10/koreeda-hirokazu-b…
|blogturné |nyereményjáték

Kapcsolódó könyvek: Koreeda Hirokazu: Bolti tolvajok

Koreeda Hirokazu: Bolti tolvajok
1 hozzászólás
Blogturné_Klub U>!
Blogturné Klub

Marie Pavlenko díjnyertes regénye, az Én vagyok a napod idén ősszel jelent meg a Menő Könyvek Kiadó gondozásában. Egy olykor humoros és szellemes, máskor szívfacsaró ifjúsági könyv turnéjára invitálunk most benneteket. Amennyiben felkeltettük az érdeklődéseteket, tartsatok velünk, és játsszatok a kiadó által felajánlott példányért.
|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2020/10/marie-pavlenko-en-…

Kapcsolódó könyvek: Marie Pavlenko: Én vagyok a napod

Marie Pavlenko: Én vagyok a napod
3 hozzászólás
Hirdetés
Blogturné_Klub U>!
Blogturné Klub

Akarsz beszélni róla? Mi akarunk – méghozzá Lori Gottlieb új könyvéről, amelyből megtudhatjuk, mi zajlik a pszichológus fejében egy terápia során. A magyar nyelven nemrég a 21. század kiadó gondozásában megjelent olvasmányt most négy bloggerünk értékeli. Tartsatok velünk, ha kíváncsiak vagytok, mit gondolunk róla, és szeretnétek is nyerni egy példányt a kötetből!

|blogturné |nyereményjáték

http://www.blogturneklub.com/2020/10/lori-gottlieb-akar…

Kapcsolódó könyvek: Lori Gottlieb: Akarsz beszélni róla?

Lori Gottlieb: Akarsz beszélni róla?
3 hozzászólás
Blogturné_Klub U>!
Blogturné Klub

A BerGer Kiadó jóvoltából igazi űrkalandban és nyomozásban vehetünk részt, 2020-ban ugyanis megjelent náluk Nyulász Péter és Ritter Ottó könyve A Gemini-kód. Amely egyébként 2 in 1 kötet, ugyanis a címadó mese mellett még egy mesét találhatunk benne A képtelen képrablás címmel. Ezúttal három bloggerünk véleményezi a könyvet, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt.

|blogturné |nyereményjáték

http://www.blogturneklub.com/2020/10/nyulasz-peter-ritt…

Kapcsolódó könyvek: Nyulász Péter: A Gemini-kód

Nyulász Péter: A Gemini-kód
3 hozzászólás
Lara_Black P>!
Blogturné Klub

Nagyon szépen köszönöm @Blogturné_Klub és @Könyvmolyképző
Tegnap megérkezett a nyereménykönyvem.

Kapcsolódó könyvek: Maddie Dawson: Szerelmi varázslás kezdőknek

Maddie Dawson: Szerelmi varázslás kezdőknek
Blogturné_Klub U>!
Blogturné Klub

Az Athenaeum kiadónak köszönhetően idén újabb Vámos Miklós könyvet vehetünk kézbe Dunapest címmel. A regény egy múltbeli idősíkon mutatja be nekünk a pesti zsidók sorsát. A jelen idősíkján pedig bepillantást nyerhetünk négy 21. századi fiatal életébe is. Ezúttal három bloggerünk írta meg a véleményét a könyvről, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

|blogturné |nyereményjáték

http://www.blogturneklub.com/2020/10/vamos-miklos-dunap…

Kapcsolódó könyvek: Vámos Miklós: Dunapest

Vámos Miklós: Dunapest
3 hozzászólás