!

Blogturné Klub zóna

>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Joss Stirling ismét a savantok különleges világába kalauzol el bennünket, ezúttal Angel történet ismerhetjük meg a Manó Könyvek jóvoltából.

2017 március 25-től kétnaponta egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről. Érdemes követni a turnét, mert az értékelések mellett ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is egy példányt a könyvből!

»> http://www.blogturneklub.com/2017/03/joss-stirling-angel.html
|blogturné |nyereményjáték

Kapcsolódó könyvek: Joss Stirling: Angel

Joss Stirling: Angel
2 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Libri Kiadó jóvoltából jelent meg hazánkban is Carrie Fisher önéletrajza, A hercegnő naplója, amelyben feleleveníti azokat az eseményeket, amelyeket annak idején 19 éves fejjel fel se fogott, de ma már szinte legendásnak számít.
Tarts velünk március 25 és április 2 között az öt állomásos turnéra, ahol te is kicsit részese lehetsz annak, hogy lett egy fiatal lányból több generáció példaképe. S ha velünk játszol és szerencsés vagy, megnyerheted a kiadó által felajánlott három példány egyikét.

»> http://www.blogturneklub.com/2017/03/carrie-fisher-herc…
|blogturné |nyereményjáték

Kapcsolódó könyvek: Carrie Fisher: A hercegnő naplója

Carrie Fisher: A hercegnő naplója
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Az Egy kutya négy élete film sikere nyomán itthon is új kiadásban jelent meg a regény folytatása, az Egy kutya négy útja. Bizony, főhősünk küldetése még nem ért véget, most az a feladata, hogy megvédje Ethan unokáját, C.J.-t!

Kövesd velünk végig a blogturnét, ahol megtudhatod, sikerrel jár-e minden idők egyik legimádnivalóbb kutyája. A turné során a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából egy példányt kisorsolunk a regényből.

|blogturné |nyereményjáték

» http://www.blogturneklub.com/2017/03/w-bruce-cameron-eg…

Kapcsolódó könyvek: W. Bruce Cameron: Egy kutya négy útja

W. Bruce Cameron: Egy kutya négy útja
1 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

2017 februárjában a Park Könyvkiadó újra megörvendeztette a romantikus szíveket, hiszen megérkezett hazánkba Nicolas Barreau legújabb regénye, az Egy este Párizsban. A Blogturné Klub négy bloggere ered a történet nyomába, hogy bemutassa Nektek a kötetet. Tartsatok velünk, s nyerjétek meg a három nyereménykönyv egyikét!

Bejegyzés:
http://www.blogturneklub.com/2017/03/nicolas-barreau-eg…

6 hozzászólás
>!
maar_molli
Blogturné Klub

Kedves @Blogturné_Klub és @Tilos_az_Á_Könyvek!

Ma végre sikeresen hozzájutottam a Szimay Ágnes: Szerelemre castingolva nyereménykönyvemhez. Köszönöm szépen! :)

Kapcsolódó könyvek: Szirmay Ágnes: Szerelemre castingolva

Szirmay Ágnes: Szerelemre castingolva
3 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A II. világháború történetét már sokféleképpen feldolgozta a szépirodalom, azonban a mai napig vannak történetek, amelyek elmondásra várnak. Kristin Hannah a németek által elfoglalt Franciaország, azon belül is az otthon maradt különleges nők történetét tárja fel, akik a maguk módján próbáltak túlélni és segíteni társaikon. Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével 2017. február 25-e és március 1-je között, hogy megismerhessétek a Fülemüléket. Ha pedig a nyereményjátékunkon is részt vesztek, esélyetek lesz megnyerni a Park kiadó által felajánlott példányt Kristin Hannah: Fülemüle regényéből.

|blogturné |nyereményjáték

» http://www.blogturneklub.com/2017/02/kristin-hannah-ful…

Kapcsolódó könyvek: Kristin Hannah: Fülemüle

Kristin Hannah: Fülemüle
1 hozzászólás
Hirdetés
>!
Tinte IP
Blogturné Klub

„Nos, ez a nyílt blogturné most nem engedte, hogy tovább tologassam a legújabb rész olvasását, bár ezt egyáltalán nem bánom!” – Újabb állomására ért a Hófehér blogturné! :D MFKata Gondolatai következnek:
https://mfkata-about.blogspot.hu/2017/02/holden-rose-ho…

Kapcsolódó könyvek: Holden Rose: Hófehér kelepce

Holden Rose: Hófehér kelepce
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Gyere most, mese szól. Jön a hely, hol a jó mindig szenvedni fog. Hol a pajzs, hol a kard örök izgalom, harc. E kaland izgalmas beszéd. Gyere hát! Hisz vár rád ezer veszély.

Tartsatok hát velünk, ismerjétek meg Sabaa Tahir, a Cartaphilus kiadó jóvoltából nálunk is megjelent regényét, mely a Szunnyadó parázs címet viseli, és ha szerencsétek van, meg is nyerhetitek.

|nyereményjáték |blogturné

http://www.blogturneklub.com/2017/02/sabaa-tahir-szunny…

Kapcsolódó könyvek: Sabaa Tahir: Szunnyadó parázs

Sabaa Tahir: Szunnyadó parázs

Kapcsolódó alkotók: Sabaa Tahir

4 hozzászólás
>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

Megjelent az izgalmas történelmi romantikus műfajú Hurst amulett sorozat 4. része a General Press Kiadó gondozásában. Hosszú út vezetett a hősöknek, hogy eljussanak addig a pillanatig, amíg megtalálják a család varázslattal bíró elveszett ékszerét, a sorozat utolsó része méltó befejezést kapott. A makrancos hercegnő egyedi és különleges történetéről szóló turnéra invitálunk minden történelmi romantikus rajongót február 18. és 24. között.

|nyereményjáték |blogturné

http://www.blogturneklub.com/2017/02/karen-hawkins-makr…

Kapcsolódó könyvek: Karen Hawkins: A makrancos hercegnő

Karen Hawkins: A makrancos hercegnő
1 hozzászólás