!

Blogturné Klub zóna

Blogturné_Klub U>!
Blogturné Klub

Dacia Maraini megrázó kötetében nyolc rövid történetet oszt meg az olvasókkal, melyek középpontjában a bántalmazás áll. Ezek a történetek se nem túl elrugaszkodottak, se nem túl extrémek, olyanok, melyek bármelyik országban, bármilyen nővel megtörténhetnek, és sajnos sokszor meg is történnek, éppen ezért nem lehet elég aktuális az, hogy foglalkozunk a témával. Tartsatok bloggereinkkel a hat állomáson keresztül, és nyerjétek meg a Jaffa Kiadó által felajánlott példányt!

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2020/08/dacia-maraini-rabo…

Kapcsolódó könyvek: Dacia Maraini: Rabolt szerelem

Dacia Maraini: Rabolt szerelem
1 hozzászólás
Blogturné_Klub U>!
Blogturné Klub

Szentesi Éva már sokszor, sok helyen nyilatkozott arról, hogy mit élt át, amikor méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, és hogyan sikerült felépülnie úgy, hogy az orvosok nagyjából 1% esélyt adtak neki a gyógyulásra. A most megjelent könyvében azonban minden eddiginél nyíltabban meséli el a történetét az írónő, miközben arra is próbálja felhívni a figyelmet, hogy rendszeres szűréssel elejét vehetjük ennek a súlyos betegségnek. Tarts bloggereinkkel, ismerd meg ezt a különleges könyvet, és nyerd meg a kötet egy példányát!

|blogturné |nyereményjáték

http://www.blogturneklub.com/2020/08/szentesi-eva-legfo…

Kapcsolódó könyvek: Szentesi Éva: A legfontosabbat utoljára hagytam

Szentesi Éva: A legfontosabbat utoljára hagytam
2 hozzászólás
schalby P>!
Blogturné Klub

Kedves @Blogturné_Klub és @Könyvmolyképző!
Nagyon szépen köszönöm, ma megérkezett a nyereménykönyvem ;)

Kapcsolódó könyvek: Whitney G.: Barátod: Carter

Whitney G.: Barátod: Carter
1 hozzászólás
Könyvmolyocska1>!
Blogturné Klub

Kedves @Blogturné_Klub és @Könyvmolyképző!

Ma megérkezett a nyereménykönyvem.

Nagyon szépen köszönöm! :)

Kapcsolódó könyvek: Ecsédi Orsolya: Nyanyacraft

Ecsédi Orsolya: Nyanyacraft

Kapcsolódó alkotók: Ecsédi Orsolya

4 hozzászólás
Blogturné_Klub U>!
Blogturné Klub

Ernest Hemingway a huszadik század egyik legkiemelkedőbb amerikai írója volt, kalandos élete és minimalista stílusa nagy hatást gyakorolt az őt követő generációkra. Az öreg halász és a tengert követően a 21. Század Kiadó Hemingway-életműsorozata egy második kötettel bővül: ezúttal a szerző első világháborús tapasztalatai alapján íródott Búcsú a fegyverektőlt vehetik kézbe az olvasók. Tartsatok velünk, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet!

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2020/07/ernest-hemingway-b…

Kapcsolódó könyvek: Ernest Hemingway: Búcsú a fegyverektől

Ernest Hemingway: Búcsú a fegyverektől
3 hozzászólás
Hirdetés
Blogturné_Klub U>!
Blogturné Klub

Sasha Keaton tíz évvel azután, hogy kiszabadult a Vőlegény nevű sorozatgyilkos fogságából, úgy dönt, hogy hazatér a családi fogadójukba édesanyjához. Sajnos nem sokkal megérkezése után furcsa, ijesztő dolgok kezdenek történni körülötte – talán ismét veszélybe került az élete? Szerencséjére felbukkan valaki a múltból, aki megfogadta, hogy ezúttal megvédi őt, ha már tíz éve nem sikerült neki. Vajon Cole Landis FBI ügynöknek sikerül betartania a fogadalmát?
Tartsatok bloggereinkkel ezen az izgalmas blogturnén, de ne felejtsetek el játszani se. A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a Míg a halál… egy példányát!

|blogturné |nyereményjáték

http://www.blogturneklub.com/2020/07/jennifer-l-armentr…

Kapcsolódó könyvek: Jennifer L. Armentrout: Míg a halál…

Jennifer L. Armentrout: Míg a halál…
3 hozzászólás
Blogturné_Klub U>!
Blogturné Klub

Anna Fifield, a The Washington Post újságírója igen különleges témakört választott első könyvéhez. Az idén a Libri kiadó jóvoltából nálunk is megjelent Kim Dzsongun – Az észak-koreai diktátor felemelkedése és uralma című munkája a kegyetlen és szürreális rezsim tényeit és tévhiteit veszi számba, igyekezve közben lefesteni egy részletes portrét a vezetőről. Tartsatok a turné bloggereivel, és nyerjetek egy példányt a kötetből!
|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2020/07/anna-fifield-kim-d…

Kapcsolódó könyvek: Anna Fifield: Kim Dzsongun

Anna Fifield: Kim Dzsongun
4 hozzászólás
Blogturné_Klub U>!
Blogturné Klub

A Park Könyvkiadó különleges kötettel kedveskedik a vadon szerelmeseinek. Elli H. Radinger A farkasok bölcsessége című könyvéből rengeteg információt megtudhatunk a vadon élő farkasok életmódjáról, családi viszonyairól, szokásairól és arról, hogy ezek a csodás teremtmények nem is különböznek annyira tőlünk, emberektől. Tartsatok bloggereinkkel, ismerjétek meg ti is ezt az érzékeny szemléletű és informatív kötetet, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott példányt!

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2020/07/elli-h-radinger-fa…

Kapcsolódó könyvek: Elli H. Radinger: A farkasok bölcsessége

Elli H. Radinger: A farkasok bölcsessége
4 hozzászólás
Blogturné_Klub U>!
Blogturné Klub

Stacey Halls egy kis településen nőtt fel az angliai Lancashire-ben, és újságírást tanult az egyetemen. Írásai többek közt a Guardianben, az Independentben és a Sunban jelentek meg. A Familiárisok az első regénye, amellyel rögtön elsöprő közönségsikert aratott a történelmi fantasy olvasóinak körében. A Familiárisok gyönyörű kivitelezésben, jelent meg a 21. század KULT sorozatának legújabb részeként. Tartsatok velünk, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet.

|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2020/07/stacey-halls-famil…

Kapcsolódó könyvek: Stacey Halls: Familiárisok

Stacey Halls: Familiárisok
3 hozzászólás