!

Bleeding Bride zóna

>!
Bleeding_Bride ISP
Bleeding Bride

Beszéljünk az én igencsak kedvelt szereplőmről és annak sorsáról.
Valószínűleg legtöbben, akiket érdekelt a Téboly kertje és az SL folytatása, már privátban írt válaszaimból vagy épp a Könyvfesztes beszélgetésből tudhatjátok a terveim, viszont mivel tegnap a „hivatalos szervvel” megtörtént a beszélgetés és a megállapodás, közhírré is teszem a már biztos kilátásokat.
Ebben a formájában a kötet meg fog szűnni létezni, és nem lesz folytatása az Underground „gondozásában”. Egyelőre egyedül a kiadó weboldalán, meg a boltjának polcain fellelhető (utóbbi a saját meglepetésemre), viszont amint befejeztem a két, jelenleg futó és prioritást élvező könyvem kéziratát, és újra SL-hez fordulok, vissza lesz vonva. Remélem azok, akiknak a polcán van és akiknek köszönhetem, hogy van értelme folytatni, megbocsájtanak, hogy nem lesz egy egységes sor belőle, de be kell látnom, hogy az együttműködés az UGK-val eddig volt gyümölcsöző, a kutyánk megdöglött, és így már nem húznám tovább pórázon.
Tékozló fiúként leültem az erdélyi kiadóval, akiket „kikosaraztam” annak érdekében, hogy Magyarországon elérhető legyek, vagy valami mód publikált, és megbeszéltük, hogy átveszik a sorozat kiadását. Ugyanakkor egyelőre még én sem látom, hogy három különböző kötetet jelentetnénk meg, ezért a terv úgy fest, hogy a megálmodott trilógiám, amolyan omnibusként (kisregényekről beszélve nem várható egy önvédelemre alkalmas kötet) lát majd napvilágot. A kiadó elegáns, kemény táblás verziót szeretne és amennyiben piacos áron tudják ezt kivitelezni, én nem vagyok semmi jónak elrontója.
Ugyanakkor, mivel erdélyi viszonylatban a Fekete fivérek mindmáig keresett kötet, arról is tettek ajánlatot, hogy egy harmadik, akár illusztrált, szintén mutatós kiadásban azt is felkarolnák, elsősorban az elérhetőség végett. El tudnám képzelni, hogy 2022-re, a tizedik szülinapjára ez is megszülethessen, korábban úgysem lenne rá sem időm, sem kapacitásom, de még kedvem se igazán. Ezeknek a köteteknek az elérhetősége- terjesztése még számomra sem világos, ezért ne is kérdezzétek, ha már eljutottunk a kiadás fázisáig, kész lesznek a kéziratok, akkor majd minden tisztázódik.
A következő megjelenéseim (eddigi kilátások szerint 3 regény) viszont továbbra is Magyarországon jelenik majd meg, eskü zárosabb határidőkön belül, mint amit eddig tudtam „produkálni”.

8 hozzászólás
>!
Bleeding_Bride ISP
Bleeding Bride

És a bónusz élmény, hogy tinikorom meghatározó zenekarának frontembere, ifjonc korom fangörcsölésének alanya csatlakozott hozzám a dedikáláshoz, minekutána évekkel korábban szabad utat adott nekem a dalszövegei felhasználására is.
15 éves kori énem most maga alá is csinálna.
Ja igen, és hozott nekem fancy kávét :D

A dedikálást meg lefordítom magyarra (mivel utólag megkértem őt, mondja már el mit írt bele): „Rékának aki sikerrel öntötte prózába a rock'n'rollt ”

https://www.youtube.com/watch…

Beszámolóm itt: https://www.facebook.com/bleedingbride/posts/2174263589322582…

>!
Bleeding_Bride ISP
Bleeding Bride

Könyvfeszt kedvenc fotóim nr. 2.

@Anne1221, @Szentinel és @RoseMarry, aki hozott kávét :D
Dedikálós fotót @kek-től loptam, ő munkája.

Beszámolóm itt: https://www.facebook.com/bleedingbride/posts/2174263589322582…

23 hozzászólás
Hirdetés
>!
Bleeding_Bride ISP
Bleeding Bride

Könyvfeszt kedvenc fotóim nr.1

A nyitás előtti pakolástól el a legintelligensebb kismanóig, aki dedikálásért jött, el egészen az „allstar” asztalig, ahol vártuk időre a szignózni vágyókat.
@Deidra_Nicthea is bevillázott, mivel a legjobb közös képünket ő már hozta :D

Beszámolóm itt: https://www.facebook.com/bleedingbride/posts/2174263589322582…

4 hozzászólás
>!
Bleeding_Bride ISP
Bleeding Bride

Könyvfesztes örömhír:

A szombati dedikálásra, ha minden terv szerint halad, csatlakozik hozzám az Agregator zenekar énekes- dalszerzője, akitől több verset is felvonultattam a Fekete fivérekben :)
Ugyanakkor ebből a kötetből lesz nálam egy nagyobb kupaccal, csütörtöktől a szombati dedikálásig kapható is lesz a Főnix standjánál (természetesen ez csak a "készlet erejéig")

Kapcsolódó könyvek: Bleeding Bride: Fekete fivérek

Bleeding Bride: Fekete fivérek
2 hozzászólás
>!
Bleeding_Bride ISP
Bleeding Bride

Beszéljünk a Könyvfesztiválról
Beismerem, én nem vagyok arra optimalizálva, hogy több, mint egy hónappal előre hangosan tervezgessek, de mivel már a programok kerülnek ki, meg sokan írtatok mindenfele, hogy jövök-e, leszek-e, hol leszek, és mit csinálok, gondoltam, hogy egyesítem ezeket a válaszokat.
Szóval, ha minden ütemszerűen zajlik, akkor szerdán este indulok itthonról, csütörtök reggel megérkezem az anyaországi szép fővárosba, utána rögvest mély víz, Holden Rose- al lurkóknak tartunk olvasós agytágítót. Ugyanakkor – nem tudom már kinn van-e a dedikálós program, de már csak percek kérdése mondanám napok, de minden fel van gyorsulva – szombaton délután 2-től lesz a HIVATALOS program szerinti dedikálásom, Valeria Screwy néven lesz meghirdetve a Főnix kiadónál (értelemszerűen, hisz náluk az az „alteregóm” van publikálva).
Viszont mint látszik is, csütörtökön délután 2-től totál luftos vagyok, pénteken meg egész nap kinn leszek, attól hogy ennek nem lesz hivatalosított programfüzete. Könyveket nem, de egy üres határidőnaplót viszek magammal, mert néhány dedikálást be szeretnék zsebelni, a Főnix standnál felajánlottam, hogy igazi minion módjára besegítek, ha szükség van egy pár szabad kézre, de tovább teljesen szabad vagyok.
Nagyon sokan vagytok, akikkel már megbeszéltem, hogy találkozunk, nagyon sokatokkal szeretnék végre élőben is pár szót szólni, mert már úgy 5 éve ígérgetem a megérkezésem, ezért most itt szeretnék brainstormingolni, sőt, akikkel privátban is sikerül leegyeztetni a mikorokat, azt is beírom ide frissítésként, hogy lehetőség szerint a legtöbb elmaradt tartozásom és más találkát is tudjak összehangolni, és nem futás- késés, lerázás mert nincs időm módon lebonyolítani.
Plusz bár eredetileg szombat délutánra gondoltam a hazautam, ezt annak függvényében átpakolnám vasárnapra, hogy mindenkivel hogy „haladok”. Nem, ezt a haladást ne értsétek úgy, hogy túl akarok esni bárkin, egyszerűen kényelmes szófordulat
Remélem elég idejében kikiabáltam ezt a karcot, hisz tavaly, amikor könyvhéten voltam Kecskeméten és Nyíregyházán, utólag jöttek az üzenetek, hogy „miért nem tudtuk”, most ezt sem lehet felróni. Dödödöm :D
Azt vegyétek figyelembe, hogy rugalmas találkahelyszínekkel kapcsolatban nem vagyok, ha értem jössz és akárhová el akarsz cibálni, az mehet, de mivel totál Pest- analfabéta vagyok, jobb nem elhinni, hogy én megtalálok bármit is, jobbára magamat is elhagyom.

UPDATE1: A szombati dedikálásomra meghívtam Oszoli Bernadettet, aki készítette a csudi édibédi illusztrációkat a csavarosokba, szóval velem szinkronba fog a kötetbe firkálni. Érdemes megfontolni, az én nagy X-em kevésbé mutatós, mint az ő spontán doodle-jei :D

Amit vinnem kell *lista bővül, csak mondjátok is, kinek mivel is tartozom, óhaja van-e:D –
– @Sippancs – román regény
– @Gaura_Ágnes – vámpírcucc, plusz csemete kínzás
– @Szimirza – Drakula cukorka
– @Gate – CB könyv (ha jössz, vagy valakinek adhatom)

Kapcsolódó alkotók: Bleeding Bride · Valeria Screwy · Oszoli Bernadett

47 hozzászólás
>!
Deidra_Nicthea IP
Bleeding Bride

Boldog szülinapot, @Bleeding_Bride!! :))) <3

ez egy szigorúan gyerekbarát véres-rózsás torta :P

6 hozzászólás