!

Az érzés, amikor… zóna

>!
Adrirawia 
Az érzés, amikor…

… születésnapodra kapsz egy sansevieriát, bögrét, és csokit. Meg persze pár nappal ezelőtt érkezett meg barátomtól a rajz, születésnapomra. Aaanyira boldog vagyok

>!
B_Viki23 P
Az érzés, amikor…

…utálom az olyan embereket, akik csak visszahúznak… Istenem, csak ments meg tőlük.
-.-"

2 hozzászólás
>!
Bajnoczianna
Az érzés, amikor…

Nosztalgikus hangulatban vagyok, mert Veszprémben jàrtam. Ott tanultam bölcsi néninek még hat éve. Most végig jàrtam a vàrosnak azt a részét ahol sokat voltam. Bizony ez idő alatt is sok minden megváltozott.

>!
Hajni_Korponai P
Az érzés, amikor…

…egy srác, akivel nagyon jóban vagy lassan egy éve hivatkozik az ismerősei előtt rád a barátnőjeként… :D kedvencem, mikor találkozunk, és lefényképez ahogy cappuccinot csinálok neki, és elküldi a haverjainak, hogy neki milyen jó barátnője van… mellesleg a haverjai még el is hiszik neki, hogy a barátnője vagyok…

>!
Aurinko
Az érzés, amikor…

…te aludnál, holnap vár rád egy hét kilométeres tájfutó verseny a cseh válogatottal, de tőled száz méterre farsangi buli van a részeg felnőtteknek, amihez természetesen rohadt hangos zene is kell.

Hirdetés
>!
somebody22
Az érzés, amikor…

Kinek van még meg az érzés, amikor egyszerűen annyi az elvárás, feladat és probléma, hogy oda már egy hajvágás kell? Már meg is van a fodrászidőpont, viszlát hosszú haj, hello környezetváltoztatás!

>!
JessieBTay
Az érzés, amikor…

…olyan mértékű hangulatingadozásod van hogy már megijedsz magadtól. spoiler

2 hozzászólás
>!
vudura06 P
Az érzés, amikor…

…felnőtt farsangi bulin, apum megkapja a jelmezverseny különdíját, mert spoiler öltözött. Büszke vagyok father :DD

9 hozzászólás