!

Anime és Manga rajongók zóna

>!
eeucrw
Anime és Manga rajongók

Sziasztok!
Tudom, hogy sokan mások is árulják őket, de nem szeretne valaki megszabadítani kallódó Árnybíró-köteteimtől? :) 10 db, szép állapotban, de már magányosan porfogóként élnek, hely sincs nekik. Odaadom 3800 forintért egyben az egészet (így 380 ft darabja), vagy elcserélem, vagy ha valaki meggyőz, hogy miért adjam neki ingyen, arra is nyitott vagyok. :)

1 hozzászólás
>!
Laura_Várnai
Anime és Manga rajongók

Sziasztok!
Ha valaki nézte/nézi a psycho-pass-t, meg tudná mondani, hogy mit mond a rendszer az öngyilkosokról, vagyis az öngyilkos szándékúakról? Sajnos nem lesz időm sok részt végignézni, ezért, ha valaki tud erről valamit, legyen szíves megírni, egy beadandóhoz kellene.

Előre is köszönöm. :)

2 hozzászólás
>!
Nevotil
Anime és Manga rajongók

Sziasztok!

Olvasva Delicious in Dungeon, rájöttem, hogy szívesen elmerülnék a témában. Tudna valaki ajánlani olyan mangát, ami:
– kalandjátékokra hajaz
– konkrétabban mondjuk labirintus különböző szintjein kell mászkálni (vagy felfedezésre váró szigeten, stb.)
– a főszereplő csoportban különböző fajok vannak
– jó lenne, ha befejezett lenne (de ha gyakran van frissítés az is ok)
– esetlegesen a túlélésben benne van az is, hogy miket esznek, nem csak mindig mindenki max mana, hp, stb. van
A témában a Delicious in Dungeont és a The Gamert ismerem.
Köszi előre is ^^

Hirdetés
>!
Armel229 P
Anime és Manga rajongók

Igazából nem tudom melyik zónába illene, de mivel a stílus adott, így gondoltam ha ide kirakom nem lesz baj. :D Bár nem teljesen anime ( bár nem néztem utána, hogy esetleg stúdió szinten ki van benne), de jellegre hasonló és nagyon tetszik maga a stílus, amit a Netflixes Castlevania megmutat és a rajz is az egyik szereplőt ábrázolja, Alucardot. Olyan, amilyen, szerintem cuki lett. :D
Jah… igen, meg Halloween van, vagy mi a tök…

>!
divergent0920
Anime és Manga rajongók

Sziasztok!

Először is SPOILER ALERT!!

Anine-rajongók segítségét szeretném kérni. Megnéztem kb egy vagy két évadnyit belőle, de sehogysem találom meg azóta.

Az eddigi sztori nagy vonalakban:
Az emberek nagy részének van valamilyen vele született affinitása valamilyen elemhez kötve; főhősünknek pedig épp kettő jutott ki; az egyik az elektromosság (ami meglehetősen ritka, viszont nagyértékű), a másik –, ha jól emlékszem, a tűz. Van egy beteg húga és szegény családból származik, ami miatt valami gazdag hapitól kér kölcsön az apja, hogy jó helyen tanulhasson. (Később a fiával mérkőzik meg.) A suliban titokban tartja, hogy két elemhez is előhivta a képességét (, ami egyrészt eddig példátlan, másrészt az osztály nem is látta az első megjelenését a kristályon). Később beáll a helyi rendfenntartó erőkhöz, hogy fejlessze magát terepen is, kilétét és diák voltát mindvégig titokban tartva. A a gazdag hapi fiát az arénában és a hapi elnézést kért a fiú apjától az addigi bánásmód miatt.

Mivel ez igy is egy elég hosszú leirása a cselekményeknek, remélem, hogy ennyiből is valaki felismeri és meg tudja mondani a cimét.

Előre is köszönöm a segitséget! :)

3 hozzászólás
>!
Qedrák P
Anime és Manga rajongók

https://www.sorozatjunkie.hu/2018/10/28/az-anime-is-sor…

Annak idején valószínűleg sokan láttuk az Egyszer volt, hol nem volt… az élet című rajzfilmsorozatot. A Cells at Work valami hasonló szeretne lenni, csak japános stílusban, úgyhogy írtam egy rövid szösszenetet róla a Sorozatjunkiera.

Kapcsolódó könyvek: Akane Shimizu: Cells at Work! 1.

Akane Shimizu: Cells at Work! 1.