!

Ambrózy báró esetei zóna

>!
Halottpénz23
Ambrózy báró esetei

Sziasztok!
Esetleg nincs elfekbően valakinek egy Könyvhetes legyezője?A postaköltséget természtesen kifizetném! :)
Előre is köszönöm! :)

>!
MasterB
Ambrózy báró esetei

Sziasztok!
Lehet, hogy csak én vagyok eltájolva, és ez igazából teljesen normális, de azért én furcsállom, hogy több könyvnek is lehet ugyanaz a borítója – vagy legalábbis rettenetesen hasonló.
Lévén, hogy vajdasági vagyok, a minap bementem egy szerb könyvesboltba (hogy hátha találok magyar könyveket is, a remény hal meg utoljára xd) és egyszer csak megláttam a Beretva és tőr borítóját. Teljesen bezsongtam, hogy jó ég, tán lefordították Gyula bá' könyveit? De, mint az gyorsan kiderült, benéztem, viszont nemcsak egy, de két könyvet is találtam, amelynek a borítója szinte teljesen ugyanaz, mint a Beretva és tőré.
https://kbimages1-a.akamaihd.net/fd4845a1-dffa-4e64-9fa…
https://www.borca.info/wp-content/uploads/2018/07/saher…
Én nem vagyok képben, vagy ez tényleg fura?

Kapcsolódó könyvek: Böszörményi Gyula: Beretva és tőr

Böszörményi Gyula: Beretva és tőr
6 hozzászólás
>!
Könyvkuczkó P
Ambrózy báró esetei

Szép napot mindenkinek!
Csak meg szeretném kérdezni a @Könyvmolyképző-t, hogy A Rudnay-gyilkosságok elérhető lesz-e / megjelenik-e újra keménykötésben? (A család elkommunizálta a régi puhakötést, elkezdtem megvenni a sorozatot, és pont elfogyott…)
Köszönöm a választ előre is!

Kapcsolódó könyvek: Böszörményi Gyula: A Rudnay-gyilkosságok

Böszörményi Gyula: A Rudnay-gyilkosságok
>!
Zsuzsanna_Botond P
Ambrózy báró esetei

Sziasztok!

Egy picit gondolkodóba estem a Leányrablás és a Millenniumi ünnepségek kapcsán. A wikipédián és különböző oldalakon részletes leírás van a programokról.

És akkor jött a gondolat: vajon hogy fog kinézni a következő Millenniumi ünnepség 2896-ban?
Gyula bácsinak egy új történet-ötlet, esetleg? :D Szívesen olvasnék valami jó sci-fit :D

1 hozzászólás
>!
f_Anna
Ambrózy báró esetei

Sziasztok!
Tudnátok írni vagy linkelni olyan idézeteket az Ambrózy könyvekből, ahol a szereplők esznek vagy valamilyen étel leírás van?

2 hozzászólás
Hirdetés
>!
Xandeee
Ambrózy báró esetei

Az érzés, amikor….

Az érzés, amikor pakolás közben rájösz, hogy nem fogod a Sacre Coeur előtt lefotoztatni magad Nász és tébolyt olvasva, mert kölcsön adtad a barátnődnek, és még nem adta vissza…

:'( :'(

Kapcsolódó könyvek: Böszörményi Gyula: Nász és téboly

Böszörményi Gyula: Nász és téboly
6 hozzászólás
>!
koveli
Ambrózy báró esetei

Sziasztok! Úgy alakul, hogy valószínűleg Szombathely felé indulunk nyaralni, és útba esik a jeli arborétum, meg Tanakajd. Szeretném rávenni a családomat, hogy menjünk be, a jeli arborétumot néztem, hogy látogatható, de a tanai Ambrózy-birtokról nem találok ilyesmi infót. Valaki volt már arra, és esetleg tudja, hogy a kastély vagy a kertje látogatható-e?

6 hozzászólás
>!
Schildkröte P
Ambrózy báró esetei

Egy könnyed kitalálós játékot hoznék a mai napra, akinek kedve lenne hozzá… (annyira könnyed, hogy kettőt kapásból az is megmondana, aki még nem olvasta egyik kötetet sem :D ) Nincs tét, csak egy könnyed pár perces kikapcsolódásnak szánnám. :)
Négy főkötet, négy papír, és rengeteg oldalszám, ami tartalmazza a kedvenc jeleneteim egy részét… a többi a könyveken belül van megjelölve ugyebár. :D

Melyik kötethez melyik cetli tartozik?

7 hozzászólás