!

Amazon zóna

>!
pveronika P
Amazon

Julie Johnson Say the Word című regénye, amely az egyik kedvenc 'second chance' történetem, kapott egy lélegzetelállítóan szép új borítót, és ez alkalomból most csupán $0.99 az Amazonon! Imádom ezt a könyvet, gyönyörű szép, magával ragadó történet, amit őszintén ajánlok! ♡

AMAZON → https://www.amazon.com/gp/product/B00KRW9SUE/ref=as_li_ss_tl…
iBOOKS → https://itunes.apple.com/us/book/say-the-word/id955610489…
NOOK → https://www.barnesandnoble.com/w/say-the-word-julie-joh…
KOBO → https://www.kobo.com/us/en/ebook/say-the-word-1

Kapcsolódó könyvek: Julie Johnson: Say the Word

Julie Johnson: Say the Word
>!
Sydney P
Amazon

(1) Kórházba kerültem és szomorú voltam,
(2) Kiengedtek és nagyon örültem,
(3) Mikulás és névnap,
(4) Lemaradásban vagyunk a pindúr-cuccokkal :D
1,5 napig kódorogtak valahol hóban-esőben-szélben, de ideértek :D

7 hozzászólás
>!
burton
Amazon

Sziasztok!Szeretnék rendelni a német amazonról több könyvet.Az első rendelésem lenne.Lenne pár kérdésem.
Ilyenkor a helyi postás hozza ki,vagy a futár?Adnak hozzá nyomkövető számot?Egybe küldik vagy külön?39 euro felett tényleg ingyenes a szállítás?Köszönöm a segítséget!

4 hozzászólás
Hirdetés
>!
Fallen_Angel P
Amazon

Hogyan rontja el a posta a karácsonyomat az Amazonos vásárlást, avagy miért nincs Kindle Paperwhite-om.

Röviden az elmúlt két hét története: vásároltam az Amazonon, német posta feladta a csomagot, de nem érkezett meg. Rákerestem az azonosítóra: a német posta nyomkövetője szerint a csomag megsérült, nem kézbesíthető. A magyar posta nyomkövetője szerint a csomagot letétbe helyezték és értesítették a címzettet (nem, dehogy értesítettek). Bementem a helyi postára, hogy tudnak-e segíteni, de természetesen nem tudtak. Azt mondták, hogy a rendszerükben még annyit sem látnak, mint én az interneten… Egyszerűen nem értem, hogy hogy lehet két különböző információ a két posta rendszerében (percre pontosan ugyanazzal a dátummal).

Írtam a magyar posta ügyfélszolgálatának, hogy most akkor mi van. Hát, legalább kaptam választ: a csomag valóban megsérült, visszaküldik a feladónak. A levélváltásunk után (bizonyára véletlen egybeesés) hirtelen megindult a napok óta egy helyben álló küldemény visszafelé.

Az Amazon tegnap gratulált nekem az új Kindle kézbesítése alkalmából (igaz, nekik kézbesítették vissza), majd ma reggelre várt a levél, hogy visszatérítik az árát és újra meg kell rendelnem, ha még mindig akarom. Csak éppen már nem akciós. Kösz mindent, kedves posta, az összevont névnapi-karácsonyi-szülinapi ajándékom lett volna. :(

24 hozzászólás