!

Akciós könyvek zóna

>!
Tilos_az_Á_Könyvek KU
Akciós könyvek

Végre egy könyv a tiniterhességről! Őszintén, tabuk nélkül.
Rendeld meg ma 25%-os kedvezménnyel az olasz sikerkönyvet, a Két rózsaszín csíkot ezen a linken: https://www.pagony.hu/ket-rozsaszin-csik-akcio

Perla élete olyan, mint a legtöbb 16 éves lányé. Iskolába jár, sportol, ábrándozik, és barátnőjével, Allegrával megosztja minden titkát. Ami hiányzik az életéből: a szerelem. Bár óvodás kora óta tetszik neki a suli egyik legmenőbb sráca, Cesare, úgy tűnik, nála nincs esélye. A két fiatalt azonban egy buliban mégis elragadja a hév, és váratlanul megtörténik, ami elképzelhetetlennek tűnt: összejönnek egy éjszakára. A lány azonban nem sokkal később rájön, hogy terhes… Kire számíthat ebben a helyzetben egy kamasz? Merre induljon? Kinek mondja el, mi történt? És persze a legfontosabb: vállalja-e az anyaságot Perla?

Kapcsolódó könyvek: Annalisa Strada: Két rózsaszín csík

Annalisa Strada: Két rózsaszín csík
>!
BookandWalk U
Akciós könyvek

Készültünk Nektek egy kis hétvégi meglepetéssel! :)
Wendy Walker újdonságát, a Van, aki nem felejt című e- könyvét vasárnap éjfélig 20% KEDVEZMÉNNYEL vásárolhatjátok meg!
http://bookandwalk.hu/Van,-aki-nem-felejt-29763-ebook.aspx

Kapcsolódó könyvek: Wendy Walker: Van, aki nem felejt

Wendy Walker: Van, aki nem felejt
>!
Ancsa422
Akciós könyvek

Sziasztok! :)
Nem tudom, melyik zónában lenne a legjobb helye a karcnak, de ide írom ki, mert ezt sokan nézik (meg hát az előző karcom is itt van xd) :)
Ugyebár írtam az Alexandra oldalának az akcióját. Nos, bent voltam a Nyugati téri üzletben, és rákérdeztem, mégis mint és hogy van az oldallal. Az ott dolgozók nagyon cukin csak néztek rám nagy szemekkel, hogy nem is működik az oldal, miről beszélek, én meg megmutattam nekik, és mindenki döbbenten reagált :D Vicces volt, ám a lényeg: az egyik fiatalember elmagyarázta, hogy, mint ahogy azt sokan gondoltuk és ki is van írva, ez még csak tesztüzemű oldal, addig ilyen lesz, amíg az oldver szócska ott van az alexandra előtt. Az akcióról pedig azt mondta szintén ez a kedves fiatalember, hogy szerinte októberben élesítik be az oldalt, és akkortól fog élni :)
Akit még érdekel, megkérdeztem, és azt mondták, lehet majd áruházban átvenni (azt hiszem, ezt mondta a csajszi, de azért ez nem biztos :D sajnos kicsit szenilis vagyok mostanság…).
Remélem, valakinek segítettem ezzel :) Továbbra is fenntartom, hogy figyelni fogom az oldalt, és ha lesz valami, kirakom (ha valaki meg nem előz :)).
Ancsa

9 hozzászólás
>!
elge76 P
Akciós könyvek

Felkerült oldalunkra a legújabb, 15. THE WALKING DEAD képregény az ÚJRAKEZDÉS. Ebből az alkalomból minden THE WALKING DEAD képregényt 30% kedvezménnyel kínálunk szeptember 26., kedd éjfélig, vagy a készlet erejéig:
https://www.szukits.hu/akcio/extra/76-the-walking-dead-akcio

Új OUTCAST képregény! Minden OUTCAST képregényt 30% kedvezménnyel kínálunk ITT:
https://www.szukits.hu/830-outcast

2 hozzászólás
>!
Agave_Könyvek KU
Akciós könyvek

Jelentősen frissítettük az alacsony árú könyveink listáját, így most több mint 100 címet vásárolhattok 590/990 forintért:

https://www.agavekonyvek.hu/akcio/sikerkonyvek-590-forinttol

A lista egy nagyobb raktársöprés eredménye, ráadásul több olyan könyv is bekerült a kínálatba, amiből már nem gondoltuk, hogy van még. Emiatt érdemes lehet gyorsan vásárolni, ugyanis számos címből az utolsó darabok vannak készleten (és már könyvesboltokban sincsenek), tehát ha elfogynak, akkor többé nem lesznek kaphatóak.

25 hozzászólás
>!
Baráth_Viktória IP
Akciós könyvek

„Hogy hogyan váltam azzá, aki most vagyok? Hosszú és kusza cselekmények sorozata vezetett el idáig. Tettem rossz dolgokat. Tettem szörnyű dolgokat. De a végére mégis jobb emberré váltam.”
A főnököt most 30% kedvezménnyel rendelheted meg! :) --> https://bookline.hu/product/home.action…

Hatalmas őszi akció az Álomgyár könyveire—> https://bookline.hu/sortlist/sortlist.action…

Kapcsolódó könyvek: Baráth Viktória: A főnök

Baráth Viktória: A főnök
Hirdetés
>!
gabriellaeld I
Akciós könyvek

Jönnek a hideg napok, szóval nincs is semmi jobb, ami fel tudna melegíteni (nem a gyújtós értelmében), mint Jordan Norris főpupák és a többiek néhol igen nyomorult, kissé amnéziás, de amúgy fantasyben Midrász király vagyonával vetekedően gazdag, kalandjai. Szóval dobjunk egy 10%-os akció dolgot, mindkét könyvre, aztán szégyentelenül-Jordanolvasós ereszd el a hajam október 20-ig. :D
http://gabriellaeld.tumblr.com/post/165485960093/j%C3%B…

Kapcsolódó könyvek: Gabriella Eld: Emlékek Jordan számára · Gabriella Eld: Remények Jordan számára

Gabriella Eld: Emlékek Jordan számára
Gabriella Eld: Remények Jordan számára
>!
timeja
Akciós könyvek

https://www.antikvarium.hu/akciosszabalyzat

Sziasztok! Ez az akció mától indul! „Szeptember 18-án 0 órakor elindul játékos AKCIÓNK, amellyel akár 50, de 100% KEDVEZMÉNYT is nyerhet az Ön által kiszemelt könyvekre. Rendelje meg MOST a vágyott könyvet!” Wow!

>!
21_Század_Kiadó KU
Akciós könyvek

Hétvégi ajánlattal, 990 Ft-os könyvekkel és további extra kedvezményekkel várunk kiadói oldalunkon!

Kedvezményes kiadói ajánlatunkat és akciós könyveinket keresd ITT!
➡️➡️➡️ https://21.szazadkiado.hu/konyvek-53