!

Akciós könyvek zóna

>!
Antikvarium_HU U
Akciós könyvek

Válassz Te is egy kedvezményt rejtő Halloween tököt!
=======================
Próbálj ki ismét egy szórakoztató játékot oldalunkon a Halloween alkalmából, és szerezd be egyúttal akciósan a kiszemelt köteteidet!

IRÁNY A HALLOWEEN JÁTÉK »>
https://www.antikvarium.hu/akcio-halloweenijatek?utm_source=moly.hu&utm_medium=karc&utm_campaign=2018-10_halloween_akcio

>!
21_Század_Kiadó KU
Akciós könyvek

Kedves Könyvszerető Olvasónk,
rendkívüli akcióra készültünk a Librivel!

Október nyolcadikától három héten át minden Libri könyvesboltban külön kihelyezéseken is megtalálod a 21. Század Kiadó könyveit, és az online felületeken is kiemelten találkozhatsz velük. Különös ajánlattal kedveskedünk neked: ha két sárga matricával megjelölt könyvet választasz, az olcsóbbat fél áron vásárolhatod meg.

Az akció szinte minden kiadványunkat érinti: az aktuális, kiemelkedő könyvsikereink mellett a szeptemberi és októberi, majd’ két tucat friss megjelenésünket is megtalálod a piramisokon.

Az elnök eltűnt, Az akadály maga az út, A víz mélyén éppúgy szerepel az ajánlatban, mint a boltokba október elején érkező, új Pinborough vagy Jane Corry-krimi, Updike újrafordított Nyúlcipője vagy A felolvasó világhírű írójának új regénye, az Olga.

Az olvasás soha nem megy ki a divatból!

Szeretettel várunk a Libri üzleteiben:
Bárdos András és a 21. Század Kiadó csapata

Tovább a Libri Könyvesboltok oldalára ➜➜➜ https://www.libri.hu/akciok/a_masodik_fel_aron.html…

Kapcsolódó könyvek: Sarah Perry: Az essexi kígyó · Sarah Pinborough: 13 perc · Sarah Winman: Bádogember · Dean Koontz: Sötét zóna · Sarah Pinborough: Ha addig élek is · Jesmyn Ward: Hallgasd a holtak énekét! · Sarah Perry: Melmoth · Jane Corry: A halott ex · Bernhard Schlink: Olga · Maya Banks: A rejtőzködő

Sarah Perry: Az essexi kígyó
Sarah Pinborough: 13 perc
Sarah Winman: Bádogember
Dean Koontz: Sötét zóna
Sarah Pinborough: Ha addig élek is
Jesmyn Ward: Hallgasd a holtak énekét!
Sarah Perry: Melmoth
Jane Corry: A halott ex
Bernhard Schlink: Olga
Maya Banks: A rejtőzködő
7 hozzászólás
>!
Olvashop_Öltöztesd_a_könyved U
Akciós könyvek

Még ma éjfélig tart a szülinapi akciónk! :) 20-80% kedvezménnyel válogathatsz egyes bögréink, könyvjelzőink, kilincstábláink vagy épp párnáink közül. Ha nem tetted még a linken megnézheted az összes akciós terméket. —>
http://www.olvashop.hu/tcslista/szulinapi-akcio_63111

>!
Agave_Könyvek KU
Akciós könyvek

Ismét akciózunk a webshopban: holnap éjfélig számos könyvünk 50% kedvezménnyel kapható.
https://www.agavekonyvek.hu/akcio/sci-fi-fantasy-krimi-…

>!
sorok_kozott_konyves_blog U
Akciós könyvek

Remélem nem off, de gondoltam jelzem, hogy több könyvadaptációs DVD-re van hatalmas kedvezmény a Librin!

▶️ https://www.libri.hu/akciok/jobbnal_jobb_filmeket_hoztu…

Pl.: Éhezők viadala és Gyűrűk ura összes film díszdobozban 1.990 ft :)

Hirdetés
>!
Alexandra_Könyvszalon U
Akciós könyvek

– Új könyvmaraton! –

Az Európa Könyvkiadó patinás, 60 éve működő irodalmi könyvkiadó, melynek fő profilja a világirodalom klasszikus és reprezentatív kortárs alkotásainak megjelentetése magas színvonalú fordításokban.
Vladimir Nabokov (Lolita, Adomány), Lev Tolsztoj (Kreutzer-szonáta), és Umberto Eco (A Foucault-inga, A prágai temető) is azon nagyszerű szerzők közé tartozik, akiket újra és újra szívesen olvas az ember. A kiadó palettáját ráadásul olyan nagyszerű kiadványok is színesítik mint Paolo Giordano A prímszámok magánya című munkája, Stephen King regényei, vagy éppen a kritikák által az egekig magasztalt Joe Hill-horror, a NOS4A2.
A klasszikusok kedvelőinek figyelmébe ajánljuk Milan Kundera és Robert Merle köteteit.
Az Európa igen gazdag kínálatának ezzel közel sincs vége, hiszen olyan nagyszerű szerzőket még nem is említettünk, mint Vámos Miklós, Mario Vargas Llosa vagy éppen Jorge Luis Borges.

Az Európa Kiadó köteteit most akár 52% kedvezménnyel vásárolhatod meg webáruházunkban október 10-én, szerda 8 órától október 14-én, vasárnap 24 óráig.
Lélegzetelállító ár nagy kedvencekre és ritkaságokra is, melyek másutt nem kaphatók és csak néhány darab elérhető belőlük.
Az akció a készlet erejéig tart.
» https://alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetHDoc…

>!
Vatis
Akciós könyvek

A DiBook-nál minden e-könyv 20% kedvezménnyel kapható október 31-ig.