!

AjándékoZóna zóna

>!
adrykacska P
AjándékoZóna

Szia @Angyalkaa!

Ezer bocsánat, hogy csak most karcolok, de bem jutott időm rá a napokban. Nagyon szépen köszönöm a csodálatos ajándékot, amit az Ajándékozzunk az évszakhoz méltóan tavaszi fordulójára küldtél nekem. A könyv régóta nagy vágyam, felvételim után neki is állok :) az ékszer gyengém, a post it mondig jól jön egy moly mindennapjaiban, a kávé az életem – nincs reggel nélküle. Szóval minden tökéletes lett. Köszönöm, köszönöm. (Molyos visszajelzés is ment ;) )

Kapcsolódó könyvek: Katie Françoise: Utolsó. Esély.

Katie Françoise: Utolsó. Esély.
1 hozzászólás
>!
Anda1213 P
AjándékoZóna

Kedves @Elena_Deveraux!
Nagyon, nagyon szépen köszönöm ezt a csomagot- Fantasztikus és nagyon eltaláltad ezt a színvilágot. Tényleg illik a kutyám mellé ;), ha már ő ihlette. :P Csak ámultam mikor bontogattam a csomagot. A nyakláncnak legfőbb képen eltaláltad, régóta szeretem volna már egy mancsos nyakláncot. ;) Csak hab a tortán volt az a kutyás kanál. ;) Nagyon édes. Régen használtam csatott a hajamba, de ezt tuti hordani fogom annyira szép. A kutya nasi miatt meg nem kell aggódni, minden jöhet neki. Elégé szereti a hasát. :D :P A könyjelzők is nagyon tetszenek, főleg hogy a könyv mellé készültek. Nagyon egyediek. Az elsőre el se tudtam képzelni, hogy mi lehet a csomag aljában. Csak nézegetem forgattam, de akkor jöttem rá mikor kibontotam, hogy egy kör sál van benne. Nagyon gyönyörű és lehet ezzel meg is mentettél, mert Augusztusba hivatalos vagyok egy lagziba. Van egy ruhám amihez keresgetem a kiegészítőket és lehet ez a kendő tökéletes lesz mint vállkendő. Meg próbáltam és tényleg nem rossza a ruhához. Annyira szép, nagyon jók rajta a tollas arany minta. Azt elárulom valamiért megéreztem, hogy ezt a könyvet fogom megkapni. Boldog voltam mikor ez fogadott a csomagba.
Köszönöm-köszönöm még egyszer.

Az ajándékozás: Ajándékozzunk a könyv színének megfelelően – újra :)
Szervező: @Lanore

Kapcsolódó könyvek: Erin Watt: Papír hercegnő

Erin Watt: Papír hercegnő
1 hozzászólás
>!
mazsolka30 P
AjándékoZóna

Kedves @byBB

Először is bocsánatot kérek a késői karcért, de azt utóbbi időszakunk nem volt egyszerű.

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a fantasztikus csomagodat amit @Lanore által szervezett „Ajándékozzunk a könyv színének megfelelően – újra” elnevezésű ajándékozásra kaptam (kaptunk) Meg kell mondjam tökéletes színösszeállítás lett …
A gyerekeim is nagyon örültek neki hogy gondoltál rájuk :D a buborékfújó egyenesen telitalálat volt! Soha nem lehet belőle elég itthon (főleg hogy secc perc alatt széttudják fújkálni az egészt)
Köszönöm szépen a könyvet (ami jó választás volt). Már a sorozat előtte való részeit réges régen kiolvastam és annyira sajnálom, hogy ilyen lassan jelent meg ez a rész :( de most már neked hála enyém <3 és van rá lehetőségem hogy kiolvassam!

A lényeg hogy mindent nagyon szépen köszönök! és remélem még „találkozunk” majd :D

1 hozzászólás
>!
dogwhisperer P
AjándékoZóna

Kedves @Lumpi!
Hűha :D Megkaptam a csomagod és csak pakoltam és pakoltam ki belőle a sok csoda dolgot :) Mindennek fantasztikus illata van, a csokikat és a teát is elfogyasztom még a napokban spoiler. Köszönöm a könyvet, nagyon várom, hogy olvashassam :)
Neked is köszönöm a szervezést @Lanore :)

Kapcsolódó könyvek: Tarryn Fisher: Dirty Red – Zűrös vörös

Tarryn Fisher: Dirty Red – Zűrös vörös
4 hozzászólás
>!
annaxe P
AjándékoZóna

Kedves @dogwhisperer!
Ma átvettem a csomagodat, amit @Lanore eseményére küldtél :) igazi illat és finomság bomba ^^ a tusfürdőért kár, hogy nem lehet megenni.. :P
Köszönöm szépen! :)

1 hozzászólás
>!
joopsy P
AjándékoZóna

Kedves @Anda1213 ! :)
Hát nem is tudom, hogyan köszönjem meg ezt a feledhetetlenül szuper csomagot, amit az Ajándékozzunk a könyv színének megfelelően c. eseményre kaptam. :)
Amikor kivettem a hatalmas pink dobozt az automatából egyszerűen nem esett le, hogy melyik könyvet rejtheti. Aztán hazaértem, kipakoltam belőle és még mindig nem akart leesni. :D Aztán egyszer csak Bammm… bevillant. Hát ez az én titkos-bűnös élvezetem, a Bexi első része. :D Igen, már végigolvastam a sorozatot, de annyira élveztem és annyira komfortzónámon kívüli, hogy mindenképp birtokolni akartam egy példányt mindegyik részből. Így már csak egy hiányzik. Köszönöm szépen, hogy ezt választottad. :)
Aztán jöjjenek a többiek: Hát az a flamingó nagyon állat! :D A tegnap kapott unikornisos kép mellett nagyon jól fog mutatni (https://moly.hu/karcok/1106743). :D Az ilyen poharakkal már szemezgetek egy ideje, de most már nekem is van. Lehet nekiállni a házi limonádé gyártásnak. :) Szájfényt ezer éve nem használtam. Remélem nem lesz túl vad a színe felkenve. :) Körömlakkot elég ritkán használok, de ez épp az a fajta, amit azért olykor felkenek, mert a csillámok miatt nagyon tartós és könnyű korrigálni. A müzliszeletek mindig jól jönnek. A testápolónak nagyon jó illata van, de a kézkrém az annyira gejl rágógumi illatú, hogy tutira kedvencem lesz, de mindenki elrohan majd a közelemből tőle. :D
A tea és a kávé is biztos el fog fogyni, bár valószínűleg nem általam. :)
Nagyon szépen köszönök mindent! Ma is érdemes volt felkelnem. :))

Nézd @Lanore , milyen csodás csomagot kaptam! Neked is köszönöm a szervezést. :)

Kapcsolódó könyvek: Leiner Laura: Késtél

Leiner Laura: Késtél
6 hozzászólás
Hirdetés
>!
Misscupcakedoll
AjándékoZóna

Kedves mindenki!
Készítettem egy kihívást az ajándék könyveknek :) Akinek van kedve csatlakozzon :)
https://moly.hu/kihivasok/olvassunk-ajandek-konyveket

9 hozzászólás
>!
Elena_Deveraux P
AjándékoZóna

Kedves @Doria09! Köszönöm szépen a Macskás ajándéjozásra küldött csomagod, nagyon cuki lett! *-* Reménykedtem, hogy ez a könyv lesz a választásod, nagyon kíváncsi vagyok rá, érdekesnek tűnik. :) Tetszenek a cicás holmik, amiket melléraktál, a kis cica mintás borítékba zárt teán jól mulattam, ötletes. :) A csoki nem sokáig lesz biztonságban. A körömlakk szuper választás volt, imádom a sötét színeket. :) Köszönök mindent mégegyszer, neked is ilyen szupi csomagot kívánok! ;)

4 hozzászólás
>!
Sippancs P
AjándékoZóna

Kedves @Panna!
Ma sikeresen meghozta a futár a 10. Romantikus ajándékozásra szánt hatalmas csomagod. Te jó ég, ennyi mindent! *.*
A könyveknek nagyon-nagyon örültem. Lindsey az egyik legkedvesebb történelmi romantikus írónőm, és bárki bármit mond, a régebbi történetei ezerszer jobbak, mint az utóbbi években kiadottak. Úgyhogy nagyon köszönöm, hogy őket választottad! ❤
A könyvek mellett a második kedvencem a fülbevalók. Jaj, olyan szépek, főleg a piros szívecskés!
Ami az ehető-iható finomságokat illeti, a kép elkészülte után jó párat mintha a föld nyelt volna el ;), a kis csokinyuszi pedig azért nem szerepel a képen, mert sajnos nem élte túl az utazást.
Köszönök még egyszer mindent, csodás ez a csomag!

Kapcsolódó könyvek: Johanna Lindsey: Mondd ki, ha szeretsz · Johanna Lindsey: Csak reád van szükségem

Johanna Lindsey: Mondd ki, ha szeretsz
Johanna Lindsey: Csak reád van szükségem
9 hozzászólás
>!
joopsy P
AjándékoZóna

Figyelem, ömlengős karc következik! :))

Kedves @Lisie87!
Hát hol is kezdjem… Nagyon-nagyon köszönöm ezt a szerénynek éppen nem mondható csomagot, amit a sci-fi ajándékozásra kaptam tőled. Tudtam, hogy kapni fogok tőled csomagot, mert a foxis e-mailben felismertem a neved és sejtettem én, hogy imádni fogom, de hogy ennyire…! Hát köpni-nyelni nem tudtam, mert annyira szupi minden. Minden itt van, amit szeretek. A könyvet először észre sem vettem a nagy ajándékdömping közepette, de már régóta olvasni szeretném. Bízom az ízlésedben, biztos szeretni is fogom. :) A neszesszer nagyon cuki és valószínűleg holnap fel is avatom, mert utazok Debrecenbe és egy napot ott fogok tölteni. Nem is tudom, hogy jutott eszembe, hogy belenézzek, de még abban is rengeteg mindent találtam. Nagyon cseles! :)) A kis neszesszer is nagyon cuki a kis "debil" lánykával. :D A saját készítésű cuccok is nagyon tetszettek. A zsepi tárolására ideje is volt már valami tartót rendszeresíteni, mert nálunk ez mindig probléma volt. Az unikornisos képre pedig mit is mondjak… remélem nem fogja zavarni a férjem szemét, ha kiteszem a falra, mert én imádom! :) A képen nem látszik, de csillog is ám és a hátulján is észrevettem a nyuszis pecsétet. :) A nyaklánc is nagyon tetszik. Pont ilyet szerettem volna az én ajándékozottamnak adni, de sehol sem találtam hasonlót. A tusfürdő gusztustalanul gejl pillecukor illatú, pont, ahogy szeretem. :D A Szaturnuszos postit-et nagy becsben fogom tartani, ami nálam azt jelenti, hogy hozzá sem merek érni. :D A könyvjelzők is nagyon nekem valók és a poháralátétek is nagyon szépek.
Nagyon szépen köszönök mindent! Eddig is kellemes volt ez a nap, de így az egekben a hangulatom. :)
U.i.: Azért nagyon viccesen mutat ennyi csajos cucc között a könyv. :D

@Riszperidon ismételten köszönöm szépen a szervezést! Lehet irigykedni. :)

Kapcsolódó könyvek: Joe Haldeman: Örök háború

Joe Haldeman: Örök háború
19 hozzászólás