!

AjándékoZóna zóna

>!
Dorina_S
AjándékoZóna

Kedves @Vhrai!

Igaz, pénteken kaptam meg az „Agave Könyvek ajándékozása 2017” eseményre személyesen átadott csomagodat, de csak most volt időm róla karcolni. Amellett, hogy ismét sikerült találkoznunk személyesen, és jól eldumáltunk, valamint „könyvesboltoztunk”, megkaptam a csodálatos ajándékcsomagodat is. Látszik, hogy nagyon is jól ismersz, ugyanis nagyon személyre szóló szépségekkel leptél meg.

Először is a könyv. Én, Lívia már régóta szerel a kívánságlistámon. Annak ellenére, hogy történelem-fanatikusként falom a történelmi regényeket, valahogy a római kor kimaradt az életemből, és ez a regény, amúgy is felkeltette az érdeklődésemet női főszereplője miatt.
A többi összetevőt is tökéletesen válogattad össze. Először is a napló. Nagyon szép, és különleges. A képeslap és a kulcstartó nagyon személyre szólóra sikerült, mert ismered a „betegségemet”. :D Megrögzött boltkórosságomat már többször is végigkísérted. :) Úgyhogy nagyon szépen köszönöm, nem különben a fülbevalót. Gyönyörű, keleti stílusú. :) Imádom, alig várom, hogy felvegyem. :)
A színezőnek nagyon örülök, biztos, hogy használni fogom stressz ellen, ahogy a CD-t is hallgatni fogom, miközben alkotok. :) A könyvjelző, pedig csodaszép, különleges darabja lesz a gyűjteményemnek. :)
A gyertya láttán pedig elállt a szavam, Tökéletes, és a színei, meg, hogy tulipánnal díszített- ami a kedvenc virágom- csak hab a tortán.

Egyszóval tökéletes csomagot kaptam egy nagyon kedves barátnőmtől. Remélem én is viszonozhatom hamarosan. :) :)

http://kephost.com/image/BaRc

Kapcsolódó könyvek: Phyllis T. Smith: Én, Livia

Phyllis T. Smith: Én, Livia
1 hozzászólás
>!
szindilu P
AjándékoZóna

Mivel úgy tűnik, vannak érdeklődők, így indul a Múlt és jövő ajándékozás 5. fordulója. Az eseményről bővebben itt olvashattok :)
https://moly.hu/esemenyek/mult-es-jovo-ajandekozas-5-fordulo

>!
Catherine_Devereux P
AjándékoZóna

Kedves @Hópárduc és @fonalaslány!
Múlt héten megérkezett a Könyvmolyképzős ajándékozásom csomagja is!
Egyszerűen gyönyörű!
Köszönöm @Hópárduc-nak. Imádtam minden egyes darabkáját. Főleg a lemezek tetszettek, amiket mellé tettél. Imádom Dan Brown-t az Infernot még nem láttam, illetve a Brooklyn is közte van, hiszem könyvelő a hölgy és olasz a barátja/később pedig a férje. :) Tisztára én vagyok! :D Valamint a teából is belenyúltál a tutiba. Imádom az eper ízesítésű dolgokat, tisztára eltaláltad az ízlésem! Felvillanyoztad a napom. Az Outlander-ről nem is beszélve….
Szóval még egyszer nagyon-nagyon köszönöm az ajándékcsomagot! :)

5 hozzászólás
>!
K_Kinga P
AjándékoZóna

Kedves @dsmiley! :)

Bocsi, hogy megcsúsztam a karccal, de sehogy sem tudtam összehozni hét közben. :(
Imádatom tárgyit raktad a csomagba, amit az AACS 4. fordulójára küldtél. *-*
Viszont a könyvről még, nem hallottam, de a borítója nagyon szép, és bele-bele lapoztam, szóval már alig várom, hogy elkezdjem :D
Az a hatalmas zacskó forró csoki, a müzli szeletek, a csípős dolgok,és a milka..nyami ^^
Valamint az earl grey tea az egyik legnagyobb kedvencem :D Erre a színre, a körömlakk színére, már nyár eleje óta vadászok, mert kifogytam belőle. :)
Imádom az egészet, köszönöm szépen. :D

Kapcsolódó könyvek: R. Kelényi Angelika: A grófnő árnyékában

R. Kelényi Angelika: A grófnő árnyékában
1 hozzászólás
>!
K_Kinga P
AjándékoZóna

Kedves @Nagy_Emese95!

Nagyon szépen köszönöm a csomagot, amit az Ajándékozzunk a könyvszínének megfelelően ajándékozásra küldtél nekem! :)
Az első része már régóta tervben van, de így már akkor mindenképp neki kezdek, hogy ezt is elbírjam olvasni. :)
A kávé nagy kedvencem, és ez a lakk *—* A teára nagy szükségem lesz majd az őszi-téli időszakban, valamint a gyertyákra is. :D
Még egyszer köszi szépen a csomagot. :D

Kapcsolódó könyvek: Böszörményi Gyula: A Rudnay-gyilkosságok

Böszörményi Gyula: A Rudnay-gyilkosságok
>!
Zimmermann_Zita
AjándékoZóna

Kedves @Wally!
Már amikor írtad, hogy megajándékozol a könyvvel (ráadásul a keménytáblás kiadással!), fülig ért a szám, és akkor ma ráadásul kaptam Tőled ezt a hatalmas csomagot! :):) Nagyon-nagyon köszönöm, olyan figyelmesen állítottad össze, a kávék, a nasik, a füstölő és az a gyönyörű notesz, minden nagyon tetszik! :) Köszönöm még egyszer, és jó olvasást az AC könyvekhez! :)
https://kephost.com/image/BaGa

Kapcsolódó könyvek: Agatha Christie: Éjféltájt

Agatha Christie: Éjféltájt
11 hozzászólás
Hirdetés
>!
szindilu P
AjándékoZóna

Sziasztok!

Egy kis igényfelmérés, hogy lennének e érdeklődők a Múlt és jövő ajándékozás 5. fordulójára:
https://moly.hu/szavazasok/mult-es-jovo-ajandekozas

2 hozzászólás
>!
crissy
AjándékoZóna

Kedves @Nimara! :)
Nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám a Molyszülinapos ajándékozáskor, és lehetőséget adtál nekem, hogy valahogy én is részt vegyek benne, s küldtél nekem egy csodálatos ajándékot. Igazán nem kellett volna külön törődj velem, szóval már ez a tett többet ér számomra bárminél!! :)
A könyv szuper ötlet volt, imádtam a filmet, meg is akartam magamnak vásárolni a könyvet, szóval köszönöm! :) A forró csoki és a cappuccino is nagyon jól jön, a Maoamért meg már fáj a fogam. :D A krém is szuper, és nagyon praktikus, a fürdősó pedig tényleg telitalálat, imádom a levendulát. Mindjárt fel is avatom. :)
Még egyszer nagyon köszönöm, hogy időt és energiát fordítottál nemcsak a csomag összeállítására, hanem az eljuttatására is, és remélem, hogy majd valahogy meg tudom hálálni neked! :)
https://www.instagram.com/p/BX-ooXSj5eq/

Kapcsolódó könyvek: Andy Weir: A marsi

Andy Weir: A marsi
2 hozzászólás
>!
kattyesz P
AjándékoZóna

Kedves @joopsy!

Ezzel a karccal szeretném megköszönni Neked, azt a szuper csomagot amelyet @Marcsi évszakos eseményére küldtél nekem. A könyv nagyon jó választás volt. Szépen lassan de a polcomon tudhatom az egész sorozatot :) Külön szeretném megköszönni hogy bababarát csomagot állítottál össze, nagyon örültem neki, hiszen ha így nézzük akkor ez a kislányom első csomagja. Igyekszem könyvmolynak nevelni :)
A csomagod valóban tükrözi hogy tombol a nyár minden kis apróságnak meg lesz a helye. Nagyon jópofa dolgokat raktál a dobozba és imádom az epres/málnás dolgokat amiket sajnos most nem ehetek az illatát viszont mindenhol érezni. Köszönöm szépen hogy megajándékoztál! :)

1 hozzászólás
>!
kattyesz P
AjándékoZóna

Kedves @mcborzaska!

Köszönöm szépen ezt a csodálatos lila csomagot, amit @Lanore eseményére küldtél nekem. Elnézést hogy csak most írok róla külön. Mindenképpen szerettem volna megköszönni egy karccal, de kivártam amíg lesz pro-m hogy szépséges képet is tudjak csatolni a csomagról. Egyrészt nagyon szeretem a lila színt így az egész összeállítás szuper, másrészt a könyv az egyik lehető legjobb választás volt részedről. Nagyon sokat kellett váni a megjelenésig, amint időm és kislányom engedi már neki is ugrok. Plusz móka, hogy gondolom nyomdahiba 20201. sorszámozott példányt kaptam a könyvből ^^