!

AjándékoZóna zóna

Dakota>!
AjándékoZóna

Sziasztok! :)

Szeretettel várok mindenki Mikulás képeslapozás eseményemre:
https://moly.hu/esemenyek/mikulas-kepeslapozas-2020

Siriane P>!
AjándékoZóna

Kedves @Aniko19!
Nagyon szépen köszönöm a csomagot, amit @Zsófia_Horváth_2 Ajándékozzunk borzongást! eseményére küldtél. :)
Nagyon szuper, igazi halloweenes csomag lett! A könyv jól sikerült meglepi, mert utólag került csak a kívánságpolcra, amolyan „megláttam és úúú ez kell” módon, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok rá – szóval köszönöm szépen. :)
A csomagból a gyertya lett a favorit, egyszerűen imádom, baromi jól néz ki, és még nincs is hasonlóm, a denevér meg… az totál király! :D Mikor kihalásztam a doboz aljáról, azt hittem, valami lampion vagy papírfüzér lesz a tasakban, mikor kibontottam, akkor már kezdett gyanús lenni… halál cuki, jót nevettem rajta. :) Még kitalálom, hogy tudom az ágyunk fölé applikálni, ahol nem érik el a cicuk, de lesz helye, az fix.
A csokit már lenyúlta a kedvesem, feltétlenül meg kellett vizsgálnia, nem-e romlott :-), de a többi is el fog fogyni igen hamar.
Köszönöm még egyszer, remélem, egyszer viszonozhatom egy másik eseményen! :)

Kapcsolódó könyvek: Sebastian Fitzek: A Terápia

Sebastian Fitzek: A Terápia
2 hozzászólás
Pötty96>!
AjándékoZóna

Kedves @vincze_zsuzsanna, tegnap megkaptam ma ki is bontottam a csomagot amit @Ashni küldött nekem Az ajándékozzunk romantikus és erotikus könyveket c. ajándékozásodra.
Kedves Ashni!
Nagyon szépen köszönöm a csomagot amit küldtél nekem, nagyon tetszik.
A könyvet amit küldtél nekem már nagyon régóta nézegetem és mindig csak ígérgettem magamnak, hogy majd egyszer úgy is el fogom olvasni. Holnap neki is állok ha haza értem. :D
A cseresznyés gumicukor a kedvencem. Köszönöm szépen. Én ugyan ritkán kávézok de a párom többet, szóval azt Ő fogja meginni.
A gyertyának nagyon jó illata van. :D
A kulcstartó is már megtalálta az őt megillető helyet a sluszkulcsom karikáján. :D
Köszönöm szépen. Puszi mindenkinek. :D

Kép: https://www.instagram.com/p/CGk1BQiHTJmbCkYkG2Ao9_4gCL6…

E_U_T_H_Ü_M_I_A P>!
AjándékoZóna

Kedves @sk30!
Nagyon szépen köszönöm a csomagot, amit az @Impalagirl által szervezett Macdkamánia ajándékozás 3. fordulójára állítottál össze nekem! Elintéztél nekem egy álmatlan, olvasással töltött estét, mert ez a könyv egy nagyon vágyott darab volt. ^^
A többi apróság is telitalálat. Van pont egy ugyanilyen füzetem, csak pirosban, és imádom. Jelenleg az a Life trackerem, szóval ez akár lehet a 2021-es. :D Nagyon szép színük van a szövegkiemelőknek. *-*
Cicás maszkom még nincs, és ez egy alap kellék 2020-ban, úgyhogy örök hála érte! ♥
Köszönöm, hogy a nasit sem vitted túlzásba. Biztosan elfogy mindkettő, és jelentős súlygyarapodás sem lesz :'D
Még egyszer nagyon köszönök mindent, és örülök, hogy személyesen találkozhattam veled! ♥

2 hozzászólás
Lanore P>!
AjándékoZóna

Kedves @d_ancsii :)

Ma átvettem a szépséges, őszi hangulatú csomagodat, amit a Színes ajándékozásra küldtél nekem :) Minden tökéletes benne *-* A könyvre nagyon kíváncsi vagyok, a fülszöveg, és a százalék is meggyőzőek :) Köszönöm a cuki baglyos díszt, a képkeretet, a szalvétát, a sok illatos teát, a fincsi tusfürdőt, a matricákat és a noteszt is, minden nagyon tetszik! :) Remélem Te is hasonlóan gyönyörű csomagot kapsz majd! :)

1 hozzászólás
Barota_R P>!
AjándékoZóna

Kedves @vincze_zsuzsanna! :)
Megkaptam a csomagot, amit az Erotikus ajándékozásra küldtél. Hatalmas, gyönyörű csomagot állítottál nekem össze, annyira szép minden eleme, és annyira passzol hozzám, hogy nem is tudom hogy köszönjem meg. Imádom azt a rengeteg virágmintát, amit belecsempésztél a csomagba, köszönöm, hogy így figyeltél arra hogy szeretem! :) Nem nagyon tudok kiemelni egy elemet, annyira telitalálat minden, de ha kedvencet kellene választanom, talán azt a szépséges kulcstartót mondanám; azt hiszem nem is volt még ennyire szép kulcstartóm. De minden gyönyörű, a képeslap, a tollak, a jegyzetfüzetek, a kis naptár, mind-mind csodaszépek. :) A többi apróság is nagy örömet okozott, fürdős dolgokból és gyertyákból sose elég, na meg sajnos nasikból sem, amiket szintén bőségesen pakoltál a csomagba. :D Aztán mire kipakoltam a rengeteg szépséget és finomságot, két könyvet találtam a csomag alján, ráadásul két nagyon vágyott könyvet. Nem is tudom mit írjak erre, hát megérdemlem én ezt?! :D Nagyon-nagyon szépen köszönök mindent, remélem tudom majd viszonozni ezt a fantasztikus csomagot! ^-^

Kapcsolódó könyvek: Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre · Vi Keeland: A beosztott

Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre
Vi Keeland: A beosztott
1 hozzászólás
Hirdetés
Barota_R P>!
AjándékoZóna

Kedves @Hópárduc, folytatom a köszönőkarcom a második csomaggal, ami az Ajándékozzunk borzongást eseményre érkezett. Imádom a csomag halloween-hangulatát, a cuki csokik, a világítós tök, a szalvéta, nagyon tetszenek az egész családnak. :) És a könyv szuper választás, azon ritka könyvek egyike, aminél biztos vagyok abban, hogy tetszeni fog. Itt is köszönöm, hogy a lányokra is gondoltál, a Bogyó és Babóca DVD és a gyümölcspürék is nagy örömet okoztak. És a magazinok is, még nem volt időm lapozgatni őket, de nemsokára sort kerítek rá, mert nagyon szeretek sütni-főzni, így biztos, hogy hasznosak lesznek. :)
Köszönöm szépen ezt a szuper csomagot is, remélem lesz alkalmam egyszer viszonozni a kedvességed! :)

Kapcsolódó könyvek: Samantha Downing: Elbűvölő feleségem

Samantha Downing: Elbűvölő feleségem
4 hozzászólás
Barota_R P>!
AjándékoZóna

Kedves @Hópárduc! :)
Megkaptam a csomagodat, amit két ajándékozás alkalmából küldtél. Olyan szépen el volt különítve a két csomag, hogy úgy gondolom, külön karcot érdemelnek. :)
Azzal a csomaggal kezdem, amit az Ajándékozzunk a könyv színének megfelelően című eseményre küldtél. Sikerült tényleg a könyv színéhez hasonlóan összeválogatni az apróságokat és a finomságokat, és milyen szuper csomagot állítottál össze! :) A kedvencem a madárkás nyaklánc, annyira édes! A gyerekek kedvencei pedig a kis jegesmedvék, amiknek nagyon-nagyon örültek. :) A csomag többi eleme is szuper, a könyv is jó választás volt, nagyon szépen köszönöm ezt a szép csomagot! :)

Kapcsolódó könyvek: Allen Eskens: Temetni jöttünk…

Allen Eskens: Temetni jöttünk…
1 hozzászólás
Hópárduc P>!
AjándékoZóna

Kedves @Babett_Jávor!
Köszönöm szépen, az „Ajándékozzunk az évszaknak megfelelően” eseményre küldött csomagodat!
Mindent nagyon köszönök a család nevében is. Ugyanis sok mindent lenyúltak a gyerekek. :)
A jegyzetfüzetet a kisebbik lányom, mert nagyon szereti az unikornisokat. Félig a tollat is lenyúlta. :) (még most tanul írni). A nagyobb lányom az álarcot és a szellemes dobozkát kérte magának. :)
A teából mindenki részesül. :)
Természetesen a könyv és a likőr megmaradt nekem!
Köszönök szépen mindent és a kedves soraidat is! :)
Szép őszi napokat kívánok!!!

Kapcsolódó könyvek: Borsa Brown: Sapho második rész

Borsa Brown: Sapho második rész
3 hozzászólás
Zsófia_Horváth_2>!
AjándékoZóna

Várlak titeket két ajándékozós eseményre: egy Mikulás alkalmából kerül megrendezésre, egy pedig a karácsony keretein belül :) Az események különlegessége, hogy borítékos ajándékozás lesz :)
Ha érdekel, és szeretnél részt venni rajtuk, a linkeken lehet jelentkezni :)
https://moly.hu/esemenyek/egy-boriteknyi-meglepetes-ajandekozzunk-mikulasra
https://moly.hu/esemenyek/egy-boriteknyi-meglepetes-ajandekozzunk-karacsonyra