!

AjándékoZóna zóna

>!
gregsys P
AjándékoZóna

És persze, a fő attrakció
(most már elmondhatom, hogy nem csak a sálam, a kesztyűm, a sapkám, a pólóm, a fülbevalóm Potteres)

>!
gregsys P
AjándékoZóna

Te Atyaúristen az égben fenn…
Hazaértem és egy hatalmas csomag várt a lépcsőn…
Kedves @shadowhunter1975 én nem is tzdom, mit mondjak.
Annyira nagyon köszönök mindent, de legisjobban a kedvességedet. Most megint én jövök, és biza feladtad a leckét, de meg fogok vele birkózni.

3 hozzászólás
>!
Gate P
AjándékoZóna

Karácsonyra kaptam a nagy-nagybátyámtól :D (a szokásos pezsgővel)

>!
Piros P
AjándékoZóna

Kedves @schalby!
Nagyon szépen köszönöm a 2019-es névnapi ajándékozás alkalmából küldött csomagodat! Bár már szerdán küldték az sms-t, hogy átvehető a csomagom, de sajnos (vagy inkább szerencsére??) csak tegnap tudtam hazamenni és átvenni, így nem estem neki már az alkalom előtt. :D És hát amit benne találtam, az azért nem semmi! A forró csokik nagyon betaláltak ebben az ismét esős-havas időben, a nasikák mentek a túlélő fiókba a nyelvvizsgás időszakra ami sajna egyre közelebb van, és tanár meg még sehol, szóval kell a támogatás. Ilyen tusfürdővel eddig még nem is találkoztam, úgyhogy lehet hogy most megszegem azt a jó szokásomat, hogy max 2 tusfürdőt cserélgetek. A kíváncsiság igen nagy úr. :D A képeslap is nagyon cuki, és külön köszönet a kézzel írt üzenetért, mert nagyon szeretem a saját kezű leveleket. A könyvjelzőt jól kinevettem, a könyv pedig tökéletes választás. Már olvastam hála az égnek, különben még távolabb tolnám magamtól a német cuccot, és alig várom, hogy az összes része meglegyen, és végre újraolvashassam papíron is.
Szóval nagyon szépen köszönöm még egyszer ezt a fantasztikus csomagot! :)

3 hozzászólás
>!
Neelah P
AjándékoZóna

Kedves @Milli88 (és Sir Lancelot)!

Még hogy porszem! Kedves, megismételhetetlen barátosném, nem tudom, hogy nálatok miféle porszemek rohangálnak, de bizton állíthatom, hogy itt a szmogos fővárosban a porszemek nem így néznek ki! Ez a csomag valami hipiszipiszuper, még úgy is, hogy a schokobons és bueno halmokat már lezabáltam a képről. :D (Persze voltam akkora paraszt, hogy Bolyhoska a kép elkészültéig nem kapott a nasiból, de ahogy lefotóztam, már adtam is neki egy darabot. :D) Minden darabkáját imádom, nem is tudom, melyik részét a legjobban. (Na jó, a doboz kiemelkedik, az lett a kedvenc. Elképesztően ügyes vagy! *.*) Tudod, hogy ennek a sorozatnak az első részét is tőled kaptam? :P Fene jó dolgom van, azt kell, hogy mondjam. :D És az az epres bigyó! (Letagadom a bölcsész gyökereimet. :D) Azt is rengeteget kerülgettem hét közben, de arra jutottam, hogy azt nem falhatom fel még a megörökítése előtt, mert egyszerűen meg kell mutatnom, hogy mennyi mindent kaptam! *.* (Úgyhogy helyette Niki csokijait zabáltam fel. De cserébe majd megkínálom az eperből. :D) Amikor megláttam a ceruzahegyezőt, azonnal felvihogtam – imádom, hogy megjegyezted, hogy keresek és szereztél nekem egyet! *.* A képeslapról meg már nem is tudom, mit mondjak. :D Muszáj volt kinyitva fotóznom, hát annyira cukkerek! ^_^ Nagyon szépen köszönök mindent, csodálatosak vagytok! :)) ♥
*elsunnyog forró csoki készíteni*

4 hozzászólás
>!
Császárpingvin
AjándékoZóna

Kedves, drága @nikhol777!

Hát én még ilyen csodás ajándékot sosem kaptam!
Már akkor ámulatba estem, mikor a csomagot megláttam:
https://photos.google.com/share/AF1QipMJAkMe-RHkzrECvAE…

Kicsit vártam a kibontással, amíg otthon elrendeztem a dolgokat, főtt a vacsora. Akkor nagy komótosan nekiláttam. Komolyan mondom, a könnyeimmel küszködtem ennyi kedves apróság láttán, amit így teljesen ismeretlenül úgy kaptam, mintha ismernénk egymást. Hiába, a molyok rokon lelkek. TERMÉSZETESEN minden tetszik, és a könyv is nagyon jó választás. Sosem olvastam az írónőtől és igazán kíváncsi vagyok rá!
Csokik, csokis puszedli (nyamm), színes és illatos gyertyák, tusfürdő és egy nagyon jó jegyzetfüzet, amire épp tegnap gondoltam, hogy kéne egy mindig a táskámba. Ahogy egy olyan kicsi parfümis, amivel szintén megajándékoztál.
Őszintén köszönöm kedves és személyes soraid a szép képeslapon és az egész, csodálatos ajándékot. Igazán nagy örömet szereztél vele.

https://photos.google.com/share/AF1QipM-Vs5PuZTFFXeQqiz…

Kapcsolódó könyvek: Nora Roberts: Szent bűnök

Nora Roberts: Szent bűnök
1 hozzászólás
Hirdetés
>!
fuszi P
AjándékoZóna

Kedves @Tímea_Bernadett_Lőrinczné_Molnár!
Nagyon szépen köszönöm ezt az elmondhatatlanul fantasztikus csomagot, amit az Ajándékozzunk az évszakhoz méltóan – TÉL eseményre küldtél!
Csak kapkodtam a fejem amikor elkezdtem kibontani a doboz, hiszen csodálatosabbnál csodálatosabb ajándékokat küldtél nekem!
A könyv tökéletes választás volt, a metaforikus egyezés már a kiválasztásakor szintén megragadta az én figyelmemet is és így csak még jobban vágytam rá ;)
A másik ami mellett nem mehetek el szó nélkül az a notesz volt. El nem hiszed, hogy mennyire örültem neki, egész este le sem tettem és mindenkinek megmutattam a családban, hogy mennyire fantasztikusan illik hozzám. Kicsit olyan érzésem volt amikor megláttam, hogy ugyan eddig nem tudtam még róla, de ez amire mindig is vágytam! *-*
És még mindig nem győzöm sorolni… a kedvenc tusfürdőm, a kedvenc müzlim, az isteni finom illatú gyertyák amiket még most is megszagolok ha elmegyek mellettük a szobámban valamint az a tökéletes kis angyalka!!! Az tökéletesen illik hozzám, egyből kitettem a kis asztalomra és mindig amikor rápillantok megmosolyogtat :) A tea, ami az egyik kedvenc ízesítésem, bár ebben a márkában még sosem láttam eddig, az aranyos kis tollak, a filcek, a gyönyörű könyvjelzők és az ötletes szalvéta. Tényleg nincs olyan eleme az ajándékaidnak amiért ne lennék oda! Még anyukám is megjegyezte, hogy régen látott ennyire gondosan kiválogatott, személyre szabott csomagot.
Remélem valamikor viszonozhatom majd neked ezt!
És így utólagosan is szeretném neked megköszönni, hogy ennyire figyeltél arra mi az amiket szeretek!

Kapcsolódó könyvek: Szurovecz Kitti: A kisemmizett angyal

Szurovecz Kitti: A kisemmizett angyal
2 hozzászólás
>!
Nettikó 
AjándékoZóna

Drága @BaksaVivi!

A mai napon átvettem a csodálatos, gondosan összeállított csomagodat. Minden egyes darabjáért teljesen odavagyok. Nagyon vágytam erre a könyvre, már a Duna Plázából hazafelé elkezdtem olvasni a buszon. A baglyos dolgokért pedig egyesével külön-külön is hálás vagyok :) Ilyen csészemelegítőt még nem is láttam, nem is tudtam, hogy létezik ilyesmi, nagyon menő cucc :)

Köszönök még egyszer mindent, feldobtad vele az évkezdést ;)

Pro híján fotó itt: https://photos.google.com/share/AF1QipPyKjZEra9QsoNRWwR…

Kapcsolódó könyvek: Alice Broadway: Ink

Alice Broadway: Ink
1 hozzászólás
>!
Molnár_Nikolett
AjándékoZóna

Kedves @Aliko!
Köszönöm szépen ezt a szuper csomagot @Riszperidon Alakok a borítón eseményére. *-*
https://kepkuldes.com/image/vrh20

A kávé tökéletes, csak az ilyen kutyulósokat iszom. :D A fahéjas pedig megy a különlegességek mellé, eddig egy ír kutyulós kávé a társa.
Az arckrém és a ajakír is tökeletes, amúgy is igen problémás számomra mind a kettő.
A csokik még biztos jól fognak jönni a közelgő vizsgáimhoz, ugyanígy a cukrok :)
És végül a könyv, alig várom hogy nekikezdhessek, több idei kihívásba is beleépítettem, szóval tökéletes választás ♥
Még egyszer köszönöm^^ :*

4 hozzászólás
>!
papeerzsepi
AjándékoZóna

https://kepkuldes.com/image/vmoQ5

Kedves @Everdeen!
Nagyon jól időzítetted a csomagot, mert pont a szülinapomon kaptam meg. :) Nagyon tetszenek a finomságok is, köszönöm, hogy elolvastad a kívánságlistám elején lévő giga szöveget! :) XD
A könyvnek szintén nagyon örülök neki Brian Tracy – Christina Tracy Stein: Csókold meg a békát. És azon tanakodom magamban, hogy ez egy égi jel lehet, hogy ezt kell olvassam. Rég olvastam hasonló témában, de ez most egy jó ok, hogy megint kezembe vegyek valami hasznos könyvet is a sok-sok kitalált történet után, amik természetesen jók és szeretek, de nem mind hordoz értéket…
A füzet és toll jól jött, mert mindig kis fecnikre írkálok…és rendre elkeverednek, és már csak akkor kerülnek elő, mikor mehetnek a kukába, mert haszontalanokká váltak.
Köszönöm szépen mégegyszer!

És köszönöm @schalby , hogy létrehoztad a Születésnapi ajándékozás – 2019 eseményét!