!

AjándékoZóna zóna

>!
Lumpi P
AjándékoZóna

Kedves @Kovács_Ági_3!

Megkaptam a Téma szerinti ajándékozási eseményre a csomagocskádat, de sajnos történt egy baleset a tusfürdô kifolyt a dobozba és minden elázott a tusfürdőt és a gyönyörű könyvjelzőket nem tudtam megmenteni :(

Azért köszönöm a nasi meg a fülcsi megmaradt ;)

>!
tmezo P
AjándékoZóna

Drága @ggizi!
Megint sikerült jól meglepned! :D Nem győzök csak mosolyogni. :))))
Köszönöm szépen ezt a csodás képeslapot! *.*
*ölelés* és :*
https://media.giphy.com/media/zT3k1ClQMv3d6/giphy.gif

3 hozzászólás
>!
Elena_Deveraux P
AjándékoZóna

Kedves @joopsy! Köszönöm szépen a Halloween és Día de los Muertos ajándékozásra küldött csomagodat! Nagyn tetszik! :) A könyv már régóta nagyon várós, szerintem ez lesz a következő „áldozatom”. :) A kis denevéreket egyenesen imádom!!! *-* Lehet baj van a bucimban, de szerintem irtó cukik. :D A kis tökökből amint kifogy a szemgolyó, lámpás lesz nyugalom, csak elemes mécsest rakok bele ;), a koponyának még ki kell találno hol lesz a helye a díszítés során, haláli darab. :) A sütőtökös bébiitalnál felnevettem, állítólag bébi koromban imádtam az ilyeneket. :D Szerintem holnap tesztelem is a levessel együtt. :)
Köszönök mégegyszer mindent, és neked is „rémséges” Halloweent! ;)

2 hozzászólás
>!
Biry P
AjándékoZóna

Halló!
Kerestetik spoiler , aki valamiért csomagot adott fel nekem… Enyhe hehh?! érzésem van, mivel érdemeltem ezt ki? :) Vagy miről feledkeztem el?! Értem én, hogy szét vagyok esve, de most tényleg fogalmam sincs mi van… :D
UPDATE: Lovagnál tartom az agyam, mondom neki a mai napot, meg, hogy ráírtam valamire könyv ügyben, erre kérdezi, hogy mi a helyzet a múlt heti ügyletemmel… És leesett, hogy ez az lesz… :D

4 hozzászólás
>!
Titcsi
AjándékoZóna

Drága @Denselle ! :)
Ne haragudj, hogy csak most karcolok a szépséges csomagodról, de olyan sűrűek voltak a napok. :(
Minden épségben megérkezett, ne aggódj! ^^ És minden nagyon nagyon tetszett szokás szerint. ^^
A könyvjelzők, a tollak, a Londonos irattartó! Van rajta telefonfülkeee ^^ És a füzet és a lakkok is, pont nincs ilyen színem, így jól eltaláltad. :D Az a boszorkány haláli. :DD megy is a hűtőre. :D
Köszönöm ezt a rengeteg nasit is, fel akarsz hizlalni? :D
nagyon nagyon köszönök mindent, és jól esett, hogy gondoltál rám! ^^ Imádtam a csomagot! <3
puszi
kép: http://kephost.com/images/2017/10/15/67.jpg

1 hozzászólás
>!
dRen P
AjándékoZóna

Drága @Csingike!

Köszönöm a névnapi sütizést, jó volt végre dumcsizni :) És persze köszönöm a szuper csomagot is! *.* Még sok ilyet nekünk!

Kapcsolódó könyvek: Laura Ingalls Wilder: Kicsi ház a nagy erdőben

Laura Ingalls Wilder: Kicsi ház a nagy erdőben
1 hozzászólás
Hirdetés
>!
Dorina_S 
AjándékoZóna

Kedves @Filippino!

A tegnapi napon átvettem a csodálatos csomagodat, amelyet a „Múlt és jövő ajándékozás” 5. fordulójára küldtél. A szavam is elállat a doboz mérete láttam, és kinyitva is tátva maradt a szám.
Titkon bíztam benne, hogy Urbánszki László könyvét fogom kapni ezen az ajándékozáson, és szerencsére „meghallottad a gondolataimat”. Nagyon szeretem az író történeteit, és a stílusát is, valamint mivel történelmi regény nem is kérdés, hogy külön helyet foglal el a képzeletbeli olvasási ranglétrámon. :)
Ugyanakkor nem mehetek el szó nélkül a csomag többi része mellett is, főleg a sós nassolnivalók mellett. Imádom a sós nyalánkságokat, ezért sajnos a sajtos perecnek már csak a fele érte meg a mai fotózást. Nagyon finom, köszönöm szépen. A ropi pedig a kedvencem, és nagyobb, mint a szokásos, szóval nem fog sokáig egymagában álldogálni. :) A nyalókáról pedig egyből a gyerekkorom jutott eszembe, akkor ettem rengetegszer ilyen kakasos édességet. :)
A mécsesek színei gyönyörűek, szinte feldobják az ember hangulatát ha rájuk néz. A nyaklánc nagyon szép, és éppen az jutott eszembe, hogy ilyenem még nincs is, és hogy mennyire illik a könyvhöz, a történethez.
A szappantartó pedig csodaszép, annyira igényes és egyedi, hogy nagyon, de nagyon örülök neki. A körömlakk is éppen jókor jött, mert valami ilyesmi színnel akartam kilakkozni a körmeimet. :)
Egyszóval köszönöm ezt a csodálatos csomagot, a kedves soraidat, amelyek végtelenül jól estek. Remélem egyszer tudom majd viszonozni.
@szindilunak pedig köszönöm a szervezést. :)

https://kephost.com/image/BYhb

3 hozzászólás
>!
csgabi MP
AjándékoZóna

Draga @Janina13 ! Nagyon megleptel, nem szamitottam ra, hogy te leszel az ajandekozom az Antikvar ajandekozas 2. fordulojaban. :) Koszonom szepen, minden csodas. Hulla voltam, amikor hazaertem, mert nemcsak a csomagert mentem, hanem egybekotottem egy bevasarlassal. :) Igy azonnal kibontottam a mogyorot, hogy feltoltodjek. :))

1 hozzászólás
>!
Sydney P
AjándékoZóna

Az én drága férjecském szerdán Hattingen-ben (NRW – Németo.) kirándult, és egy ilyen cukisággal lepett meg, amit saját kezűleg készített nekem alumíniumból! :D

3 hozzászólás
>!
mcborzaska
AjándékoZóna

Kedves @Nikolett_93!

Most jutottam hozzá a csomagodhoz, amit az Ajándékozzunk a könyv színének megfelelően – újra esemény 2. fordulójára küldtél. (Tegnap barátom apukája már átvette, képet is kaptam, és izgatottan vártam, hogy ma hazaérjek.) Barátom már viccelődött, hogy ő tudja mi van benne, de nem árulja el. Szerencsére nem bontotta fel :D
Nagyon szépen köszönöm a csodás csomagot, amit összeállítottál!
A könyv stuper választás, kíváncsi vagyok rá nagyon. A muffin alakú kis tartóka nagyon aranyos, jó lesz a sok kis apróbb dolgok tárolására. A gyertyák szuperek, lehet, idén csinálok adventi koszorút :D A füstölőket imádom, bár itt barátomnál nincs még hozzá szett, hogy használni tudjam, de itt az ideje, hogy beszerezzek majd egyet :) A kekszet is köszönöm szépen, külön köszönöm, hogy cukormenteset küldtél. A fülbevaló csodaszép, esetleg Te készítetted?
Nagyon szépen köszönök mindent!!!! :)

http://kephost.com/image/BYpZ

1 hozzászólás