!

AjándékoZóna zóna

>!
rita_66
AjándékoZóna

Köszönöm szépen ezt a csupa jóval teli ajándékot, kedves @BeerSeeGirl! Minden kis ajándéknak nagyon örülök, pláne a füzetnek és a fülbevalónak, szuperül eltaláltad az ízlésem :) A könyv pedig nemrég keltette fel az érdeklődésem, így örülök, hogy ezt választottad, mert magamtól valahogy sosem vettem meg :) Köszönöm, hogy szebbé tetted a napom :)

https://www.instagram.com/p/Bgl19L1golR/

2 hozzászólás
>!
Alycia
AjándékoZóna

Kedves @Strawberry_muffin_crumbs !

Nagyon szépen köszönöm a csomagot, amelyet a 10. Romantikus ajándékozás esemény keretein belül küldtél! Elképesztően boldoggá tettél mind a könyvvel, mind a csomaggal. *-*
Köszönöm, hogy a legjobban vágyott könyvet választottad, már nagyon szerettem volna elolvasni! A kávét holnap reggel tesztelem is, a fürdőbombának pedig nagyon finom illata van, szuperül választottál.

Még egyszer nagyon köszönöm ezt a varázslatos csomagot! Remélem egyszer lesz alkalmam viszonozni majd! :) ♥

http://www.kephost.com/images/2018/03/21/29498063_19024…

Kapcsolódó könyvek: Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér

Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
2 hozzászólás
>!
Henrietta_Dalma_
AjándékoZóna

Kedves @Meeraval_Marnath !
Ma kaptam meg a Felnőtt kifestőt ajándékba nevű eseményre szánt csodálatos csomagodat!
Annyira örülök neki, hogy nem is tudom mivel kezdjem! :D
Először is nagyon meglepődtem amikor hozta a futár, mert nem számítottam rá ezen a héten. A csomag mérete is meghökkentett! :D
Kezdem a felnőtt színezővel:
Őszintén mondom őt szerettem volna a legjobban, de nem is reménykedtem benne, hogy tényleg őt fogom megkapni. :) Én sem tudtam, hogy ilyen nagy színezőről van szó, mert még nem látam előben. Kívül-belül gyönyörű és alig várom, hogy kipróbálhassam. :) Már ma hozzá is látok az első oldalnak.
Természetesen majd rakok fel képet a Színezzünk együtt zónába, amint készen leszek az első „művemmel”. :)
Tényleg nagyon örülök neki, mert kiskoromban is nagyon szerettem volna összekötős színezőt, de sehol sem találtak olyant a szüleim. Úgy, hogy most egy gyerekkori álmom vált valóra. Köszönöm Neked! :)
A Stabilo filcnek is nagyon örülök! Volt már pár színben nekem is, és nagyon szerettem velük dolgozni. De még egy egész szettem sohasem volt. :)
A pisztáciát amikor megláttam csak vigyorogtam, mert imádom! :) Már régen ettem, de ma be is habzsolom. :)
A kulcstartó eszméletlenül cuki!! *-* Imádom a pingvineket és pont szerettem volna egy új kulcstartót, mert a régit elhagytam. Gondolat olvasó vagy! :)
A határdiőnapló gyönyörű! Imádom a színét és a stílusát is!
A toll is gyönyörű! Levettél a lábamról. :) Teljesen az én stílusom mind a kettő. :)
A kedvencem pedig a képeslap!! Szerelmes lettem bele! Már ki is raktam a szobába, mert ha csak ránézek egyből jobb kedvem lesz! :)
http://kepkuldes.com/images/d8274086a966fd70caf0060e19c…

Köszönöm szépen a csodás ajándékodat! Nagyon szeretném majd viszonozni a kedvességedet! :)

Ui: Megtaláltam a könyvjelzőket is! Nagyon szépek! Őket is köszönöm szépen! :)
Még sosem volt Book Depository könyvjelzőm. :)

❤Heni
@Judyt

Kapcsolódó könyvek: Gareth Moore: Pontról pontra

Gareth Moore: Pontról pontra
4 hozzászólás
>!
AniTiger MP
AjándékoZóna

Kedves @Nikolett_93!

Épp hazaértem a postáról, amikor csippant a telóm, hogy átvehető lett a csomag (:D), szóval indultunk is vissza, de megérte a túra, mert elképesztő, hogy micsoda csomagot küldtél! *.* A könyv abszolút váratlanul ért, de nagyon boldoggá tett, mert a barátnőm nagy Becca Prior rajongó, és mindig emlegeti-dicséri. Kíváncsi vagyok rá nagyon!
A papucs, a toll és a hűtőmágnes szuper cukik, az unikornis* meg egyszerűen haláli! A finomságok csak a kép erejéig voltak meg, mert utána beebédeltünk. :)) Nagyon kedves a mosolygós Magyarország és vicces a fürdőgél külseje. (Illatra finomnak tűnik, van egy kicsi szőlős beütése talán.:))
Szuper minden, nagyon szépen köszönöm a csomagot! ^^

Kedves @ancsee! Köszönöm az esemény megszervezését! :)

*Extra: csillámos-pukis unikornisos kép:
https://www.instagram.com/p/BglO4OAlOF4/…
Ezen behaltunk! :DDD

Kapcsolódó könyvek: Becca Prior: A sorsom te vagy

Becca Prior: A sorsom te vagy
2 hozzászólás
>!
rafaelo0824
AjándékoZóna

Kedves @KyKy
A húsvétra küldött csomagod egyszerűen csodálatos. Mivel nem sikerült személyesen elérnem téged, itt is megköszönöm. A könyv nagyon várós volt, ráadásul megleptél még eggyel, amiről már el is feledkeztem, így dupla meglepetés volt. Mivel már jól ismersz tudod, hogy az édességek jó helyen lesznek :D A sál nagyon szép lila, egy csomó cuccomhoz illik, nagyon örülök neki! A kulcstartó és a rúzs is nagyon tetszik az utóbbi pont olyan színű, amit választottam volna magamnak. Nagyon köszönöm mindent, imádom!!!
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=87720180321_104130.jpg

Kapcsolódó könyvek: Lénárt Gitta: Élő italok könyve · Sophie Kinsella: A boltkóros és a nagy szemfényvesztés

Lénárt Gitta: Élő italok könyve
Sophie Kinsella: A boltkóros és a nagy szemfényvesztés
2 hozzászólás
>!
Gate P
AjándékoZóna

Kedves @Czkitty!
Ma megérkezett az @Any által szervezett szabad ajándékozásra Tőled kapott csomagom és wow! Ez fantasztikus, köszönöm!
A csomag alján lapuló virág alakú fahéjas szappan illatát már bontogatás közben éreztem. A teákat a munkahelyemen hagytam, mert ott több teát iszok, mint itthon. A gyümölcsszeletnek nagyon örültem, szeretem ezt a fajtát. A (vér)nyuszi, wáá! Nagyon aranyos!! Nagyon ügyes vagy!! :)
Az egyedi Behemothos képeslaptól eldobtam az agyam :)
Nagy Darren Shan rajongó vagyok, úgyhogy nálam jó helyen lesznek a könyvek, kösziköszi!!! :D
A könyvjelzőket pedig már el is készítettem. Egy nagyobb és egy kisebb lett, de olyan cukik, úgy néznek ki, mintha mini tüzijátékok lennének :)
Mindennek nagyon örültem, csodajó csomagot kaptam Tőled. Köszönöm szépen! :D

Kapcsolódó könyvek: Darren Shan: Démonmester · Darren Shan: Démontolvaj

Darren Shan: Démonmester
Darren Shan: Démontolvaj
3 hozzászólás
Hirdetés
>!
Nimara P
AjándékoZóna

Kedves @Becca_
Nagyon szépen köszönöm a Hajrá magyarok ajándékozás második körére küldött csomagod. :) Sajnálom, hogy megnehezítettem a dolgod, de nagyon ügyesen vetted az akadályt. Nem is tudom hirtelen váltásban hogy sikerült ilyen jól, ráadásul pontosan is érkezett, ugye attól függetlenül, hogy én bénáztam és később vettem ki, viszont hajnalban a munkahelyen nagyon mosolyogtam, amikor kibontottam. Nagyon szépen köszönöm a csomagot még egyszer. :)

2 hozzászólás
>!
Judyt IP
AjándékoZóna

Drága @Dorina_S :)

Amikor megláttam, hogy Tata 2-es posta a feladási hely, erőteljes érzés kerített hatalmába, hogy Te adtál fel nekem csomagot. Nagyon-nagyon reménykedtem benne, hogy ez a csomag @ancsee Hajrá magyarok! 2. kör ajándékozós eseményére érkezik, és igen, igen, igen!!!! :D

Megint sikerült egy igazán csodálatos csomagot összeállítanod! ♥
És itt kiáltanék fel először: Köszönöm a könyvet! Nagyon vágytam rá, el sem tudom mondani mennyire. :)
És jön a második: Úristen mennyi ékszer! Azta!!!! :D És a doboz is, amibe tetted őket. Fantasztikus mindegyik! :)
Köszönöm a többi apróságot, a csodás matyó mintás tollat, a Nógrági ropit (be is viszem holnap melóba, legyen mit ropogtatni), az I love London-os papírzsepit, a teákat, a körömlakkot (pénteken viszem magammal a körmösömhöz, megkérem, hogy ezzel lakkozzon most a japán manikűr helyett), a kis cicás jegyzettömböt, a csodás képeslapot a leveleddel, a könyvjelzőt, a cukorkát, a tüneményes pillangós gyertyákat, a kézműves szappant, a kis teamécsest (már meg is gyújtottam) és természetesen a testápolót és a tusfürdőt is. Mindkettőnek isteni az illata! :)
Bestia azonnal magáénak nyilvánította a csomagolást. A színes papírt és a dobozt is. Szóval őt is sikerült igazán boldoggá tenned! :)

Köszönök szépen mindent!
Csúcsszuper vagy!!!! ♥
Judyt

ui: @RosszQtya, ezt nézd mit kaptam!!!!!! :D

Kapcsolódó könyvek: Bíró Szabolcs: Ragnarök

Bíró Szabolcs: Ragnarök
2 hozzászólás
>!
eklaire P
AjándékoZóna

Kedves @magocsviki-m!

Hogy te milyen jól ismersz már engem ;) Nagyon szépen köszönöm a születésnapi meglepetéseket, mind nagyon jó helyre került, a fejemet pedig láttad, amikor kivettem a könyvet a táskából :)

1 hozzászólás
>!
eklaire P
AjándékoZóna

Kedves @Detty89!

Nagyon szépen köszönöm a születésnapi meglepetéseket, mindegyik abszolút telitalálat :) A Nora Roberts-eknek már csináltam is helyet az egyre szűkösebb polcon, Böszörményi sorozatából pedig alig várom, hogy minden kötetem meglegyen és együtt olvashassam őket. Nem is olyan rég tudatosult bennem, hogy a legkedvencebb Disney mesém a Mulán, amint hazaértem meg is néztem újra, rettenet hamisan énekelve a dalokat :) A rágcsik is jó helyre kerülnek a pocimba ;)
Köszönöm, hogy kitartasz mellettem, remélem minimum még egyszer ennyi ideig fontosak leszünk egymásnak.

1 hozzászólás