!

A Végzet Ereklyéi zóna

>!
Deszy P
A Végzet Ereklyéi

Már tudjuk, ki a Tündérek királynője a Shadowhuntersben? Ez aztán a meglepetés!
» http://www.deszy-konyv.hu/2017/06/mar-tudjuk-ki-tundere…

>!
Hermione724
A Végzet Ereklyéi

Sziasztok :) Mennyire spolieres a Herceg és a Hercegnő az utolsó három végzet ereklyéi részre? :))

12 hozzászólás
>!
Amy__Pond
A Végzet Ereklyéi

Sziasztok!
Egy furcsa dologban vagyok kíváncsi a véleményetekre: Idris ugyebár Európában van, egész pontosan Franciaország és Svájc határán. Miért beszél mégis mindenki angolul?

5 hozzászólás
>!
i_luv_books
A Végzet Ereklyéi

Magnus és Alec trilógia, még több homoszexuális karakter, és megjelenések! :)
Lord of Shadows spoilerek (!!!)
https://www.buzzfeed.com/farrahpenn/cassandra-clare-ans…

spoiler

Hirdetés
>!
Adrirawia
A Végzet Ereklyéi

Mivel nem találtam a kérdésemnek megfelelő zónát, így itt teszem fel a kérdést. Főleg azoktól akik olvasták az az Árnyvadász akadémiát és az Elveszett Herondale-t.
Az elveszett Herondale-be csak most kezdtem bele, de Beatriz nem olyan… déli megjelenésű?
Sötétbarna, vagy fekete haj, barna szem, stb.
„Jon, Beatriz, meg Julie megálltak mellettük, és várták, hogy észrevegyék őket. Simon remélte, hogy ha elég sokáig nem szól hozzájuk, egyszerűen elmennek. Beatrizt nem találta olyan gázosnak, legalábbis akkor nem, ha egyedül volt. Selymes szőke Barbie baba haja, kozmetikumreklámok modelljeit megszégyenítő porcelánbőre és az Erik garázsában kitűzött posztereken pózoló lányokat lepipáló idomai gyanúsan tökéletesek voltak, tekintetével pedig mintha folyamatosan mások gyengeségeit kutatta volna, hogy lecsapjon rájuk. Mindezek tetejébe még kardot is hordott magánál.” (17. oldal amúgy)

>!
Ayumi
A Végzet Ereklyéi

Elvakult Végzet Ereklyéi sorozat rajongónak tartom magam. Imádom az összes könyvet, kívülről fújom az idézeteket, bármikor neki tudok állni olvasni pár sort bármelyik könyvből, magyarul szerelmes vagyok az egész Árnyvadász világba :D
Mégis izgalommal kezdtem el nézni anno a Shadowhunters első évadát, pedig biztos voltam benne, hogy a szokásos „jaj, a könyvben ez nem így volt” történet lesz. Az első évad első pár része elég érdekesre sikerült, még a színészek is próbálták ízlelgetni a karakterüket, de szerintem a második évadra egészen jól belejöttek.
Nekem a színészek is bejönnek, egyedül Clary az, akit szokni kell, de úgy látom vele mindenki így van…:) És igen, én Jace-t anno a könyvekben pontosan egy ilyen szőke pasinak képzeltem el (ahh…totál belezúgtam a csávóba…ehm. na mindegy). Szóval csak azt akartam kihozni ebből az egészből, hogy igen, a sorozat más, mint a könyv, igen, néha túltolnak benne dolgokat, igen, végig lehetne duzzogni és mondani alatta, hogy „ez nem is így volt a könyvben”, de hát akkor mi értelme lenne nézni? Így legalább számomra van benne izgalom, és alig várom a következő részt, mert ezek után őszintén fogalmam sincs, hogy mire számíthatok még :) De ez csak az én véleményem :)

3 hozzászólás
>!
Emma_Gyuricza
A Végzet Ereklyéi

Sziasztok! :)
Most olvasom a Hamuvárost, és elgondolkoztam azon,hogy angolul mi lehet a „szeráfpenge”.
Valaki tudja? :3

5 hozzászólás
>!
RVivi
A Végzet Ereklyéi

Sziasztok! :)
Láttátok már a 2.évad 11.részét?
Én ebben a második évadban már komolyan kezdtem megbarátkozni a sorozattal, de ez az utolsó rész… Hát, totál elcseszte spoiler :(

11 hozzászólás