Üzenet a Molynak

Az itt beküldött üzeneteket az adminisztrátorok olvassák (illetve a „Kihívás felülvizsgálata” tárgyú üzeneteket a kihívásokkal foglalkozó szerkesztők is).Kapcsolatfelvétel · Ha az alábbiakba nem sorolható okból akarod felvenni velünk a kapcsolatot, hagyd ezt beállítva.

Kihívás felülvizsgálata · Ha a kihívásoddal kapcsolatban van tennivalónk, ezt válaszd.

Dicséret · Ha úgy érzed, megérdemeljük, írj nekünk néhány biztató sort, oszd meg velünk molyos örömeidet!

Működési hiba · Kérünk, ha az oldalon működési hibát tapasztalsz, küldd el nekünk a böngésződ nevével és verziószámával együtt. A hibajavítás első fázisa, hogy reprodukáljuk a hibát, ezért kérünk, hogy írd le pontosan, hogyan jelentkezett a hiba. Köszönjük! Minden hibát igyekszünk minél hamarabb javítani! (A könyves adatbázis hibáival kapcsolatban keresd a könyvek adatlapján található felkiáltójelet és a fogaskerékkel elérhető, javításra szolgáló linkeket.)

Ötlet · Ha van ötleted, hogyan lehetne még jobb hely a Moly, oszd meg velünk! Ne írj konkrét megvalósítást, az a mi dolgunk. Helyette csak azt, hogy milyen feladatot, problémát szeretnél megoldani, amelyet most nem vagy nem kényelmesen tudsz.

Panasz · Írd meg nekünk, ha valaki bántóan viselkedik, destruktív vitákat provokál, trágár szavakat használ, vagyis ha sérti a közösségi irányelveket. Használd ezt az opciót akkor is, ha úgy érzed, mi nem feleltünk meg a belénk fektetett bizalomnak.

Köszönjük, hogy megosztod velünk gondolataidat!