Üzenet a Molynak

Az itt beküldött üzeneteket az adminisztrátorok olvassák (illetve a „Kihívás felülvizsgálata” tárgyú üzeneteket a kihívásokkal foglalkozó szerkesztők is), igyekszünk egy héten belül válaszolni.

Az ötleteidet a meta.moly.hu oldalon várjuk.Kapcsolatfelvétel · Ha az alábbiakba nem sorolható okból akarod felvenni velünk a kapcsolatot, hagyd ezt beállítva.

Kihívás felülvizsgálata · Ha a kihívásoddal kapcsolatban van tennivalónk, ezt válaszd.

Dicséret · Ha úgy érzed, megérdemeljük, írj nekünk néhány biztató sort, oszd meg velünk molyos örömeidet!

Működési hiba · Kérünk, ha az oldalon működési hibát tapasztalsz, küldd el nekünk a böngésződ nevével és verziószámával együtt. A hibajavítás első fázisa, hogy reprodukáljuk a hibát, ezért kérünk, hogy írd le pontosan, hogyan jelentkezett a hiba. Köszönjük! Minden hibát igyekszünk minél hamarabb javítani! (A könyves adatbázis hibáival kapcsolatban keresd a könyvek adatlapján található felkiáltójelet és a fogaskerékkel elérhető, javításra szolgáló linkeket.)

Probléma · Írd meg nekünk, ha valaki bántóan viselkedik, destruktív vitákat provokál, trágár szavakat használ, vagyis ha sérti a irányelveket. Használd ezt az opciót akkor is, ha úgy érzed, mi nem feleltünk meg a belénk fektetett bizalomnak.

Köszönjük, hogy megosztod velünk gondolataidat!