julicsenge IP utazókönyve


julicsenge IP>!
TelepülésOrszágszerte
Hány napot lehet valakinél21

Első körben maximum 10 jelentkezőt szeretnék elfogadni a könyv épségének érdekében, aztán meglátjuk, hogy a hazatérte után lesznek-e még érdeklődők egy újabb turnéra :)

Postázási tudnivalók:
– Viszonylag kicsi kötetről van szó, így nincs szüksége nagy borítékokra – VISZONT arra kérek mindenkit, hogy ügyeljen a vízhatlanságra. Ez kétféleképpen biztosítható: vagy bélelt borítékban postázzátok, vagy pedig „sima” boríték esetén csomagoljátok be egy kisebb nejlonba, genothermbe (mezei nevén bugyi :D).
– Kérlek, hogy minden esetben ajánlva küldjétek tovább, hogy ha netán elkeveredne valahol az úton, akkor is legyen nyoma a feladásnak.
Egyebek:
– A könyv az első 3 jelentkező befutása után indul útnak.
– Ahogy a kiírásban is szerepel, maximum 3 hetet tölthet egy személynél. Nem hosszú kötet, bőven ki lehet olvasni ennyi idő alatt. Ha valaki nem tudja továbbküldeni időben, mindenképp jelezze itt, megjelölve engem, és az utána következőt a hozzászólásban!
– Kérlek, írjatok a jelentkezéshez várost, és mindig jelezzétek, hogy éppen kinél tart a könyv!
– Esetleges véletlen, direkt, hobbiból, időközben bekövetkezett őrületből kifolyólag bekövetkező sérüléseket jelenteni ér, nem fogok kiakadni, csak nem rajongok az ilyen természetű meglepetésekért. :D
– A sorrend a jelentkezés alapján lesz feltüntetve ebben a leírásban, ez nem jelenti feltétlenül a tényleges sorrendet. Pl. Budapesten belül intézzétek egymás közt úgy, ahogy nektek a legjobb. DE minden esetben egyeztessetek, nehogy keveredés legyen!
– A könyvbe kérlek ne írjatok. Örülnék viszont mindenféle papíralapú visszajelzésnek, amikor visszakapom. :) (A hozzám hasonló ügyetlenkéknek mondom, hogy ezeket lehetőleg ne veszítsétek el belőle :D :D)
– Biztonsági okokból csak olyan moly jelentkezését tudom elfogadni, aki már legalább három hónapja tagja az oldalnak, és nincs negatív visszajelzése. Megértéseteket köszönöm!

Jelentkezők: