Dobó_Dorka IP utazókönyve


Dobó_Dorka IP>!
Dobó Dorottya: A zapumai kóbor villamos
>!
Napkút, Budapest, 2020
136 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789632639970 · Illusztrálta: Buzási Viktória
Hány napot lehet valakinél21

Sziasztok!
Szeretném útnak indítani a saját példányomat a nemrég megjelent regényemből, hogy ne csak a benne leírt történet, de a könyv élete is legyen egy nagy, utazós kaland!
A regény 136 oldal képekkel, így a 21 napos határidő szerintem bőségesen tartható még úgy is, ha többen is elolvasnák a családból.

Amit kérek:
– Ne legyen szamárfüles, kávéfoltos (nyilván minden könyv használódik az olvasás során, de azért vigyázzunk rá, amennyire lehet)!
– Mivel ez az első regényem, izgatottan várom az olvasói visszajelzéseket, így nagyon örülnék ha olvasás után az oldalon értékelnéd is a könyvet (természetesen ez nem kötelező, és nem veszem rossz néven a negatív észrevételeket sem, szóval csak őszintén)!
– Ha szívesen írnál nekem egy rövid üzenetet, nyugodtan firkantsd bele a könyvbe, ezt nem tekintem rongálásnak, sőt igazán boldoggá tenne, ha ilyen formában is látnék visszajelzéseket :)
– Olvasás után kérlek küldd tovább a soron következő embernek, vagy ha nincs ilyen, akkor küldd vissza nekem!
– Az első levélben mellékelve küldök 10 könyvjelzőt is. Ha tetszik, egyet tarts meg, a többit pedig küldd tovább a könyvvel együtt, hogy a későbbi olvasóknak is jusson.
– A 10. olvasót arra kérem, hogy nekem küldje vissza a könyvet, hogy újabb adag könyvjelzőt tudjak mellékelni, és el tudjam olvasni az üzeneteket (ha vannak), mielőtt ismét útnak eresztem.

Jelentkezni lehet: 2021.12.31.

Jó szórakozást hozzá és mindenkinek köszönöm, aki elolvassa a könyvet!

12 hozzászólás