SurrealFlash P utazókönyve


SurrealFlash P>!
Micol Ostow: A kezdet
>!
Maxim, Szeged, 2020
272 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634992196 · Fordította: Sárossy-Beck Anita
TelepülésKaposvár
Hány napot lehet valakinél15

Sziasztok!
Úgy alakult, hogy a könyvet két példányban fogom megszerezni, és kitaláltuk az egyik barátommal, hogy akkor miért is ne lehetne az egyik példányból utazókönyv.
Ráadásul még egy szuper kitüntetést is szerezhettek a könyv olvasása után: https://moly.hu/kihivasok/olvassuk-el-a-kezdet-cimu-konyvet-riverdale

Amint átveszem a könyvet és összegyűlik 5 fő, indítom is könyvecskét. :)
Feltételek:
♥ Legyél aktív tagja a moly közösségnek és legyen pár bármilyen jellegű visszajelzés a profilodon, hogy megbízható vagy. A figyeltjeim mentesülnek ez alól, hiszen őket valamennyire ismerem, de másoktól fontos, mivel szeretném visszakapni a könyvet.
♥ Szeretném, ha kellemes élményt okozna a könyv mindenkinek, ezért kérlek „hagyjatok nyomot magatok után”. Legyen akár egy könyvjelző, rajz, pár kedvenc idézet egy lapon, bármi. Írhattok is a könyvbe, viszont arra kérek mindenkit, hogy olvasható maradjon, hiszen mások is szeretnék még elolvasni.
♥ A legfontosabb, hogy vigyázzatok rá! Tisztában vagyok vele, hogy sérülni fog valamennyire a könyv, de ne áztassátok el és ne egye meg a kutyátok. :D
♥ A postában nem bízom, ezért örülnék neki, ha tudnátok Foxposttal küldeni. Persze nem zárom ki a postát, de !m i n d e n k é p p! olyan formában adjátok fel, hogy követni lehessen és lehetőleg buborékos borítékban.
♥ A határidőt próbáljátok tartani. 272 oldal a könyv, 15 nap szerintem bőven elég rá.
♥ Kérlek csak akkor jelentkezz a könyvre, ha tudod vállalni a posta költségét és biztosan vigyázni fogsz rá.
♥ Mindig jelezzétek hozzászólásban, hogy kinél van a könyv, kinek adtátok tovább stb.
♥ A jelentkezésedben írd meg, hogy hol laksz, így tudok variálni a sorrenddel és ha egy városban laktok, még a postaköltséget is megúszhatjátok. :)
♥ Az utolsó olvasó feladata lesz visszajuttatni hozzám a könyvet, az összes könyvjelzővel és egyéb irománnyal/rajzzal. Teszek majd egy borítékot a könyv mellé, hogy abba tudjátok tenni és ne vesszenek el.

Legyen szép napotok és jó olvasást mindenkinek.
Alexa

Jelentkezők:
tamii (07.20.)
Garbai_Ildikó (08.17.)
Melcsy1123 (08.28.)
Börtöntöltelék (09.29.)
Ginabirodalma
Ferger_Jolcsi
Lumpi
barbye8
Szabcsiika
Jucca
NickyEper

65 hozzászólás