t_ildiko utazókönyve


>!
t_ildiko
TelepülésBudapest
Hány napot lehet valakinél30

A könyvet akkor indítom el, ha legalább 5 jelentkező van rá. Ha van olyan jelentkező, aki budapesti/Budapesten dolgozik, akkor neki fogom először személyesen átadni a könyvet, ha nincs, akkor postázom. Ha több budapesti/Budapesten dolgozó moly jelentkezik, akkor az kapja meg elsőként, aki a leghamarabb jelentkezett.

A kéréseim a következők:
– a könyv kicsit viseltes ugyan, de mindenkit arra kérek, hogy vigyázzon rá és ne írjon bele,
– a 30 napot mindenki tartsa be, ha valamiért mégis csúszik, jelezze,
– ha valaki továbbadja/megkapja a könyvet, mindenképpen írjon egy hozzászólást.

Cetliken, post iteken nyugodtan lehet bele ajánlókat, üzeneteket írni. Postai továbbküldés esetén a postaköltség mindig a küldőt terheli.

A könyvet legfeljebb 15 főnek adom kölcsön, legkésőbb azonban február 29-én lezárom a jelentkezést, ha 5 fő addig nem gyűlik össze, akkor a könyvet nem indítom útnak. A könyvet márciusban adom tovább, és praktikussági szempontból sorba rendezem a jelentkezőket a lakóhelyük szerint, hogy pl. akik egy településen élnek, egymás után következzenek, ne kelljen feleslegesen postaköltséget fizetni.

Kérem, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik legalább hat hónapja Moly tagok (ellenkező esetben nem fogadom el a jelentkezést), illetve akik adott esetben vállalják a postaköltség megfizetését.

Bármilyen egyéb kérdéssel állok a rendelkezésetekre.