psvianne utazókönyve


>!
psvianne

Malala Juszufzai – Christina Lamb: Én vagyok Malala A lány, aki harcolt, hogy tanulhasson, és lelőtte egy tálib fegyveres

TelepülésBudapest
Hány napot lehet valakinél25

Sziasztok!

Néhány tudnivaló a könyvvel kapcsolatban – jelentkezés előtt olvasd el!
– Először is kérlek, hogy jelentkezz itt hozzászólásban! Egyúttal azt is írd meg, hogy személyesen hol tudnád átvenni, mert akkor az alapján tudnám sorba rakni a jelentkezőket, és így kevesebbet kellene postázni. Ha megvan a három jelentkező, akkor útjára indítom (előreláthatólag 2019. júliusában adnám át személyesen egy budapesti jelentkezőnek).
– A könyvbe ne rajzolj/írj, teszek mellé egy lapot, ha valaki szeretne nyomot hagyni maga után. Gyakorlott Molyoknak nem kell mondani, csak a biztonság kedvéért álljon itt: légy szíves, ne törjétek meg a gerincét, ne szamárfülezzétek, ne legyen foltos, szóval vigyázzatok rá.
– A huszonöt napot nem kell vérkomolyan venni, de kérlek azért jelezd itt, ha több időre van szükséged, de maximum további egy hónapot engedek hosszabbítani (betegség, vizsgák, elutazás mindenkinek közbejöhet), utána tovább kell adni a könyvet a következő várakozónak/vissza nekem.
– Kérlek, hogy szólj, ha feladod/átadod a könyvet, illetve ha megérkezett hozzád. Csak ajánlottan küldjétek egymásnak vagy bármilyen más módon, ami lekövethető (Foxpost, Vaterafutár stb.). Postázás esetén örülnék neki, ha a borítékon belül is becsomagolnátok egy vízhatlan rétegbe.
– Aki postázni fog, az előtte mindenképp kérdezze meg a következő Molytól, hogy tudja-e fogadni a könyvet!

Jelentkezést CSAK olyan Molytól fogadok el, aki legalább fél éve aktív tag, vagy egy ilyen tag felelősséget vállal érte (pl. ismeri személyesen – ld. visszajelzések).
A később jelentkezők a jelentkezés sorrendjében kapják majd a könyvet, kivéve, ha a személyes átadás megoldható. Egyelőre 10 főnél zárom le a jelentkezést.

Jó olvasást kívánok Mindenkinek! :)

6 hozzászólás