mgbrown I utazókönyve


>!
mgbrown I
M. G. Brown: Bimbózó Rózsaszirmok
TelepülésOrszágos
Hány napot lehet valakinél7

Sziasztok!

A Bimbózó Rózsaszirmok a Rózsaszirmok sorozat Első előzménykötete. Rövidke, mindössze 144 oldal, így elég gyorsan túl lehet esni rajta. :D

Ha esetleg van olyan, aki a fősorozat ismerete nélkül olvasná, annak szívesen vázolom a világ felépítését. ^^

Mivel a regény rövid, és pár óra alatt elolvasható, a 7 napot reálisnak tartom. Ha jelentkeztek, ezt legyetek szívesek betartani! Továbbá minimum egy csillagozást nyomjatok, hogy nagyjából képben legyek, kinek mennyire nyerte el a tetszését a regény. :) Persze jöhetnek értékelések is, azoknak még jobban örülnék.

„Vagányabbaknak” ajánlom (egyébként magát a sorozatot is), vagy olyanoknak, akik szeretnének egy kicsit kiolvasni a komfortzónájukból, mert ez a regény (és egyébként minden regény, amit már megírtam vagy írni fogok), szókimondó, úgyhogy nem feltétlenül illeszkedik bele mindenki ízlésvilágába. Egyébként ebben a kötetben Catherine, Daniel és Linda éppen tinédzserek, de nem YA könyv, stílusában teljesen megegyezik a fősorozattal, szóval lényegében NA.

Én személy szerint azt szoktam ajánlani, hogy legalább a Kavargó Rózsaszirmokat olvassátok el előtte, mert abban lépésről lépésre felépül a fantasyvilág és megjelennek az alapkonfliktusok és a főszereplők is.