zsofigirl 7Kedvenc könyvek 22

Isla Dewar: Az igazi Madeline
Jostein Gaarder: Sofie világa
Wass Albert: A funtineli boszorkány
Szabó Magda: Abigél
Stephen Chbosky: The Perks of Being a Wallflower
Margaret Mitchell: Elfújta a szél
Charlotte Brontë: Jane Eyre
Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak
Kányádi Sándor: Jövendőmondás
Carlos Ruiz Zafón: A szél árnyéka
Bartis Attila: A nyugalom
Alkyoni Papadaki: A Hold színe

Kedvenc sorozatok: A neveletlen hercegnő naplója, Anne, Az éhezők viadala trilógia, Galaxis útikalauz stopposoknak-trilógia, Gemma Doyle-történetek, Harry Potter, Millennium, Napernyő Protektorátus, Tündérkrónikák

Kedvenc alkotók: Fredrik Backman

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Gretchen Rubin: Jobban, mint valaha
>!
2019. január 19., 16:39
Hirdetés

Utolsó karc

>!
zsofigirl

Az idei év mottójának azt választottam, hogy 'Close the gap between inspiration and action.', mert ennél találóbb nem is lehetne (amúgy nem szoktam mottót választani az évre, de ez most nagyon kell), és a könyves évértékelős karcomban is írtam, hogy az utóbbi időben már nem vonz annyira a kindlin olvasás… úgyhogy ennek jegyében ma fogtam magam és beiratkoztam a FSZK-be. Hát, ha valaki ma látott ott egy szürke ruhás lányt a könnyeivel küszködni, miközben végigsimogatta a polcokat, nos, én voltam. Tényleg majdnem elsírtam magam. Azóta is emésztgetem az élményt. Egyes könyvekből 3 (három!!!4!!négy!!!) példány is volt!

(Nyolc éve nem vagyok rendszeres könyvtárba járó, mert egyetem alatt, hiába volt viszonylag nagyváros, a könyvtárban a magyar felhozatal rettentően gyatra volt – évekig játszottam azt, hogy amikor pár havonta hazamentem – tizenpárezres kis város, miniatűr, de imádnivaló könyvtárral – első utam oda vezetett, hiába álltak halomban a saját, olvasatlan könyvek. Hát most ismét hazataláltam.)