zsofigirl 2Kedvenc könyvek 22

Isla Dewar: Az igazi Madeline
Jostein Gaarder: Sofie világa
Wass Albert: A funtineli boszorkány
Szabó Magda: Abigél
Stephen Chbosky: The Perks of Being a Wallflower
Margaret Mitchell: Elfújta a szél
Charlotte Brontë: Jane Eyre
Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak
Kányádi Sándor: Jövendőmondás
Carlos Ruiz Zafón: A szél árnyéka
Bartis Attila: A nyugalom
Alkyoni Papadaki: A Hold színe

Kedvenc sorozatok: A neveletlen hercegnő naplója, Anne, Az éhezők viadala trilógia, Galaxis útikalauz stopposoknak-trilógia, Gemma Doyle-történetek, Harry Potter, Millennium, Napernyő Protektorátus, Tündérkrónikák

Kedvenc alkotók: Fredrik Backman

Hirdetés
Hirdetés

Utolsó karc

>!
zsofigirl
Kézimunka Sarok

Kedves budapesti kézimunkázó molyok!

Felmerült bennem a gondolat egy amolyan szabadon értelmezett szakkör, klub vagy bármi hasonló megszervezéséhez. Ősz óta nagy szerelmese lettem az amigurumi horgolásának és a napokban eszembe jutott, hogy jó lenne időnként akár társas tevékenységként is űzni, egy csésze tea/kakaó, süti, jó beszélgetés mellett. Kinek lenne kedve részt venni ilyesmiben? Nem feltétlenül horgolásra gondolok, lehet bármilyen 'mobilizálható' kézimunka. De akár horgoló-kör is lehet, akkor pedig néha akár lehetne közös megmozdulás is, pl. mindannyian meghorgoljuk ugyanazt a mintát, ilyesmi.
Még egyelőre minden csak ötlet-szinten van meg, leginkább az igény fogalmazódott meg bennem és együtt kitalálhatjuk a részleteket (hol – ez lehet akár valamilyen szimpatikus kávézó, vagy felváltva egymásnál otthon, megbeszélés szerint, nyáron akár szabadtéren; milyen gyakran, stb.).

A lelkes jelentkezőket 'BKK' (Budapesti Közös Kézimunka) jeligére várom a kommentek között! :)

47 hozzászólás