Wolly   61Kedvenc könyvek 23

Joseph Heller: A 22-es csapdája
Publius Ovidius Naso: A szerelem
Daniel Keyes: Virágot Algernonnak
Szép asszonyok egy gazdag házban
Peter Marshall: Nincs helyed a temetőben
Gabriel García Márquez: Szerelem a kolera idején
Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés
Peter Marshall: Tombol a hold
Choderlos de Laclos: Veszedelmes viszonyok
Arthur Schnitzler: Tágra zárt szemek
Stendhal: Vörös és fekete
Harper Lee: Ne bántsátok a feketerigót!

Kedvenc sorozatok: Ne bántsátok a feketerigót!

Kedvenc szereplők: Atticus Finch, Dorian Gray, Emma Morley, Patrick Bateman

Kedvenc alkotók: Daniel Keyes, Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij, Gabriel García Márquez, Harper Lee, Irvin D. Yalom, Isaac Asimov, József Attila, Peter Marshall, Stephen King

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Fejér István: Tudni illik, hogy mi illik
Milan Kundera: A lét elviselhetetlen könnyűsége
Biblia – Újtestamentum
>!
2018. október 4., 03:35
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Wolly 
Molyolók saját írásai

Minimalista housetour

Örülök, hogy a csatornámra tévedtél. Ha itt jársz, akkor nyilván érdekel téged a minimalista élet. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy megmutassam nektek a én minimalista lakásomat, melyet mint már kiderült a minimalista életérzést követve rendeztem be, a minimalista elv szerint. Tehát kezdjük is a 150 négyzetméteres házam bemuatatását, de mielőtt betérnénk vessünk pillantást a garázsba, ahol két autó áll, mert az egyik az enyém, a másik a kedvesemé, erre szükségünk van, mert minimalista elvként nem tudunk eljutni máshogy munkába, és mivel youtuberként sokat kell utaznom a munkám miatt, és ugye a kedvesemnek is, és két lábunk lerohadna, ha úgy járnánk, mint te, egyszerű pőre, aki ugye a minimalista elvet követve kattintottál a videómra, illetve annyira okosak sem vagyunk, hogy összeszervezzük a programjainkat, és egy autóval járjunk, és különben is a videó végén meg foglak kérni, hogy iratkozz fel a csatornámra, és ezzel is gyarapítsd a bankszámlámat, hogy még több minimalista videót tudjak készíteni a minimalista életemről, és minimalista cuccaimról, amiből majd meglátod nincs sok, de mégis sokat tudok róla pofázni beszélni. Szóval a két autó után van két kerékpárunk is, természetesen ezek is a minimalista elvet követve a legmodernebbek, mert az amúgy régi, de még tökre használhatót már kidobtuk, akarom mondani a CEO szervezetének ajándékoztuk, hogy a világ végére, kemény pénzért átszállítva, környezettudatosan segítsük a rászorulókat, és megvehessük a legújabb modern millás bicajokat, hogy csak neked, csak most bemutassam a minimalista házamat.
Szóval a két bicaj után van még szörfdeszka is, mert minimalista elven minden évben kétszer elrepülünk a világ másik végére szörfözni, és élvezni a hullámokat, de mint láthatod csak kettő van, mert ketten vagyunk.
És akkor itt a sarokban megnézheted a sífelszerelésünket, szintén kettőt, mert minden évben a világ másik felére elutazunk síelni, mert minimalisták vagyunk, valamint van egy, igen minimalistaként egy snowboardunk is még, mert a „zasszony” nem tud még hódeszkázni, és tudatosan addig nem akarunk beruházni még egyre, amíg nem megy neki biztosra. Logikus nem?
Szóval most, hogy már végeztünk a minimalista garázzsal, lépjünk be a házba is, de megragadnám a figyelmet, hogy megmutassam a minimalista medencénket is, így nem kell feleslegesen úszodabérletre költenünk nyáron, mert télen logikus, hogy a hideg miatt, és pusztán egészségünk miatt, megvesszük azt is. De tervezzük, hogy lefedjük a medencét, és akkor nem kell ilyen felesleges dolgokra költenünk.
Jajj, bocsánat elejtettem az iPhone XS telómat, és a vezetéknélküli fülhallgatóm is most esett ki a fülemből, ezek csak miattatok vannak, mert hát mégiscsak jó minőségben akarom nektek megmutatni a minimalista életvitelt, hogyan tudjátok ti is elsajátítani, és kérlek ne felejts el feliratkozni a csatornámra, és nyomj egy lájkot, és a csengőt is benyomni, és mellesleg ne is kapcsold ki a géped, és maradj állandóan a csatornámon, így is megspórolsz csomó időt….
Holnap akkor át is térünk a házra.
Ja, és mutattam már nektek a beépített szolárlámpákat 10 centinként egymás mellett a bejárati út mellett, két oldalt, hogy mégse essetek hanyatt este, amikor csak a hold fénye vetül a járdára?

3 hozzászólás