Woland 0


Összes kitüntetés 139


Kedvenc könyvek 6

Boris Vian: Pekingi ősz
Dan Brown: Inferno
Christopher Moore: Biff evangéliuma
Andy Weir: A marsi
Émile Ajar: Előttem az élet
Agatha Christie: Az Ackroyd-gyilkosság

Kedvenc sorozatok: Éjangyal-trilógia, Harry Potter, Hercule Poirot, Szeretni bolondulásig

Kedvenc alkotók: Agatha Christie, Christopher Moore, Stephen King

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Timur Vermes: Nézd, ki van itt
>!
2018. június 11., 07:29
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Woland
Könyvtárba járunk!

Úgy indultam tegnap a könyvtárba, hogy max. 3 könyvet hozhatok ki, mert kaptam egy csomó klasszat karácsonyra meg szülinapra, azokkal is haladni kellene. Aztán már megint elkapott a gépszíj, és nem bírtam otthagyni a 6 közül egyiket sem. És akkor lássuk, miért:

Joe Hill: NOS4A2: Bár 900 oldal, úgyhogy tuti elleszek vele egy ideig, de King kicsi fia már a fülszöveggel levett a lábamról, remélem, nem csalódom.

Gail Carriger: Soulless – Lélektelen: Annyira régóta szemezek már ezzel a sorozattal, a borító és a fülszöveg is borzasztóan tetszik. És még meg is fogadtam a várólistás kihívásra, hogy elolvasom – hát itt az ideje.

Christopher Moore: A velencei sárkány: Az első rész, a Bolond a Lear-királyt dolgozza fel Moore-hoz illő komolytalansággal és bájjal. Mivel imádtam Tarsolyt, muszáj volt hazahozni a folytatását is.

Truman Capote: Hidegvérrel: Régóta szemeztem már ezzel a könyvvel, de igazán ezt a béna (és unszimpi) könyvtáros banyának köszönhetem, aki szerint hiába van a Lélektelen 2-3-4. része a fantasy polc C12-nél, az első rész lehet, hogy a sima C12-nél van, keressem meg -.- Persze nem ott volt, de akkor már beleesett a kezembe Capote.

Stephen King: A halálsoron: A film zseniális, és már rég olvastam Kingtől.

Marie-Aude Murail: Lakótárs kerestetik!: A szerző Oh, boy! című könyvét imádtam, a borítója ennek is nagyon tetszik, és még nem is olyan hosszú…

Kapcsolódó könyvek: Truman Capote: Hidegvérrel · Stephen King: A halálsoron · Gail Carriger: Soulless – Lélektelen · Marie-Aude Murail: Lakótárs kerestetik! · Joe Hill: NOS4A2 · Christopher Moore: A velencei sárkány

Truman Capote: Hidegvérrel
Stephen King: A halálsoron
Gail Carriger: Soulless – Lélektelen
Marie-Aude Murail: Lakótárs kerestetik!
Joe Hill: NOS4A2
Christopher Moore: A velencei sárkány
2 hozzászólás