Vargáné_Igaz_Barbi 0Kedvenc könyvek 1

Markus Zusak: A könyvtolvaj
Hirdetés

Aktuális olvasmányok

On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál
Kate Morton: Az elfeledett kert
>!
2015. május 25., 21:25
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Vargáné_Igaz_Barbi
TMK – Tetovált Molyok Klubja

Sziasztok! Én is rendelkezem pár tetoválással, és nagyon jól megvagyok velük.. :) Bár sokan még családban is nem így gondolják. Ez az a legutóbbi tetoválásom:

https://www.facebook.com/photo.php…

A fehér madárka én vagyok, körülöttem az ismerősök, gondok, bajok, jó dolgok, a szívemet a szerelem lőtte át (férjem ) és a jobb alkaromig ér a vonal ahol két aprócska színes madár van, a két lányomat képviselve. A nagyobbik 3,5 évesen velem volt mikor készült a tetoválás, ő mondta meg, hogy ő lenne a kék madár, a zöld a húga.. :)
Sokan furcsállták a dolgot, de én nem. Ráadásul aki készítette a tetoválásomat annak is ott volt a lánya és a két lány kezdte rajzolgatni egymást tetováló filccel.. :) Nagyon jó barátság kerekedett az eseményből.
Azóta megbeszéltük férjemmel, hogy ha majd egyszer évek múlva ismét csak mi ketten együtt leszünk olyan randi félén, akkor lesz közös tetoválásunk, csak egy szó, amit egy könyvbe írt nekem és nagyon sokat jelent számomra.. :) Sose kaptam még könyvet tőle az elmúlt 11 évben, ez volt az első, ettől fogva lettem könyvmoly ahogy mondni szokta… :)

ez azén utolsó tetoválásom története.. :) és molyoságom kezdete.. :D