unrealnoise 0Kedvenc könyvek 29

Joseph Heller: A 22-es csapdája
Philip K. Dick: Ubik
Dennis Lehane: Titokzatos folyó
Dennis Lehane: Viharsziget
Nick Hornby: Pop, csajok, satöbbi
Philip K. Dick: Palmer Eldritch három stigmája
Steven Erikson: A Hold udvara
Tar Sándor: A mi utcánk
Laurie Halse Anderson: Jégviráglányok
Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk
Donald James: Monstrum
Michael Cunningham: Az órák

Kedvenc sorozatok: A Malazai Bukottak Könyvének Regéje, A Q-ügyosztály esetei, A Setét Torony, A szabadulás, Darren Shan regényes története, Drogháború, Erlendur felügyelő, Grant County, Hannibal, Harry Hole, John Cleaver, Kenzie-Gennaro, Matthew Scudder, Mickey Haller, Mitch Rapp, Myron Bolitar, Sebastian Bergman, Vörös lázadás

Kedvenc alkotók: Dennis Lehane, Greg Iles, Jussi Adler-Olsen, Krasznahorkai László, Michael Connelly, Tar Sándor

Kedvenc kiadók: Ad Astra, Agave Könyvek, Alexandra, Animus, Cartaphilus, Európa, Fumax, General Press, HVG Könyvek, Jaffa, Magvető, Park, Ulpius-ház

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Jo Nesbø: Csótányok
Ted Chiang: Életed története és más novellák
>!
2017. július 25., 14:24
Hirdetés

Utolsó karc

>!
unrealnoise
Minden, ami ROCK!

Bár gondolom sokan ismerik őket, azért szólók, hogy idén ismét Magyarországra látogat egyik kedvenc zenekarom, az Anathema. Ráadásképp nem is akárkik, hanem az Alcest társaságában. Október 27-én lesz a nagy fellépés, 19 órától, a Dürer Kertben.

Az Anathema zenéjét 17-18 évesen ismertem meg, és azóta is ez a legtöbbet hallgatott zenekarok egyike… Last.fm-en ők vezetnek nálam meghallgatott előadókat tekintve, úgy szerény 5000+-os listával, de ha ebbe még beleszámolnám a Discman-es és mp3 lejátszós hallgatásokat, akkor nagyon durva szám jönne ki. Hiába: a Judgement és A Natural Disaster, mint lemezek órási hatással voltak rám.

Álljon hát itt kedvcsinálónak az egyik legszomorúbb dal, amit valaha volt szerencsém megízlelni…

~~~

(Egyébként igen, az új lemezükkel fognak turnézni, melyről egy dal már hallgatható is, a címe, illetve ahogy youtubeon hivatalosan is megtalálhatjátok: Anathema – Springfield (from The Optimist)

Remélem sokan leszünk. :)

https://www.youtube.com/watch…