Underground_Kiadó  KU Underground


Kiadói sorozatok

Bukovinai székely népmesék · Összes sorozat »

Könyvek 1100

B. Mihály Csilla: Versek, égi pásztorok
Michael Lackner: Embervadászat
Gulácsi Erika: Szóljatok a polgármesternek
György Sipos: Beyond Humanity
King Dirt: Az út
Szatmári Gábor: Az arctalan gyilkos
Makai Éva: Téli mesék
Kómár-Külüs Ágnes: Félig nyitott szemmel
Kómár-Külüs Ágnes: Veszélyes idegenek
Viknyédi Balázs: Anti-Woke Kiáltvány

Karcok 83

Underground_Kiadó KU>!

Kedves Könyvbarátok!

A világ csodáinak felfedezésére invitálja az olvasót Boda Kitti új könyvében. A csodákért azonban nem mindig kell messzire menni, ahogy erre a szerző is felhívja a figyelmet:

„Mi lesz Medusával, ha meglátja a tükörképét? Kővé dermed, megszabadulva az átkától és belekerülve egy újba? Vagy észreveszi magát? Szemezve magával, ráébred, hogy mennyire egyedi és csodálatos? Hogy csak akkor tudják elátkozni, ha hagyja magát
Kedves Olvasó!
Kérlek engedd, hogy meginvitáljalak lelkem legrejtettebb zugaiba második kötetemmel. Hagyd, hogy feltárjam előtted lényem titkos, eddig féltve őrzött gondolatait, érzéseit. Hogy elkalauzoljalak egy élet elmúlt, de el nem tűnt mozzanataiba. Csatlakozz hozzám és fedezzük fel együtt a világ csodáit, amíg rá nem eszmélünk, hogy mi magunk vagyunk a csodák!”

A kötet már előrendelhető:
https://rukkola.hu/termek/medusa-tukre/

Underground_Kiadó KU>!

Kedves Könyvbarátok!

Egy kislány és családjának története áll a Viharban és napsütésben kötet középpontjában, melyről szerzőnk így ír:

„Könyvem abban az időben íródott, amikor a nagy Magyarországból kis szeretett hazám lett.
A háború pokol tüzében született kislány Franciska életén keresztül mutatja be a háború alatti és az utáni életet, amikor a kitelepítések folytak, amikor küzdeni kellett a magyarságunkért, napról-napra szembenézni a halállal. Amikor a gyűlölet és az irigység tört utat magának, és a tanult emberek kissemmizése és megalázása volt a cél. Amikor a magyarság és a nemesi származás főben járó bűn volt. Egész életüket ellehetetlenítve, szegénységben, megalázva kellett leélniük. Még a gyerekeket is büntették azzal, hogy nem mehettek felsőbb iskolába tanulni. Amíg a hatalomért folyó harc, az elnyomás, az irigység, a megaláztatások, a törtetés volt az úr, Franciska családjában a béke, a megértés és a szeretet élt.”

A kötet már előrendelhető:
https://rukkola.hu/termek/viharban-es-napsutesben/

Kapcsolódó alkotók: Donatella Skylles

Underground_Kiadó KU>!

Kedves Könyvbarátok!

Akik szeretik a krimiket, a szövevényes, izgalmas történeteket, azoknak ajánljuk Szatmári Gábor könyvét, mely már előrendelhető:
https://rukkola.hu/termek/az-arctalan-gyilkos/

„Kórházba szállítás közben szörnyű közúti baleset történik, és a beteget, egy veterán férfit elrabolják a mentőautóból. Nem sokkal később a fák között bukkannak rá a kegyetlenül meggyilkolt férfi holttestére. A mozgás-és védekezésképtelenné tett áldozat arcáról lenyúzták a bőrt – miközben még élt. Ráadásul a patológiai vizsgálat során a vizsgálóorvos is megdöbbentő felfedezést tesz…
Harangos Áron, a BRFK Kiemelt Életellenes Ügyeket Felderítő Főosztály nyomozója és csapata számára hamarosan egyértelművé válik, hogy az elkövető nem más, mint az arctalan gyilkos néven hírhedtté vált pszichopata. Ráadásul úgy tűnik, az elkövető ezúttal áldozatról áldozatra egyre kegyetlenebbé válik. Ahogy egymás után kerülnek elő a megcsonkított holttestek a fővárosban, Harangosnak és csapatának mindent meg kell tennie, hogy véget vessenek a gyilkos kegyetlen ámokfutásának, mielőtt még több ember veszítené el az arcát a szikét markoló mániákus keze által…”

Kapcsolódó könyvek: Szatmári Gábor: Az arctalan gyilkos

Szatmári Gábor: Az arctalan gyilkos

Kapcsolódó alkotók: Szatmári Gábor

Underground_Kiadó KU>!

Kedves Könyvbarátok!

A líra kedvelőihez szól elsősorban Ocsovai Ferenc kötete, mely a kultúrák sokszínűségén keresztül kalauzolja olvasóit a versek segítségével.

„Bízom benne, hogy verses töredékekből álló lírai önéletrajzom segítségére lesz majd az olvasónak abban, hogy felfedezze mindazt a szebbet, jobbat és többet, amire egy ember még képes lehet, és ő maga is megvalósítja azt az átfogó utazást, amely nem csak Varsótól Madridig vagy „lélektől lélekig” tart, hanem sokkal óriásibb távlatokat nyit meg előtte, amelyek eléréséhez önmagában fogja megtalálni majd a hidat.”

A kötet már előrendelhető itt:
https://rukkola.hu/termek/varsotol-madridig/

Underground_Kiadó KU>!

Kedves Könyvbarátok!

Aki szereti a humort, a viccet, a tréfát, annak nevettető pillanatokat okozhatnak a Jóska vagyok, zavarhatok? kötet sorai.

„Hogyan lehet vicceseket írni? Honnan tudom, hogy amit írtam, vicces? Csak leülök, és elkezdek poénokat írni? Vagy másnak hogyan megy ez? Nagy művésznek kell lenni? Csak várod a múzsát, vagy a múzsa csókját, mint a régi nagy költők? Egyeseknek a múzsa olyan műveket sugall, mint a Rómeó és Júlia, vagy például a Himnusz! Ezzel szemben a humorista szerintem olyan író, akinek a múzsája egész nap be van baszva, és csak hülyeségeket sugdos a fülébe…

Szóval valahogy így kezdődhetett ez az egész.
Ebben a könyvben egy amatőr humorista múzsájának üzeneteit olvashatod! A szórakozás garantált. Hogy honnan tudom? Hát adnék én ki első könyvnek hitvány anyagot? Dehogyis! Higgy nekem!”

Óbis József Attila könyve már előrendelhető:
https://rukkola.hu/termek/joska-vagyok-zavarhatok/

Underground_Kiadó KU>!

Kedves Könyvbarátok!

„Milyen eszmetörténeti felfogás lapul a woke mögött? Mi az a „represszív tolerancia”? Miben van párhuzam a szélsőbaloldaliság és a szélsőjobboldaliság között? Összeesküvés-elméletek helyett beszéljenek a tények! Mindenkinek ajánlom ezt a könyvecskét, aki szeret gondolkozni, és nem akarja befolyásoltatni magát a woke-tól, de a szélsőjobbtól sem. Itt-ott csípős, máshol horrorisztikus, de mindenképp megér egy olvasást!”

Viknyédi Balázs Anti-Woke kiáltvány c. e-könyve már elérhető:
https://rukkola.hu/termek/anti-woke-kialtvany-ekonyv/

Underground_Kiadó KU>!

Kedves Könyvbarátok!

Törj ki a mátrixból – a megszokottból, a monotonnak tűnő hétköznapokból mutat kilépési lehetőséget Hollósi Martin könyve.
Önismeret, önbizalom, boldogság – mindez saját kézbe véve. Aki nyitott a változtatásokra és egy új olvasmányra vágyik, annak ajánljuk a Teremtsd meg a boldogságod és törj ki a mátrixból! c. kötetet.
https://rukkola.hu/termek/teremtsd-meg-a-boldogsagod-es…

Underground_Kiadó KU>!
Kiadom a könyvemet előolvasók

Kedves Molyok!

Ma egy újabb könyvet fogunk olvasásra ajánlani és az első 5 leggyorsabb jelentkező kapja meg e-könyv formájában.
Annyit már most is elárulhatunk, hogy egy fontos társadalmi témára világít rá a kötet.
Ma 15 órakor kiderül, mi lesz a következő olvasmányunk.

Underground_Kiadó KU>!
Kiadom a könyvemet előolvasók

Kedves Molyok!

Örülünk, hogy ennyire aktívak vagytok!
Készülünk is a következő könyvvel, amit holnap 15 órakor fogunk megosztani Veletek. Legyetek szemfülesek és reméljük, hogy az újabb kötet is olvasókra talál majd!

Underground_Kiadó KU>!
Kiadom a könyvemet előolvasók

Kedves Előolvasók és Könyvbarátok!

Köszönjük, hogy jelentkeztetek előolvasónak és könyvbarátnak. Azért használjuk ezt a két fogalmat, mert lesznek olyan könyveink, melyek még megjelenés előtt állnak és olyanok is, melyeket már kezükbe vehetnek az olvasók, de íróik várják a véleményeket.

Első olvasásra ajánlott könyvünk már el is érhető és igazi, nyári kikapcsolódást ígérő olvasmány a nagy melegben.
Az olvasás lehetőségét azok kapják meg, akik leggyorsabban jelzik szándékukat Kapinya Viktória: Szívkikötők c. könyvének elolvasására.
Várjuk a lelkes könyvbarátokat!

Kapcsolódó könyvek: Kapinya Viktória: Szívkikötők

Kapinya Viktória: Szívkikötők
18 hozzászólás