Ulpius_ház_Könyvkiadó  KU Ulpius-ház


Könyvek 1540

Fábián Janka: A Gellért-hegy titka
Réti László: A kandahári fogoly
Csillagszóró
Shayla Black: Kéjes kötelékek
Olivia Cunning: Pengető ujjak
Romhányi Ágnes: Teri és Feri
Romhányi Ágnes – Szyksznian Wanda: Lepkefarsang
M. C. Beaton: Szesz, szerelem, szemfényvesztés
Jeremy Strong: A nagyi nagy szökése
Mészöly Kálmán – Sinkovics Gábor: Mészöly Kálmán

Utolsó karc

>!
Ulpius_ház_Könyvkiadó KU

Előjegyezhető: http://new.ulpiushaz.hu/a-fajdalom-szepsege/

Jack McLachlan iparmágnás a borászat nagyágyúja, egyben Ausztrália legkapósabb agglegénye. Sikerei és vagyona miatt nem ismeretlenek számára a romantikus kapcsolatok bonyodalmai, a zűrös helyzetek elkerülése érdekében extrém szabályok szerint randevúzik. A maga egyszerűségében, kötöttségek nélkül élvezi a gyönyörű hölgyek társaságát. Kapcsolatait üzleti megállapodásként kezeli, minden egyes alkalommal ugyanolyan feltételek szerint. Nincs hosszú távú kapcsolat. Nincs valódi személyazonosság.
Az ő játéka, az ő szabályai. Többnyire elégedett a megszokott játszmával, ám amikor Laurelyn Prescott belép az életébe, muszáj stratégiát váltania. Az új játékos ugyanis minden korábbitól különbözik. Jack világa a feje tetejére áll, amikor három hónapig tartó viszonyba bonyolódik a gyönyörű, amerikai zenésszel. Semmi sem a tervek szerint történik, és Jack egyre több és több szabályt áthág a lány kedvéért. Laurelyn nem is tudja, milyen kivételesen közel kerül ahhoz, hogy olyasmivé váljon, amelynek lehetőségét a férfi elképzelni sem merte. Miatta borul minden játékszabály.
A fájdalom szépsége felnőtteknek szóló kortárs regény, a fiatalabb olvasók számára a felnőtt tartalom miatt nem ajánlott.

14 hozzászólás

Utolsó kihívás

Még nincsen kihívás.


Következő esemény

Még nincsen következő esemény.