Tristram 0Kedvenc könyvek 13

H. P. Lovecraft: Howard Phillips Lovecraft összes művei III.
Eugene Nordern: Kényszerleszállás I.
Neil Gaiman: Sandman: Az álmok fejedelme – Prelűdök és noktürnök
Ken Follett: A katedrális
J. K. Rowling: Harry Potter és a Főnix Rendje
Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak
Örkény István: Tóték
Daniel Keyes: Virágot Algernonnak
Neil Gaiman: Sandman: Az álmok fejedelme – Párák évszaka
George R. R. Martin: Trónok harca
Daniel Keyes: Szép álmokat, Billy!
Zsoldos Péter: Távoli tűz
Hirdetés
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Tristram
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!

Új emberekkel megismerkedni mindig érdekes és izgalmas (plusz mostanság kicsit túl sok szabadidőm van :D), ezért szívesen leveleznék pár emberrel, akik megtisztelnek a bizalmukkal :).
Magamról: 25 éves férfi vagyok, akit rengeteg minden érdekel. Imádok eszmét cserélni/vitatkozni (értelmes keretek között persze :) ) szinte bármilyen témáról (emberi viselkedés, morális kérdések, természettudomány, egészség területén, de még akár politikiáról is elbeszélgetek).

– Könyvek esetében a kedvenc műfaj a sci-fi/fantasy, de a pszichológiai témájú és az igaz történeten alapuló könyvek is rögtön bónuszponttal indulnak :).
– Zenében szimfonikus metál rajongó vagyok(Delain, Amberian Dawn, Ayreon, Nemesea,Sonata Arctica), de mostanság nyitok a rock illetve sok egyéb alternatív műfaj felé is(RHCP, Fall Out Boys,Black-out, The Gathering, Ayreon, Ivan and the Parazol).
– Sorozatrajongó is vagyok (a legutóbbi összeírás szerint 100+ nál járok :D), mostanság a nem amerikai sorozatok mozgatnak meg, pl. a Broen, The Killing, Vikings
– Animékből nem láttam olyan sokat a nagy klasszikusokon kívül, de próbálom a rettenetesen nagy választékból legalább a gyöngyszemeket megnézni :). Kedvencek jelenleg a Monster,Mushishi,Pokoli Lány, FMA brotherhood,és a Claymore
-Hobbiként futok (ilettve nevezzük inkább kocogásnak :D), illetve speedmintonozok (gyorstollas).

Kit keresek? nemtől függetlenül bárki írhat, korban +- 5év -elsősorban, de ha találunk közös témát nem hiszem, hogy kizáró tényező lenne. Egy kérésem van, hogy legalább 1-2 hetente tudjunk beszélgetni, vagy legalább szólj, hogyha hosszabb ideig nem leszel elérhető, mert sajnos vannak ezen a téren rossz tapasztalataim
Kapcsolattartásra én vagy e-mailt, vagy Facebook-ot javasolnám, de ha egyik sem jó, akkor is kitalálunk valamit :). Elérhetőséget is azután adok, miután ezt megbeszéltük, szóval akit érdeklek az dobjon egy privát üzenetet .

Köszi, mindenkinek aki végigolvasta, és izgatottan várom, hogy lesz-e egyáltalán jelentkező :)