Trice29  P 66



Kedvenc könyvek 416

Jeaniene Frost: Sírig hű szerelmed
Elizabeth Hoyt: Csillapíthatatlan vágy
Jennifer Blake: A grácia csábítása
Jennifer Blake: A grácia bűvöletében
Jennifer Blake: Őfelsége kegyelméből
Alice Clayton: Faldöngető
J. L. Armentrout: Obszidián
J. A. Redmerski: A soha határa
Monica Murphy: One Week Girlfriend – Heti csaj
Jay Crownover: Rule
Jennifer E. Smith: Vajon létezik szerelem első látásra?
Tammara Webber: Easy – Egyszeregy

Kedvenc sorozatok: A Fekete Város krónikái, Dark Saga, Morwen, Összetört glóriák, Santina dinasztia

Kedvenc szereplők: Asher Hunt, Baron "Vicious" Spencer Jr., Diego 'Daddy Diego' Gomez, Elizabeth Randall (Beth), Griffin Fiske, Kingsley Edge, Mikhail Durbinsky, Nora Sutherlin, Payne, Raven Whitney, Søren (Marcus Stearns), Sybella, Xcor

Kedvenc alkotók: Jill Mansell, Jodi Ellen Malpas

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Abbi Glines: Te vagy nekem a jövő
>!
2020. február 20., 07:46
>!
Maxim, Szeged, 2017
256 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632617343 · Fordította: Sárossy-Beck Anita
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Trice29 P
Mennyei Manna, avagy mi kerül egy molyoló tányérjára?

Ez egy igazán izgalmas, mégis egészségesebb változat, ami nagyon finom ♥ Cukor helyettesítőként Dia-wellness 1:4 készítményt használtam. Laktózmentes termékekkel dolgoztam. Ha a kekszből gluténmenteset veszel, akkor még egy intoleranciát kiküszöbölhetsz.

Almás sajttorta
3. Almás réteghez: 4 db. alma , 1 kanál dia wellness, 1 kiskanál fahéj, 50 g mazsola (én aszalt áfonyát és szilvát is raktam bele)
Meghámozott darabolt almához mindent hozzátéve, sütőben, vagy mikróban összepároljuk, sajtkrém tetejére megy, óvatosan kanalazva. Érdemes evvel kezdeni a sütésidő miatt.
1. Tészta laphoz: 1,5 zacskó teljes kiőrlésű győri édes keksz , 50 g olvasztott vaj, csipet só
Aprító gépben, összedolgozva, tortaforma aljára simítva. Pohárral simítottam, kicsit a forma oldalára is fel.
2. Töltelékhez: 3 doboz, 250 g laktózmentess mascarpone , 2-3 ek dia-wellness, 4 tojás, 1 kiskanál vanília eszencia
Géppel összekeverni, tésztarétegre önteni.
4. Morzsasütihez: 100g liszt, 80 g barna cukor (itt is lehet helyettesíteni édesítővel), 60 g vaj, 70 g zabpehely, kevés őrölt fahéj.
Aprító gépben összedolgozva a süti tetejére morzsoljuk.
160fok/60perc Csak a kihült süteményt szeleteljük!