Szukits  KU Szukits


Kiadói sorozatok

Howard Phillips Lovecraft összes művei · Nagy Marvel regénysorozat · Alapítvány-Birodalom-Robot univerzum gyűjteményes kötetek · Encyclopedia Galactica · Népek versei · Gondolkodó bölcsek - Bölcs gondolatok · Modern Klasszikusok · Stanisław Lem teljes science-fiction univerzuma · A líra gyöngyszemei · Gothic · Összes sorozat »

Könyvek 1032

Walter Simonson – Louise Simonson: World of Warcraft 4.
Walter Simonson – Louise Simonson: World of Warcraft 3.
Walter Simonson: World of Warcraft 2.
Walter Simonson: World of Warcraft 1.
Timothy Zahn: Államérdek
Ethan Sacks: Star Wars: Hűség
Pat Cadigan: Alien 3: Az ismeretlen történet
Charles Soule: Star Wars 1. – A sors ösvénye
Alexander Freed: A győzelem ára

Karcok 67

Szukits KU>!

Előrendelhetőek szeptemberi Star Wars újdonságaink!

• A sors ösvénye: Egy vadiúj sorozat első kötete, mely a Birodalom visszavág és a Jedi visszatér közötti időszakba kalauzolja el az olvasókat!
A felhővárosi események mélyen megrázták főhőseinket, leginkább azonban Luke Skywalkert, aki miután megtudta az igazat apjának kilétéről válaszok után kutat…

• Thrawn: Chiss Birodalom – Államérdek: A trilógia második része, melyben a főadmirálisnak egy ezúttal egy rejtett ellenféllel kell szembenéznie, mely belülről próbálja bomlasztani népének Birodalmát, kiélezve az Uralkodócsaládok közötti ellentéteket.

• Skywalker kora – Hűség: Az utolsó Jedik után az Ellenállás legfőbb feladatává az válik, hogy rendezzék soraikat és új szövetségeseket találjanak. Habár a mon calamarik, élükön Ackbar admirális fiával támogatnák az ügyet, a quarrenek attól tartanak, háborúba sodorja az együttműködés a bolygót. Leia a Mon Calára utazik hát, hogy meggyőzze a hitét vesztett népet, harcoljanak oldalán az Első Rend ellen!

Rendeld meg a három kötetet együtt, most 30% kedvezménnyel!

https://szukits.hu/811-star-wars…

Kapcsolódó könyvek: Charles Soule: Star Wars 1. – A sors ösvénye · Ethan Sacks: Star Wars: Hűség · Timothy Zahn: Államérdek

Charles Soule: Star Wars 1. – A sors ösvénye
Ethan Sacks: Star Wars: Hűség
Timothy Zahn: Államérdek
Szukits KU>!

Eljött a várva várt pillanat!

Büszkén jelentjük be, hogy több mint egy évtized után, immáron magyarul is előrendelhető a World of Warcraft képregénysorozat!

Lo’Gosht emlékek nélkül sodorja partra a tenger. A fogságba ejtett harcos hamar szövetséget köt bajtársaival Valeerával és Brollal. A fájdalom és tragédia mindegyik gladiátor múltját átszövi. Az arénából csak akkor van kiút, ha egymásban és magukban is kellőképpen bízni tudnak. De hova vezet az ösvény, melyet együtt kell végig küzdeniük? Megannyi kalandot élnek át együtt, és az életük örökre összefonódik.

Walter Simonson tolla egy izgalmakkal teli, rejtélyes történetet vésett papírra. Minden karakter saját személyiséggel rendelkezik, a cselekményvezetés lenyűgöző és mellőzi a sablonos fordulatokat. A 4 köteten át tartó kaland mindenki számára lebilincselő élményt nyújt, legyen szó Warcraft rajongóról vagy olyanról, aki csak most ismerkedik Azeroth világával.

Ne maradj le a bámulatos rajzokról és a magával ragadó történetről!

Rendeld elő egyben akár az egész sorozatot, most 30% kedvezménnyel!

https://www.szukits.hu/1577-exkluziv-kiadasu-world-of-w…

Kapcsolódó könyvek: Walter Simonson: World of Warcraft 1. · Walter Simonson: World of Warcraft 2. · Walter Simonson – Louise Simonson: World of Warcraft 3. · Walter Simonson – Louise Simonson: World of Warcraft 4.

Walter Simonson: World of Warcraft 1.
Walter Simonson: World of Warcraft 2.
Walter Simonson – Louise Simonson: World of Warcraft 3.
Walter Simonson – Louise Simonson: World of Warcraft 4.
4 hozzászólás
Szukits KU>!

Tíz hosszú év után tavaly a Testvériség volt az első Warcraft képregény, ami megjelent. A történet a film univerzumában játszódott, és annak nyújtott előzményt.

Azonban most egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk! Belevágunk egy négykötetes sorozatba, ami immár a Blizzard klasszikus World of Warcraft univerzumába kalauzol el minket! A megvalósításban ismét a maximumra törekszünk, így keményfedeles, védőborítós, oversized kiadásban érkeznek a kötetek!

Végül a történetből:
Egy emlékek nélküli képzett harcost sodor a víz Kalimdor partjaira. Vajon ki ő és milyen szövetségeket kell kötnie ahhoz, hogy rájöjjön múltja titkaira? Milyen kapcsolat fűzi Varian Wrynn királyhoz és miért szeretné áthidalni a Horda és a Szövetség közti hosszú évek alatt kialakult szakadékot?

A köteteket előjegyezni itt tudjátok:
https://www.szukits.hu/1669-warcraft…

Szukits KU>!

Nagyon vártátok már, ezért örömmel prezentáljuk számotokra a Thrawn – Chiss Birodalom-trilógia második kötetét Államérdek címmel, ami a mai naptól előjegyezhetővé vált az oldalon!

A legendás Star Wars szerző, Timothy Zahn legújabb trilógiájának nyitókötete zajos sikert aratott, ami ezúttal a kék bőrű, vörös szemű stratégiai lángelme fiatal éveibe és az ismeretlen Régiókban található chissek világába repítette az olvasókat.

Habár Thrawn legutóbb győzelemre vezette a népét, a Chiss Birodalomra leselkedő igazi fenyegetés továbbra is a küszöbön áll. Az első kötetben már megalapozott rejtély tovább bonyolódik, és hamarosan felmerül a kérdés: vajon kihez köt a hűség, ha a flotta és a család között kell választanod?

Ha szeretnél elsők között értesülni az előrendeléssel kapcsolatos részletekről, akkor jegyezd elő most a Chiss Birodalom-trilógia várva várt folytatását, ami a jelenlegi tervek szerint kora ősszel érkezhet!

https://www.szukits.hu/1563-thrawn-kiadvanyok…

Kapcsolódó könyvek: Timothy Zahn: Államérdek

Timothy Zahn: Államérdek

Kapcsolódó alkotók: Timothy Zahn

1 hozzászólás
Szukits KU>!

Örömmel jelentjük be, hogy folytatódik a Marvel Spider-Man-univerzumának bővítése, a mai naptól ugyanis előrendelhető a Pókember – Miles Morales: Harag szárnyán!

Az utóbbi években egyre több rajongót gyűjt az újvilági Pókember, főleg, miután Miles Morales életútját már a nagyvásznon is megismerhettük, először a Pókember: Irány a Pókverzum! című animációs filmmel. Jelen kötetünk a tavalyi Spider-Man: Miles Morales videojáték hivatalos előzménye, de természetesen önállóan is élvezhető, ha valaki csak szeretné közelebbről megismerni a hálószövőt.

A Harag szárnyán fókuszában nemcsak az áll, hogy Miles elsajátítsa a Pókember-léthez szükséges képességeket, hanem hogy képes legyen helytállni a magánéletében, és ami még fontosabb, méltó utódjává tudjon válni Peter Parkernek. Ebben egyébként ő maga is segít neki a mentoraként, így a kötetben nem egy, de rögtön két Pókemberrel is találkozhatunk!

A Miles Morales egy minden ízében friss élményt kínáló kaland, ami remekül egészíti ki a Spider-Man-univerzumot, valamint közelebb hoz az olvasóhoz egy új, nem kevésbé menő Pókembert. Miles friss, fiatal és kegyetlenül őszinte, az első magyarul megjelenő regénye pedig minden Póki-rajongó számára kötelező darab.

Rendeld elő most akár 30% kedvezménnyel!

https://www.szukits.hu/1054-nagy-marvel-regenysorozat…

Kapcsolódó könyvek: Brittney Morris: Pókember: Miles Morales – Harag szárnyán

Brittney Morris: Pókember: Miles Morales – Harag szárnyán
Szukits KU>!

Előrendelhetővé vált a Stranger Things képregénysorozatunk harmadik kötete, a Tűzben égve!

A Netflix nagysikerű sorozata képregényekben is legalább annyira szórakoztató, mint a képernyőn, hiszen a díjnyertes írók szövegei és a lélegzetelállító grafikák egy egyedülálló, különleges világba repítenek.

A Hat című képregényben megismert szereplők kalandja végre folytatódik! Évekkel azután, hogy Dr. Brenner tesztalanyai megszöktek, igyekeztek beilleszkedni a társadalomba és normális életet élni. Ám megtudják, hogy a rémes laboratórium bezárta kapuit, így lehetőséget látnak arra, hogy végre megkeressék Marcy ikertestvérét, a tűzgyújtási képességekkel rendelkező Kilencet! Hamarosan azonban rájönnek, hogy nem a labor rettenetes falai voltak az igazi börtön számára, hanem saját elméje. Vajon innen is ki tudják szabadítani és vajon milyen szörnyű titkokat fedeznek fel miközben mindent megtesznek, hogy közelebb kerülhessenek Kilenchez?

Ha kedvet kaptál a kötethez, rendeld elő most bevezető áron, akár 30% kedvezménnyel!

https://www.szukits.hu/412-stranger-things…

Kapcsolódó könyvek: Jody Houser: Stranger Things 3. – Tűzben égve

Jody Houser: Stranger Things 3. – Tűzben égve
Szukits KU>!

Büszkén prezentáljuk, hogy a mai naptól előjegyezhető a Star Wars képregénysorozat második felvonásának első kötete!

Amit tudni érdemes:

A nemrég véget ért első sorozatunk gyönyörűen elmesélte a IV.-V. epizód közötti időszakot. Azonban most ideje megtudnunk azt is, hogy mi történt A Birodalom visszavág és a Jedi visszatér között… Hogyan vált Luke a tapasztalatlan ifjúból azzá a Jedivé, aki végül az Uralkodóval is szembeszállt?

Az új széria ezt a (kánonban) eddig ismeretlen időszakot hivatott bemutatni. A történetet pedig az a Charles Soule írja, aki már számos kötettel bizonyította (A Jedik fénye, Kylo Ren felemelkedése, Darth Vader, a Sith sötét nagyura), hogy a messzi galaxis egyik legjobb történetmesélője.

Tartsatok velünk ezen a kalandon és fedezzük fel közösen ezt a korszakot!

https://www.szukits.hu/833-star-wars…

Kapcsolódó könyvek: Charles Soule: Star Wars 1. – A sors ösvénye

Charles Soule: Star Wars 1. – A sors ösvénye
Szukits KU>!

Óriási örömmel jelentjük be, hogy előjegyezhetővé vált a Pókember: A Venom faktor című gyűjteményes kötet!
A könyv egy vadonatúj sorozat egyik legelső képviselője lehet, ami abban tér el a hagyományos Marvel regénysorozattól, hogy a részeként több, egymással összefüggő regényeket tartalmazó omnibus kötetek jelennének meg magyar kiadásban.

Az első ilyen, több mint 600 oldalas Pókember-gyűjteményben helyet kapott a Star Trek világában is alkotó Diane Duane mindhárom közönségkedvenc Pókember-regénye: a Venom faktor, a Gyík szankció és az Oktopusz agenda.

A Venom faktor a kilencvenes években egy sor Marvel-regényt indított el, miután a szakma és a Csodálatos Pókemberen edződött rajongótábor egyaránt elismerően nyilatkozott erről az új formátumú hálószövőről. Duane története hamarosan trilógiává bővült, amelyben Póki és Venom szembeszállt többek között a Vészmanóval, a Gyíkkal és Doktor Oktopusszal is.

A trilógia természetesen bővelkedik akcióban, ám a szerző kifejezetten mélyre ásott Pókember és Peter Parker kettős életében is. A regényekben például kitüntetetten fontos elem Peter és MJ házassága, valamint a hétköznapiság, ezért sok tekintetben olyan, mintha csak egy klasszikus Csodálatos Pókember számot lapozgatna az olvasó.

A jövőben most először végre magyarul is megjelenhet a legendás trilógia. Ha te sem tudsz betelni Pókemberrel semmilyen médiumban, akkor a támogasd a kötetet egy előjegyzéssel, az alábbi linken keresztül!

https://www.szukits.hu/1612-nagy-marvel-regenysorozat-k…

1 hozzászólás
Szukits KU>!

10 éves lett a Szukits.hu webáruház! Ünnepelj velünk!

A jeles mérföldkő megünneplésére úgy döntöttünk, hogy legnépszerűbb saját kiadású bestsellereinkből kötetenként az első 100 db-ot most 50% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg! Legyél a legyorsabbak között és zsebeld be most a könyvespolcról hiányzó remekműveket féláron!

Star Wars, World of Warcraft, The Witcher, Alien, Lovecraft és számos márka legjobb történetei várnak Rád, ne hagyd ki az év akcióját!

https://www.szukits.hu/oldal/szuletesnapi-akcio…

7 hozzászólás
Szukits KU>!

Az elkövetkezendő hetekben sorra vesszük azon Alien és Predator köteteket, amik esélyt kaphatnak a jövőbeli megjelenésre.

Minden bemutatásra kerülő kötet már magyar borítóval, és hátlapszöveggel lesz ellátva.

Sorozatunk első kötete, a Phalanx, ami külföldön is nagy sikert aratott!

“Az író olyan módon mutatja be a xenokat, ahogyan eddig senki. Olyan egyedi élményt nyújtott, amire nem is számítottam volna.”

“Scott Sigler az egyik legjobb, hihetetlenül élveztem a történetet.” – írják a GoodReads olvasói

Ataegina: középkori, gyönyörű várak, gazdag kultúra, vidám, élettel teli népség, elszigetelve a világ többi részétől. Idilli hely, egészen addig, míg halálos lények rajai el nem pusztítanak mindent és mindenkit, aki útjukat keresztezi. A halálra rémült túlélők romos hegyvidéki rejtekhelykre menekülnek, ahol tovább küzdenek a túlélésért. Mivel az élet megy tovább, az információáramlást és a kereskedelmet is fenn kell tartaniuk, így képzett futókat küldenek a búvóhelyek közti életveszélyes szakaszorka. Ám jaj annak, akit az idegen démonok elkapnak! Rettenetes sikolyok közt távoznak az élők sorából.

Egy nap az egyik kivételes futó és társai egy fegyverre bukkanak, ami talán az utolsó esélyt biztosítja a megmenekülésre és segítségével végleg véget vethetnek az idegen-pestisnek. Természetesen nem olyan könnyű megszerezni azt, amilyennek hangzik, hiszen az elszánt triónak le kell jutnia a Fekete Füst-hegy alagútjaiba, egyenesen a halál odújába, ahol nem más, mint a Démon-Anya lakozik…

Ha kedvet kaptál ehhez az igazán különálló történethez, amely egy nem mindennapi történetet mesél el az emberiség és a földöntúli gyilkosok harcáról, jegyezd elő most a könyvet és értesülj elsőként az előrendelés kezdetéről!

https://www.szukits.hu/510-alien-es-predator…

Kapcsolódó könyvek: Scott Sigler: Aliens: Phalanx

Scott Sigler: Aliens: Phalanx
3 hozzászólás