Szukits  KU Szukits Bolt


Kiadói sorozatok

Howard Phillips Lovecraft összes művei · Nagy Marvel regénysorozat · Alapítvány-Birodalom-Robot univerzum gyűjteményes kötetek · Encyclopedia Galactica · Gondolkodó bölcsek - Bölcs gondolatok · Modern Klasszikusok · Stanisław Lem teljes science-fiction univerzuma · Népek versei · A líra gyöngyszemei · Gothic · Összes sorozat »

Könyvek 1080

Dan Jolley: World of Warcraft: Halállovag
Greg Pak: Star Wars: Darth Vader 3. – Fejvadászok háborúja
Charles Soule: Star Wars 3. – Fejvadászok háborúja
Adam Christopher: A Sithek árnyéka
Richard A. Knaak: Halálszárny éjszakája
Bartosz Sztybor: The Witcher 6. – A feloldozás útja
Chris Metzen – Matt Burns – Robert Brooks: World of Warcraft: Krónikák 3.
Daniel José Older: Star Wars: A Köztársaság Fénykora: Árnyak nyomában
Cavan Scott – Charles Soule: Star Wars: A Köztársaság Fénykora 3. – Jedik – Egy korszak vége
Andrzej Sapkowski – Jacek Rembiś: The Witcher – Egy csepp igazság

Karcok 188

Szukits KU>!

A hosszas várakozás után örömmel jelentjük be, hogy immár megjelent legújabb Witcher kiadványunk, a Gwent!

A kötet tavaly decemberben vált előrendelhetővé, ám azóta a megjelenése többször bizonytalanná vált és volt, hogy vékony jégen táncolt. Ennél a pontnál szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük a türelmét mindazoknak, akik bizalmat szavaztak a kötetnek és előrendelték! Ha ti nem vagytok, akkor a Gwent nem jelenhetett volna meg. (És mennyivel szegényebb lenne a magyarul megjelent Witcher irodalom.)

No, de mi is ez?

A Gwent egy a Witcher világában játszódó gyűjtögetős kártyajáték, ami a 2010-es évek végén jelent meg, és rövidesen óriási sikert aratott. Jelen kiadvány pedig egy ehhez készült album, ami a kártyákon megjelenő alkotásokat és eseményeket dolgozza fel, pazar, egész oldalas festményekkel, és a hozzájuk tartozó leírásokkal. Fontos, hogy a kiadványhoz nem szükséges ismerned a Gwent játékot, bőven elég, ha kedveled a Witcher világát, hiszen a kötet igazi erőssége a világleírás. Tökéletes folytatása a Vaják világának, és egy exkluzív, különleges darabja a Witcher irodalomnak!

A kiadványt nem tervezzük újranyomni és a szokásosnál alacsonyabb darabszám készült belőle, így ha gyűjteményedbe tudnád a Vaják-univerzum eme ínyencségét, akkor csapj le rá most, és garantáltan leradírozhatatlan mosollyal fogod lapozgatni a fa alatt!

https://www.szukits.hu/gwent-a-the-witcher-kartyajatek-…

1 hozzászólás
Szukits KU>!

Nagy örömmel tudatjuk olvasóinkkal, hogy megérkezett a nyomdából a Star Wars irodalom felújított, díszkiadású, keményfedeles, UV fóliázott védőborítós magnum opusa!

Miért is olyan jelentős a Thrawn-trilógia? A méltán népszerű sorozat évtizedekig A Jedi visszatér folytatásának számított, ami tovább mesélte Luke Skywalker és társai történetét az Új Köztársaság hajnalán. Emellett kibővítette az univerzumot olyan fontos és ma is meghatározó karakterekkel, mint Thrawn főadmirális, vagy Mara Jade, Palpatine egykori jobbkeze (és Luke későbbi felesége).

Ez a várva-várt megjelenés igazi mérföldkő a hazai Star Wars kiadás történetében. Az új Thrawn-trilógia nem csupán teljes szaklektoráláson esett át, de most először exkluzív, keménytáblás, védőborítóval ellátott kivitelben kerülhet be minden rajongó gyűjteményébe!

Rajongóként mi is nagyon vártuk, hogy a messzi-messzi galaxis legnagyobb hatású műveit ebben az új formában helyezhessük el Jedi könyvtárunkban. Ha nem szeretnél lemaradni róla, rendeld meg saját példányaidat frissen, raktárról!

https://www.szukits.hu/star-wars-thrawn-triloga-legenda…

9 hozzászólás
Szukits KU>!

Eljött a nagy nap! Örömmel jelentjük be, hogy elindult a következő előrendelési etap, benne három 2023 elején érkező Star Wars-kiadvánnyal! Jön végre sokak legjobban várt kánon regénye, valamint a Star Wars és Darth Vader képregénysorozat folytatásai!

– A Sithek árnyéka: A kötet Luke Skywalker és Lando Calrissian közös kalandját követi, amint a Sithek titkai után kutatnak húsz évvel A Jedi visszatér eseményei után. Ugyanis felüti a fejét a Bestooni Ochi nevű Sith orgyilkos, aki az Exegol kietlen világára vinné Reyt, Darth Sidious unokáját. Luke és Lando megpróbálnak segíteni a kislányon és családján, ezzel együtt pedig felgöngyölíteni a rejtélyt, ami a Sithek és az Exegol felé vezet. Adam Christopher regénye A Jedi visszatér és Az ébredő Erő közötti kulcsfontosságú eseményeket tárja fel.

– Fejvadászok háborúja – Darth Vader: Vader elnyeri a feloldozást a császár elleni lázadása után, ám a Coruscant titkos laboratóriumaiban átéli újjáépítésének minden borzalmát. Amikor pedig a galaxist feldúlja a fejvadászok háborúja, Bestooni Ochi oldalán hamarosan hajóra száll, hogy Han Solo karbonitba fagyasztott testének keresésére induljon.

– Fejvadászok háborúja – Star Wars: Csubakka értesül a hírhedt fejvadász, Boba Fett hollétéről, akinek továbbra is a birtokában van a karbonitba fagyasztott Han Solo. A hűséges vuki Luke Skywalkerrel együtt elveszett barátja keresésére indul a Csempészek Holdjára, hogy kézre kerítsék Fettet, méghozzá bármi áron.

Rendeld elő januárban érkező újdonságainkat bevezető áron, akár közös csomag részeként is!

https://www.szukits.hu/elorendelheto/filter=Q1MxNzozfEN…

2 hozzászólás
Szukits KU>!

Elsöprő hírrel indítjuk a hetet: már előrendelhető Richard A. Knaak, Dan Jolley és Rocio Zucchi legújabb, fergeteges World of Warcraft mangája, a Halállovag!

Az izgalmas kötet egyenesen Azeroth világának egyik legikonikusabb eseménysorozatába kalauzolja el az olvasókat: Arthas Veszedelem elleni küzdelmének és elkerülhetetlen bukásának korába. A férfi hívására Thassarian is felkészül a rettenettel való rizikós küzdelemre, azonban hamar a sötétség áldozatául esik – nem mássá válva, mint a rajongók által már ismert, legendás halállovagok egyikévé.
Mi késztette Thassariant, hogy ilyen veszélyes küldetésre induljon? Vajon mi lesz sorsa? Milyen megpróbáltatások és összecsapások várnak rá izgalmas története során? Erre mind választ kaphattok új World of Warcraft mangasorozatunk egy teljes önálló történetet tartalmazó első kötetéből!

“Ez a manga mindenkinek szól, aki szereti a World of Warcraft játékot, és szeretne egy kis háttértörténetet olvasni Thassarianról. Imádom, hogy mennyi történelem és tudás van beleszőve ebbe a történetbe.” – Goodreads

Az előrendelhető kötetet megtalálod webáruházunkban!

https://www.szukits.hu/world-of-warcraft-halallovag-manga…

Szukits KU>!

Még teljesebb képet kapnál A Köztársaság Fénykora időszakából? Akkor nagyszerű hírünk van, ugyanis végre előrendelhető magyar nyelven az első fázis eddig hiányzó kötete, A bátorság próbája!

A Jedik fénye eseményei alatt játszódó ifjúsági kötet a már tizenöt évesen Jedi-lovaggá vált Vernestra Rwoh, valamint Imri Cantaros padavan első megjelenését tartalmazza. Ezáltal sokkal többet megtudhatunk a későbbi történetekben, mint például a Lopakodó árnyakban is fontos szerepet kapó Jedik háttérsztorijáról.

A bátorság próbájában egy kis csapat történetét követhetjük nyomon, miután a sorsfordító hiperűrkatasztrófa szabotálja útjukat a Csillagfény Jelzőállomásra. A Vernestra vezette társaság egy közeli holdon lel menedékre, ahol hibás kommunikációs műszerekkel, fogytán lévő készletekkel és számtalan ismeretlen veszélytől fenyegetve küzdenek a túlélésért.

A kötet elgondolkodtatóan és átérezhetően taglalja a veszteséget és a gyászt. Mindemellett a Köztársaság Fénykora szerves részét képezi, előkészítve a további történeteket.

Rendeld elő a kötetet bevezető áron!

https://www.szukits.hu/star-wars-a-koztarsasag-aranykor…

2 hozzászólás
Szukits KU>!

Bemutatjuk két soron következő képregényünket, a Fejvadászok háborúja – Star Wars és Darth Vader köteteket! Most láthatjátok először a magyar borítókat és olvashatjátok a fülszövegeket.

Darth Vader elnyeri a feloldozást a császár elleni lázadása után, ám a Coruscant titkos laboratóriumaiban átéli újjáépítésének minden borzalmát. A Sith sötét nagyura vajon továbbra is a mestere elleni bosszúról álmodik? Vagy a gondolatai inkább a fia felé terelődnek? És Luke barátai felé, akik miatt a fiú olyannyira sebezhető?

A Star Wars folytatásában a karbonitba fagyasztott Han Solo eltűnése kirobbantja a galaxisban a fejvadászok háborúját. Luke nagyszabású küldetéséhez csatlakozik Wedge Antilles és a Csillagfény Osztag bátor pilótái: Leia, Csubi és Lando, hogy kézre kerítsék Boba Fettet.

Ha felkeltették az érdeklődésedet, támogasd előjegyzéssel a két kötet megjelenését, és értesülj elsőként az előrendelés indulásáról!

https://www.szukits.hu/elokeszuletben/filter=Q1MxNzoxNT…

Szukits KU>!

Nagyszerű bejelentéssel készültünk a The Witcher rajongói számára! Már előrendelhető a nagy sikerű képregénysorozat következő fejezete, ami A feloldozás útja címet viseli!

Mi vár Ríviai Geraltra? A szörnyvadász ezúttal egy vagyonos földbirtokos kérését igyekszik teljesíteni. Megbízója azt állítja, lányát ádáz boszorkányok rabolták el, így Geralt ismét veszélyes útra kell, hogy velük szembeszállva megmentse az elrabolt gyermeket. Azonban a férfit nem csak az őt körülvevő ellenfelei kísértik. Elméjében szintén lappang egy fenyegetés, melytől talán nincs menekvés.

A tavalyi Sötét emlékek után immár a hatodik kötetével folytatódik az Andrzej Sapkowski univerzuma által inspirált képregénysorozat. A kiadványban, bár a játék alapján készült, attól és a Vaják-könyvektől független, teljesen új történetet ismerhetnek meg az olvasók.

A sötét hangulatú és a Vaják szellemiségét ízig-vérig megidéző kötet már előrendelhető kizárólag a Szukits kiadótól, méghozzá bevezető áron!

https://www.szukits.hu/the-witcher-vajak-a-feloldozas-u…

Szukits KU>!

Már előjegyzés formájában is támogathatjátok a Diablo hazai kiadását!

A napokban jelentettük be, hogy húsz év után, hamarosan lehetőségünk nyílik a hazai Diablo kiadás feltámasztására. A hírt kitörő lelkesedéssel fogadtátok, ezért máris bemutatunk nem kevesebb, mint hat tervezett kötetet!

A régi trilógia (A vér szava, A gonosz ösvénye, Az árnyak birodalma) újralektorált, felújított változata mellett szeretnénk elhozni a nagy sikerű The Sin War sorozatot is. Utóbbi trilógiát a bestsellerszerző Richard A. Knaak jegyzi, akinek a World of Warcraft alapműve, Az Ősök Háborúja is köszönhető. Már mind a hat kötet adatlapja megtekinthető az oldalunkon, átmenetileg még csak angol borítóval és fülszöveggel.

A Diablo univerzum feltámasztásához kötődő álmunk megvalósulásában óriási segítség, ha előjegyzitek a szóban forgó köteteket! (Ez természetesen nem jár vásárlási kötelezettséggel, mindössze annyit jelent, hogy az előrendelés indulásakor értesítést kaptok tőlünk.)

https://www.szukits.hu/sorozatok/diablo…

2 hozzászólás
Szukits KU>!

Rengetegen vártátok már, és végre megérkezett! Örömmel jelentjük be legújabb World of Warcraft megjelenésünket, a Sylvanast!

“Mint olyan ember, aki elolvasta a Warcraft-univerzum valaha megjelent összes könyvét, bizton állítom, hogy a Sylvanas a legjobbak közé tartozik.” – C. G., Amazon értékelés

Szélfutó Sylvanas egyike a Warcraft-univerzum meghatározó figuráinak, akik nagy hatást gyakoroltak e világ alakulására. Ebből a regényből megismerhetjük a karakter tragikus életútját, kezdve a Szélfutó család széthullásától a parancsnokká való felemelkedéséig. A halálát Arthas keze által, és ezt követően az Elhagyottak megalapítását. Az ikonikus szereplő történetét a bestsellerszerző Christie Golden (Arthas – A Lich király felemelkedése, A Horda születése) vetette papírra.

A kötet nemcsak részletgazdag karakterrajz, de izgalmas, szövevényes eseményeket is bemutat Sylvanas kalandokkal és megpróbáltatásokkal teli életéből.

A kötet megrendelhető kizárólag a Szukits kiadótól.

https://www.szukits.hu/world-of-warcraft-sylvanas…

Szukits KU>!

Nagy nap a mai a Witcher rajongók számára!

Már előjegyezhető A feloldozás útja, Bartosz Sztybor legújabb képregénye.

Andrzej Sapkowski ikonikus könyveinek ma már számos adaptációja és kiegészítője létezik: a közkedvelt videojáték széria, a Netflix sorozata, és megannyi izgalmas kiadvány, melyek Ríviai Geralt újabb pezsdítő összetűzéseit elevenítik meg.

A The Witcher képregénysorozat kötetei egy-egy nem mindennapi küldetés ragadnak ki a szörnyvadász eseménydús életéből. A sötét hangulatú, olykor kissé humoros kiadványok remek olvasmányok lehetnek azon rajongók számára, akik szeretnék Geralt egy újabb, eddig nem is látott kalandját megismerni.

És hogy mit tartogat az új képregény? A Feloldozás útja során Geralt egy vagyonos földbirtokos kérését igyekszik teljesíteni. Megbízója azt állítja, lányát ádáz boszorkányok rabolták el, így Geralt ismét veszélyes útra kell, hogy velük szembeszállva megmentse az elrabolt gyermeket. Azonban a férfit nem csak az őt körülvevő ellenfelei kísértik; elméjében ugyanúgy lappang egy fenyegetés, melytől talán nincs menekvés.

A kötet előjegyezhető webáruházunkban.

https://www.szukits.hu/the-witcher-vajak-a-feloldozas-u…