Szinna 0
Kedvenc könyvek 5

Tracey Garvis Graves: On the Island
Marquesate – Vashtan: Special Forces – Soldiers
C. S. Pacat: Captive Prince
S. U. Pacat: Captive Prince 2.
Dani Alexander: Shattered Glass

Aktuális olvasmányok

Katie Mack: A mindenség vége

Katie Mack: A mindenség vége mármint asztrofizikai szempontból

>!
2022. július 29., 15:42

Utolsó karc

Szinna>!

Ilona Andrews: Mágikus találkozásából George felnőttként:
„Az alak kioldotta a kapucniját rögzítő zsinórt, és kibújt az esőkabátjából. Egy harmincas évei elején járó férfi állt előttem. Izmos, de vékony, vállig érő szőke haja rendetlen copfba volt fogva a nyakánál. Bő ujjú fehér inget, sötétszürke nadrágot és rugalmas, lábszárközépig érő, sötét csizmát viselt. Fekete alapon kékkel hímzett mintás mellény ölelte át az alakját, és kihangsúlyozta a széles váll és lapos has közötti kontrasztot. Bőr kardöv ékítette keskeny csípőjét, amiről hosszú, keskeny kardhüvely lógott. A kardhüvelyből gyönyörűen megmunkált markolatvédő kosár kandikált elő. Valószínűleg rezzenő fehér tollakkal díszített széles karimájú kalapnak és egy-két köpenynek is a birtokában lehetett.
Az arca megrendítő volt. Férfias, jó vágású, cseppet sem durva, elegáns, erős vonásokkal, amit az emberek általában arisztokratikusnak hívnak. Magas, széles homlok, egyenes orr, éles arcél, szögletes áll, és telt ajkak. A vonásai nem voltak nőiesek, mégis a legtöbb ember gyönyörűnek nevezte volna a férfias helyett.
A férfi rám mosolygott. Csendes jókedv sugárzott a tekintetéből, mintha a világot folyamatos szórakozást biztosító helynek találná. Ebben a típusú tekintetben intelligencia, önbizalom és mérlegelés fénylett. Nem nézett, hanem figyelt, látott és értékelt. Olyan érzésem volt, hogy miközben a szeme és a szája mosolygott, az elméje éber és pengeéles maradt. Láttam már ezelőtt. Emlékeztem erre az arcra. De hol?”
Ilona Andrews: Sweep in Peace

6 hozzászólás