sternenstaub  P 12Kedvenc könyvek 16

Dan Brown: A Da Vinci-kód
Dan Brown: Angyalok és démonok
Dan Brown: Az elveszett jelkép
Pierre Lemaitre: Téboly
Leylah Attar: Paper Swan
Josh Malerman: Ház a tó mélyén
J. K. Rowling: Harry Potter és a bölcsek köve
E. Lockhart: A hazudósok
Cynthia Hand: Say Goodbye – Amikor búcsúzunk
Stephanie Garber: Caraval
Márai Sándor: Füves könyv
Ruta Sepetys: Árnyalatnyi remény

Kedvenc szereplők: Agatha Raisin, Alexis Riggs, Alma LeFay Vándorsólyom kisasszony, Atlas Corrigan, Emma Bloom, Hercule Poirot, Honjou Ren, Jacob Portman, Komatsu Nana (Hachi), Lily Bloom, Lisbeth Salander, Mikael Blomkvist, Miss Marple, Mrs. Bloxby, Oosaki Nana, Robert Langdon, Sir Charles Fraith, Steven Blake, Takagi Yasushi (Yasu)

Kedvenc alkotók: Colleen Hoover, Cynthia Hand, Dan Brown, Franz Kafka, George Orwell, J. K. Rowling, Josh Malerman, Leylah Attar, Libba Bray, M. C. Beaton, Margaret Atwood, Ruta Sepetys, Stieg Larsson

Kedvenc kiadók: Álomgyár, Animus, Erawan, GABO, Könyvmolyképző, Kossuth, Langenscheidt, Libri, Maxim

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 3.
Marie Kondo: Tiszta öröm
Szaszkó Gabriella: Beszélj hozzám
Kiss Sándorné – Sato Noriko – Székács Anna: Dekiru 1

Marie Kondo: Tiszta öröm A rendteremtés művészete

>!
2019. január 19., 06:28
>!
2019. január 10., 22:48

Kiss Sándorné – Sato Noriko – Székács Anna: Dekiru 1 Japán nyelvkönyv kezdőknek / できる 1

>!
2018. november 19., 08:27
Hirdetés

Utolsó karc

>!
sternenstaub P
AjándékoZóna

Kedves molyok,
a tegnap elötti nap kopogott be a postas hozzam egy nagyon kedves kis csomaggal a Karacsony a vilag körül ajandekozas alkalmabol. A csomag tenyleg meglepett, mert mar el is felejtettem az esemenyt (ejnye!), ugyhogy nagy volt az öröm. :)))
Nagyon meglepett, hogy ilyen szep igenyesen minden be volt csomagolva es nem is akartam öket felbontani. Több dolog is nagyon megerintette a szivem (jobban is talan, mint maga a könyv), ezt pedig nagyon köszönöm @Anikó_Kádár – nak! Nehogy felre ertsd, imadom a valasztott könyvet, de mindjart elmagyarazom jobban :)))
Az egyik ami a legjobban meghatott, a sajat keszitesü kis üvegecskek. Nagyon ötletesek es szepek, igy kiraktam a vitrinemben. Az elefantot is ilyen kategoriaba saccolom (jol gondolom?), igy ö is beköltözött a nappali vitrinjebe. Nagyon kedvesnek tartom… talan azert is, mert anno meg a regi közepsulis osztalyfönököm meselt egy kinai mondasrol: ha jol emlekszem 7 elefantot kell az eletben ahhoz kapni (!), hogy szerencsesek legyünk. Ö a negyedik :)
A masik pedig ami nagyon tetszett, az a türkiz szinü karkoto Fatima szemevel. Nem vagyok ebben az iranyban vallasos, de mostanaban annyi rossz dolog törtent velem, hogy egyenesen megdobbant a szivem a lattan. Olyan jo erzes tölt el mar csak ugy is, hogy ranezek. Biztos magammal fogom vinni az embert probalo pillanataimban a jövöben!
A többiek pedig, mint csokolade (nagyon finomak voltak), szobrocskak, csodaszep könyvjelzö, pingvines zokni, kulcstarto, gyertyak es fürdögolyo… mar csak hab a tortan.
A valasztott könyvnek nagyon örültem, hisz az elsök között került fel a kivansaglistamra a molyon. Meg egyszer köszönöm szepen a faradozasod.
Ennek ellenere lelombozodtam, mert az enyem nem olyanra sikerült, mint amilyenre szerettem volna :-(
Kibontva: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=976IMG_4745.jpg

Kapcsolódó könyvek: Erika Johansen: Tear királynője

Erika Johansen: Tear királynője
2 hozzászólás