SteelCurtain  427
Kedvenc könyvek 260

B. Traven: Aranyásók
B. Traven: A halálhajó
Andrzej Kuśniewicz: A harmadik királyság
Renée Fallet: Egy félnótás Párizsban
Ernest Hemingway: Halál délután
Herman Wouk: Zendülés a Caine hadihajón
Nagy Lajos: Képtelen természetrajz
Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés
Széchenyi Zsigmond: Alaszkában vadásztam
Salamon Béla: Hej, színművész!
Alan Sillitoe: A hosszútávfutó magányossága / Szombat este, vasárnap reggel
B. Traven: Akasztottak lázadása

Kedvenc szereplők: Gregory Corso


Utolsó karc

SteelCurtain>!
Amerikai Foci

A Bills-Colts találkozóval indult a playoff, s a Bölények gyorsan döntésre akarták vinni a dolgot. Úgy tűnt, nem is lesz túl nehéz a dolguk. Azonban hiába volt a Bills magabiztos, akár rá is fázhattak volna a túl korai időégetésre. A Colts azonban ekkorát még nem tud harapni.
A Seahawks-Rams mérkőzésen a hazai csapatnál ismét előjött az utóbbi évek állandó problémája, a támadófal csapnivaló teljesítménye. Ezúttal a magára hagyott Wilson sem volt képes egymaga megnyerni a mérkőzést. A meccs egyértelműen a Rams védelméről szólt.
A Washington-Buccaneers találkozó volt alighanem az egyetlen, ahol a vendégeket tartották az esélyesnek.A Kalózok ennek megfelelően végig vezettek, s legfeljebb egyszer-egyszer közelebb engedték a hazaiakat. Igazi esélyt azonban sose adtak nekik.
A Titans tavaly kétszer is legyőzte a Ravenst, így jó eséllyel néztek a wild card hétvége elé. Lamar Jackson azonban egy kezdeti interception ellenére is úgy tűnik, hogy végre képes alkalmazkodni a playoff légköréhez, s igazi vezérként játszott. A hazaiak kínlódtak, a Hollók a félelmetes futót, Henryt is nagyszerűen semlegesítették, s erre nem volt válasz.
Előzetesen a Saints-Bears mérkőzés tűnt a legegyértelműbbnek. Bár eltartott egy ideig, míg a Szentek bedarálták a Medvéket, de a hazaiak győzelme egy pillanatara sem forgott veszélyben.
A Steelers-Browns találkozó villámgyorsan eldőlt. Mindössze 12 másodpercre volt szükség, hogy a mérkőzés legelső játékából a védekező Browns TD-t szerezzen. Bár számtalan példa van rá, hogy ilyen helyzetben egy csapat talpra áll, s fordít, az igazi szurkoló megérzi azt, amikor egy hihetetlenül magabiztos csapatban mindjárt az első pillanatban bekapott megrendítő erejű ütéstől oldhatatlan görccsé rándul az önbizalom. Mint a Broncos a XLVIII. Superbowlon, vagy a Patriots a 2012-es playoffban, amikor Ray Rice – Kicsi a Rizs, de erős – első játékból 83 yardos TD-t futott ellenük. A 0:28-as első negyed után Big Ben hiába kezdett őrült rohanásba, s pályafutása során nem először 500 yardnál többet passzolt, a fordításra esély sem volt.
Ne feledjétek, holnap már itt a playoff újabb köre, mely után 4 csapattól ismét búcsút veszünk!
https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…