sophieexful 0Kedvenc könyvek 58

Harlan Coben: Az erdő
Leslie L. Lawrence: Portugál április I-II.
Leslie L. Lawrence: Három sötét király I-II.
Leslie L. Lawrence: Sindzse szeme
Lőrincz L. László: A föld alatti piramis
Leslie L. Lawrence: A megfojtott viking mocsara
Leslie L. Lawrence: Tulpa
Leslie L. Lawrence: Az ördög fekete kalapja
Leslie L. Lawrence: Ördög, ördög, ki a házból!
Leslie L. Lawrence: Hannahanna méhei
Emily Brontë: Üvöltő szelek
Jane Austen: Értelem és érzelem

Kedvenc sorozatok: A Párválasztó, A tűz és jég dala, Chicago Stars, Csitt, csitt, Divergent, Lux, Luxen, Mercy Falls farkasai, Perfect Chemistry, Perfect Chemistry Trilogy, Sötét erő trilógia, Stage Dive, Supernatural, Szakítópróba, Vámpírakadémia, Vérmacskák

Kedvenc alkotók: Harlan Coben, Leslie L. Lawrence, Susan Elizabeth Phillips

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Mark Lawrence: A Széthullott Birodalom
>!
2018. március 19., 07:38
Hirdetés

Utolsó karc

>!
sophieexful
Tv-sorozat ajánló

Nem tudom, szerepelt-e ez a kettő már, de ha esetleg nem, akkor most ajánlom őket mindenki figyelmébe, aki szeret valami eltérőt nézni. Nem rég daráltam le őket, úgyhogy nagyon friss az élmény.

Az első az Orange is the new black, megtörtént események alapján, az alapsztori egy könyvön nyugszik, a Litchfield-ben élő női rabok életét meséli el a sorozat. Remek színészek vannak benne, az egész a karakterekre épül, szóval aki akciót és izgalmakat vár, jobb, ha bele se kezd.
https://www.youtube.com/watch…

A másik pedig az Orphan Black, ami egy, a műfajában zseniális darab. Olyanoknak ajánlott, akit megragad egy sorozatban az, ha a színészek jók. :) Klónokról szól. Így konkrétan klónokról. Van 6-7 klón, őket mutatják be, közben behozva jó pár mellékszálat, amiből aztán jön a bonyodalom, történések áradatát maga után hordva.
A főszerepben Tatiana Maslany. Ötször. Minimum. Valami fantasztikus a csaj, és -számomra meglepő módon – maga a történet is jó (… habár a 2. évados Tony-ért nincs bocsánat). Engem az első rész után beszippantott.
https://www.youtube.com/watch…

(gyenge pontom a BBC, rájöttem.)

1 hozzászólás