Soma_Solti 0
Utolsó karc

Soma_Solti>!
Saját történetek

Sziasztok!
Elkezdtem egy könyvet itt megtalálható, nagyon kezdő vagyok.

Solti Soma: Picinyke varázslat
1. fejezet: Ismerkedés a szereplőkkel
A kedves és buta fiúról és a gyönyörű szép húgáról szól ez a történet. Nagyon jó testvérek voltak. Mindig segítettek egymásnak. A húg 11 éves volt, míg a bátyja 13 még általános iskolába jártak. A kislány még ha szép is volt, akkor is az osztály legjobbja volt. A legjobb barátja viszont a legrosszabban tanult mindig épp, hogy átcsúszott az évek során. Bukásra állt most is, de most töriből, míg tavaly matekból. A bátyó már hetedikes volt és mindenkivel kedves volt, de a tanulás nem ment neki olyan jól, mint húgának. Nem félt attól, ha rossz jegyet kap, de a hármas mindig megfelelt neki. A barátja a hetedikesek legjobbja volt, aki eddig minden évben ötös volt. A húgicát Rémunak hívták, a bátyusa pedig Marn volt, a kislány barátját Kedvicskének, a fiú barátját Kollnak hívták. Marn nem szerette sosem a sportot és az ijesztő filmeket, ám Koll mindig is szerette ezeket. A sport eléggé nem jelentős a suliban és minden héten két tesi és két relax óra van. Nagyon jó ez nekik, de Koll nem örült neki eddig. Kedvicske utálta a sportot, volt hogy nem akart bemenni tesire és a szülei ezért mérgesek voltak rá. Koll a legjobb volt tesiből, de a leggyengébb angolból. A testvérek és a barátok nagyon jól megvoltak egymással.
2.fejezet: A probléma kezdete
Minden a legnagyobb rendben volt máig. Marn Koll hatására egyre gyengébben teljesített az iskolában. Koll csak úgy a legjobb tanuló, hogy mindig puskázott. Rontott mindenből és húga is egyre jobban érzékelte a változást. Koll Marnt egyre több butaságra kényszerítette, de nem bírta ezt Rémus nézni elmondta a szüleiknek mi folyik az iskolában és azon kívül. Miután elmondta bátyja másnap nem jött haza.
3.fejezet: Az a bizonyos este
Rémusék szülei Koll szüleihez mentek, akik szintén nem tudták hol van a fiúk. Máshol a K-T-A-T nevű helyen alkoholt iszogattak a felnőttek és ott voltak Koll, Marn, Pern, Titi is. Kollnak is egy testvére volt, mint Marnnak, de az idősebb nála és fiútestvér és Pernnek hívták. Koll egy csomó üres poharat dobott ki a kukába, amit már megittak négyen. Legalább Marn nem ivott annyit. Koll 3 napja nem járt haza, erre nem sok indokot adott most sem.
4.fejezet: Rémus életének jó irányba változása és a bátyó bukása
Rémus élete viszont egyre szebben alakult, Kedvicske se állt már bukásra töriből, hiszen a legjobb barátja annyira sokat segített neki, hogy már egyik tantárgyból sem volt egyes, de még kettes sem. Az év vége eljött Rémus és Kedvicske érték el a legjobb eredményt mindenki döbbenetére, míg a hetedik évfolyamon tizenöten buktak meg köztük Koll és Marn. Koll nyolc tantárgyból, Marn háromból bukott. Az iszogatós est után annyira legyengült az osztály, hogy a fél osztály bukással zárta az évet. A nyári szünetben Rémus és Kedvicske játszottak és kirándultak. Rémus csak azt bánta, hogy bátyja alig van itthon a szünet alatt nem tudott vele lenni. Marn más utakon járt már elköltözött otthonról és egy messzi házba élt egyedül. Koll is elhagyta otthonát és Marn mellé költözött. A két család kapcsolata megszakadt. Eljött at új év Rémus hatodikos lett és 12-t is betöltötte már. Kedvicske pedig 13, mivel a pótvizsgákon mindig átment kivéve negyedikben. Új osztálytársaik lettek a kis Muró és a duci Benő. A nyolcadikosoknál Marn régi társai voltak, akik végül tizenöt bukottból tizenkettő ment tovább és akik ismerték Marnt furcsálták, hogy mért nincs most ott velük ő. Marnról és Kollról nem tudunk semmit sem.
5.fejezet. Piri és a picinyke varázslat
Ekkor leszállt az égből valaki, aki maga a picinyke varázslatot hozza a földre. Ezt a valakit a „ nagy Pirinek” hívtak az égi világba. Az égi világ nem az űr, hanem az Égi Mágia világa egy másik világ ahol a mágia és a fantázia uralkodik. Amint leszállt Piri a földi világ rózsaszínbe öltözött. Rémus nem értette, hogy mi történik, de érezte a mágia energiáját. Koll családja elköltözött Wendizébe a tóparti városba, így ők nem érezték meg az energiát: a „picinyke varázslatot”. Ahol Rémusék élnek az Dén faluja, így mindig a falusiak Tézitába a fővárosba mennek varázsolni.
6.fejezet: Az igazság pillanata
Marn nyári házát megtalálta Titi, aki azon a bizonyos estén ott volt és a házat üresnek találta, mintha nem lakott volna ott egy bukott nyolcadikos. A szomszéd házba sem találták meg Kollt, Titi és szülei, akik már nem tudnak titkolózni tovább elmentek Rémusék házához, hogy elmondják az igazságot Kollról és az egész eddigi dolgokról. Beléptek és elkezdték az egészet az elejétől. Koll nem hetedikes és nem nyolcadikos valójában, hanem tizenkilenc éves. Koll kiskorában duci és magas volt. Titi gyerekkorától kezdve már óvodába is találkoztak és megszerették egymást, Titi legalábbis mindenképp. Elsőtől kezdve csak a gond volt vele mindig is verekedett, csúfolódott. Titi volt az egyetlen. akit nem bántott meg. A kapocs kettejük között erős volt, de megszakadt. Titi meglátta. hogy egy gyönyörű szőke lánnyal van ás puszilgatja-csókolgatja őt stb. Titi csalódott szerelmében és szerelme még tagadta is azt, hogy valaha szerette volna őt. Ezután került valahogy az egészbe Marn. Koll betöltötte a 18.életévét akkor. Marn megismerkedett Kollal, aki azt hazudta, hogy hetedikes és osztálytársa lesz, pedig Koll volt régen az, aki a kisfiút, aki Marn megütött és szemétkedett vele. Koll megismerte, de Marn nem tudta ki kerül hozzájuk. Koll eljátszotta, hogy hetedikes és mindent úgy tett, nehogy észrevegyék a turpisságot. Az igazgató sem vette ezt észre. Nagyon jól megcsinálta az egészet. Szegény Marn, azt hitte ez a barátság valódi. Nem tudhatta, hogy az egész csak egy játék volt. Koll mindent megtett azért, hogy tönkretegye Marn életét. Rémus sejtett valamit erről, de a bátyjának nem tudta elmondani az igazat az áhított barátról. Ezután Marnt belerángatta mindenbe cigi, alkohol, drog. Marn, azt hitte a szülei nem jók és elhagyta őket. Bárcsak nem ezt tette volna, akkor látta utoljára szüleit.
7. fejezet: Szomorú befejezés
Ezután Kollal volt, de egy nap rosszul lett és Koll lelökte az erkélyről. Ezután Koll is leugrott a semmibe. Soha többé nem hallottak feléjük. Titi viszont kiderítette, hogy Koll, ahogy magát Marnt is tönkretette. Azon a napon mindketten eltávoztak az életből. Miután a mondandója végére ért Titi és szülei Rémus és szülei összetörtek. Elvesztették Marnt, úgy hogy semmit sem tudtak az egészről, így magukat hibáztatták az egészért.
Vége
Ui: Mi vezetett ehhez? Mi a történet tanulsága