Smici P 141
Kedvenc könyvek 29

Charles Bukowski: A kezdő
Hermann Hesse: Sziddhártha
Hermann Hesse: Peter Camenzind
Hermann Hesse: Knulp
Hermann Hesse: Kerék alatt
Csingiz Ajtmatov: Fehér hajó
John Steinbeck: Kedves csirkefogók
Luis Sepúlveda: Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott
F. Scott Fitzgerald: A nagy Gatsby
Charles Bukowski: Posta
Jules Verne: A rejtelmes sziget
Jules Verne: Utazás a Föld középpontja felé

Kedvenc alkotók: Bohumil Hrabal, Boris Vian, Charles Bukowski, Cormac McCarthy, F. Scott Fitzgerald, Fekete István, Gabriel García Márquez, Háy János, Hermann Hesse, Jack Kerouac, John Steinbeck, Jules Verne, Kurt Vonnegut, William Wharton

Kedvenc kiadók: Cartaphilus, Európa, Helikon, Könyvmolyképző, Libri, XXI. Század


Aktuális olvasmányok

William Wharton: Apa
>!
2023. január 25., 17:33

Utolsó karc

Smici P>!

Tegyük jobbá a földet mi könyvmolyok kihíváshoz hoztam ezt a karcot.
A szemétszedést általában rendszeresen végzem, illetve mindig törekszem arra, hogy a közvetlen környezetem tiszta, szemétmentes maradjon. Ennek ellenére célzott szemétszedésbe is kellett kezdenem, ami a szülőfalumon kívül eső, 5 hektáros erdőmet érintette. Annak ellenére, hogy az erdő melletti területek (halastó és egyéb erdős részek) is magánterületnek számítanak, ez nem tartja vissza az embereket, hogy ott tartózkodjanak. Az évek során rengeteg szemét gyűlt össze, melyet igyekeztem egy hétvége alatt a lehető legalaposabban eltüntetni a környezetből.
Az eredmény elég sokkoló volt, két nagy takarmányos zsáknyi szemét gyűlt össze, a legkisebb csokipapírtól kezdve a 2 literes műanyagflakonig, valamint 2 darab műanyag vödör. A továbbiakban, majd a kora tavaszi időszakban, amikor még nem zöldül ki minden, még egyszer át kell járni az egész területet, mert az avarban, illetve félig-meddig a földbe bújva elrejtőzhetett még oda nem illő anyag.


Olvasott könyvek idén
10
Olvasott oldalak idén
2640