Sippancs  P 164


Összes kitüntetés 672


Kedvenc könyvek 114

C. J. Roberts: Captive in the Dark – Fogoly a sötétben
Tiffany Reisz: Az angyal
Darynda Jones: Első sírhant
Darynda Jones: Második sírhant
Judith McNaught: Összetört idill 1-2
J. R. Ward: Sóvárgás
Susan Elizabeth Phillips: Apafogó
J. R. Ward: Életre keltett szerető
Tracey Garvis Graves: Kötelék
Kinley MacGregor: A fekete lovag legendája
Jessica Brockmole: Levelek Skye szigetéről
Alice Clayton: Faldöngető

Kedvenc sorozatok: A csábítás kilenc szabálya, A csodálatos Titan lányok, A Donovan-dinasztia, A havishami ördögfiókák, A korona kémei, A maffia ágyában, A Malory család, A pasi a szomszéd sír mellől, A siló, A soha határa, A sötét páros, A sötétség örökösei, A Sullivan család, Addison Holmes, Angelfall, Anyák maffiája, Árnyalat-trilógia, Az ajánlat, Az alvilág urai, Az Arab, Az éhezők viadala trilógia, Az vagy nekem, Beaumont, Bell Harbor, Bevelstoke-trilógia, Bridgerton család, Buchanan testvérek, Bukott angyalok, Cat és Bones, Charley Davidson, Chicago Stars, Chicagoland Vámpírjai, Csak lélegezz!, Cupcake Imádók Klubja, Daniel Vartanian, Egy felejthetetlen hölgy, Egyetlen, Éjfél szülöttei, Eredendő bűnösök, Eternity Springs, Ez a férfi, Fall Away, Fekete Tőr Testvériség, Felföldi urak, Gyógyír, Ha maradnék, Halstead Hall bajkeverői, Harry Potter, Hathawayek, Hokisok, Hopeless, Keresd..., Luxen, MacAllister testvérek, MacAuliffe viking trilógia, Mackenzie fivérek, MacLean átok, Mélyvíz, Napernyő Protektorátus, O'Neil testvérek, Perfect Chemistry, S.E.C.R.E.T., Senkinek sem kellesz!, Sinister fivérek, Sírkertek Királynője, Skót urak menyasszonyai, Smythe-Smith Kvartett, Sötét erő trilógia, Sötét Vadászok, Stage Dive, Szerencsevadászok, Szeretni bolondulásig, Szívcsapás, Szívritmuszavar, Szulejmán és a magyar udvarhölgy, Tíz apró lélegzet, Tündérkrónikák, Vanza, Wallflowers, Winie Langton történetek

Kedvenc alkotók: Amanda Stevens, Anita Gayn, Bella Andre, Borsa Brown, Brittainy C. Cherry, C. J. Roberts, Courtney Milan, Darynda Jones, Donna MacMeans, Fábián Janka, Gail Carriger, Gárdonyi Géza, Gena Showalter, Heidi McLaughlin, J. K. Rowling, J. L. Armentrout, J. R. Ward, Jay Crownover, Jeaniene Frost, Jennifer Ashley, Jennifer Probst, Jodi Ellen Malpas, Johanna Lindsey, Jojo Moyes, Judith McNaught, Julia Quinn, Julie Garwood, Karen Hawkins, Karen Marie Moning, Katarina Mazetti, Kimberley Freeman, Liliana Hart, Lisa Kleypas, Lorraine Heath, Marie-Aude Murail, Natasha Solomons, Penelope Douglas, Rachel Gibson, Rachel Van Dyken, Rebecca Donovan, Sabrina Jeffries, Samantha Young, Sarah Addison Allen, Sarah MacLean, Sherrilyn Kenyon, Sierra Cartwright, Susan Elizabeth Phillips, Susan Mallery, Tiffany Reisz


Aktuális olvasmányok

Jennifer Clement: Elveszett lányok országa
>!
2017. október 18., 18:53
>!
Libri, Budapest, 2015
264 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633103685 · Fordította: Mesterházi Mónika
4 hozzászólás

Utolsó karc

>!
Sippancs P
AjándékoZóna

Kedves @Nikolett_93!
Ma átvettem a Múlt és jövő ajándékozás 5. fordulójára küldött csomagodat, és a szavam is elállt, amikor megláttam, hogy mennyi mindent pakoltál a dobozba.
A könyv a tökéletesnél is tökéletesebb választás volt! :) Bár már egyszer olvastam, hatalmas kedvenc lett, úgyhogy mindenképpen szerettem volna a polcomon látni. Hála neked, most már ott csücsülhet az első rész mellett.
A nyaklánc és a könyvjelző valami gyönyörűek! Esetleg saját készítésűek?
Bár a plakát nem látszik a képen, de a skót mániám nagyon tudta értékelni. :) Amint lesz egy kis időm, fel is kerül valahova.
Ami az édességeket illeti, mindegyiket nagyon szeretem, úgyhogy a télifagyi fényképezés után rögtön el is fogyott (sajnos a postázást nem vészelte át olyan jól, a tölcsére összetörött), és gyanítom, hogy a többiek sem lesznek hosszú életűek. :)
És hát a csészék… csodaszépek! Bárcsak visszarepülhetnék a 19. századba egy délutáni teázásra!

Köszönök még egyszer mindent, nagyon tetszett az ajándék minden darabja. :)

Kapcsolódó könyvek: Julianne Donaldson: Blackmoore

Julianne Donaldson: Blackmoore
7 hozzászólás