SFF_Vektor  UUtolsó karc

>!
SFF_Vektor U

Kedves sci-fi és fantasy rajongók!

Akik követnek minket, tudhatják, hogy mindig igyekszünk átláthatóak és informatívak lenni. Ennek következő lépéseként most úgy döntöttünk, elindítjuk a saját honlapunkat, ahol könnyen elérhetőek lesznek a korábbi évek anyagai (a jelölt- és ajánlólisták), illetve igyekszünk majd folyamatosan aktuális információkkal szolgálni az új könyvmegjelenésekről és a könyvekhez és az ajánlólistáinkhoz kapcsolódó tevékenységeinkről..

Fogadjátok szeretettel az SFF Vektor új felületét, az sffvektor.hu-t!
https://sffvektor.hu/2019/08/27/elindult-az-sff-vektor-…

Aki pedig Facebookon is követné a munkánkat, az itt talál meg minket:
https://www.facebook.com/sffvektor/


Utolsó kihívás

>!
SFF_Vektor U

2019-es fantasy megjelenések – Mesterfokozat fantasy olvasós

Elolvasandó könyvek száma12
Elkezdődött2019. május 26., 23:34
Jelentkezés vége2020. december 1., 23:59
Véget ér2020. december 31., 23:59

A friss megjelenésekhez kötődő alapkihívásunk sokaknak ismerős lehet (https://moly.hu/kihivasok/2019-es-fantasy-megjelenesek), idén mesterfokozaton is elindítunk egy hasonlót. A teljesítéshez 12 olyan fantasy könyvet kell elolvasni és szövegesen értékelni, ami 2019-ben jelent meg magyar kiadásban.
Fontos azonban, hogy nem lehet átfedés az alapkihívás teljesítésével, azaz ha az egyik kihíváson elszámoltál egy könyvet, a másikon ugyanaz az olvasás már nem érvényesíthető. Természetesen egyből megcélozható a mesterfokozat, vagy mindkét kihívás külön-külön is teljesíthető – ez esetben a 6 plusz 12 olvasásért két szép kitüntetés jár.

Az alábbi listán szereplő könyvekből lehet válogatni:
https://moly.hu/listak/2019-es-fantasy-megjelenesek
A lista tartalmazza a 2019-ben magyarul kiadott fantasy regényeket vagy egybefüggő kisregény/novellás köteteket, függetlenül a szerző nemzetiségétől vagy az eredeti kiadás évétől. Viszont nem tartalmaz újrakiadásokat, magánkiadásokat, ifjúsági regényeket, ún. franchise regényeket, illetve többszerzős antológiákat, vagy össze nem függő novellákból álló egyszerzős köteteket. A lista természetesen folyamatosan bővül egészen az év végéig, az új megjelenések ütemében.

Az olvasások a kihívás kezdetétől érvényesek, bármilyen nyelven. A teljesítések érkezhetnek hozzászólásban ("én és a könyv" linkek formájában), egyenként vagy egyben, illetve polcon vagy listán is összegyűjthetők – ahogy kényelmesebb.

Iker-kihívás sci-fi könyvekkel: https://moly.hu/kihivasok/2019-es-science-fiction-megjelenesek-mesterfokozat

Kihívás- és kitüntetéskép forrása: www.wallpaperaccess.com

Jegyzetek

8 hozzászólás

Következő esemény

Még nincsen következő esemény.