Róka  P 34


Összes kitüntetés 95


Kedvenc könyvek 12

Claire North: Harry August csodálatos élete
Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége
Dan Abnett: The Silent Stars Go By
Gail Carson Levine: Elátkozott Ella
Brian Sibley: Harry Potter Film Wizardry
Stephanie Tromly: Csak a bajt hozod rám
Ernest Cline: Ready Player One
Michael Klastorin – Randal Atamaniuk: Back to the Future: The Ultimate Visual History
Gary Russell: Doctor Who – The Inside Story
Clayton Hickman (szerk.): The Brilliant Book 2011
Clayton Hickman (szerk.): The Brilliant Book 2012
Doctor Who – Essential Guide to 50 Years of Doctor Who

Kedvenc sorozatok: A királygyilkos krónikája, Adrian Mole, Animorfok, Árnybíró, Artemis Fowl, Az Úr Sötét Anyagai, Csak a bajt hozod rám, Doctor Who, Dramacon, Fullmetal Alchemist, Harry Potter, Harry Potter, Időtlen szerelem, InuYasha, Kázmér és Huba, Korongvilág, Nana, Rin-Ne, Sarah's Scribbles-gyűjtemény, Trouble

Kedvenc alkotók: Chris Riddell, Dave McKean, Fredrik Backman, Grecsó Krisztián, Háy János, Hayao Miyazaki, Kuszkó Rajmund, Lisbeth Zwerger, Moskát Anita, Neil Gaiman, Nick Sharratt, Pék Zoltán, Rumiko Takahashi, Stephen King, Sue Townsend, Terry Pratchett

Kedvenc kiadók: Agave Könyvek, Animus, BBC Books, Európa, Magvető, Mangafan, Passage

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

J. K. Rowling: Harry Potter and the Order of the Phoenix
>!
2018. június 24., 18:15
>!
Scholastic, New York, 2004
870 oldal · keménytáblás · ISBN: 9780439358071
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Róka P

Éppen virtuálisan nagytakarítok – ami talán annyira nem is nagy, mert egyelőre csak a könyvjelzőim egy részét néztem át. A könyvjelzőzés veszélyes műfaj, nem tudom, ki hogy van vele, de én aztán minden szart lementek, mert:
– megtetszett
– később elolvasom
– majd később kezdek vele valamit
– „még jó lesz valamire”
és ezek variációi. Azt gondolom, mondanom sem kell, hogy ezek közül később mennyit fogok valóban megnézni újra. :) Az a legveszélyesebb, hogy nem csak a böngésző könyvjelző funkcióját használom, hanem a Getpocket appját is (a telefonomon és gépen is), kezdetben azért, hogy lementegessek cikkeket, amiket később offline is el tudok olvasni az ebédszünetemben (van netem, nem sok, ezért takarékoskodni próbálok vele), aztán később persze ez is csak egy újabb felület lett, ahová le tudok mentegetni mindent. (Így asszem három is van, egyszer a Pocket, aztán a böngészőben egy könyvjelző sáv és egy további könyvjelzők menü.)

Félreértés ne essék, emiatt nem keltek magamban rossz érzéseket, nem is az most a célja ennek az eszmefuttatásnak. Sokkal inkább az, hogy miközben jó átnézegetni, minket mentettem le és kitörölni a felesleges dolgokat, kicsit olyan az egész, mint egy időutazás: dátum ugyan nincs a lementett linkek mellett, de azok tartalmából be tudom lőni nagyjából, hol is járok most időben. Ugyanis jól visszatükrözik ezek a linkek, akkor épp mit csináltam, mi érdekelt különösebben, hová utaztam, milyen terveket szövögettem; és kicsit furcsa, hogy ami akkor annyira fontos volt, most egy pillanatnyi hezitálás nélkül kitörlöm a linkek közül és a nyomát a szívemből, más dolgok pedig éppen a helyükre kerülnek ily módon.

2 hozzászólás