Rodwin 42Kedvenc könyvek 46

Brandon Sanderson: Ködszerzet – A Végső Birodalom
Brandon Sanderson: Ködszerzet – A korok hőse
Brandon Sanderson: A törvény ötvözete
Patrick Rothfuss: A szél neve
Ernest Cline: Ready Player One
Michael J. Sullivan: Percepliquis – Az elveszett város
Joe Abercrombie: A penge maga
Joe Abercrombie: Miután felkötötték őket
Joe Abercrombie: A királyok végső érve
Joe Abercrombie: Hidegen tálalva
Mark Lawrence: Bolondok hercege
Robin Hobb: A király orgyilkosa

Kedvenc sorozatok: A drow öröksége, A hihetetlen Pókember, A királygyilkos krónikája, A Lőpormágus-trilógia, A Pókkirálynő háborúja, A ragyogás, A tövis és a csont országai, A tűz és jég dala, Árnybíró, Az Első Törvény, Az Első Törvény világa, Boszorkányok, Cotton Malone, Drizzt legendája, Élőhajók-ciklus, Jeges Szelek Völgye, John Cleaver, Ködszerzet, Korongvilág, Látnok-ciklus, Rigante-ciklus, Riyria-krónikák, Sárkánydárda krónikák, Sötételf, Spawn: Kezdetek, Vaják

Kedvenc szereplők: Arya Stark, Bolond, Bronn, Cersei Lannister, Fitz, Halál, Hobó, Hodor, Jaqen H'ghar, John Coffey, John Wayne Cleaver, Kilencujjú Logen (Véres Kilences), Kökörcsin, Könyvtáros, Kutyaember, Kvothe, Mark Watney, Melisandre, Ogg Gitta (Nagyi), Petyr Baelish (Kisujj), Raistlin Majere, Ríviai Geralt, Sand dan Glokta, Sandor Clegane, Tasslehoff Fúróláb, Tyrion Lannister, Vasöntőfi Karott, Vengerbergi Yennefer, Wayne, Wiharvész Eszmeralda (Anyó)

Kedvenc alkotók: Andrzej Sapkowski, Brandon Sanderson, Brian McClellan, Dan Wells, David Gemmell, George R. R. Martin, Joe Abercrombie, Joe Hill, R. A. Salvatore, Robin Hobb, Stephen King, Terry Pratchett

Kedvenc kiadók: Agave Könyvek, Delta Vision, Európa, Fumax, GABO, Kingpin

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Kameron Hurley: A Tükörbirodalom
>!
2018. november 12., 03:24
>!
Delta Vision, 2018
720 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633952641 · Fordította: Vitális Szabolcs
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Rodwin
Tv-sorozat ajánló

Jön a Penny Dreadful: City of Angels
Showtime berendelte a Penny Dreadful spinoffját, a Penny Dreadful: City of Angels-t. Az itthon: Londoni rémtörténetek címen futó sorozat 3 évadot ért meg anno, 2016-ban zárult, és talán már jövőre képernyőre kerülhet az új sorozat.

A City of Angels, aminek a készítője megint csak John Logan lesz, folytatásnak tekinthető, afféle spirituális utódnak új vízióval, új karakterekkel és új történetszálakkal. 1938-ban fog kezdeni és a helyszíne Los Angeles lesz, ami egyrészt társadalmi feszültségekkel teli város, másrészt elég komolyan át van itatva mexikói-amerikai folklórral.

A történet olyan karakterek konfliktusából fog gyökerezni, akik Santa Muerte-vel (Miasszonyunk a Szent Halál) állnak kapcsolatban, valamint az Ördöggel. A Showtime elmondása szerint a Penny Dreadful-mitológia újfajta megközelítése nem csak az ember szellemet, hanem a kaliforniai szellemvilágot is fel fogja tárni.
Forrás: Sorozatjunkie
Mellékeltem egy pofás kis képet is. :)
https://static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2018…

3 hozzászólás