Pongrác  KU Pongrác


Könyvek 87

Bökös Borbála: Szmirkó
Thomas Thiemeyer: Poszeidón palotája
Bjørn Sortland: Az őszinteség perce
Siobhan Dowd: A láp gyermeke
Timo Parvela: Gyerekek! Tessék vigyázni!
Þórdís Gísladóttir: Randalín és Mundi
L. Molnár Edit: Circus Mortalis
L. Molnár Edit: A sárga kanapé 2.
Lindsay Faith Rech: Felelsz vagy mersz
Timo Parvela: Ella a tengeren

Karcok 59

Pongrác KU>!
Nyerj könyvet!

Szevasztok Molyok!

Újabb nyereményjáték indul, ezúttal pedig az egyik legizgalmasabb sorozatunk befejező epizódjáért mehet a verseny: a Century IV – Az ősforrás 5 példányát nyerhetitek meg! Tegyétek kívánságlistára a könyvet 2015. június 16. éjfélig (23:59-ig), utána pedig szorítsatok nagyon, hogy titeket dobjon ki a véletlengenerátor! :)

http://pongrac.hu/konyv/pd-baccalario/century-iv-az-osf…

A négykötetes, világot átszelő kaland befejező része. Szeptember 19. Sanghaj. Harvey, Elettra, Mistral és Sheng küldetése a végéhez közeledik. Ebben a városban teljesedik be minden. Itt talál céljára a négy felkutatott tárgy. Itt köttetik újra Ember és Természet Egyezsége.

Kapcsolódó könyvek: P. D. Baccalario: Century – Az ősforrás

P. D. Baccalario: Century – Az ősforrás
43 hozzászólás
Pongrác KU>!
Nyerj könyvet!

#Nyereményjáték!

Ismét elérkezett egy morcos hétfő, de talán a rossz idő ellenére most mégis jókedvünk lehet, hiszen Pünkösd lévén nem kell sem dolgozni, sem iskolába menni, de még elindul a legújabb játékunk is. Ezúttal is egyik legfrissebb kötetünket nyerhetitek meg 5-en. Ez pedig Timo Parvela mára már klasszikusnak számító könyvsorozatának következő epizódja, az Ella a tengeren. Ella és osztálya ebben a részben is alaposan kitesz magáért és megtáncoltatja a tanító bácsi idegeit, hiszen a vakáció alatt tengerre száll a kis csapat.

Ha érdekel a kisiskolások újabb nagy kalandja, tedd kívánságlistára a könyvet 2015. május 31-én éjfélig, aztán szoríts, mert másnap kiderül, te nyertél-e! :)

http://pongrac.hu/konyv/timo-parvela/ella-tengeren/1283

Kapcsolódó könyvek: Timo Parvela: Ella a tengeren

Timo Parvela: Ella a tengeren
42 hozzászólás
Pongrác KU>!
Nyerj könyvet!

Kedves Molyok!

Újabb hét, újabb nyereményjáték kezdődik!
Ezúttal CG Silverman életébe kukkanthattok be, aki az új iskolában egy csapásra, eddig számára teljesen ismeretlen népszerűségre tesz szert. Ám ennek ára van, méghozzá nem is kicsi, hiszen a beilleszkedés nem mindenkinek zökkenőmentes…

Nyerjétek meg öten a hihetetlenül vicces, emellett rendkívül tanulságos regény egy-egy példányát! Tegyétek kívánságlistára a Felelsz vagy merszt 2015. május 25-én éjfélig, aztán másnap kiderül, tiétek-e ez a pompás könyv!

Kapcsolódó könyvek: Lindsay Faith Rech: Felelsz vagy mersz

Lindsay Faith Rech: Felelsz vagy mersz
81 hozzászólás
Pongrác KU>!
Nyerj könyvet!

Sziasztok!
Bizonyára ti is legalább annyira vártátok már új könyveinket, mint mi magunk. :) Nos, végre itt vannak, és indul a nyereményjáték is! Elsőként Royce Buckingham könyvéből, a Démonőrzőből fogunk sorsolni 5 példányt azok között a Molyok között, akik kívánságlistára teszik a könyvet 2015. május 17-én éjfélig!

Ez a mulattató, ám annál izgalmasabb történet mindenki számára remek szórakozást tartogat, keressétek akár a kalandot, akár a szerelmet a könyv lapjain. Kívánságlistára fel, tessék megnyerni az 5 kötet egyikét! :)

Kapcsolódó könyvek: Royce Buckingham: Démonőrző

Royce Buckingham: Démonőrző
117 hozzászólás
Pongrác KU>!
Nyerj könyvet!

#NYEREMÉNYJÁTÉK!

Még egy játékot hirdetünk, az idei utolsót! Tegyétek kívánságlistára a Mérgezett Almákat is, Lily Archer első könyvét, melyből megtudhatjuk, mire képes három, mindenre elszánt lány, akiket gonosz mostohák neveltek. Izgalmas és ravasz történet, melyből öten megnyerhettek 1-1 példányt, ha december 22-én 14:00-ig kívánságlistára teszitek a könyvet!

http://pongrac.hu/konyv/lili-archer/mergezett-almak/1275

Kapcsolódó könyvek: Lily Archer: Mérgezett Almák

Lily Archer: Mérgezett Almák
64 hozzászólás
Pongrác KU>!
Nyerj könyvet!

#NYEREMÉNYJÁTÉK!

Kedves Molyok! Ha szeretnétek még karácsony előtt játszani egy nagyot, akkor hajrá! Ma indul ugyanis az ünnepi szezon utolsó játéka, mellyel könyvet tudtok nyerni!
Ha december 22-én 14:00-ig kívánságlistára teszitek a hihetetlenül mulatságot észt könyvet az ott élő kisiskolásokról, a Tóbiás és a 2/b című mesét, akkor még karácsony előtt megtudjátok, hogy ki lesz az az 5 szerencsés, aki megnyeri!

http://pongrac.hu/konyv/piret-raud/tobias-es-2b/1279

Tóbiás második osztályba jár, és sok jópofa barátja van. Például Uku, akinek van egy Röfi nevű malaca, és az őseinek hosszú a haja. Vagy Linda, aki balettozik, és azt is tudja, mi az az autogram. Na meg Gregor, aki ugyan elég veszekedős, de ettől függetlenül jó haver. A gyerekek sok vicces kalandot élnek át együtt, és még ha a dolgok nem is végződnek mindig úgy, ahogy eltervezték őket, végül minden rendeződik.

A szerző a mai észt iskolások életét szeretetteljes humorral mutatja be, és a vidám történetekben mindenki magára ismerhet.

Kapcsolódó könyvek: Piret Raud: Tóbiás és a 2/b

Piret Raud: Tóbiás és a 2/b
10 hozzászólás
Pongrác KU>!
Nyerj könyvet!

Szevasztok Molyok!
A tegnap zárult Szellemlány – Vágyakozás játéknál említettem, hogy jönnek még újabb lehetőségek, hogy könyvet nyerjetek. Hát most itt is vannak, ugyanis egyszerre KÉT könyvet is nyerhettek, ahogy azt az előző két karcomból láthatjátok is. De most itt is összefoglalom:
nyerjétek meg L. Molnár Edit remek új mesekönyvét, a Juj, egereket itt: http://moly.hu/karcok/465990 vagy Nita Szendrey könyvét, a Hollow Creek Akadémiát itt: http://moly.hu/karcok/465995

Sok szerencsét jövő szerdáig, utána pedig kiderül, kik mit nyernek!

Kapcsolódó könyvek: Nita Szendrey: Hollow Creek Akadémia Évkönyv 2009–2010 · L. Molnár Edit: Juj, egerek!

Nita Szendrey: Hollow Creek Akadémia Évkönyv 2009–2010
L. Molnár Edit: Juj, egerek!
Pongrác KU>!
Nyerj könyvet!

Sziasztok!
Két játékunk is elindult egyszerre! Nyerjétek meg piciknek a Juj, egereket L. Molnár Edittől vagy a Hollow Creek Akadémiát Nita Szendrey-től!
Itt találjátok a részleteket: http://moly.hu/karcok/465990
http://moly.hu/karcok/465995

Pongrác KU>!

#NYEREMÉNYJÁTÉK

Megjelent Nita Szendrey új könyve, a Hollow Creek Akadémia, amelyet most szintén megnyerhettek jövő szerdán, december 17-én 17:17-ig, ha kívánságlistára teszitek a könyvet. Tegyetek így és legyen a tiétek az 5 példány egyike az izgalmas diákévek történetével!

http://pongrac.hu/konyv/nita-szendrey/hollow-creek-akad…
Jaide Morrow nem éppen azok közé a diákok közé tartozik, akiknek határozott elképzelésük lenne a jövőről. Így – amikor apja sok-sok év után visszacsöppen az életébe – hamar hagyja magát meggyőzni, hogy tanulmányait Miami helyett Chicagóban folytassa. Bizakodva indul útnak, ám amikor repülőgépe több órás késéssel az éjszaka közepén érkezik Chicagóba, beigazolódik furcsa balsejtelme az iskolával kapcsolatban.

A HCA neves bentlakásos középiskola, amely az angolszász hagyományokra épít: mentorok, prefektusok, iskolai házak, házversenyek, kulturális programok színesítik a diákok életét. A tizenöt éves, félénk, magának való, önbizalomhiánnyal küszködő lány számára első pillantásra reménytelen küldetésnek ígérkezik a beilleszkedés, de amikor találkozik évfolyamtársaival, a különc Voni Trystennel és a zseni, ám kissé idegesítő Roscoe Madisonnal, fordul a kocka, és Jaide ráébred: ha nem néz szembe félelmeivel, soha nem valósíthatja meg álmait.

Sikerül-e legyőznie saját magát, miközben Lia Smith valamilyen rejtélyes okból lépten-nyomon terrorizálja őt?

Kapcsolódó könyvek: Nita Szendrey: Hollow Creek Akadémia Évkönyv 2009–2010

Nita Szendrey: Hollow Creek Akadémia Évkönyv 2009–2010
29 hozzászólás
Pongrác KU>!

#NYEREMÉNYJÁTÉK

Nyerjétek meg L. Molnár Edit új mesekönyvét, melyben az egerek világába röpít minket, és kiderül, mi történik két kisegérrel, ha nem a legmegfelelőbb helyre költöznek. Ha még úgy is tűnik, hogy ez a világ legjobb lakása…
Tegyétek kívánságlistára a Juj, egereket jövő hét szerdán, vagyis december 17-én 17:17-ig, aztán kiderül, ki lesz az 5 szerencsés, aki könyvet nyer!

http://pongrac.hu/konyv/l-molnar-edit/juj-egerek/1276
Valahol a közelben van egy ház. Ott éldegél Pötyi, a kotnyeles egérkislány és Tötyi, a belevaló egérfiú. Az épület csodás, biztonságos cölöpökön áll, kellően pókhálós és zegzugos. Minden egér álma. De mi történik akkor, ha kiderül, hogy ez valójában egy nyaraló? Ahova nyaranta E M B E R E E E K járnak! Na, akkor következik az a bizonyos…
Juj, egerek!

Kapcsolódó könyvek: L. Molnár Edit: Juj, egerek!

L. Molnár Edit: Juj, egerek!
16 hozzászólás