PioneerBooks  KU Pioneer Books


Kiadói sorozatok

Piros pipacs könyvek · Margaréta könyvek · Lila pipacs könyvek · Rózsaszín pipacs könyvek · Fehér pipacs könyvek · Sárga pipacs könyvek · Összes sorozat »

Könyvek 98

Julie Johnson: Többé nem hazudunk
Carrie Elks: Isten hozott Winterville-ben!
Jessica Fellowes: Gyilkosság a bálon
Milly Johnson: Játszik még a fény
Lynn Messina: Arcátlan kíváncsiság
Lucy Score: Karácsonyra állni fog!
James Bailey: Fej vagy írás
Lucy Score: Amit sosem fedünk fel
Katherine Center: Boldogság kezdőknek
Jack Jordan: Ne árts

Karcok 180

PioneerBooks KU>!

Újabb szívmelengető téli történet Milly Johnsontól

Két különböző múlttal rendelkező személy, akiknek egy este leforgása alatt teljesen megváltozott az élete. Elveszítették szerelmüket és az összes reményt a világ jóságával kapcsolatban. Az események feldolgozásának érdekében csatlakoznak egy terápiás csoporthoz, ahol a frissen készült sütemény felett próbálják megélni és túlélni a gyászt. A gyászt, ami mindenkinek mást jelent, mégis mindenkinek megborítja lelki békéjét. Minél többet járnak a csoportterápiára, annál könnyebb a lelkük, míg végül a gyász átcsap boldogságba és egy újabb kibontakozó románcba.

Laurie, a Napi Harsona szorgos külsős ügyvédje és Pete, a hősies tűzoltó egy ikertestvérrel az oldalán. Két különböző ember, egy hasonló történet és megannyi elgondolkodtató esemény. Szörnyű traumával küzdenek, ennek ellenére megtartják pozitív világszemléletüket, és hatalmas szívük vezérli őket továbbra is.

Az olvasónak egyszerre két perspektívát kell követnie, ám ez sem okoz nehézséget, mert Milly Johnson gondoskodott róla, hogy a könyv esti kikapcsolódó olvasmányként is megállja a helyét. Egyszer csak Pete rájön egy sokatmondó titokra. Megint minden bizonytalanná válik, kivéve a tényt, hogy a sors mindig okkal vezeti egymáshoz az összetartozó puzzle-darabokat. Nincs ez másképp Laurie és Pete esetében sem. Mindenféle érzelmet érezhetünk a könyv lapozása közben. Egyszer megdobogtatja szívünket, máskor könnyeket csal szemünkbe, de az sincs kizárva, hogy pár másodperc erejéig le kell tennünk a kezünkből, mert a nevetés úgy rázza testünket. Az írónő pontosan tudja, milyen szituáció milyen megfogalmazást kíván. Érzi a szavak súlyát, és mindig oda helyezi, ahol éppen a legnagyobb szükség van rá. Úgy orientálja az olvasók érzelmeit, mint a sarki fény a sötét éjszaka kalandorait. Az egyik legjobb módja, hogy rádöbbenjünk, nem mindig tudjuk, min mennek keresztül embertársaink, és sokszor nehéz újra kinyitni szívünket mások számára, de lehetséges.

https://pioneerbooks.hu/konyv/regeny/romantikus/milly-j…

Kapcsolódó könyvek: Milly Johnson: Játszik még a fény

Milly Johnson: Játszik még a fény
PioneerBooks KU>!

M E G J E L E N T Lynn Messina újabb kötete!

Főhősünk, az egyedülálló Miss Beatrice Hyde-Clare, testi és beszédbeli hiányosságai ellenére, igencsak eszes és talpraesett teremtésként igyekszik helytállni a 19. századi angol társadalomban, ahol a vagyon, a származás és a hierarchia határozza meg a polgárok életét. Miután szülei egy tragédia áldozatává válnak, Beatrice engedelmesen és hölgyhöz méltó magatartással viseltetik nagynénje és nagybátyja támogató, ám szigorú gondviselése iránt. Éppen a rá nehezedő elvárásoknak megfelelve találkozhatunk először a szellemes Beatrice-szel, aki csendes hallgatóságot nyújt Kesgrave hercegének vendégeként Lakeview Hallban. Ám úgy tűnik, hogy ezúttal Beatrice számára életében először nehéznek bizonyul gondolatait és tettrekészségét kordában tartania, amikor egy rejtélyes gyilkosság teszi izgalmassá a birtok szállóvendégeinek napjait. A nyomozás által keltett felfordulásban egyre jobban megismerhetjük a történet szereplőit, akikbe szintén beleivódtak a társadalmi szerepek, a sajátos értékrendszer és a felszínesség.

A cselekményszál ezt igyekszik ellensúlyozni Beatrice fejlődéstörténetével, amely humorba, románcba és rejtélybe burkolva tárul elénk. A könyv elolvasásához az olvasó részéről is szükség lesz egy kis arcátlan kíváncsiságra.

Lynn Messina amerikai írónő tollából a Beatrice Hyde-Clare kisasszony esetei sorozat első köteteként született meg az Arcátlan kíváncsiság című könyv. A műben fontos szerepet tölt be a régmúltra jellemző eseménysorozat (angolul social season), amikor is az angol elit bálokat, vacsorapartikat és jótékonysági esteket szervezett, amelyek központi eleme a vagyon és a képmutatás volt. Az olvasmány percek alatt magába szippantja olvasóját, és abban a különös világban tartja, amelyet körülvesz az angol birtokok építészetének, az emberekben lappangó konzervatív modorának és a hatalmi rendszer korlátozó légkörének aurája és autentikussága. A szerzemény nemzetközi szinten is példaértékű sikert aratott.

https://pioneerbooks.hu/konyv/regeny/krimi/lynn-messina…

Kapcsolódó könyvek: Lynn Messina: Arcátlan kíváncsiság

Lynn Messina: Arcátlan kíváncsiság
PioneerBooks KU>!

A connecticuti Merry városa messze földön híres hangulatos karácsonyi vásáráról, amely nem csupán remek mulatság, hanem a település egyik legfőbb bevételi forrása is. Idén azonban másképp lesz, ugyanis a Veronica hurrikán pusztítása nyomán a kisváros hat héttel az ünnepek előtt még romokban hever.

Catalina King televíziós valóságshow-sztár, házfelújítóműsor-vezető számára a természeti katasztrófa a tökéletes kihívás. Tévécsatornája vállalna minden költséget, és elvégeznék az összes szükséges felújítást, ha cserébe sorozatot forgathatnának a munkálatokról.

Ezzel mindenki nyer, nem? Azonban a mogorva, de szexi Noah Yates polgármester egyáltalán nem így gondolja: Catalina szerinte kiárusítja a lakosok nyomorát, aprópénzre váltja a szerencsétlenségüket. De valóban erről lenne szó? Catalina bombázó külseje tényleg egy lelketlen médiasztárt rejt csupán? És Noah ellenkezése biztosan a közösség javát szolgálja?

Hamisítatlan karácsonyi hangulat, csípős szóváltások és forró jelenetek a kisvárosi romantikus regények koronázatlan királynőjétől!

https://pioneerbooks.hu/konyv/regeny/romantikus/lucy-sc…

Kapcsolódó könyvek: Lucy Score: Karácsonyra állni fog!

Lucy Score: Karácsonyra állni fog!
PioneerBooks KU>!

Két különböző múlttal rendelkező személy, akiknek egy este leforgása alatt teljesen megváltozott az élete. Elveszítették szerelmüket és az összes reményt a világ jóságával kapcsolatban. Az események feldolgozásának érdekében csatlakoznak egy terápiás csoporthoz, ahol a frissen készült sütemény felett próbálják megélni és túlélni a gyászt. A gyászt, ami mindenkinek mást jelent, mégis mindenkinek megborítja lelki békéjét. Minél többet járnak a csoportterápiára, annál könnyebb a lelkük, míg végül a gyász átcsap boldogságba és egy újabb kibontakozó románcba.

Laurie, a Napi Harsona szorgos külsős ügyvédje és Pete, a hősies tűzoltó egy ikertestvérrel az oldalán. Két különböző ember, egy hasonló történet és megannyi elgondolkodtató esemény. Szörnyű traumával küzdenek, ennek ellenére megtartják pozitív világszemléletüket, és hatalmas szívük vezérli őket továbbra is. Az olvasónak egyszerre két perspektívát kell követnie, ám ez sem okoz nehézséget, mert Milly Johnson gondoskodott róla, hogy a könyv esti kikapcsolódó olvasmányként is megállja a helyét. Egyszer csak Pete rájön egy sokatmondó titokra. Megint minden bizonytalanná válik, kivéve a tényt, hogy a sors mindig okkal vezeti egymáshoz az összetartozó puzzle-darabokat. Nincs ez másképp Laurie és Pete esetében sem. Mindenféle érzelmet érezhetünk a könyv lapozása közben. Egyszer megdobogtatja szívünket, máskor könnyeket csal szemünkbe, de az sincs kizárva, hogy pár másodperc erejéig le kell tennünk a kezünkből, mert a nevetés úgy rázza testünket. Az írónő pontosan tudja, milyen szituáció milyen megfogalmazást kíván. Érzi a szavak súlyát, és mindig oda helyezi, ahol éppen a legnagyobb szükség van rá. Úgy orientálja az olvasók érzelmeit, mint a sarki fény a sötét éjszaka kalandorait. Az egyik legjobb módja, hogy rádöbbenjünk, nem mindig tudjuk, min mennek keresztül embertársaink, és sokszor nehéz újra kinyitni szívünket mások számára, de lehetséges.

https://pioneerbooks.hu/konyv/regeny/romantikus/milly-j…

Kapcsolódó könyvek: Milly Johnson: Játszik még a fény

Milly Johnson: Játszik még a fény
PioneerBooks KU>!

Josh épp életharmadi válságban szenved. Barátnője lánykérés közben dobja ki, vele együtt elveszti a munkáját és a lakhelyét, és szégyenszemre 28 évesen haza kell kullognia szülei házába a világ végére – pontosabban egy angliai faluba, ahonnan ő jutott először egyetemre… és milyen sokra is ment vele.

Az állástalan, pénztelen, és Jeremyt, a törpenyulat leszámítva társtalan Josh radikális elhatározásra jut: miután eddigi összes fontos döntése katasztrófába torkollott, innentől egy pénzérmére bízza az életét, a fej vagy az írás majd megmondja, mit csináljon. A rendszer egészen addig nagyon jól működik, amíg csak arról kell döntenie, hogy milyen sört igyon a kocsmában, és meghívja-e a barátait egy körre, de amikor komolyabb dolgok következnek – például, hogy melyik lányt válassza a Tinderen –, felmerülnek bizonyos kételyek.

Josh azonban kitart, és hamarosan egy európai körutazáson találja magát álmai nőjét hajszolva. Vajon megleli végül a boldogságot a fej vagy írást követve, vagy az érmefeldobás minden korábbi döntésénél katasztrofálisabbnak bizonyul?

James Bailey száraz brit humorral teli debütáló regénye ideális olvasmány Nick Hornby és David Nicholls könyveinek szerelmesei számára.

https://pioneerbooks.hu/konyv/regeny/szorakoztato/james…

Kapcsolódó könyvek: James Bailey: Fej vagy írás

James Bailey: Fej vagy írás
PioneerBooks KU>!

VÉGRE MEGJELENT az Amin sosem leszünk túl folytatása: hölgyeim, irány újra Knockemout!

Knox után most a másik Morgan fivérre koncentrálhatunk, a tipikus jófiú Nashre – aki azonban egy lövöldözés után nem önmaga többé. Mi segíthetné jobban a gyógyulását, ha nem egy gyönyörű szomszéd, aki hozzá hasonlóan csak egy kis szórakozásra vágyik, csak semmi komolyra… Vagy mégis?

Lucy Score második Knockemout-regénye legalább annyira humoros, izgalmas és szexi, mint az Amin sosem leszünk túl. ;-)

https://pioneerbooks.hu/konyv/regeny/szorakoztato/lucy-…

Kapcsolódó könyvek: Lucy Score: Amin sosem leszünk túl · Lucy Score: Amit sosem fedünk fel

Lucy Score: Amin sosem leszünk túl
Lucy Score: Amit sosem fedünk fel
PioneerBooks KU>!

Rendeld elő 30% kedvezménnyel egyenesen a kiadótól!

A Morgan fivérek közül mindig is Nasht tartották a jó fiúnak: ő a megbízható rendőrfőnök, mindenkire kedvesen mosolyog, és ott segít, ahol tud. Azonban Nash épp egy lövöldözésben szerzett sérüléséből lábadozik, és az eset óta pánikrohamok és rémálmok kínozzák. Nem önmaga többé, de képtelen segítséget kérni a szeretteitől.

Kerüli az embereket, és ez épp kapóra jön új, dögös szomszédjának, Linának, aki szintén nem vágyik mély beszélgetésekre vagy tartós emberi kapcsolatokra, csupán feltűnés nélkül szeretné elvégezni a munkát, ami miatt a városba érkezett. Csakhogy találkozásuk első pillanatától kezdve mindketten tudják, hogy nagyon nehezen tudnak majd szimplán jó szomszédok maradni.

Vajon Lina képes lesz ellenállni Knockemout bájának és Nash sármjának? És képesek lesznek megőrizni legféltettebb titkaikat egymás előtt – a titkokat, amelyek mindent tönkretehetnek?

Lucy Score második Knockemout-regénye legalább annyira humoros, izgalmas és szexi, mint az Amin sosem leszünk túl.

https://pioneerbooks.hu/konyv/regeny/szorakoztato/lucy-…

Kapcsolódó könyvek: Lucy Score: Amin sosem leszünk túl · Lucy Score: Amit sosem fedünk fel

Lucy Score: Amin sosem leszünk túl
Lucy Score: Amit sosem fedünk fel
PioneerBooks KU>!

E L Ő R E N D E L H E T Ő

Josh épp életharmadi válságban szenved. Barátnője lánykérés közben dobja ki, vele együtt elveszti a munkáját és a lakhelyét, és szégyenszemre 28 évesen haza kell kullognia szülei házába a világ végére – pontosabban egy angliai faluba, ahonnan ő jutott először egyetemre… és milyen sokra is ment vele.

Az állástalan, pénztelen, és Jeremyt, a törpenyulat leszámítva társtalan Josh radikális elhatározásra jut: miután eddigi összes fontos döntése katasztrófába torkollott, innentől egy pénzérmére bízza az életét, a fej vagy az írás majd megmondja, mit csináljon.

A rendszer egészen addig nagyon jól működik, amíg csak arról kell döntenie, hogy milyen sört igyon a kocsmában, és meghívja-e a barátait egy körre, de amikor komolyabb dolgok következnek – például, hogy melyik lányt válassza a Tinderen –, felmerülnek bizonyos kételyek.

Josh azonban kitart, és hamarosan egy európai körutazáson találja magát álmai nőjét hajszolva. Vajon megleli végül a boldogságot a fej vagy írást követve, vagy az érmefeldobás minden korábbi döntésénél katasztrofálisabbnak bizonyul?

James Bailey száraz brit humorral teli debütáló regénye ideális olvasmány Nick Hornby és David Nicholls könyveinek szerelmesei számára.

https://moobius.hu/konyv/regeny/szorakoztato/james-bail…

Kapcsolódó könyvek: James Bailey: Fej vagy írás

James Bailey: Fej vagy írás
PioneerBooks KU>!

Randy Susan Meyers Brooklynban született. Fiatalkorától kezdve foglalkoztatják a társadalmi problémák és az írás, de csak miután lányai kirepültek otthonról, vetette bele magát igazán az önmegvalósításba. Régi álmát megvalósítva szociális munkásként kezdett dolgozni, több mint húsz éven keresztül agresszorokkal és családon belüli erőszak áldozataival foglalkozott. Mindemellett írni is kezdett: a szociális munka során szerzett tapasztalatai, pultosként töltött évei és a sorozatosan zátonyra futó párkapcsolatai inspirálják történeteit. Mostanra Randy Susan Meyers révbe ért, boldogan él férjével Bostonban, és írja nagy sikerű regényeit – A gyilkos lányai című könyve Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendett.

A Házassági karambolok egy olyan komoly témát feszeget, melynek olykor nem szentelünk elég figyelmet. A történetben a hűség, a házassági fogadalom, a szerelem és a bizalom forog kockán. Provokatív és megdöbbentő regény, amely mélyen megszólítja a nőket.

Ben soha nem akarta bántani Maddyt, és sosem gondolta volna, hogy meggondolatlan tettei tragédiához vezethetnek.


Ez a könyv bepillantást enged egy családi otthon ajtaja mögé, ami akár a tiéd is lehetne…

https://pioneerbooks.hu/konyv/regeny/csaladregeny/randy…

Kapcsolódó könyvek: Randy Susan Meyers: Házassági karambolok

Randy Susan Meyers: Házassági karambolok
PioneerBooks KU>!

Ú J D O N S Á G

Helen Carpenter sohasem tartozott a kalandvágyó emberek közé, ám házassága összeomlása után öccse unszolására csatlakozik egy túlélőtúrához. Itt az esély, hogy végre összeszedje magát, a vadon és a megpróbáltatások új embert faragjanak belőle, ám miután megtudja, hogy idegesítő öccse még idegesítőbb barátja is velük tart, biztos benne, hogy a túra felér majd egy sorscsapással. Így kezdődik Helen kétségbeejtően hétköznapi életének legkülönösebb kalandja: három hét Wyoming hegyei között, ahol többek között könyörtelen szúnyogok seregével, egy váratlanul lecsapó nyári zivatarral, üzekedő jávorszarvasokkal és egy hordányi lelkes diákkal kell megküzdenie.

Az egész egy katasztrófa; ám néha pont katasztrófára van szükség a valóban fontos dolgok megtanulásához. Miközben a hegyek végtelenjében a bosszúságok egyre jelentéktelenebbnek tűnnek, Helen arra is rájön, hogy néha a legidegesítőbbnek tartott emberek kerülnek hozzánk a legközelebb, és olykor teljesen el kell tévednünk ahhoz, hogy megtaláljuk önmagunkat.

Katherine Center ellenállhatatlanul mulatságos, szívmelengető regényéből a Netflix készített filmadaptációt.

https://pioneerbooks.hu/konyv/regeny/romantikus/katheri…

Kapcsolódó könyvek: Katherine Center: Egy lépésre a boldogságtól · Katherine Center: Boldogság kezdőknek

Katherine Center: Egy lépésre a boldogságtól
Katherine Center: Boldogság kezdőknek