Onody_Boda_Krisztina IP 0
Aktuális olvasmányok

Paula Fox: Desperate Characters
Szimonidesz Lajos: A világ vallásai
Claus Westermann – Gerhard Gloege: A Biblia titkai
>!
2020. szeptember 30., 20:53

Szimonidesz Lajos: A világ vallásai Primitív és kultúrvallások, iszlám és buddhizmus, zsidóság és kereszténység

>!
2020. szeptember 30., 13:11
>!
2020. szeptember 30., 13:00

Utolsó karc

Onody_Boda_Krisztina IP>!

Az ezoterikus pornográfia, lehet, hogy furcsán hangzik, de én zseniális ötletnek tartom. Olyasvalami, ami senkinek sem jutott még eszébe, de biztosan hatalmas érdeklődés övezné.
Természetesen, ezt gondolhatja bárki sekélyesnek vagy lealacsonyítónak, de csak akkor, ha szeretné azt hinni, hogy az embereknek nincs igényük a szexre. Van.
Azt gondolom, hogy Te nagyon zseniálisan és merészen kezeled könyvedben a szexet, ugyanakkor, rendkívül mélyen szántó gondolatokat fogalmazol meg. Képes lennél megalkotni ezt a műfajt, amit biztosan nem hagyhatna a kritika szó nélkül.
És, ha már megismernek (valójában, mindegy, hogy pozitív vagy negatív kontextusban), akkor könnyebben célt érnek azok a meglátásaid, amiket a nagyközönségnek szánsz.
Judit Endre

Kapcsolódó könyvek: Onódy-Boda Krisztina: Orosz rulett

Onódy-Boda Krisztina: Orosz rulett

Kapcsolódó alkotók: Onódy-Boda Krisztina


Kiemelt karc

Onody_Boda_Krisztina IP>!

Fantasy, krimi, spirituális tanítókönyv?
Én úgy fogalmaznék, mindezek együtt, még egy kis erotikával is megfűszerezve.
Miközben a cselekmény izgalmas szálait követjük, újabb és újabb tanításokat kapunk.
Kriszta az elmúlt évtizedekben úgy tűnik, nem tétlenkedett. Rengeteg tapasztalatot gyűjtött az élet minden területén. Gyerekként, nőként, anyaként egyaránt nehéz próbákat kellett kiállnia. De Ő nem csak kiállta a próbákat, hanem ezeken keresztül megerősödve, saját magával szembenézve hatalmas belső utat tett meg. Önmagának feltett kérdéseire az évek folyamán megtalálta saját válaszait. Ezek esszenciáját osztja meg velünk olvasókkal, ösztönözve ezzel bennünket saját kérdéseink tovább gondolására. Mindezt szinte észrevétlenül teszi, hiszen az olvasót teljesen hatalmába keríti a cselekmény egyre fokozódó feszültsége, a szereplők sorsának alakulása.
Külön ajándékként éltem meg a szereplők különféle kulináris ínyencségekre való nyitottságát, mely konyhai ismereteim tágítására inspirál.
Krisztát anyaként mindig is igen tiszteltem. Az elmúlt évben nyomon követhettem, ahogy a benne szunnyadó zenei gondolatok testet öltöttek. Most ismét egy újabb oldalát mutatta meg, amihez szívből gratulálok!
Minden elismerésem!!! Példaértékűnek tartom, hogy a mindennapjaid nem kevés elvégzendő feladatai mellett meglelted és meg is valósítottad önmagad. Olvasóként köszönöm, hogy bepillantást engedtél belső világodba
Szeretettel: Wambach Kriszta

Kapcsolódó könyvek: Onódy-Boda Krisztina: Orosz rulett

Onódy-Boda Krisztina: Orosz rulett

Kapcsolódó alkotók: Onódy-Boda Krisztina