OldNile I 0

Image small
Zelei Róbert 6 fordításKedvenc könyvek 7

Peter V. Brett: A Rovásember
Peter V. Brett: A Sivatag Lándzsája
Jaroslav Hašek: Švejk
Arthur Conan Doyle: The Best of Sherlock Holmes
Ray Bradbury: Fahrenheit 451 (angol)
Jevgenyij Zamjatyin: Mi
Mario Puzo: A Keresztapa

Kedvenc szereplők: Bálás Arlen (A Rovásember), Bruna, dr. John Watson, Rojer, Sherlock Holmes, Švejk, Tyrion Lannister

Kedvenc alkotók: Aldous Huxley, Arthur Conan Doyle, Edgar Allan Poe, George Orwell, George R. R. Martin, H. P. Lovecraft, Jaroslav Hašek, Jevgenyij Zamjatyin, Örkény István, Peter V. Brett, Tóth Tamás Boldizsár


Aktuális olvasmányok

Arthur Conan Doyle: Sir Arthur Conan Doyle legjobb Sherlock Holmes történetei
>!
2020. november 29., 11:03
>!
Szukits, Szeged, 2013
432 oldal · ISBN: 9789634972716

Utolsó karc

OldNile I>!
Démon-ciklus

Egy kis pályázat-hírt osztok meg azokkal, akik esetleg nem nézik szerzőnk, Pete posztjait a szocmédia különböző részein. A karantén apropójából született egy „kreatív verseny” kezdeményezés, ami már pár hete folyamatban van ugyan, de elvileg élni is fog addig, amíg nem csitul el valamelyest ez a járvány. A lényeg a következő (itt szerepel angolul is: http://www.petervbrett.com/2020/04/06/quarantine-wardin… )

1. Rovásozz bármit (lehet rajz, amin a jelek szerepelnek, faragás, gyurma, rovás formájú sütemény, amit el tudtok képzelni – Pete kiemelte, hogy nem kell eget verően bonyolult mesterművekben gondolkodni, mivel sokaknak nincs most ereje/alkalma ilyen munkákra).
2. Az alkotásról küldj be egy/több fényképet az alábbi címre: contest@petervbrett.com . A levélben szintén meg kell nevezni egy kedvenc jelenetedet a Démon-ciklusból.
3. Pete megosztja a beküldött alkotásokat Facebookon, Twitteren stb. (minden ilyesminek örül amúgy is).
4. A díjazás – itt jön képbe a választott kedvenc jelenet. Pete minden pénteken kiválaszt egy nyertest az addig beküldött pályázatok közül, és a nyertes által választott jelenetet a Démon-ciklus lengyel kiadásának illusztrátora, Dominik Broniek fogja ábrázolni. Referenciaként belinkelem az eddigi két nyertes díját:

https://pbs.twimg.com/media/EWTBVmjVcAI-AQQ…

https://pbs.twimg.com/media/EXMefT7XQAcshjs…
(az utóbbi jelenetet volt szerencsém magam kijelölni :D )

Ha valaki érzi a kreativitást, hajrá! Bátran küldjétek a rovásmunkákat Pete-nek (ha az angol akadály, szívesen segítek közvetítésben).

Kapcsolódó alkotók: Peter V. Brett

1 hozzászólás