o_rita P 19
Aktuális olvasmányok

Elliot Aronson: Columbine után

Elliot Aronson: Columbine után Az iskolai erőszak szociálpszichológiája

>!
2023. november 29., 17:33

Utolsó karc

o_rita P>!
AjándékoZóna

Kedves @Impalagirl, a megkaptam tőled @Gál_Zsófi Egy borítéknyi meglepetés – Ajándékozzunk Mikulásra! 2023 című eseményedre az ajándékot. A legjobban a kis zero édesség, és az adományozásod tettszett.. Sokhelyen vetünk már zero csokit, most van is egy pár. De ilyet még sose láttam. Biztos valami másféle boltból, van ami nálunk nincs. Azért örülök nagyon neki, mert, szeretem, ha a cukormentes csokim, kekszeim változatosak. A második kedvencem az adományozás. Az alapítványra rá is néztem, biztos jó helyre került. És örülök, hogy te meglépted ezt, mert a legtöbben. nem szokták. Bár olyan régóta nincs is rajta a molyomon. De ezt nem csak a molyon, hanem az otthoni családomból se szokta megtenni senki. Annak örülök, hogy egy hozzád közelálló helyre küldted.A teák is jók, majd meg fogok kérdezni tőled róluk valamit.Anyukám pont mondta, hogy nincsenek szalvétáink. Így biztosan jó lesz a karácsonyi kis vacsoránkra is. Bár nem túl sok látogatónk van, így az a tervem, hogy valamelyikről dekupácsolok is karácsonyi díszt, így a saját szobámat is fel tudom díszíteni egy kicsit, hozzátéve a kis díszedet. A magot lehet, hogy nem érthetően mondtam,azért nem találtál. De az a lényeg, hogy ahogy leírtad utána nem sokkal rá is jöttem, hogy ez rossz kérés, mert pl. néztem ott hogy van lila paradicsom, meg valami különleges bab. Biztos volt több is, de rájöttem, ha mégis pont azokat hozná valaki, nem biztos, hogy az lenne a legjobb, mert a paradicsomot, mondjuk csak a szüleiim paradicsomához tudnám rakni, és így nem tudnám egyedül csinálni.A babot meg a szüleim kevésbé ehetik, és tesómnak őrzünk már ebből egy magbankosat. Úgy hogy ezt most leveszem, a barátom és testvére listájáról, meg az általános molyos kívánságról is, mert sokkal jobb, ha tavasszal kérek a magbanktól egy két dolgot, ami tetszik, és az biztos tájfajta, és őrizendő mag.


Kiemelt karc

o_rita P>!
Fogadalmak – kihívás zóna

Fogadalmak tél 2023 és 2024 telén.
1.Elolvasni az Édes Annát.
2.Elolvasni a Marió és a varázslót.
3. Elolvasni a Candidot.
4. Elolvasni 2 várolistás könyvet a 2024-es kihíváshoz.
5. Vásárolni két könyvet. Az egyiket ha meg lesz még a könyvesboltban a Karácsonyi dobozt.Ha nem lesz meg, akkor rendelni egy másik karácsonyosat. És egy könyvet a könyvesboltból, ami rajta van a kívánságlistámon, és meg van a bookline antikvár könyvei közt is.
6 Elolvasni minimum egy karácsonyi könyvet az ünnepek előtt.
7. Megnézni 5 dokumentumfilmet.
8. Megcsinálni a 100 dolog ami boldoggá tett listát, a kihíváshoz. Az utóbbi 3 nem sikerült, egyszer csak azért, mert véletlenül kitöröltem, pedig már nem sok hiányzott. Emlékezetből meg nem jutott eszembe mind.
9. Előrébb jutni a kincskereső túrapontok, vadbarát kert és szabadulószoba ügyén.
10. Legalább 8 szor játszani.
11. Megtanulni egy új játékot pl. egy történelmiset.
12. Felrakni az eladok listára legalább 7 könyvet.
13.Megszüntetni a civil szervetet
14.Gizkóéknál Hollóka Demeter fényképeiről kiállítást szervezni.
15.A molyos könyvjelzőkből kivenni legalább 20-at, és vagy a várólistára, vagy a kívánságlistára tenni.
16 Megnézni Ahol a sínek égbe mennek című filmet.
17. Legalább egy gyereknek megtanítani a csapd le csacsit.
18. Valamelyik gyereknek megtanítani a bolha játékot.
19. Megnézni minimum egy BIDF filmet.
20 Egyszer sem inni kétszer kávét.
Ezt már az első napokban buktam

+Ami nem számít bele.
Megcsinálni a bögrés banános sütit.
December végén csinálni, egy éves Bakncslistás tervet minimum 30 dologgal.

3 hozzászólás