Niitaa P 31Olvasott könyvek idén
77
Olvasott oldalak idén
21182


Kedvenc könyvek 88

Anne Bishop: Vörös betűkkel
Gaura Ágnes: Lidércnyomás
Brittainy C. Cherry: Lebegés
Justin Cronin: A szabadulás
Diana Gabaldon: Az idegen
Kim Holden: Bright Side
Jennifer A. Nielsen: The Shadow Throne – Az Árnytrón
Tammara Webber: Easy – Egyszeregy
Tammara Webber: Breakable – Törékeny
Kody Keplinger: The DUFF – A pótkerék
Magos Judit: Demény – Most én ugatok
Tara Sivec: Csábítások és csemegék

Kedvenc sorozatok: A csábítás kilenc szabálya, A holló jele, A szabadulás, A Vasdruida Krónikái, Borbíró Borbála, Éjangyal-trilógia, Gemma Doyle-történetek, Harry Potter, Hatalom, Off-Campus, Outlander, Silber-trilógia, Szeretni bolondulásig, Tigris, Tüskék és rózsák udvara, Üvegtrón, Vörös lázadás

Kedvenc alkotók: Anne L. Green, Brent Weeks, Cserjési Petra, Diana Gabaldon, Ed McDonald, Elle Kennedy, Gaura Ágnes, Gombos Tünde, Hajdú-Antal Zsuzsanna, Jennifer A. Nielsen, Jessica Park, Jón Kalman Stefánsson, Justin Cronin, Kim Holden, Magos Judit, Makai Péter Kristóf, R. Kelényi Angelika, Sarah MacLean, Szujer Orsolya, Tammara Webber

Kedvenc kiadók: Agave Könyvek, Cartaphilus, GABO, Könyvmolyképző, WOW, XXI. Század


Aktuális olvasmányok

Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 1. – Kezdet

Utolsó karc

Niitaa P>!
Muti, mit olvasol!

Sosem volt jó a kézügyességem. A mai napig, ha valaki meglát ollóval a kezemben, inkább azt mondja, hogy hagyjam, majd ő megcsinálja.

De na … Lassan eljön az az időszak, amikor majd a lányom megkér, hogy rajzoljak neki ezt-azt, és hát akkor bizony virítani kell a cicákat és hercegnőket, mese nincs!

Szóval a férjem végtelen kedvessége révén beszerezte nekem a kedvenc illusztrátorom, Agócs Írisz krumplis könyveit. Hisz egy krumplit azért csak tudok rajzolni, nem?

Már el is kezdtem a lázas gyakorlást és be kell valljam: nagyon élvezem! Sőt, a karaktereim viszonylag felismerhetők is.

Kapcsolódó könyvek: Agócs Írisz: Rajzolj egy krumplit! · Agócs Írisz: Rajzolj egy krumplit! 2. · Agócs Írisz: Rajzolj egy krumplit! 3. · Agócs Írisz: Rajzolj egy krumplit! 4.

Agócs Írisz: Rajzolj egy krumplit!
Agócs Írisz: Rajzolj egy krumplit! 2.
Agócs Írisz: Rajzolj egy krumplit! 3.
Agócs Írisz: Rajzolj egy krumplit! 4.
2 hozzászólás