Mytho 0
Kedvenc könyvek 11

Alexandre Dumas: Monte Cristo grófja
Jókai Mór: Az arany ember
Fekete István: Tüskevár
Gárdonyi Géza: A láthatatlan ember
Mihail Bulgakov: A Mester és Margarita
Agatha Christie: Tíz kicsi néger
Madách Imre: Az ember tragédiája
Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg
Biblia
Helena Sehauf: Tip meg a lámpája
Daniel Defoe: Robinson Crusoe

Kedvenc alkotók: J. K. Rowling


Aktuális olvasmányok

Biblia

Biblia

>!
2010. június 11., 21:04

Utolsó karc

Mytho>!

@Sansa!

Azt hiszem eleget várattalak az értékelésem megírásával, ráadásul az élmény intenzitása is csitult egy kicsit ezért képes vagyok indulatmentes értékelés szerkesztésére/írására.

Ami azt illeti ez a könyv is olyan lassan indul be,mint a SÖTÉT KÓKUSZ :P ,de ezt már említettem neked. A különbség ott van,hogy míg a HÓRUSZ 60. oldalon indul be, addig ez a könyv kb.: 100-110- oldalnál kezdődik igazán.
Amíg az olvasó nem jut el eddig a pontig,addig úgymond nem érti a dolgokat, vagy legalábbis zavartan próbál kiigazodni az információ morzsákban.

MOST PEDIG!

Asszem rátérek a könyv igazi értékelésére,mert eddig csak azt mondtam el,ami egy kicsit hátráltatta a haladásomat.

Utólag is elnézést kérek mindenkitől, aki @Liliane_Evans -től várta az utazókönyvet,de sajnos ő tartotta a hátát,amíg én elolvastam. Sajna lassan haladok a könyvek olvasásával ezért van kevés olvasásom is, de ez most nem az én olvasásom értékelése, úgyhogy vissza is kanyarodom a témámhoz.

Kedves @Sansa köszönöm a lehetőséget az olvasásra,mert volt szerencsém ismét olvasni egy olyan könyvet,amit TEHETSÉGES író írt. Sajna sok rossz minőségű könyv is napvilágot lát, de mivel eddig jól megválogattam a könyveket,amiket olvasok, ezért hála az égnek rosszba nem igen futottam.
Persze köszönhető ez @Liliane_Evans -nek is,mert sokszor ő ajánl könyveket.

Szóval ott tartottam,hogy JÓ a könyv.
Lebilincselő és olvastatja magát, ha a nehezén túl van az olvasó igen könnyen halad vele, már csak azért is,mert le se tudja majd tenni.

A történet magával ragadó a maga kegyetlenségével és szókimondásával, és ez nem zavaró,mert a sztori ezt kívánja meg.Ha egy kicsit is szendébb lenne saját magát köpné szembe.

A kidolgozottság jó és nem túlzóan részletes. Nagy képzelőerő nem kell hozzá,de mégis úgy érzi az ember,hogy mindent lát és hall maga körül (Vagy csak én olvasok túl vizuálisan). Ráadásul osztom az író véleményét a világ várható helyzetével kapcsolatban.

Összegezve:
@Sansa ha tényleg ez a legrosszabb írásod,akkor azt nem értem,hogy miért nem veszed a bátorságot és keresel magadnak egy JÓ kiadót,mert a könyveid bár nem meggyőző címűek, és egy kicsit szépíteni kéne a borítón, de amint jó kezekbe kerül és korrigálódnak a kis hibák abban a pillanatban ez a könyv és minden bizonnyal a sorozat is nagy sikerre tenne szert.
Hihetetlen,hogy a sok szenny között hogy nem karolják föl az értékes darabokat,amik nem „joghurt” könyv ként vannak nyilvántartva.
Sőt még azt is javasolnám,hogy van sok Sci-Fi könyv pályázat,ahol tuti,hogy megállná a helyét.
Igaz egy kicsit a romantika több volt bizonyos pontokon, meg az a szeret-nem szeret dilemma, a két fél dacolásával együtt, de az is megbocsájtható és valahol sikeresen növeli a feszültséget.

Ja és még valami,akik a káromkodást/egyéb obszcén megjegyzéseket nem szeretik,vagy szimplán gyermeki lelkületűek azoknak előre bocsájtom,hogy Fujj-Fujj nem szabad olvasni ezt a könyvet, mert itt nagyon is sok esemény van,ami negatív világképet alakít ki az érzékenyekben.

NE HAGYD ABBA AZ ÍRÁST @Sansa KÉRLEK!!!
És ezzel szerintem „KIS” rajongói táborod szájából vettem ki a szót!

Csak így tovább és semmi jót ne halljak rólad! XD

11 hozzászólás